Çok iyi anlıyorum seni..bana da hep yaşın gidiyor niye yapmıyorsun, niye bekliyorsun diyorlarBugün avm de kızımla dolanıyorduk, kızımın elinde balonu vardı. Dışarı çıkmadan montunu giydirmek için oturma yerlerinden birine geçtim. Bir teyze vardı dur dedi ben tutayım balonunu. Neyseki arıza çıkarmadı benimki balonunu tutturdu giydirirken. Teyze demez mi bana bi tane ile kalma en az iki olsunlar. “Ah be teyze istiyorum da olmuyorki dua et kim bilir senin duan kabul olur belki” dedim. Zaten sonra ipler koptu bende.
Ben de şaşırdım..uyarı var yasak diyeBu arada bu sitede ilaç satışı yasak. Parayla mı veriyorlar? Şaşırdım açıkçası.
3.gün embriyosu için çok çok erken ama kuzum bozma moraliniBugun transfer haric 6. gun. 3. gun emrbiyosu erken testlerden yaptım negatif o kadar kendimi hazırlamıstım ki cikarsa mutlu olurum cıkmazsa kan testine umudumu kaybetmem. oyle olmadı. sosyal aktivite olarak tüp bebek mi yaptıracagım hayatımın geri kalanında ?hakikaten anlatılmaz bir ruh hali.
İnşallah canım inşallahBaşlarsın canım inşallah hayırlısı ile
sizi çok iyi anlıyorum ama güldüm gerçekten sosyal aktivite demenizeBugun transfer haric 6. gun. 3. gun emrbiyosu erken testlerden yaptım negatif o kadar kendimi hazırlamıstım ki cikarsa mutlu olurum cıkmazsa kan testine umudumu kaybetmem. oyle olmadı. sosyal aktivite olarak tüp bebek mi yaptıracagım hayatımın geri kalanında ?hakikaten anlatılmaz bir ruh hali.
2020 Mayıs kızım doğdu. Çok net hatırlıyorum 2021 Şubattan beri yani daha 1 yaşına bile gelmeden 2.yi düşünmeye başladık. 2 aşılama da yapıldı. Bi ara eşim 5-6 ay kadar şehir dışındaydı. 2023 Martta tedaviye başladık, mayıs geldi geçiyor.Zaten var diye düşünmeyin. ikinci çocuk da ilki kadar çok isteniyor bundan emin olun.Çok iyi anlıyorum seni..bana da hep yaşın gidiyor niye yapmıyorsun, niye bekliyorsun diyorlarkeşke karışmasalar
Fitil kaynaklı akıntı var bi de sabah midem bulanıyor ama o da kalkar kalkmaz ilaç alıyorum bol su ile muhtemelen ondandır. Gün içinde maşallahım var. Bazen unutup 16 kiloluk kızımı kucağıma alıyorum sonradan geliyor aklıma. Dur yapma nolur nolmaz. İlk günler içmiyordum ama günde 1 Türk kahvesi İçiyorum.Merhaba 2.
Mayisda transfer oldum persembe kan aldiricam subatda ilk transferi yaptirmisdim
Kimyasal oldu … sadece goguslerim sisti suanda … sizlerde durum nedir
Bende bazen unutuyorumFitil kaynaklı akıntı var bi de sabah midem bulanıyor ama o da kalkar kalkmaz ilaç alıyorum bol su ile muhtemelen ondandır. Gün içinde maşallahım var. Bazen unutup 16 kiloluk kızımı kucağıma alıyorum sonradan geliyor aklıma. Dur yapma nolur nolmaz. İlk günler içmiyordum ama günde 1 Türk kahvesi İçiyorum.
Ben nedense sizin pozitif olduğunuzu düşünüyorumFitil kaynaklı akıntı var bi de sabah midem bulanıyor ama o da kalkar kalkmaz ilaç alıyorum bol su ile muhtemelen ondandır. Gün içinde maşallahım var. Bazen unutup 16 kiloluk kızımı kucağıma alıyorum sonradan geliyor aklıma. Dur yapma nolur nolmaz. İlk günler içmiyordum ama günde 1 Türk kahvesi İçiyorum.
