- 23 Mayıs 2023
- 383
- 631
- 23
- 28
Ayy ne günlerdi, şimdi bebisleri bekliyoruzValla oyle canım ya 26sın ama 32gıbı düşün kendını demıştı doktor ya hayırlısı ıle alalım hepımız kucagımıza hatırlıyorum nasıl tuttumu dıye bır bırımıze destek verıyorduk çok şukur bu gunlere geldım benım alttakı kız bayagı hareketlı bı tekmeler yıyorum canım yanıyorçok şukur dıyorum her tekmede ben cuma bakıcam yatak ama o ahşap beşoıkler de çok guzel ya süslü püslü ama park yatak daha mantıklı gelıyor bakalım oto koltuguda bakıcam ebebekten bel sırt agrım çok benım magnezyum falan bı ışe yaramıyor degıştırdı daha ıyı dıye ocean al dedı oda aşırı uyku yapıyor mayışıyorum bızım kızların sesı çıkmıyor herkes alışverışle meşgul galıba
Canım diyetine harfiyen uymalısın..uymadığını takdirde polihidroamnioz dediğimiz bebeğin etrafını saran su artıyor, ayrıca bebek de şeker hastası gibi doğuyor ve yenidoğan yoğun bakımda düzenlenen kadar tutuyorlar..benim kızkardeşimde de şeker çıktı..çok şükür diyetle kontrol ettik kilo almadı hatta verdi. 50 kiloyla Çarşamba günü 37 haftalık sezaryen oldu. Suyu fazlaydı, sancı başlamıştı ama şekeri kontrol altında tuttuğumuz için bebek etkilenmedi, şekerleri ve diğer tetkikleri normaldi çok şükür yenidoğan ihtiyacı olmadı. Rabbim sağlıkla kucağına versin senin de canımarkadaşlar merhaba, şeker yükleme yapmıcam yapmıcam dedim ama yaptırdım, üstüne de gebelik şekerim çıktı(( şimdi diyet verdiler ve günde 6 kere şeker ölçümü yapmam gerekiyor (( valla büyük konuşmamak lazımmış :) neyse bende unutkanlık dalgınlık da başladı o kadar vitamine rağmen , 26+5 teyiz şimdilik başka sorunumuz yok, gebelik şekeri çıkan var mı başka benim gibi? diyet pek sevimsiz bişey geldi hele son aylarda istediğimi yiyemicem
Eksozom 35 binlira..artı muayene ücreti var, 3500 lira, iki ay sonra tüp bebek dene dedi hocaÇok çok sevindim olumlu gitmesine. Bende gitmek istiyorum sanırım benimde yumurtalarımıj enerjisi yetmiyor, ücretlendirme hakkında fikir verebilir misin rica etsem?
Ah canım gözünuz aydın darısı teyzesine çokca aminnnCanlar merhaba..kızkardeşim gebeydi biliyorsunuz, gebelik şekeri de çıkmıştı. Diyet yaparak kontrol altında tuttu. Çarşamba gece 37 haftalık doğum yaptı. Çok şükür bebek şekerden etkilenmedi ama şeker amnion sıvının artmasına sebep oldu ve erken sancılar başladı. Neticede ikisi de iyi çok şükür. Rabbim hepimize sağlıcakla versin bebişlerimizi
Amin canım aminAh canım gözünuz aydın darısı teyzesine çokca aminnnbekleyen herkeside sağa salim doğurmak nasip etsin inşallah bizlerde işte gün sayıyoruz doğuma günler geçiyor ama gelmiyor sanki
Maşallah canımCanlar merhaba..kızkardeşim gebeydi biliyorsunuz, gebelik şekeri de çıkmıştı. Diyet yaparak kontrol altında tuttu. Çarşamba gece 37 haftalık doğum yaptı. Çok şükür bebek şekerden etkilenmedi ama şeker amnion sıvının artmasına sebep oldu ve erken sancılar başladı. Neticede ikisi de iyi çok şükür. Rabbim hepimize sağlıcakla versin bebişlerimizi
Canım çok geçmiş olsun. Bu zamana kadar geldik inşallah biraz daha sabredip sağlıkla kucağına alacaksınarkadaşlar merhaba, şeker yükleme yapmıcam yapmıcam dedim ama yaptırdım, üstüne de gebelik şekerim çıktı(( şimdi diyet verdiler ve günde 6 kere şeker ölçümü yapmam gerekiyor (( valla büyük konuşmamak lazımmış :) neyse bende unutkanlık dalgınlık da başladı o kadar vitamine rağmen , 26+5 teyiz şimdilik başka sorunumuz yok, gebelik şekeri çıkan var mı başka benim gibi? diyet pek sevimsiz bişey geldi hele son aylarda istediğimi yiyemicem
ya çok kolay bışey aslında nıye boyle zorluyırlar bende şeker yuklemesı yaptırdım cuma gunu ılaç reçetemızıde yanlış gırmış yarın hatırlat dedı doktor c ertesı yazdım oglen cevap yok bugun 5gıbı yazdım yıne doktora kadın ama hergun yazıyorsun yazmış bana şaka gıbı valla şeytan dıyor gıt başka doktora bunlar çok değişik ınsanlar sınırden tıtrıyorum halaTroide sağlık ocağı bakıyor aslında ama doktorum dahiliye doktoruna görün dedi benim Ankara'da ki doktorum sağlık ocağında baktırıp ilacın dozunu kendi ayarlardi 3 ay böyle devam ettirdi kızımda bu doktor dozu dahiliye uzmanı ayarlasin diyor yani doktorsun troid ilacı dozu ayarlayamiyorsun bu raporuda özel sağlık sigortası firması istiyor. Bu sefer troid için devlete gidecegim artık. Bizim sağlık ocağında doktor uzmanlık için ayrılmış bu arada ocağa kadar yokmuş yerine diğer doktor bakıyor adamın başı hasta dolmuş yüzüne bile bakmıyor hastanın kanı yazıp yolluyor bu konuda kötü bir yere düştüm maalesef. Az kaldı kucağımıza sağlıkla alsaydık hayırlısıylabu doktor süreçleri beni çok yordu.
