Cipsi de kendin yap evde kuzum..çay demiri bağlar anemiyi derinleştirir gebelikte..çok açık içmeye çalış en azından, ilerleyen haftalarda zaten düşecek kandaki demirCanım sürekli cips çekiyor sureklibi de normalde de yerim, ilk kez 4 Ay yemedim hamburger pizza vs evde yapıp yiyorum ben her şeyini kendim yapıyorum zaten sorun olmaz bence. Ama dışarıda da bikac kez canım çekip yedim yalan yok Doktorum bana çay kahve yasaklamadı ama ben tiksindiğim için 2 ay içemedim, 2 haftadır günde 1-2 kez içiyorum. Salam sucuk vs de çok canın çekerse haftada bir pişmiş şekilde yiyebilirsin dedi, onu da nadiren canım çekerse pazar kahvaltısında falan yiyorum. Dikkat etmeye çalışıyorum elimden geldiğince ama arada da kaçamak yapıyorum napayim bu da can
Evet evet canım dediğin gibi oldu mide bağırsak enfeksiyonu dedi doktor ilaç vermedi bol sıvı al yoğurt ye dedi öyle aslında karbonatla falan yıkıyorum salata yaparken Ama doğru meyveleri falan normal yıkıyorum ama kabuğunu soyarak yiyorum domatesi elmayı falanYediğin meyveden sebzenin kuzum..ağızdan alınan şeylerle bulaşıyor
Normalde de çok sık cips yemem ama bazen markette önünden geçerken ayy paketi alıp önüme yiyebilsem keşke diyorum yeme alışkanlıklarım değişti resmenCanım sürekli cips çekiyor sureklibi de normalde de yerim, ilk kez 4 Ay yemedim hamburger pizza vs evde yapıp yiyorum ben her şeyini kendim yapıyorum zaten sorun olmaz bence. Ama dışarıda da bikac kez canım çekip yedim yalan yok Doktorum bana çay kahve yasaklamadı ama ben tiksindiğim için 2 ay içemedim, 2 haftadır günde 1-2 kez içiyorum. Salam sucuk vs de çok canın çekerse haftada bir pişmiş şekilde yiyebilirsin dedi, onu da nadiren canım çekerse pazar kahvaltısında falan yiyorum. Dikkat etmeye çalışıyorum elimden geldiğince ama arada da kaçamak yapıyorum napayim bu da can
Eveett kesinlikle onlar daha rahat oluyolar tabi bende dikkat ediyorum sağlıklı besleneyim diye ama inadına can çekiyor sankiNormal yolla hemen gebe kalabilen kişiler çok rahatlar valla önlerine ne gelirse yiyorlar hiçte bişey olmuyorben şahsen birşey olacağından değil ama sağlıklı olsun diye kızım küçük doğmasına rağmen hemen emdi çok hareketliydi hiç hasta olmadi bağışıklığı güçlüydü bence anne karnında iyi beslendiği ve sağlıksız şeyler tüketmedigim için sağlıklıydi bu kadar tüm bunlara değiyor yani.
Çok geçmiş olsun..Dikkatli ol kuzum..baktın susuz kalıyorsun acile git serum takarlarEvet evet canım dediğin gibi oldu mide bağırsak enfeksiyonu dedi doktor ilaç vermedi bol sıvı al yoğurt ye dedi öyle aslında karbonatla falan yıkıyorum salata yaparken Ama doğru meyveleri falan normal yıkıyorum ama kabuğunu soyarak yiyorum domatesi elmayı falan
Tüpe bebekti değil mi sizin de ilacları ne zaman biraktıniz? Benim de ilaçlardan sonra inme oldu karnımda. İlaçlar sişlik yapıyor .Kizlar suan gebeliğimin 16+1 haftasındayim karnım baya büyüktü benim ama şişkinlilte vardı tabi ikinci gebelik daha çabuk büyür derler genelde ama 2 haftadır karnım küçüldüdışardan hamile olduğum anlaşılıyordu baya şuan kilo gibi duruyor böyle bir durum yaşayan oldumu bir kısmının şişkinlik olduğunun farkındaydim ama bir anda çok indi sanki
Çok sağ ol kuzum dünden beri ağzımda aftlar çıktı hani şu küçük beyaz yaralar var ya su içtikçe batıyor acıyor ne yapabilirim bilmiyorum çok yakar diye tuzlu gargara da yapmak istemiyorum korkuyorum ağzımın içinde resmen kupkuru yapıyor ve iğne batırır gibi batırıyor düşünÇok geçmiş olsun..Dikkatli ol kuzum..baktın susuz kalıyorsun acile git serum takarlar
Evet tüp bebek ilaçlar 1 ay oldu neredeyse bırakali onunda etkisi vardır tabiTüpe bebekti değil mi sizin de ilacları ne zaman biraktıniz? Benim de ilaçlardan sonra inme oldu karnımda. İlaçlar sişlik yapıyor .
