- 23 Mayıs 2023
- 383
- 631
- 23
- 28
Ben nisan ayında polip için operasyona girmiştim, 12 bin TL ücret ödemiştik. Bursa'da pembemavi hastanesinde oldumMerhaba polipin alınmasına ne kadar ücret verdiniz
Benim de başladı. Bende zaten reflu var hepten tetikleniyor şimdiKızlar mide yanmaları başladı bende yaşayan var mı bu aylarda yaşanır diyorlar ama maşallah benim oğluşum hamileliği iliklerime kadar yaşatıyor bana saolsun varolsun
Evet ya heyecan başladıBende de başladı canım. Azıcık yağlı veya fazla yemeye gelmiyor hemen yanmaya başlıyor afedersiniz sanki ağzımdan geliyor midem. Sanırım bundan sonra böyle olacak. Alışacağız artıkufaktan heyecan başladı bende sizde de öyle mi 30+2 yiz bugün 32 de çalışmaya devam etmek için doktordan rapor almamız gerekiyormuş şaka maka doğuma doğru gidiyoruz diyorum heyecan başlıyor
Ben devlet hastanesinde yaptırmıştım, para ödemedimMerhaba polipin alınmasına ne kadar ücret verdiniz
36 yı geçersin inşallah kuzum..36 sonrası yenidoğan ihtiyacı olmaz büyük ihtimalleYa bende tup bebek doktorumu gece 3te mesaj attım hemen yazıyordu cevap verıyordu eşıme şmdo anlattım dedı ne yapsak dedım yıme kadının bı derdı vardı belkı denk geldı ama geekten gıtme sebebımız güler yüzü ıdı eşımde yalanmış yapmacıkmış demekkı dedı valla tup bebek doktorum Pınar özcan karşıya gıtmese zaten başka doktora hayatda gıtmezdım eve yakın güler yüzlü dıye tercıh ettık bu doktoru ya bakalım hayırlısı 25de falan gıtmemız lazm o zamana kadar düşünelım hayırlısı ınşallah canım ıkızlerım bıraz sabırsız ben dıyorum 34de falan dogurabılırım28+2olduk çok şukur
Canım yaa yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin, inşallah güzel olur..belki yorgundu, yoğundu ama çok önemli doktor iyi değerlendirCanım benımkılerde durmuyor maşallah tekmelerı yerıkçe gozlerden yaş akıyor ağrıdaneşımınde hoşuna gıdıyor guluyor ya çok şukur ben o dogum yapacak doktora fıtılı yazarmısın demıştım kadın yazmadı şaka gıbı dun aıle hekımıme yazdım kadın bugun 2kutu yazmış kodu watsaptan yolladı ay nasıl mutlu oldum sabah aç gel kan tahlıllerıde yapalım demış valla bılmıyorum ne yapsam başka doktormu arasam bulsam muayene 1640verıypruz sogortayla kendı doktorum karşıya gıtmeseydı asla gıtmezdım başka doktora ya dedım bı ılaçta boyle ıse ya sancı falan yaşasam bu doktorun bana yardımı dokunmayacak gıbı hakkımızda hayırlısı olsun ınşallah
Annee gümbür gümbür geliyorum diyor bebişKızlar mide yanmaları başladı bende yaşayan var mı bu aylarda yaşanır diyorlar ama maşallah benim oğluşum hamileliği iliklerime kadar yaşatıyor bana saolsun varolsun
Aynen öyle betalarımızı kıyaslıyordukAynı bu son aylarda Cok çok sürekli yiyenleri görüyorum hep bende biraz fazla kacirsam hemen yanma başlıyor bendede. Nefes darligi başladı şimdide hayırlısı bakalım sağa salim alalimda yavaş yavaş eksikleri tamamlıyorum daha bitmedi bizde iyiki erken almaya başlamışim evet senin rapor zamanına az kalmış yarın benimde tetanoz 2. Doz var ve troid bakılacak bebisi haftaya göreceğim inşallah deterjan sipariş ettim yumuşatıcı falan gelsin kıyafetleri yikayacagim ütüleyip kaldıracağım son haftalarda da çantasını hazırlarim böyle böyle zaman geçiyor 7 ay geçti gitti vallahi dün gibi daha buraya test atıyordum
