2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Ayy ne günlerdi, şimdi bebisleri bekliyoruz birlikte alışveriş yapacağımız günler de gelicek yazmıştı birisi, çok şükür vitamin uyku yapıyorsa yatmadan alsana canım hem rahat uyursun hem gün içinde etkilememis olur

Canım diyetine harfiyen uymalısın..uymadığını takdirde polihidroamnioz dediğimiz bebeğin etrafını saran su artıyor, ayrıca bebek de şeker hastası gibi doğuyor ve yenidoğan yoğun bakımda düzenlenen kadar tutuyorlar..benim kızkardeşimde de şeker çıktı..çok şükür diyetle kontrol ettik kilo almadı hatta verdi. 50 kiloyla Çarşamba günü 37 haftalık sezaryen oldu. Suyu fazlaydı, sancı başlamıştı ama şekeri kontrol altında tuttuğumuz için bebek etkilenmedi, şekerleri ve diğer tetkikleri normaldi çok şükür yenidoğan ihtiyacı olmadı. Rabbim sağlıkla kucağına versin senin de canım

Canlar merhaba..kızkardeşim gebeydi biliyorsunuz, gebelik şekeri de çıkmıştı. Diyet yaparak kontrol altında tuttu. Çarşamba gece 37 haftalık doğum yaptı. Çok şükür bebek şekerden etkilenmedi ama şeker amnion sıvının artmasına sebep oldu ve erken sancılar başladı. Neticede ikisi de iyi çok şükür. Rabbim hepimize sağlıcakla versin bebişlerimizi

Ah canım gözünuz aydın darısı teyzesine çokca aminnn bekleyen herkeside sağa salim doğurmak nasip etsin inşallah bizlerde işte gün sayıyoruz doğuma günler geçiyor ama gelmiyor sanki

Ah canım gözünuz aydın darısı teyzesine çokca aminnn bekleyen herkeside sağa salim doğurmak nasip etsin inşallah bizlerde işte gün sayıyoruz doğuma günler geçiyor ama gelmiyor sanki
Amin canım amin geçiyor kuzum az kaldı..sağlıcakla geçsin günler inşallah

Maşallah canım Allah analı babalı büyütsün. Darısı bize inşallah kolay doğumlarımız olur inşallah sende en kısa zamanda hamile kalır ve bebeğini kucağına alırsın

Canım çok geçmiş olsun. Bu zamana kadar geldik inşallah biraz daha sabredip sağlıkla kucağına alacaksın Benim değerim de sınırda çıktı doktor diyet vermedi ama dikkat et dedi takipte olacağım bende.

ya çok kolay bışey aslında nıye boyle zorluyırlar bende şeker yuklemesı yaptırdım cuma gunu ılaç reçetemızıde yanlış gırmış yarın hatırlat dedı doktor c ertesı yazdım oglen cevap yok bugun 5gıbı yazdım yıne doktora kadın ama hergun yazıyorsun yazmış bana şaka gıbı valla şeytan dıyor gıt başka doktora bunlar çok değişik ınsanlar sınırden tıtrıyorum hala allahın ıznıyle saglıcakla alalım bebışlerımıze rabbım ıyı ınsan olan doktorlara denk getırsın

Gözünüz aydın canım darısı en kısa zamanda senın başına ınşallahhh bızede boyle kolayy rahat foğum ımşallah

O kadar para verip doktora bu cevabı almakta hic olmamış cidden, Ankara daki doktorumu direk arardım ne zaman arasam açardı oda doktor buda işte kadın doğum doktoru oluyorsanız biraz saatleriniz bölünecek biraz telefonlarınız meşgul olacak kimse neden keyfinden dahiliye doktoruna ya da göz doktoruna mesaj atmıyor acaba ? Bazen insanları anlamak zor ama az kaldı Allah'ın izni ile evlatlarımızı kucagimiza alalım sağlıkla inşallah ay ilk kim doğuracak buradan acaba hep bir merak