Ayyyyyyyy parmakların altın tutsun. Rahmin sağlıklı bebekler tutsun zamanı gelince kucağına alasınBen nedense sizin pozitif olduğunuzu düşünüyorum
Benimki 2 adet beşinci gün 5AA embriyo transferi. Bana en erken yedinci gün çıkar ama o da kimyasal olup olmadığı onuncu günde netleşir. Onuncu günden önce yapma diye söylendi. Moralini bozma lütfen üçüncü gün embriyosu için bence de çok erken. Adet olana kadar o yavrun senin içinde öyle düşün ve olumsuz düşünme. Elini karnına koy ve onu sabırsızlıkla beklediğini anlat elinden geleni yaptığını söyle ya da hiç bişey deme elini hep kasik bölgende gezdir pozitif enerji gönder. Malesef ki o illet stres mekanizması kan akışından tut da bağışıklığa kadar bütün vücut mekanizmasını allak bullak ediyor. Lütfen arkadaşım ilaçlarına devam et ve test gününü bekle . Rabbim er ya da geç hepimize beklediğimizin karşılığını verecek buna inanBugun transfer haric 6. gun. 3. gun emrbiyosu erken testlerden yaptım negatif o kadar kendimi hazırlamıstım ki cikarsa mutlu olurum cıkmazsa kan testine umudumu kaybetmem. oyle olmadı. sosyal aktivite olarak tüp bebek mi yaptıracagım hayatımın geri kalanında ?hakikaten anlatılmaz bir ruh hali.
Bilmemek en guzeli. Ben baska sehırde yaptırıyorum ölçümleri transfer günü verince gidiyorum doktorumun yanına. Cyclo progynova sabah aksam verdi bana da. İlk trasferde coraspirinle progestan fitil vermişti bundan da diger kontrolde ekleyecekler galıba. 2. Kontrolde kan veriyor muyduk hatırlayamadım. Benim oğlum 2020 haziran dogumlu kızınız kac yasındaBenim doktorum ilk transferde de böyle yapmıştı şimdi kızım yanımda çok şükür Allaha
Ölçü hakkında bilgi vermedi bende sormadım zaten ilkinde de sormadım kafamı karıştıtmak istemediğim için. Estrofem verdi günde 3 kez bir de Coraspin. transfere yakın galiba progestan fitil ve iğne bir de kan sulandırıcı iğne veriyor.
Suan bi bel agrisi akinti ve de ara ara karin agrisi oluyor bunlar ilaclardan mi oluyor bilmiyorum .. dun biraz stres yaptim rabbim yardimcimiz olsunn hem merak hem korku gercekten zorlayici surec insallah pozitif olur hepimizinki5 mayista transfer olanlar belirtileri neler acaba ?
Stres denilen şey aslında vesvesedir diye düşünüyorum. Olacak mı? Tuttu mu? Ya tutmadıysa? Ya kan tahlilinde çıkmazsa? Ya kanda çıkar da ilerlemezse vb vb…… böyle bitmek bilmeyen bir düşünceler silsilesi.Benimki 2 adet beşinci gün 5AA embriyo transferi. Bana en erken yedinci gün çıkar ama o da kimyasal olup olmadığı onuncu günde netleşir. Onuncu günden önce yapma diye söylendi. Moralini bozma lütfen üçüncü gün embriyosu için bence de çok erken. Adet olana kadar o yavrun senin içinde öyle düşün ve olumsuz düşünme. Elini karnına koy ve onu sabırsızlıkla beklediğini anlat elinden geleni yaptığını söyle ya da hiç bişey deme elini hep kasik bölgende gezdir pozitif enerji gönder. Malesef ki o illet stres mekanizması kan akışından tut da bağışıklığa kadar bütün vücut mekanizmasını allak bullak ediyor. Lütfen arkadaşım ilaçlarına devam et ve test gününü bekle . Rabbim er ya da geç hepimize beklediğimizin karşılığını verecek buna inan
3. Gün embriyosu için çok çok erken test yapmışsınız. İlaçlarınızı kullanmaya devam edin ve gününü bekleyin. Yazık ediyorsunuz kendinize böyle erken test yaparaksizi okusaydım test yapmazdım ne guzel yazmıssınız. ben de yılmadan ( mayıs transferi sabah erken hamilelik idrar testinde negatifi gordum) ilaçları kullanmaya devam edecegim kan testine kadar.
İnan ben de hayır etmek amaçlı verdiklerini sanıyordum. Ne kadar da safmışız. Halbuki ne güzel gebe kalmış bebeğin hayrına verilebilir o ilaçlar bı ihtiyaç sahibine. İnsanoğlu çok enteresan bir varlıkBen de şaşırdım..uyarı var yasak diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?