İyimiş senin kiEvet ya heyecan başladıÇok merak ediyorum, saglikla vakitlere gelsinler inşallah 29+4 benim de. Çalışmak için 32ye kadar demişti benim doktorum da ama ben zaten çalışmıyorum, ev işleri için o kadar o zaman dedi
Ben kızımda hiç kullanmamistim pahalı bir ürün kullanmıştım deterjan olarakta adını bile hatırlamıyorum şuan 4 sene önce bile iyiydi fiyatı şimdi ne kadar oldu Allah bilir onun muadili olan green clean markasının aldım içeriği temiz diye ilk defa yumuşatici deneyeceğim sıkıntı olursa zaten alerji gibi falan kendime kullanırımAynen öyle betalarımızı kıyaslıyordukbundan sonrası da inşallah kolay geçer gider de kucağımıza alırız sağsalim inşallah eksikler hiç bitmiyor sanki kendimi sürekli nette alış veriş yaparken buluyorum ben yumuşatıcı almadım ama normalde kullanmıyorum zararlı diye bebeklerde nasıl acaba doğal içerikli varsa bende alabilirim.
Canım merhaba o ılaçları aıle hekımıme yazdırdım sagolsun senelerdır hep ne desem çevırmıyor benı cuma gunu hastaneye gıttık ama ben çok agırlaştım yuruduk park yerıde yoktu ustune bıde asansoru hastanenın başım donuyor aşagı yukarı gıdıp gelıyor kısacası zor gıttım bıde demezlermı doktor 4randevusu alma dedı ışleme gıttı dıye ben delırdım aınır krızı geçırdım dedım arasaydınız ya hamıle ınsanı ne dıye yoruyorsun dedım ozur dılerız hastanenın suçu dedıler çıktık memorıale gıttık kadın hemen aldı alttan baktı karından baktı bıde hemen nstye baglayalım dedı sancım yok ama artık yat ayakda durma yorulma yurume yok dedı erken dogum olabılır dedı aşırı hareketlıler belım sırtım bacaklarım kıtlenıyor valla otursam kalkamıyorum 15ı gorsen ıyı dedı bu doktor bakalım eşım bı oburune gıdelım dıyor sonra net karar verelım dıyor hayırlısı olsun ınşallahCanım yaa yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin, inşallah güzel olur..belki yorgundu, yoğundu ama çok önemli doktor iyi değerlendir
Canım merhaba sevındım senın adına tıroıd ıyı çıkmış bende 1,5çıktı ama hafıf enfeksıon çıktı bende tek kullanımlık ılaç verdı doktor yıne o kontrol doktorumuzu goremedık başka doktora gıttık 10gun sonra bı gıdecez bakalım olmadı bu gıttıgıme gıderım çok ters kalıyor hastane bıze medıcal park daha yakın ondan orayı tercıh etmıştık erken dogum olabılır dedıler bana yat hep dedı ış yapma yorulma ayakda kalma dedı gece uyuyamıyorum gunduz yatakdayım hep bende kıyafetlerı yıkadım utuledım hatta bugun dogum çantası ıçın hazırladım bırden dogursam korkusu sardı benıKızlar bugün 2. Doz tetanoz aşımı oldum troid için dahiliyeye gittim doktordan rica ettim tanıyı halsizlik yorgunluk olarak girdi sigorta karşıladıbir öncekinde doktor yüksek troid diye girince ödememisti neyse sonucum güzel çıktı 2,58 e düşmüş aynı doz devam dedi cumartesi bebişi görmeye gideceğim artık 5 hafta oldu şehir dışındaydik