Teşekkür ederim güzel dilekleriniz içinMasallah, gözün aydın olsun, bol sütlü olasın..sağlıcakla büyüt çok güzel bir ömür versin bebeciğe rabbim
Hayırlı doğumlar diliyorumHerkese 38+1den selamBugün kontrolüm vardı. İlk kez nst ye girdim ve çatı muayenesi yapıldı. Doktor çatımın dar bebeğimin de büyük olduğunu söyledi, o yüzden sezaryen için gün aldık 26 ocakta 39.haftamızda bebeğimizle kavuşuyoruz inşallah Doğum yapanlara hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün, bekleyenlere de sağlıklı doğumlar diliyorum
Ah canım hadi hayırlı olsun bizde 26 ocakta aynı gün doğacak demek bebişlerimizHerkese 38+1den selamBugün kontrolüm vardı. İlk kez nst ye girdim ve çatı muayenesi yapıldı. Doktor çatımın dar bebeğimin de büyük olduğunu söyledi, o yüzden sezaryen için gün aldık 26 ocakta 39.haftamızda bebeğimizle kavuşuyoruz inşallah Doğum yapanlara hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün, bekleyenlere de sağlıklı doğumlar diliyorum
Canım gözün aydın şükür kavuştunuz dileyen herkese versin rabbim. Eve geldiniz sanırım artık meme ucuna doğal birşeyler istersen ayva çekirdeği jeli iyi geliyor evde yapabilirsin nette tarifi var. Ben kızımda lansiloh almıştım çok yarada olmamıştı o geçirmişti hızlı etki etmişti.Selam kızlar. Perşembe günü spinal anastezi ile doğum yaptım bendeçok güzel bir duyguymuş inşallah herkese nasip olur Mindamin sana da inşallah canım. Sormak istediğiniz bişey varsa cevaplamak isterim kızlar meme uçlarım kötü olmaya başladı. Bebek emerken ağrıdan aklım çıkıyor. Deneyip memnun kaldığınız önerileriniz var mı? Herkese güzel sancısız doğumlar diliyorum
Teşekkür ederim canım darısı sana olsun sağlıklaCanım gözün aydın şükür kavuştunuz dileyen herkese versin rabbim. Eve geldiniz sanırım artık meme ucuna doğal birşeyler istersen ayva çekirdeği jeli iyi geliyor evde yapabilirsin nette tarifi var. Ben kızımda lansiloh almıştım çok yarada olmamıştı o geçirmişti hızlı etki etmişti.
Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün. Bana krem 2 hafta sonra etki etmişti sanki hemen iyilesmedi.Selam kızlar. Perşembe günü spinal anastezi ile doğum yaptım bendeçok güzel bir duyguymuş inşallah herkese nasip olur Mindamin sana da inşallah canım. Sormak istediğiniz bişey varsa cevaplamak isterim kızlar meme uçlarım kötü olmaya başladı. Bebek emerken ağrıdan aklım çıkıyor. Deneyip memnun kaldığınız önerileriniz var mı? Herkese güzel sancısız doğumlar diliyorum
Çok teşekkür ederimHayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün. Bana krem 2 hafta sonra etki etmişti sanki hemen iyilesmedi.
İnşallah ise yarar canım göğüs acisi çok zor oluyor. Bir an önce iyilesirde keyifle gecer emzirmek inşallahÇok teşekkür ederimkremi kullanmaya da devam edeyim. Gümüş kapağı denemeye başladım bakalım sonuç alırım inşallah
Hayırlı olsun canımSelam kızlar. Perşembe günü spinal anastezi ile doğum yaptım bendeçok güzel bir duyguymuş inşallah herkese nasip olur Mindamin sana da inşallah canım. Sormak istediğiniz bişey varsa cevaplamak isterim kızlar meme uçlarım kötü olmaya başladı. Bebek emerken ağrıdan aklım çıkıyor. Deneyip memnun kaldığınız önerileriniz var mı? Herkese güzel sancısız doğumlar diliyorum
Ayy ne güzelAh canım hadi hayırlı olsun bizde 26 ocakta aynı gün doğacak demek bebişlerimiz
Acaba doğumdan önce mi başlamak gerekiyor dicem ama doktoruma sormuştum, erken başlamanırsa meme ucuna sürekli temas doğumu tetikleyebilir tavsiye etmiyorum demiştiHayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün. Bana krem 2 hafta sonra etki etmişti sanki hemen iyilesmedi.
İnşallahAyy ne güzelsağlıkla kavuşalım inşallah
Ben de cok heyecanlıyım doktor birden tarihi verince ne tepki vericem bilemedimİnşallahbende aşırı heyecan var kızımda da böyleydim ama son gün başlamıştı uyku falan hakgetire zaten son eksiklere baktım bugün unutmayım diye 5 kocaman gün var daha
Cok gecmis olsun.Ben zatürre oldum 30Aralıkta basladi 12 ocakta da dogurdum.he arada baya zaman vardi o yönden sizden farkliydım .öksürük artı istifra vardı bende çok kötüydü ilac kullandım mecbur.dogal yoldan geçmezdi benimki.doktorumda basta dogal seyler önermisti ama isin ciddiyetini anladı tahlillerimi görünce.bebek zaten dogdu dogacak ilac kullansan ne olur ki benim dr bebege zarari olmayan ilacları onayladı icmistim.ama merak etmeyin spinal hersekilde yapıyorlar.he sonra anestezi çıkarken balgamli öksürük tutuyor dikişler biraz canınızı yakar ama hastanede damar yolundan antibiyotik vuruldu bana mesela benim öksürük hastanede kesildi hemen. size de iyi gelebilir.o balgamı çıkarmak baya sıkıntı çünkü.hep su içmiştim ben kolay çıksın diyeMerhaba kızlar Kızım iki haftadır öksürüyor okula göndermedim sadece karne haftası gitti tiyatro etkinliği vardı çok istiyordu birde karne almaya işte onada beraber gittik ilk karne heyecanı malum zar zor yürüyorum ama gittim yinede kızım hala öksürüyor asla geçmiyor zaten nalet bir salgın var ortada herkesin kulağıni tikadigi çocuklar resmen perişan oldular hastalıktan ve kendimi aylardır korudum şuan öksürük başladı dün geceden beri siddetlenmeden önünü kesmem lazım ama nasıl cuma günü doğum var böyle devam ederse ne olur dogumu yinede yaparlarmi yani anestezi doktoru son 2 haftada gribal hastalık geçirdin mi dedi yok inşallahta olmam demiştim korktuğum başıma gelmesin lütfen kozalak şurubu icebiliyormuyuz biz öksürük olan oldumu doğuma yakın
Siyah turp içine bal koyabilirsin.ben yapmıştım iyi geldiğini düşünüyorum.sezeryanden sonra öksürmek can yakıyor birsey olmuyor ama yara aciyor iste.insallah geçer doğuma kadar.Kızlar öksürük için hızlı etki edecek ne yapmak lazım bilen varmı doktoruma yazdım burun spreyi , gargara, ıhlamur demiş kozalak şurubu icebilirmiyim dedim ilk defa duymuşbilmediğin şeyleri içme ıhlamur devam dedi doğuma 3 gün var öksürük krizleri var böyle doğum olsa bile doğumdan sonra dikişlere sıkıntı vermezmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?