Aftlar için adaçayı gargarası yapın sirke ve tuz yakar adaçayı cidden bu süreçte çok ağır hasta olduğumda yapmıştım ben ve boğaz agrimi enfekyonumu azaltmışti ama içmeyin sadece gargara ya da karbonatlı suda iyi gelebilir bir deneyin.Çok sağ ol kuzum dünden beri ağzımda aftlar çıktı hani şu küçük beyaz yaralar var ya su içtikçe batıyor acıyor ne yapabilirim bilmiyorum çok yakar diye tuzlu gargara da yapmak istemiyorum korkuyorum ağzımın içinde resmen kupkuru yapıyor ve iğne batırır gibi batırıyor düşün
Ya bendede aynı bıde etraftakıler ıkız gozbek kuçuk dıye dıye delırtdıler benı 3kılo kadar aldım eşım dıyor bak gobegın çıktı canım uzulme dıyorKızlar ben segirmeler hissetmeye başladım ay bir tuhaf oldumsanki biri gidikliyor icerden
Bebekler hissettiriyor kendini artık çok şükürYa bendede aynı bıde etraftakıler ıkız gozbek kuçuk dıye dıye delırtdıler benı 3kılo kadar aldım eşım dıyor bak gobegın çıktı canım uzulme dıyorben aynanın karşısındayım hep deşırmış gıbı ışk gebelık bıde merak edıyorum 3gundun bacaklarım sızlıyor kasıklara arada sancı bıde gece uyurken pıt pıt hıssedıyorum bebışler bak dıyorum 16+2yız ama 17hafta dedı doktorumuz
Gobış var canım ama kuçuk ıkızler buyuk olması lazm dıyorlar fazlada kılo almadım daha yenı 3ay bıttı 4aydan ıtıbaren bırden buyumeye başlıyor yazıyordu ya hayırlısıyla alalım mınnoşlarımızı dayanamadım başka doktora gıdıcem şmdı randevu aldım 8gün olmuş gormemışım dayanamadım vallaBebekler hissettiriyor kendini artık çok şükürben kızımda 7 aylıktım çocuk küçük heralde karnın yok derlerdi inanmazlardi ilk hamilelik 5 aylık olana kadar karnım yok gibiydi şuan daha erken çıkar dediler evet kızımdan daha erken belirginleşti bir anda büyüyor bu arada karın göbekli halden hamile hale geçiş.
Ben ayda 1 gidiyorum zor geçiyor günlerGobış var canım ama kuçuk ıkızler buyuk olması lazm dıyorlar fazlada kılo almadım daha yenı 3ay bıttı 4aydan ıtıbaren bırden buyumeye başlıyor yazıyordu ya hayırlısıyla alalım mınnoşlarımızı dayanamadım başka doktora gıdıcem şmdı randevu aldım 8gün olmuş gormemışım dayanamadım valla
Valla oyle canım ya her sanıye bakar otururdukBen ayda 1 gidiyorum zor geçiyor günler2 eylülü bekliyorum dört gözle keşke bir monitör olsa baksak hep iyikermi bilsek falan ne güzel olurdu
Karın ağrım benim hala oluyor geçmedi arada yokluyor böyle geriliyor gibi içten ağrı ama inşallah büyüdükçe geçer diye düşünüyorumValla oyle canım ya her sanıye bakar otururdukıyımış kızlarım çok şukur magnezyum verdı kabızlıgada ıyı gelır dedı karnım agrıyor dedı normal karın gerılıyor benım amelıyat dıkışlerım var dıye dahada agrı olur dedı bı bacakta varısler bıde morarma var dedı ama hıç bışey yapamayız dedı ne ılaç ne çorap gıyemezsın dedı ıdare edıcez ınşallah dedım allahın ıznıyle saglıcakla alalım kucagımıza hepımız ısteyen herkesede en kısa zamanda allah nasıp etsın bu guzel duyguyu ınşallahh
Karadut özü agzında gezdir yut cok fayda ediyor ben kanserken cok oluyordu agzımda aft yara tek iyi gelen oydu kime dediysem iyi geldi.Çok sağ ol kuzum dünden beri ağzımda aftlar çıktı hani şu küçük beyaz yaralar var ya su içtikçe batıyor acıyor ne yapabilirim bilmiyorum çok yakar diye tuzlu gargara da yapmak istemiyorum korkuyorum ağzımın içinde resmen kupkuru yapıyor ve iğne batırır gibi batırıyor düşün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?