Ilaclari içtim biraz korkarak ama burdan da araştırdım Largopen gebelere veriliyormuş ve kullanan ve sorun yaşamayan çok kişi var.O kadar dikkat ediyorum ki ama işte hastalık olacak olan oluyor maalesef.Insallah kısa sürede geçer.Her bebek değerli ama biz zor elde edince herseyden korkuyoruz napalim.Bademcik iltihabı beyazlastiysa kolay kolay geçmiyor canım geçmiş olsun çok ben ilk zamanlarda olmuştum daha 7 haftalık falandı icemedim çok küçük diye pastil bile vermediler ileriyse seninki icmen gerekebilir çünkü enfeksiyonu ilerlerse daha kötü olabilir. Ben adaçayı ile gargara yapmıştım bir dene istersen ama sakın içme sadece gargara
Sagolasin,içtim mecbur ilaçları akşama kadar direndim ama inşallah bir şey olmaz.Dra da güvenmek lazım.Cok kullanan varmış zaten.Insan yine de tedirgin oluyor ilaç deyince.Geçmiş olsun. Bence ilaç icmeyeyim diye kendini zorlama, hem doktorun da sorun yok demiş. İlerlerse bağışıklığın düşer sonra daha çok ilaç alman gerekebilir. Böyle daha kısa sürede toparlanirsin hem ikiniz için de daha iyi olur diye düşünüyorum. Maalesef bazı durumlarda ilaç almadan olmuyor
Benimde 16. Hafta ama bence cok erken 24. Haftaya kadar bekliyelim24.haftaya kadar hissetmemek normal diye okudum bir yerde.benim 17haftalik ilk gebelik ve bende hissetmiyorum nasıl olacağını da merak ediyorum açıkçası.anlayacak miyim acaba onu bile bilmiyorum heyecan ve merakla bekliyorum:)
Kan testi verdim 112 ve 2 gun sonra tekrar verdim 200 sanırım 2 kat artmasi gerekiyormus doktor tekrar istedi. Hayırlısı olsun ama moralim de bozulduBeta hormonu idrara geç karışıyor. Yani daha gecikmeden test yaptığınızda negatif cikmasi çok normal. Bence hiç idrar testi ile ugrasmayin, 1-2 hafta geciktikten sonra hala bir şey yoksa kan verin garanti olsun. Bebek beklerken stresten de gecikebiliyor maalesef, ama umarım durum böyle değildir ve hayırlı haberler alırsınız
Hayır iki kat değil yüzde 60 ve üzerinde artması gerekir. Sizinki güzel artmış. Hayırlı olsunKan testi verdim 112 ve 2 gun sonra tekrar verdim 200 sanırım 2 kat artmasi gerekiyormus doktor tekrar istedi. Hayırlısı olsun ama moralim de bozuldu
Benimkide %60 artmıştı bence bir daha verip takip edin .Hayır iki kat değil yüzde 60 ve üzerinde artması gerekir. Sizinki güzel artmış. Hayırlı olsun
Evet yarin gene vereceğim insallah 400 lerde çıkar. Doktor kimyasal mi normal mi o zaman anlariz dedi ama kimyasal olsa ayni kalmaz miydi cok korkuyorumBenimkide %60 artmıştı bence bir daha verip takip edin .