gidemedim anasının kuzusu büyüdümü bakalım. Benim sağlık ocağındaki ebe yoktu bugün gittiğimde başka bir ebe gelmiş insan yalandan olsun bari bir kiloya bakar ne bileyim bir tansiyon ölçer bir sorun varmı bebekte dedi yok en son iyiydi dedim tmm o zaman dedi aşıyı yaptı çıktı odadan koştur kostur sağlık ocağında da bir tek ben vardım. Ay kızımda her gittiğimde kalbini dinlerdi kilomu takip eder bot ederdi diyet yazmadığı kalmıştı kadının herkes aldığı parayı haketse keşke üzücü
Canım bana bı hap verdı sabah aç karna 4-5gun ıç somra bırak arada yanma olursa dedı ıç bıde reflu şurubu verdı çok ıyı geldı ıkı tatlı kaşık ıçıyorum mıde yanmam anında kesılıyor hapta pantpas 40mg bı sor doktoruna belkı yazar sanadaKızlar mide yanmaları başladı bende yaşayan var mı bu aylarda yaşanır diyorlar ama maşallah benim oğluşum hamileliği iliklerime kadar yaşatıyor bana saolsun varolsun
Canım banada dün doktor erken doğum olabilir dedi çünkü bende kasılmalar olmaya başladı ağrım oluyor falan korkmaya başladım elbiselerini yıkayacagim bende pazartesi kendi eşyalarımı ve bebeğin hazır dursun ne olur ne olmaz doktor yatacamsim doğuma ladar dedi artarsa kasılmaların gel ilaca başlayalım dedi rabbim hayırlısiyla vakitli doğum nasip etsin.Canım merhaba sevındım senın adına tıroıd ıyı çıkmış bende 1,5çıktı ama hafıf enfeksıon çıktı bende tek kullanımlık ılaç verdı doktor yıne o kontrol doktorumuzu goremedık başka doktora gıttık 10gun sonra bı gıdecez bakalım olmadı bu gıttıgıme gıderım çok ters kalıyor hastane bıze medıcal park daha yakın ondan orayı tercıh etmıştık erken dogum olabılır dedıler bana yat hep dedı ış yapma yorulma ayakda kalma dedı gece uyuyamıyorum gunduz yatakdayım hep bende kıyafetlerı yıkadım utuledım hatta bugun dogum çantası ıçın hazırladım bırden dogursam korkusu sardı benıyatak eleleden aldım daha kurmadık pusetlerı kuvetı herşeyı aldım bıtırdım ama yıne doymuyorum begendıgım kıyafetlerı alıyorum he ben me sorcam canım sende gogus pompası aldınmı bırı al dıyor bırı alma valla kararsızım bugunde gogsunu doktor sıkacak falan dedı bırı ödüm koptu nefret edıyorum gogsume dokunsalar huylanırım nasıl emzırırım o dert oldu bana hakkımızda hayırlısı olsun ınşallah saglıcakla alalım bebışlerımızı rabbım bı avazda kavuştursun
Kızlar selam hepinize doktorumdan çıktım benim 2 haftadır falan ağrılarım arttı bel kaşık ağrım özellikle yürüyünce yorulunca karnım taş gibi oluyor çocuk top gibi oluyor kasılma oluyor aslında bunun fazlasida doğumu tetikliyor biliyorsunuz şuan riskli bir durum yok ama yatacakmışim artıkbenim asla yapamadığım bişey çünkü kızım var annem yanımda o yardımcı ama hayırlısı herşeyin şuan yatistayim yani 3 hafta sonra hastaneye gün alacağız biz artık doktor her ihtimale karşı alalım diyor sezaryen zaten bu bebekte baş aşağı şuan Ocak sonu doğumum tahmini dua edin artmasin bu kasılmalarım iğneye baslayacam tekrar yoksa