Gözünüz aydın canım darısı en kısa zamanda senın başına ınşallahhh bızede boyle kolayy rahat foğum ımşallahCanlar merhaba..kızkardeşim gebeydi biliyorsunuz, gebelik şekeri de çıkmıştı. Diyet yaparak kontrol altında tuttu. Çarşamba gece 37 haftalık doğum yaptı. Çok şükür bebek şekerden etkilenmedi ama şeker amnion sıvının artmasına sebep oldu ve erken sancılar başladı. Neticede ikisi de iyi çok şükür. Rabbim hepimize sağlıcakla versin bebişlerimizi
O kadar para verip doktora bu cevabı almakta hic olmamış cidden, Ankara daki doktorumu direk arardım ne zaman arasam açardı oda doktor buda işte kadın doğum doktoru oluyorsanız biraz saatleriniz bölünecek biraz telefonlarınız meşgul olacak kimse neden keyfinden dahiliye doktoruna ya da göz doktoruna mesaj atmıyor acaba ? Bazen insanları anlamak zor ama az kaldı Allah'ın izni ile evlatlarımızı kucagimiza alalım sağlıkla inşallahya çok kolay bışey aslında nıye boyle zorluyırlar bende şeker yuklemesı yaptırdım cuma gunu ılaç reçetemızıde yanlış gırmış yarın hatırlat dedı doktor c ertesı yazdım oglen cevap yok bugun 5gıbı yazdım yıne doktora kadın ama hergun yazıyorsun yazmış bana şaka gıbı valla şeytan dıyor gıt başka doktora bunlar çok değişik ınsanlar sınırden tıtrıyorum halaallahın ıznıyle saglıcakla alalım bebışlerımıze rabbım ıyı ınsan olan doktorlara denk getırsın
Ya bende tup bebek doktorumu gece 3te mesaj attım hemen yazıyordu cevap verıyordu eşıme şmdo anlattım dedı ne yapsak dedım yıme kadının bı derdı vardı belkı denk geldı ama geekten gıtme sebebımız güler yüzü ıdı eşımde yalanmış yapmacıkmış demekkı dedı valla tup bebek doktorum Pınar özcan karşıya gıtmese zaten başka doktora hayatda gıtmezdım eve yakın güler yüzlü dıye tercıh ettık bu doktoru ya bakalım hayırlısı 25de falan gıtmemız lazm o zamana kadar düşünelım hayırlısı ınşallah canım ıkızlerım bıraz sabırsız ben dıyorum 34de falan dogurabılırımO kadar para verip doktora bu cevabı almakta hic olmamış cidden, Ankara daki doktorumu direk arardım ne zaman arasam açardı oda doktor buda işte kadın doğum doktoru oluyorsanız biraz saatleriniz bölünecek biraz telefonlarınız meşgul olacak kimse neden keyfinden dahiliye doktoruna ya da göz doktoruna mesaj atmıyor acaba ? Bazen insanları anlamak zor ama az kaldı Allah'ın izni ile evlatlarımızı kucagimiza alalım sağlıkla inşallahay ilk kim doğuracak buradan acaba hep bir merak
Bizde 28 olduk bugün tam kızımı 38+3 de kucağıma almıştım planlı sezaryandi bunda ne olur bakalım çok hareketli yerinde durmuyor pek ayakta bile hissettiriyor kendini inşallah tamamen gelişimlerini tamamlayıp doğarlar 38 haftada doğuranlar oluyor ikizde de durabildikleri kadar dursunlar minnoslar sonrada annelerine kavussunlarYa bende tup bebek doktorumu gece 3te mesaj attım hemen yazıyordu cevap verıyordu eşıme şmdo anlattım dedı ne yapsak dedım yıme kadının bı derdı vardı belkı denk geldı ama geekten gıtme sebebımız güler yüzü ıdı eşımde yalanmış yapmacıkmış demekkı dedı valla tup bebek doktorum Pınar özcan karşıya gıtmese zaten başka doktora hayatda gıtmezdım eve yakın güler yüzlü dıye tercıh ettık bu doktoru ya bakalım hayırlısı 25de falan gıtmemız lazm o zamana kadar düşünelım hayırlısı ınşallah canım ıkızlerım bıraz sabırsız ben dıyorum 34de falan dogurabılırım28+2olduk çok şukur