Hayır iki kat değil yüzde 60 ve üzerinde artması gerekir. Sizinki güzel artmış soalun rahatladım ama yarin gene vereceğim insallah 400 lerde çıkar. Doktor kimyasal mi normal mi o zaman anlariz dedi ama kimyasal olsa ayni kalmaz miydi cok korkuyorum
Hayır iki kat değil yüzde 60 ve üzerinde artması gerekir. Sizinki güzel artmışarin gene vereceğim insallah 400 lerde çıkar. Doktor kimyasal mi normal mi o zaman anlariz dedi ama kimyasal olsa ayni kalmaz miydi cok korkuyorum
Kimyasal da hem düşük artış hemde genelde 3. Kan sonucundan sonra düşüş oluyor o yüzden 3 kere falan istiyorlar doktorlar genelde.Evet yarin gene vereceğim insallah 400 lerde çıkar. Doktor kimyasal mi normal mi o zaman anlariz dedi ama kimyasal olsa ayni kalmaz miydi cok korkuyorum
Valla benımde doktorum karşıya gıttı dıye yakında doktor aradım 2farklı doktora gıttım ıkısıde şaşkın şaşkın ne yapmamıda soyleyemedı ne yapacagıma boşuna para odedım onlara kendı doktorumuza gıttım ve oraya gıtmek benı çok kutlu ettı rahatlattı dogumuda yaptırırım dedı oksapar degılde enox kullanıyorum bende ıkı gunde bır ıgne bıde coraspın ıçıyorum decavıt d vıtamın omrga 3verdı proluton haftada 1defaya ındırdı eger yakınsa kendı doktorunuza gıdın derım bızde 16haftalık olduk çok şukur allah saglıcakla kucagımıza almayı nasıp etsın ınşallah 5eylülde renklı ultrasyonumuz var ınşallah guzel çıkar herşeyımızKızlar 16. Haftam bitmek üzere ve şuan gün aşırı oksapar kullaniyorum.3 aydan sonratup bebek doktorumu birakip farkli kadin dogumcuda devam ettim ve kesebilecegimi soylemisti oksaparı.yalniz kendi doktorum detayli ultrasona kadar en azindan devm demisti ve bende bu yuzden kullaniyorum.insan hangi doktora guvenicegini bilemiyor.sizde durumlar nasil?
Ben fitil ve iğneyi kestim canım 12. Haftada coraspirin kullanıyorum hala ama onu bıraktırmadi.Kızlar 16. Haftam bitmek üzere ve şuan gün aşırı oksapar kullaniyorum.3 aydan sonratup bebek doktorumu birakip farkli kadin dogumcuda devam ettim ve kesebilecegimi soylemisti oksaparı.yalniz kendi doktorum detayli ultrasona kadar en azindan devm demisti ve bende bu yuzden kullaniyorum.insan hangi doktora guvenicegini bilemiyor.sizde durumlar nasil?
Şehir disindayim o yuzden farkli doktora gidiyorum.Tum hap,fitil ve igneleri kesti.vitaminler ve oksapar devam.enox zaten oksapar muadili ama merak ettigim doguma kadar devam edicek mi acabaValla benımde doktorum karşıya gıttı dıye yakında doktor aradım 2farklı doktora gıttım ıkısıde şaşkın şaşkın ne yapmamıda soyleyemedı ne yapacagıma boşuna para odedım onlara kendı doktorumuza gıttım ve oraya gıtmek benı çok kutlu ettı rahatlattı dogumuda yaptırırım dedı oksapar degılde enox kullanıyorum bende ıkı gunde bır ıgne bıde coraspın ıçıyorum decavıt d vıtamın omrga 3verdı proluton haftada 1defaya ındırdı eger yakınsa kendı doktorunuza gıdın derım bızde 16haftalık olduk çok şukur allah saglıcakla kucagımıza almayı nasıp etsın ınşallah 5eylülde renklı ultrasyonumuz var ınşallah guzel çıkar herşeyımız
Moralin bozulmasın güzel arttı inşallah sımsıkı tutunur sana bebeğinKan testi verdim 112 ve 2 gun sonra tekrar verdim 200 sanırım 2 kat artmasi gerekiyormus doktor tekrar istedi. Hayırlısı olsun ama moralim de bozuldu
Kimyasalda da bir miktar artıyor ama seninki gayet güzel arttı, inşallah bugün de güzel bir sonuç gelirEvet yarin gene vereceğim insallah 400 lerde çıkar. Doktor kimyasal mi normal mi o zaman anlariz dedi ama kimyasal olsa ayni kalmaz miydi cok korkuyorum
Bazı doktorlar devam ettiriyorlar doğuma kadar kan sulandırıcıyıŞehir disindayim o yuzden farkli doktora gidiyorum.Tum hap,fitil ve igneleri kesti.vitaminler ve oksapar devam.enox zaten oksapar muadili ama merak ettigim doguma kadar devam edicek mi acaba
28 çok yüksek bir değer değil.. enfeksiyon durumunda yükselir bu seviyelere..enfeksiyon bulgun var mı? İnşallah iyi çıkar sonucunKızlar günaydın, kanda enfeksiyon çıktı crp 28 yüksek mi sizce? Bide Dr Akdeniz anemisinden şüpheleniyor test vericem smdi onunla ilgili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?