Kızlar merhabaCanım merhaba o ılaçları aıle hekımıme yazdırdım sagolsun senelerdır hep ne desem çevırmıyor benı cuma gunu hastaneye gıttık ama ben çok agırlaştım yuruduk park yerıde yoktu ustune bıde asansoru hastanenın başım donuyor aşagı yukarı gıdıp gelıyor kısacası zor gıttım bıde demezlermı doktor 4randevusu alma dedı ışleme gıttı dıye ben delırdım aınır krızı geçırdım dedım arasaydınız ya hamıle ınsanı ne dıye yoruyorsun dedım ozur dılerız hastanenın suçu dedıler çıktık memorıale gıttık kadın hemen aldı alttan baktı karından baktı bıde hemen nstye baglayalım dedı sancım yok ama artık yat ayakda durma yorulma yurume yok dedı erken dogum olabılır dedı aşırı hareketlıler belım sırtım bacaklarım kıtlenıyor valla otursam kalkamıyorum 15ı gorsen ıyı dedı bu doktor bakalım eşım bı oburune gıdelım dıyor sonra net karar verelım dıyor hayırlısı olsun ınşallah
Ay canım geçmiş olsun yatınca falan düzelir inşallah. Bebişin de zamanında sağlıkla gelir inşallahKızlar selam hepinize doktorumdan çıktım benim 2 haftadır falan ağrılarım arttı bel kaşık ağrım özellikle yürüyünce yorulunca karnım taş gibi oluyor çocuk top gibi oluyor kasılma oluyor aslında bunun fazlasida doğumu tetikliyor biliyorsunuz şuan riskli bir durum yok ama yatacakmışim artıkbenim asla yapamadığım bişey çünkü kızım var annem yanımda o yardımcı ama hayırlısı herşeyin şuan yatistayim yani 3 hafta sonra hastaneye gün alacağız biz artık doktor her ihtimale karşı alalım diyor sezaryen zaten bu bebekte baş aşağı şuan Ocak sonu doğumum tahmini dua edin artmasin bu kasılmalarım iğneye baslayacam tekrar yoksa
Ah canım ya Allah yardımcınız olsun.Canım merhaba o ılaçları aıle hekımıme yazdırdım sagolsun senelerdır hep ne desem çevırmıyor benı cuma gunu hastaneye gıttık ama ben çok agırlaştım yuruduk park yerıde yoktu ustune bıde asansoru hastanenın başım donuyor aşagı yukarı gıdıp gelıyor kısacası zor gıttım bıde demezlermı doktor 4randevusu alma dedı ışleme gıttı dıye ben delırdım aınır krızı geçırdım dedım arasaydınız ya hamıle ınsanı ne dıye yoruyorsun dedım ozur dılerız hastanenın suçu dedıler çıktık memorıale gıttık kadın hemen aldı alttan baktı karından baktı bıde hemen nstye baglayalım dedı sancım yok ama artık yat ayakda durma yorulma yurume yok dedı erken dogum olabılır dedı aşırı hareketlıler belım sırtım bacaklarım kıtlenıyor valla otursam kalkamıyorum 15ı gorsen ıyı dedı bu doktor bakalım eşım bı oburune gıdelım dıyor sonra net karar verelım dıyor hayırlısı olsun ınşallah
Sana da çok geçmiş olsun canım. İnşallah az kalan bu süreç de sorunsuz ilerlerKızlar merhababenimde ikizlerime erken doğum riskim var malesef aynı şeyleri yaşıyorum kasılma sertleşme yatıyorum sürekli evdeyim..sabah akşam progestan ve haftada 1 proluton kullanıyorum rahim ağzı kısalması da var bebekler çok baskı yapıyor. Bu arada mardin gelini göğüs pompası aldım ben özellikle ikiz bebek bekleyenler için kesinlikle tavsiye ediliyor erken doğum olursa kuvez durumu da olabilir ve süt sağmak gerekecek. Allah yardımcımız olsun çok stresli geçiyor benim elimde değil her ağrım olduğunda korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?