- 28 Eylül 2022
- 134
- 130
- 23
- 29
Canım 3. Güne kaç embriyon ulaştıktan sonra 5. Güne 4 ulaştıHayırlı olsun tedavin..benim 3.denemwde 9 yumurta toplanmıştı, 4 embriyo 5.güne ulaştı..şimdi regl bekliyorum, transfer için hazırlığa başlicaz ama ben de geciktimNisan ayında bayaa gecikmeler olmuş..inşallah senin de yumurtaların hepsi olgundur ve sağlıklı embriyoların gelişir..rabbim evlat isteyen bunun için uğraşan hepimizi evlatlarımıza kavuştursun
Ben özel merkezde yaptırıyorum reçete özel reçete. Prograf bin TL rapor sadece organ nakli olan hastalara çıkıyormuş. Cepten aldık.Kızlar sorması ayıp bu ilaçlar ne kadar tuttu? Raporlu musunuz cebinizden mi alıyorsunuz ilaçları?
Hayırlı olsun inşallah yüksek kan değerleri de görürsünüz ve güzel devam eder. Transfer dahil mi 4. Günde baktınız yoksa transfer sonrası mı. Bugün benim de transfer dahil beşinci günüm içimde çok yoğun bir şekilde tahlil yapma isteğim varMerhaba, bende 1 Mayısta dondurulmuş 5. Gün embriyo transferi oldum ara ara adet sancisindan baska belirtim yok. 4. Günden beri yaptığım testlerden pozitif alıyorum. Böyle bir durum yaşayan var mi?:/
Transfer dahil 4. günde gördüm pozitifi. Öylesine yapmıştım çıkınca bende şaşırdımHayırlı olsun inşallah yüksek kan değerleri de görürsünüz ve güzel devam eder. Transfer dahil mi 4. Günde baktınız yoksa transfer sonrası mı. Bugün benim de transfer dahil beşinci günüm içimde çok yoğun bir şekilde tahlil yapma isteğim variki gündür mens gibi ağrılarım beraberinde mide ağrısı kazinma hissi ve goguslerimde hassasiyet var benim sadece. 4 Mayıs transfer olan arkadaşlarım sizde belirtiler nasıl
Bel ağrım var kasıklarımda ağrım var, göğüs hassasiyetim var o kadar. Sanki koku çok alıyorum gibi geliyor ama normalde de çok koku alırdımHayırlı olsun inşallah yüksek kan değerleri de görürsünüz ve güzel devam eder. Transfer dahil mi 4. Günde baktınız yoksa transfer sonrası mı. Bugün benim de transfer dahil beşinci günüm içimde çok yoğun bir şekilde tahlil yapma isteğim variki gündür mens gibi ağrılarım beraberinde mide ağrısı kazinma hissi ve goguslerimde hassasiyet var benim sadece. 4 Mayıs transfer olan arkadaşlarım sizde belirtiler nasıl
3mayista oldum ben ve hiç belirti yokHayırlı olsun inşallah yüksek kan değerleri de görürsünüz ve güzel devam eder. Transfer dahil mi 4. Günde baktınız yoksa transfer sonrası mı. Bugün benim de transfer dahil beşinci günüm içimde çok yoğun bir şekilde tahlil yapma isteğim variki gündür mens gibi ağrılarım beraberinde mide ağrısı kazinma hissi ve goguslerimde hassasiyet var benim sadece. 4 Mayıs transfer olan arkadaşlarım sizde belirtiler nasıl
Bende 4mayista transfer oldum. Kasik agrisimi desem karin agrisimi desem o devam ediyo bende. Goguslerimin hassasiyeti ve sisligi hat safhada zaten,okadar sisim ki ilaclardan mi transferden dolayimi oldu bilmiyorum bende hayirlisi bakalim hepimiz icinHayırlı olsun inşallah yüksek kan değerleri de görürsünüz ve güzel devam eder. Transfer dahil mi 4. Günde baktınız yoksa transfer sonrası mı. Bugün benim de transfer dahil beşinci günüm içimde çok yoğun bir şekilde tahlil yapma isteğim variki gündür mens gibi ağrılarım beraberinde mide ağrısı kazinma hissi ve goguslerimde hassasiyet var benim sadece. 4 Mayıs transfer olan arkadaşlarım sizde belirtiler nasıl
