• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Herkese 38+1den selam 🌸 Bugün kontrolüm vardı. İlk kez nst ye girdim ve çatı muayenesi yapıldı. Doktor çatımın dar bebeğimin de büyük olduğunu söyledi, o yüzden sezaryen için gün aldık 🙈 26 ocakta 39.haftamızda bebeğimizle kavuşuyoruz inşallah ❤️ Doğum yapanlara hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün, bekleyenlere de sağlıklı doğumlar diliyorum 🥰

Herkese 38+1den selam 🌸 Bugün kontrolüm vardı. İlk kez nst ye girdim ve çatı muayenesi yapıldı. Doktor çatımın dar bebeğimin de büyük olduğunu söyledi, o yüzden sezaryen için gün aldık 🙈 26 ocakta 39.haftamızda bebeğimizle kavuşuyoruz inşallah ❤️ Doğum yapanlara hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün, bekleyenlere de sağlıklı doğumlar diliyorum 🥰
Hayırlı doğumlar diliyorum🤲 sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🤲☺️

Selam kızlar. Perşembe günü spinal anastezi ile doğum yaptım bende 🥰 çok güzel bir duyguymuş inşallah herkese nasip olur Mindamin Mindamin sana da inşallah canım. Sormak istediğiniz bişey varsa cevaplamak isterim kızlar 🥰 meme uçlarım kötü olmaya başladı. Bebek emerken ağrıdan aklım çıkıyor. Deneyip memnun kaldığınız önerileriniz var mı? Herkese güzel sancısız doğumlar diliyorum 🤲🥰

Ah canım hadi hayırlı olsun bizde 26 ocakta aynı gün doğacak demek bebişlerimiz 🤲🧿🤗

Selam kızlar. Perşembe günü spinal anastezi ile doğum yaptım bende 🥰 çok güzel bir duyguymuş inşallah herkese nasip olur Mindamin Mindamin sana da inşallah canım. Sormak istediğiniz bişey varsa cevaplamak isterim kızlar 🥰 meme uçlarım kötü olmaya başladı. Bebek emerken ağrıdan aklım çıkıyor. Deneyip memnun kaldığınız önerileriniz var mı? Herkese güzel sancısız doğumlar diliyorum 🤲🥰
Canım gözün aydın şükür kavuştunuz dileyen herkese versin rabbim. Eve geldiniz sanırım artık meme ucuna doğal birşeyler istersen ayva çekirdeği jeli iyi geliyor evde yapabilirsin nette tarifi var. Ben kızımda lansiloh almıştım çok yarada olmamıştı o geçirmişti hızlı etki etmişti.👍

Canım gözün aydın şükür kavuştunuz dileyen herkese versin rabbim. Eve geldiniz sanırım artık meme ucuna doğal birşeyler istersen ayva çekirdeği jeli iyi geliyor evde yapabilirsin nette tarifi var. Ben kızımda lansiloh almıştım çok yarada olmamıştı o geçirmişti hızlı etki etmişti.👍
Teşekkür ederim canım darısı sana olsun sağlıkla 🙏 ayva çekirdeği jelini araştırayım sağol canım. Lansinoh krem kullanıyorum ama faydası olmadı.

Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün. Bana krem 2 hafta sonra etki etmişti sanki hemen iyilesmedi.

Hayırlı olsun canım 🥰 inşallah hemen ağrın için de bir çözüm bulabilirsin. Ben lansinoh krem koydum çantama umarım etkisi olur onun. Gümüş kapak da çok duydum ama almadım henüz, belki onun da faydası vardır bir bak istersen

İnşallah 🤲 bende aşırı heyecan var kızımda da böyleydim ama son gün başlamıştı 😀 uyku falan hakgetire zaten 🤷 son eksiklere baktım bugün unutmayım diye 5 kocaman gün var daha
Ben de cok heyecanlıyım doktor birden tarihi verince ne tepki vericem bilemedim 🙈🙈 artık rahat uyuyabilen var mi ki zaten 😅 Ben de sürekli evde yapılacak ne var diye bakıyorum, evet son 5 gün kavuşmaya 🥰 bizim ilk bebis bakalım neler bekliyor bizi 🙈