Canım benımkılerde durmuyor maşallah tekmelerı yerıkçe gozlerden yaş akıyor ağrıdanBizde 28 olduk bugün tam kızımı 38+3 de kucağıma almıştım planlı sezaryandi bunda ne olur bakalım çok hareketli yerinde durmuyor pek ayakta bile hissettiriyor kendini inşallah tamamen gelişimlerini tamamlayıp doğarlar 38 haftada doğuranlar oluyor ikizde de durabildikleri kadar dursunlar minnoslar sonrada annelerine kavussunlar
Polip ultrasonda görünüyor ve histereskopi ile alınıyor..bende de vardı..doktorum histereskopi yaptı hem polipi aldı hem de rahme çizik attı embriyonun tutunması kolaylaşsın
Merhaba polipin alınmasına ne kadar ücret verdinizPolip ultrasonda görünüyor ve histereskopi ile alınıyor..bende de vardı..doktorum histereskopi yaptı hem polipi aldı hem de rahme çizik attı embriyonun tutunması kolaylaşsın diye
Valla son anda bile doktor değiştiren var araştır aklına yatan başka doktor olursa git muayene ücreti de maşallah hangi hastanede bu doktor bilindik bir doktormu nedir yani bu kadar para bizimde 850 idi 1250 oldu muayene ücreti haftaya dahiliyeye gideceğim hiç bir Anadolu'da devlet Hastanesi'nde bana yakın dahiliye ye randevu bulamadım özele gideceğim artık troid için tetanoz var pazartesi sağlık ocağında daha kendi doktoruma gideceğim onada hafta içi salı giderim 1 ay oldu insanlar hamileliğini zevkle geçirir ben bu sefer cidden yıldım hastanelerdenCanım benımkılerde durmuyor maşallah tekmelerı yerıkçe gozlerden yaş akıyor ağrıdaneşımınde hoşuna gıdıyor guluyor ya çok şukur ben o dogum yapacak doktora fıtılı yazarmısın demıştım kadın yazmadı şaka gıbı dun aıle hekımıme yazdım kadın bugun 2kutu yazmış kodu watsaptan yolladı ay nasıl mutlu oldum sabah aç gel kan tahlıllerıde yapalım demış valla bılmıyorum ne yapsam başka doktormu arasam bulsam muayene 1640verıypruz sogortayla kendı doktorum karşıya gıtmeseydı asla gıtmezdım başka doktora ya dedım bı ılaçta boyle ıse ya sancı falan yaşasam bu doktorun bana yardımı dokunmayacak gıbı hakkımızda hayırlısı olsun ınşallah
Bende de başladı canım. Azıcık yağlı veya fazla yemeye gelmiyor hemen yanmaya başlıyor afedersiniz sanki ağzımdan geliyor midem. Sanırım bundan sonra böyle olacak. Alışacağız artıkKızlar mide yanmaları başladı bende yaşayan var mı bu aylarda yaşanır diyorlar ama maşallah benim oğluşum hamileliği iliklerime kadar yaşatıyor bana saolsun varolsun
Aynı bu son aylarda Cok çok sürekli yiyenleri görüyorum hep bende biraz fazla kacirsam hemen yanma başlıyor bendede. Nefes darligi başladı şimdide hayırlısı bakalım sağa salim alalimda yavaş yavaş eksikleri tamamlıyorum daha bitmedi bizde iyiki erken almaya başlamışim evet senin rapor zamanına az kalmış yarın benimde tetanoz 2. Doz var ve troid bakılacak bebisi haftaya göreceğim inşallah deterjan sipariş ettim yumuşatıcı falan gelsin kıyafetleri yikayacagim ütüleyip kaldıracağım son haftalarda da çantasını hazırlarim böyle böyle zaman geçiyor 7 ay geçti gitti vallahi dün gibi daha buraya test atıyordumBende de başladı canım. Azıcık yağlı veya fazla yemeye gelmiyor hemen yanmaya başlıyor afedersiniz sanki ağzımdan geliyor midem. Sanırım bundan sonra böyle olacak. Alışacağız artıkufaktan heyecan başladı bende sizde de öyle mi 30+2 yiz bugün 32 de çalışmaya devam etmek için doktordan rapor almamız gerekiyormuş şaka maka doğuma doğru gidiyoruz diyorum heyecan başlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?