2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Canım 3. Güne kaç embriyon ulaştıktan sonra 5. Güne 4 ulaştı

Kızlar bugün ikinci kontrolume gittim doktor yumurtaların hızlı büyüdüğünü ve 2 günde bir görmesine rağmen yarın tekrar gelmemi söyledi ve 5 gündür ilac kullanıyorum bugün cetrotide başla dedi dozunu yarın dusurebilirim dedi gonal f 300 ml vuruluyorum böyle bişeyle karşılaşan oldumu aranızda

Ben özel merkezde yaptırıyorum reçete özel reçete. Prograf bin TL rapor sadece organ nakli olan hastalara çıkıyormuş. Cepten aldık.

Progestan dex iğne devlet karşılamıyor 1240tl verdik

Omegrav multivitamin desteği 750 TL ye aldık.
Estrofam ve clexane sadece bir kutu ödeniyor geri kalanlara para verdik 3 bine yakın bir reçete yani.
Bunlar sadece transfer sokrasi reçete tabi. Bunun bir de öncesinde 2 aylık hormon antibiyotik vs tedavisini hiç saymıyorum.

Merhaba, bende 1 Mayısta dondurulmuş 5. Gün embriyo transferi oldum ara ara adet sancisindan baska belirtim yok. 4. Günden beri yaptığım testlerden pozitif alıyorum. Böyle bir durum yaşayan var mi?:/
Hayırlı olsun inşallah yüksek kan değerleri de görürsünüz ve güzel devam eder. Transfer dahil mi 4. Günde baktınız yoksa transfer sonrası mı. Bugün benim de transfer dahil beşinci günüm içimde çok yoğun bir şekilde tahlil yapma isteğim var iki gündür mens gibi ağrılarım beraberinde mide ağrısı kazinma hissi ve goguslerimde hassasiyet var benim sadece. 4 Mayıs transfer olan arkadaşlarım sizde belirtiler nasıl

Merhaba kızlar, bende transfer sürecine hazırlanıyorum... 11 şubatta opu oldm sonra rahim dinlendirmeye geçtik diğer ay da kist oluştu ve beklemek zorunda kaldık... 4 gün önce kontrolüm vardı ve kistim gitmiş, estrofem başladık 12 Mayıs kontorlüm var.. Hayırlısı bakalım inşallah herşey yolunda gider, epey heyecanlı bir süreç sizlerinde süreçlerinin gönlünüze göre ilerlemesini dilerim

Transfer dahil 4. günde gördüm pozitifi. Öylesine yapmıştım çıkınca bende şaşırdım 3. Günden basladm ben testlere 4. Gün cok silik gördüm bugün 8. Günüm artik belirginlesti. Cok gec gören de var erken görende ilk transferim de 10. Günde gördüm. Üzülmem derseniz yapin:)

Bel ağrım var kasıklarımda ağrım var, göğüs hassasiyetim var o kadar. Sanki koku çok alıyorum gibi geliyor ama normalde de çok koku alırdım

3mayista oldum ben ve hiç belirti yok

Bende 4mayista transfer oldum. Kasik agrisimi desem karin agrisimi desem o devam ediyo bende. Goguslerimin hassasiyeti ve sisligi hat safhada zaten,okadar sisim ki ilaclardan mi transferden dolayimi oldu bilmiyorum bende hayirlisi bakalim hepimiz icin

Arkadaşlar merhaba,
Elimde 1 adeti kullanılmış 6 adet tüp "progestan dex" var. Göbekten yapılan. Bu yıl aralık-ocakta almıştım ihtiyacım kalmadı. Ne kadar zorlu bir süreç olduğunu çok iyi biliyorum, ihtiyacı olan birine göndermek istiyorum. Nede olsa pahalı bir ilaç çöpe gitmesini istemedim. Özel mesaj kısmından bana ulaşırsanız sevinirim. Burada sohbet karışıklığına sebep olunmasın. herkese sürecinde bol şans dilerim :)

Kızlar bugün transfer hariç 5.günüm .Silik çizgiyi gördüm, umarım devamı gelir , buraya da yazmak istedim Bel ağrısı ve ara ara gelen adet ağrıları dışında belirtim olmadı, tabi belirti mi bilmiyorum ama transferden 1 saat sonra belim çok ağrıdı 3-4 saat.O yüzden belirtim yok diye canınızı sıkmayın

Kontrolümüz aynı gün, doktorum sıkıntı olmazsa transfer 17 Mayıs dedi, güzel haberlerle gelelim inşallah

Merhaba arkadaşlar bende 2 Mayıs'ta devlet hastanesinde transferimi oldum 5 yumurtada bir embriyo oluşmuş diğerlerini imha edeceklerini söylediler.Transfer gününümü saymazsak bugün 6.günüm tutundumu tutunmadımı içimde hep garip bir his transferin ikinci gününden sonra aşırı bel ağrısı ve kasık ağrısı yaşadım son iki gündürde hiç bir ağrım yok benim gibi olan arkadaşlar ve pozitif sonuc olanlar yazabilirmi çok merak ediyorum. İki kez aşılama hüsranla sonuçlandı ilk kez tüp bebek yaptırdım

Hiç bir belirti yok. Akıntı var sadece test yapasım var ama negatif görürsem moralim aşırı bozulur zor tutuyorum kendimi. Belki yarın sabah yaparım

Maşallah harika sonuç hadi gerisinde böyle hiç şüphe bırakmadan gelir inşallah

Siz şu an transfer aşamasında mısınız yoksa opu mu olacaksınız ben de gonal f kullanıyorum ama günde 50 ml. Benim de erken çatladı yumurtam geçen ay bu ay temkinli ilerleyelim 2 günde bir çağıracağım dedi

Yarın transfer dahil 6. Gün oluyor varsa çıkar bence. Çoğunluk da çıkmış. Doğal yolla negatifi almakla tüp bebek sonrası negatifi almak bir değil. Kendimi de tanıyorum çok ağrıma gidecek.
Yarın çıkma ihtimali var, ama burda transfer hariç 6.gün pozitif olanlar da oldu o yüzden belli olmuyor.Nalesef öyle, daha önce 4 kere denemiş biri olarak şu an ki silik çizgiye sevinemiyorum bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…