Kontrolümüz aynı gün, doktorum sıkıntı olmazsa transfer 17 Mayıs dedi, güzel haberlerle gelelim inşallahMerhaba kızlar, bende transfer sürecine hazırlanıyorum... 11 şubatta opu oldm sonra rahim dinlendirmeye geçtik diğer ay da kist oluştu ve beklemek zorunda kaldık... 4 gün önce kontrolüm vardı ve kistim gitmiş, estrofem başladık 12 Mayıs kontorlüm var.. Hayırlısı bakalım inşallah herşey yolunda gider, epey heyecanlı bir süreçsizlerinde süreçlerinin gönlünüze göre ilerlemesini dilerim
Hiç bir belirti yok. Akıntı var sadece test yapasım var ama negatif görürsem moralim aşırı bozulur zor tutuyorum kendimi. Belki yarın sabah yaparımHayırlı olsun inşallah yüksek kan değerleri de görürsünüz ve güzel devam eder. Transfer dahil mi 4. Günde baktınız yoksa transfer sonrası mı. Bugün benim de transfer dahil beşinci günüm içimde çok yoğun bir şekilde tahlil yapma isteğim variki gündür mens gibi ağrılarım beraberinde mide ağrısı kazinma hissi ve goguslerimde hassasiyet var benim sadece. 4 Mayıs transfer olan arkadaşlarım sizde belirtiler nasıl
Maşallah harika sonuçKızlar bugün transfer hariç 5.günüm .Silik çizgiyi gördüm, umarım devamı gelir , buraya da yazmak istedimBel ağrısı ve ara ara gelen adet ağrıları dışında belirtim olmadı, tabi belirti mi bilmiyorum ama transferden 1 saat sonra belim çok ağrıdı 3-4 saat.O yüzden belirtim yok diye canınızı sıkmayın
Anın inşallah, bu arada test yapacaksanız 4.günde çıkmayabilir.Bir gün Daha bekleyinMaşallah harika sonuçhadi gerisinde böyle hiç şüphe bırakmadan gelir inşallah
Yarın transfer dahil 6. Gün oluyor varsa çıkar bence. Çoğunluk da çıkmış. Doğal yolla negatifi almakla tüp bebek sonrası negatifi almak bir değil. Kendimi de tanıyorum çok ağrıma gidecek.Anın inşallah, bu arada test yapacaksanız 4.günde çıkmayabilir.Bir gün Daha bekleyin
Siz şu an transfer aşamasında mısınız yoksa opu mu olacaksınız ben de gonal f kullanıyorum ama günde 50 ml. Benim de erken çatladı yumurtam geçen ay bu ay temkinli ilerleyelim 2 günde bir çağıracağım dediKızlar bugün ikinci kontrolume gittim doktor yumurtaların hızlı büyüdüğünü ve 2 günde bir görmesine rağmen yarın tekrar gelmemi söyledi ve 5 gündür ilac kullanıyorum bugün cetrotide başla dedi dozunu yarın dusurebilirim dedi gonal f 300 ml vuruluyorum böyle bişeyle karşılaşan oldumu aranızda
Yarın çıkma ihtimali var, ama burda transfer hariç 6.gün pozitif olanlar da oldu o yüzden belli olmuyor.Nalesef öyle, daha önce 4 kere denemiş biri olarak şu an ki silik çizgiye sevinemiyorum bileYarın transfer dahil 6. Gün oluyor varsa çıkar bence. Çoğunluk da çıkmış. Doğal yolla negatifi almakla tüp bebek sonrası negatifi almak bir değil. Kendimi de tanıyorum çok ağrıma gidecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?