Ya bende tup bebek doktorumu gece 3te mesaj attım hemen yazıyordu cevap verıyordu eşıme şmdo anlattım dedı ne yapsak dedım yıme kadının bı derdı vardı belkı denk geldı ama geekten gıtme sebebımız güler yüzü ıdı eşımde yalanmış yapmacıkmış demekkı dedı valla tup bebek doktorum Pınar özcan karşıya gıtmese zaten başka doktora hayatda gıtmezdım eve yakın güler yüzlü dıye tercıh ettık bu doktoru ya bakalım hayırlısı 25de falan gıtmemız lazm o zamana kadar düşünelım hayırlısı ınşallah canım ıkızlerım bıraz sabırsız ben dıyorum 34de falan dogurabılırım28+2olduk çok şukur

Bizde 28 olduk bugün tam kızımı 38+3 de kucağıma almıştım planlı sezaryandi bunda ne olur bakalım çok hareketli yerinde durmuyor pek ayakta bile hissettiriyor kendini inşallah tamamen gelişimlerini tamamlayıp doğarlar 38 haftada doğuranlar oluyor ikizde de durabildikleri kadar dursunlar minnoslar sonrada annelerine kavussunlar

Canım benımkılerde durmuyor maşallah tekmelerı yerıkçe gozlerden yaş akıyor ağrıdaneşımınde hoşuna gıdıyor guluyor ya çok şukur ben o dogum yapacak doktora fıtılı yazarmısın demıştım kadın yazmadı şaka gıbı dun aıle hekımıme yazdım kadın bugun 2kutu yazmış kodu watsaptan yolladı ay nasıl mutlu oldum sabah aç gel kan tahlıllerıde yapalım demış valla bılmıyorum ne yapsam başka doktormu arasam bulsam muayene 1640verıypruz sogortayla kendı doktorum karşıya gıtmeseydı asla gıtmezdım başka doktora ya dedım bı ılaçta boyle ıse ya sancı falan yaşasam bu doktorun bana yardımı dokunmayacak gıbıhakkımızda hayırlısı olsun ınşallah

Valla son anda bile doktor değiştiren var araştır aklına yatan başka doktor olursa git muayene ücreti de maşallah hangi hastanede bu doktor bilindik bir doktormu nedir yani bu kadar para bizimde 850 idi 1250 oldu muayene ücreti haftaya dahiliyeye gideceğim hiç bir Anadolu'da devlet Hastanesi'nde bana yakın dahiliye ye randevu bulamadım özele gideceğim artık troid için tetanoz var pazartesi sağlık ocağında daha kendi doktoruma gideceğim onada hafta içi salı giderim 1 ay oldu insanlar hamileliğini zevkle geçirir ben bu sefer cidden yıldım hastanelerden

Kızlar mide yanmaları başladı bende yaşayan var mı bu aylarda yaşanır diyorlar ama maşallah benim oğluşum hamileliği iliklerime kadar yaşatıyor bana saolsun varolsun

Kızlar mide yanmaları başladı bende yaşayan var mı bu aylarda yaşanır diyorlar ama maşallah benim oğluşum hamileliği iliklerime kadar yaşatıyor bana saolsun varolsun
Bende de başladı canım. Azıcık yağlı veya fazla yemeye gelmiyor hemen yanmaya başlıyor afedersiniz sanki ağzımdan geliyor midem. Sanırım bundan sonra böyle olacak. Alışacağız artık ufaktan heyecan başladı bende sizde de öyle mi 30+2 yiz bugün 32 de çalışmaya devam etmek için doktordan rapor almamız gerekiyormuş şaka maka doğuma doğru gidiyoruz diyorum heyecan başlıyor

Aynı bu son aylarda Cok çok sürekli yiyenleri görüyorum hep bende biraz fazla kacirsam hemen yanma başlıyor bendede. Nefes darligi başladı şimdide hayırlısı bakalım sağa salim alalimda yavaş yavaş eksikleri tamamlıyorum daha bitmedi bizde iyiki erken almaya başlamışim evet senin rapor zamanına az kalmış yarın benimde tetanoz 2. Doz var ve troid bakılacak bebisi haftaya göreceğim inşallah deterjan sipariş ettim yumuşatıcı falan gelsin kıyafetleri yikayacagim ütüleyip kaldıracağım son haftalarda da çantasını hazırlarim böyle böyle zaman geçiyor 7 ay geçti gitti vallahi dün gibi daha buraya test atıyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…