2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Canım şimdi hormonların etkisiyle daha yoğun duygular yaşıyorsun ki normal..bir kaç gün daha bekle, bebeğin seninle..yıpratma kendini..benim 4.denemem olacak..her seferinde heyecanla bekledim, yine de beklicem..rabbim evlatlarımızı kucağımıza versin tez vakitte hayırlısıyla

teşekkür ederim çok naif yazıyorsun gerçekten sıkıcam dişimi

Bugün avm de kızımla dolanıyorduk, kızımın elinde balonu vardı. Dışarı çıkmadan montunu giydirmek için oturma yerlerinden birine geçtim. Bir teyze vardı dur dedi ben tutayım balonunu. Neyseki arıza çıkarmadı benimki balonunu tutturdu giydirirken. Teyze demez mi bana bi tane ile kalma en az iki olsunlar. “Ah be teyze istiyorum da olmuyorki dua et kim bilir senin duan kabul olur belki” dedim. Zaten sonra ipler koptu bende.

İyi akşamlar benim ihtiyacım var bana ulaşabilir misiniz acaba

Yalnız siz herkesten farklı farklı ilaçlar talep ediyorsunuz. Sizin belli bir ilaciniz yok mu? Yanlış anlamayın ama dikkatimi çekti her sayfaya yazıyorsunuz çünkü.
Şu an yumurta büyütme aşamasindayim benim ücretli olduğu için doktorumla kullanacağım ilaçları için bilgi alıyorum yani bir kaç tane bile olsa biraz beni rahatlatır şimdi çok acil olan ilacım gonal f salı gününe kadar yetiyor bana cumartesi gününe kadar kulana bileceğim olması gerekiyor çoğu arkadaşlarla iletişime geçiyorum onlar da bana eczanenin fiyatından veriyorlar en azından bana raporu fiyatından da verse iyiler biraz beni rahatlatır

Tabii sizde haklısınız her yerden ben çikinca
Herkesin ilaçları farklı olduğu için sizin değişik ilaçlar talep etmeniz bana farklı geldi sadece. Çünkü bu süreçte doktorlar ilaclarin değiştirilmesini istemezler. yani atıyorum birgün oxotide kullanıp birgün cetrodite kullanmanızı istemezler. Onun için dikkatimi çekti. Benim fikrimce hangi ilaca ihtiyaciniz varsa ismini belirtip öyle talep edin. Her ilacı talep etmeyin yani. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah

Off her şey gibi ilaçlar da çok pahalı ben rapor çıkartmayı düşünüyorum oluyorsa inşallah en az miktarla kapatırım transfer ve sonrasındaki süreci. Allah maddi manevi yardımcımız olsun her türlü çok zor bi süreçteyiz..

Bu arada bu sitede ilaç satışı yasak. Parayla mı veriyorlar? Şaşırdım açıkçası.

Bugun transfer haric 6. gun. 3. gun emrbiyosu erken testlerden yaptım negatif o kadar kendimi hazırlamıstım ki cikarsa mutlu olurum cıkmazsa kan testine umudumu kaybetmem. oyle olmadı. sosyal aktivite olarak tüp bebek mi yaptıracagım hayatımın geri kalanında ?hakikaten anlatılmaz bir ruh hali.

sizi okusaydım test yapmazdım ne guzel yazmıssınız. ben de yılmadan ( mayıs transferi sabah erken hamilelik idrar testinde negatifi gordum) ilaçları kullanmaya devam edecegim kan testine kadar.

3. Gün embriyosu için çok erken 6. Gün boşuna üzülmeyin

Hayırlı olsun tedavin canım. 1 gün var adet tarihlerimiz arasında. Hangi ilacı verdı kac doz? Rahim ölçün hakkında bilgi verdi mi doktor? Benim 2. Kontrol 15 inde senin tarih uzun geldı biraz bana
Benim doktorum ilk transferde de böyle yapmıştı şimdi kızım yanımda çok şükür Allaha
Ölçü hakkında bilgi vermedi bende sormadım zaten ilkinde de sormadım kafamı karıştıtmak istemediğim için. Estrofem verdi günde 3 kez bir de Coraspin. transfere yakın galiba progestan fitil ve iğne bir de kan sulandırıcı iğne veriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…