2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Cipsi de kendin yap evde kuzum..çay demiri bağlar anemiyi derinleştirir gebelikte..çok açık içmeye çalış en azından, ilerleyen haftalarda zaten düşecek kandaki demir

Yediğin meyveden sebzenin kuzum..ağızdan alınan şeylerle bulaşıyor
Evet evet canım dediğin gibi oldu mide bağırsak enfeksiyonu dedi doktor ilaç vermedi bol sıvı al yoğurt ye dedi öyle aslında karbonatla falan yıkıyorum salata yaparken Ama doğru meyveleri falan normal yıkıyorum ama kabuğunu soyarak yiyorum domatesi elmayı falan

Kizlar suan gebeliğimin 16+1 haftasındayim karnım baya büyüktü benim ama şişkinlilte vardı tabi ikinci gebelik daha çabuk büyür derler genelde ama 2 haftadır karnım küçüldü dışardan hamile olduğum anlaşılıyordu baya şuan kilo gibi duruyor böyle bir durum yaşayan oldumu bir kısmının şişkinlik olduğunun farkındaydim ama bir anda çok indi sanki

Normalde de çok sık cips yemem ama bazen markette önünden geçerken ayy paketi alıp önüme yiyebilsem keşke diyorum yeme alışkanlıklarım değişti resmenhiç sucuk yemedim başından beri valla canım çok şey çekiyor ama ne yapalım sağlıkla doğsunlar inşallah yeriz yine doya doya

Eveett kesinlikle onlar daha rahat oluyolar tabi bende dikkat ediyorum sağlıklı besleneyim diye ama inadına can çekiyor sankibu günlerde geçecek inşallah sağlıkla gelsinler yine yeriz doya doya

Çok geçmiş olsun..Dikkatli ol kuzum..baktın susuz kalıyorsun acile git serum takarlar

Tüpe bebekti değil mi sizin de ilacları ne zaman biraktıniz? Benim de ilaçlardan sonra inme oldu karnımda. İlaçlar sişlik yapıyor .

Çok geçmiş olsun..Dikkatli ol kuzum..baktın susuz kalıyorsun acile git serum takarlar
Çok sağ ol kuzum dünden beri ağzımda aftlar çıktı hani şu küçük beyaz yaralar var ya su içtikçe batıyor acıyor ne yapabilirim bilmiyorum çok yakar diye tuzlu gargara da yapmak istemiyorum korkuyorum ağzımın içinde resmen kupkuru yapıyor ve iğne batırır gibi batırıyor düşün

Aftlar için adaçayı gargarası yapın sirke ve tuz yakar adaçayı cidden bu süreçte çok ağır hasta olduğumda yapmıştım ben ve boğaz agrimi enfekyonumu azaltmışti ama içmeyin sadece gargara ya da karbonatlı suda iyi gelebilir bir deneyin.

Kızlar ben segirmeler hissetmeye başladım ay bir tuhaf oldum sanki biri gidikliyor icerden
Ya bendede aynı bıde etraftakıler ıkız gozbek kuçuk dıye dıye delırtdıler benı 3kılo kadar aldım eşım dıyor bak gobegın çıktı canım uzulme dıyorben aynanın karşısındayım hep deşırmış gıbı ışk gebelık bıde merak edıyorum 3gundun bacaklarım sızlıyor kasıklara arada sancı bıde gece uyurken pıt pıt hıssedıyorum bebışler bak dıyorum16+2yız ama 17hafta dedı doktorumuz

Bebekler hissettiriyor kendini artık çok şükür ben kızımda 7 aylıktım çocuk küçük heralde karnın yok derlerdi inanmazlardi ilk hamilelik 5 aylık olana kadar karnım yok gibiydi şuan daha erken çıkar dediler evet kızımdan daha erken belirginleşti bir anda büyüyor bu arada karın göbekli halden hamile hale geçiş.

Karnımı sert bi yere çarptım önden.biraz ağrıdı.sanki hala ağrıyor bişey olurmu ki çok korktum

Gobış var canım ama kuçuk ıkızler buyuk olması lazm dıyorlar fazlada kılo almadım daha yenı 3ay bıttı 4aydan ıtıbaren bırden buyumeye başlıyor yazıyordu ya hayırlısıyla alalım mınnoşlarımızı dayanamadım başka doktora gıdıcem şmdı randevu aldım 8gün olmuş gormemışım dayanamadım valla

Ben ayda 1 gidiyorum zor geçiyor günler 2 eylülü bekliyorum dört gözle keşke bir monitör olsa baksak hep iyikermi bilsek falan ne güzel olurdu

Ben ayda 1 gidiyorum zor geçiyor günler 2 eylülü bekliyorum dört gözle keşke bir monitör olsa baksak hep iyikermi bilsek falan ne güzel olurdu
Valla oyle canım ya her sanıye bakar otururdukıyımış kızlarım çok şukur magnezyum verdı kabızlıgada ıyı gelır dedı karnım agrıyor dedı normal karın gerılıyor benım amelıyat dıkışlerım var dıye dahada agrı olur dedı bı bacakta varısler bıde morarma var dedı ama hıç bışey yapamayız dedı ne ılaç ne çorap gıyemezsın dedı ıdare edıcez ınşallah dedım allahın ıznıyle saglıcakla alalım kucagımıza hepımız ısteyen herkesede en kısa zamanda allah nasıp etsın bu guzel duyguyu ınşallahh

Karın ağrım benim hala oluyor geçmedi arada yokluyor böyle geriliyor gibi içten ağrı ama inşallah büyüdükçe geçer diye düşünüyorum

Karadut özü agzında gezdir yut cok fayda ediyor ben kanserken cok oluyordu agzımda aft yara tek iyi gelen oydu kime dediysem iyi geldi.

Günaydın, benim bogaz enfeksiyonu anca geçti tam bir hafta sürdü ilaçları düzenli kullandım ki birde kullanmak istememiştim.Fena birseymis bir daha yaşamak istemiyorum.Largopen bana inanılmaz baş ağrısı yaptı 1haftadir hergün sabahtan akşama bazen gece yarısı sabaha karşı devamlı bir baş ağrısı hayattan soğudum bir iş yapamaz oldum.Geceleri zaten en az 3kere uyaniyorum hiç uyuyamadım aşırı da uykusuzluk yaptı yan etkileri arasında vardı zaten.ilac içtiğim için sanki bebege zarar vermişim gibi hissediyorum.insallah iyidir oğlum 6Eylülde kontrolüm 7sinde de detaylı ultrason randevum var.cok heyecanlıyım acaba bir sorun çıkacak mı dr neler görecek neler diyecek diye.aslında ağustos sonuna almistim randevu 19.hafta başıydı ama doktorum 20.hafta daha iyi olur dediği için 10gün ileri attım randevuyu.2hafta sonrası tekrar bakılacak dedi öyle mi oluyor 2kere mi detaylı ultrason yapılıyor bilmiyordum ben.cinsiyetler belli olmaya başlamış sanki bu grupta erkek fazla gibi geldi :) herkes için hayırlısı olsun sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Allahım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…