Merhaba kızlar Kızım iki haftadır öksürüyor okula göndermedim sadece karne haftası gitti tiyatro etkinliği vardı çok istiyordu birde karne almaya işte onada beraber gittik ilk karne heyecanı malum zar zor yürüyorum ama gittim yinede kızım hala öksürüyor asla geçmiyor zaten nalet bir salgın var ortada herkesin kulağıni tikadigi çocuklar resmen perişan oldular hastalıktan ve kendimi aylardır korudum şuan öksürük başladı dün geceden beri siddetlenmeden önünü kesmem lazım ama nasıl cuma günü doğum var böyle devam ederse ne olur dogumu yinede yaparlarmi yani anestezi doktoru son 2 haftada gribal hastalık geçirdin mi dedi yok inşallahta olmam demiştim korktuğum başıma gelmesin lütfen kozalak şurubu icebiliyormuyuz biz öksürük olan oldumu doğuma yakın 🙁

Merhaba bayanlar,daha önce buraya üye olmuştum tüp bebek için kimyasal oldu,mayıs ayından beri adetim 26-27 arası değişiyor bir kere 32. gün adet oldum
şu anda da en son 20 aralıkta adet oldum.bugün 33. günüm.tüp bebek tedavisinin üzerinden 8 ay geçti onunla ilgisi olabilir mi?hiç hayatımda bu kadar gecikme olmadı

Kızlar öksürük için hızlı etki edecek ne yapmak lazım bilen varmı doktoruma yazdım burun spreyi , gargara, ıhlamur demiş kozalak şurubu icebilirmiyim dedim ilk defa duymuş 😳 bilmediğin şeyleri içme ıhlamur devam dedi doğuma 3 gün var öksürük krizleri var böyle doğum olsa bile doğumdan sonra dikişlere sıkıntı vermezmi😵‍💫😳

Merhaba kızlar Kızım iki haftadır öksürüyor okula göndermedim sadece karne haftası gitti tiyatro etkinliği vardı çok istiyordu birde karne almaya işte onada beraber gittik ilk karne heyecanı malum zar zor yürüyorum ama gittim yinede kızım hala öksürüyor asla geçmiyor zaten nalet bir salgın var ortada herkesin kulağıni tikadigi çocuklar resmen perişan oldular hastalıktan ve kendimi aylardır korudum şuan öksürük başladı dün geceden beri siddetlenmeden önünü kesmem lazım ama nasıl cuma günü doğum var böyle devam ederse ne olur dogumu yinede yaparlarmi yani anestezi doktoru son 2 haftada gribal hastalık geçirdin mi dedi yok inşallahta olmam demiştim korktuğum başıma gelmesin lütfen kozalak şurubu icebiliyormuyuz biz öksürük olan oldumu doğuma yakın 🙁
Cok gecmis olsun.Ben zatürre oldum 30Aralıkta basladi 12 ocakta da dogurdum.he arada baya zaman vardi o yönden sizden farkliydım .öksürük artı istifra vardı bende çok kötüydü ilac kullandım mecbur.dogal yoldan geçmezdi benimki.doktorumda basta dogal seyler önermisti ama isin ciddiyetini anladı tahlillerimi görünce.bebek zaten dogdu dogacak ilac kullansan ne olur ki benim dr bebege zarari olmayan ilacları onayladı icmistim.ama merak etmeyin spinal hersekilde yapıyorlar.he sonra anestezi çıkarken balgamli öksürük tutuyor dikişler biraz canınızı yakar ama hastanede damar yolundan antibiyotik vuruldu bana mesela benim öksürük hastanede kesildi hemen. size de iyi gelebilir.o balgamı çıkarmak baya sıkıntı çünkü.hep su içmiştim ben kolay çıksın diye

Kızlar öksürük için hızlı etki edecek ne yapmak lazım bilen varmı doktoruma yazdım burun spreyi , gargara, ıhlamur demiş kozalak şurubu icebilirmiyim dedim ilk defa duymuş 😳 bilmediğin şeyleri içme ıhlamur devam dedi doğuma 3 gün var öksürük krizleri var böyle doğum olsa bile doğumdan sonra dikişlere sıkıntı vermezmi😵‍💫😳
Siyah turp içine bal koyabilirsin.ben yapmıştım iyi geldiğini düşünüyorum.sezeryanden sonra öksürmek can yakıyor birsey olmuyor ama yara aciyor iste.insallah geçer doğuma kadar.

Back