• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Çook teşekkür ederim inşallah inşallahhh 🙏🏼🙏🏼 sonuncusu pek iki kat artmamış bir de bu ay hiç yapmadığım şeyleri yapınca embriyom acaba gelişmiyor mu diye tedirgin oluyorum
Rahat ol diye sonucumu attım incele bence 5 buçuk aylık olduk çok şükür

Son düzenleme:
Rabbim en kısa zamanda sanada nasip etsin kucağını doldursun inşallah kaçıncı denemendi bu
Canım teşekkür ederim aminn. Benim bu doğaş olmuştu. Hazirandaki tüp bebek tedavimidekileri transfer yaptıramamıştık pgt den olumsuz gelmişti şimdi de kimyasal sanırım yaştan dolayı yumurta kalitem düşük kromozomal bozukluk oluşuyor 😞

Canım teşekkür ederim aminn. Benim bu doğaş olmuştu. Hazirandaki tüp bebek tedavimidekileri transfer yaptıramamıştık pgt den olumsuz gelmişti şimdi de kimyasal sanırım yaştan dolayı yumurta kalitem düşük kromozomal bozukluk oluşuyor 😞
Bende 37 yaşındayım 3.denemem ilki negatif ikinci dış gebelik amelyat oldum tüpüm alındı bunda tuttu şükür pgt fln istemedi doktorum test bile yapmadı

Bende 37 yaşındayım 3.denemem ilki negatif ikinci dış gebelik amelyat oldum tüpüm alındı bunda tuttu şükür pgt fln istemedi doktorum test bile yapmadı
Ben tüp bebeğe başlarsam tekrar ve öykümü duyunca pgt istememeleri artık imkansız çünkü üç embriyomda haziranda pgt ten trizomi gelmişti ilk gebeliğimde boştu şimdi kimyasal bi nane var ama bakalım. Kromozom testi de yaptırdık sonuç 10 güne gelecek ama o sırada doğal gebe kaldım işte şansa bilmiyorum belki küçük bir mucize olur da betam normale döner diye minikten umut ediyorum ama tabi minik bir ihtimal. Hayırlısı üzgünüm yaşım 40 bu arada birkaç aya 41 olacağım 🥶 sağlıkla alın bebişinizi kucağınıza sanki siz ikizdiniz öyle hatırlıyorum

Ben tüp bebeğe başlarsam tekrar ve öykümü duyunca pgt istememeleri artık imkansız çünkü üç embriyomda haziranda pgt ten trizomi gelmişti ilk gebeliğimde boştu şimdi kimyasal bi nane var ama bakalım. Kromozom testi de yaptırdık sonuç 10 güne gelecek ama o sırada doğal gebe kaldım işte şansa bilmiyorum belki küçük bir mucize olur da betam normale döner diye minikten umut ediyorum ama tabi minik bir ihtimal. Hayırlısı üzgünüm yaşım 40 bu arada birkaç aya 41 olacağım 🥶 sağlıkla alın bebişinizi kucağınıza sanki siz ikizdiniz öyle hatırlıyorum
İlk başta iki keseydi teke döndük tek ilerliyorum şimdi biri kayboldu rabbim emeklerini ziya etmesin canım inşallah 🤲🤲🤲

Cok sağol canım not aldim. Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin. Alev hanım cok sakin yavas tane tane konusan biri sevdim. Ozel degilse kac yasindasnz kac yil denedikten sonra tup bebek yaptdnz. Ben 29 yaşındayım 2 yillik evliyim 1 senedir istiyoruz amh 1 ama Alev hanım sorun degil rahim film temiz dedi. Stres yapma dedi ama engel olamıyorum strese.
Inşallah en kısa zamanda doğal yoldan kalırsın ınşallah daha çok erken 2aene 17sene sonra 7-denemede ıkız gebelık çok şukur yaş 39 3doktorda bulduk mutlulugu saglıcakla almak nasıp olsun ınşallah 3aylık olduk şımdı❤️❤️🙏🙏

Inşallah en kısa zamanda doğal yoldan kalırsın ınşallah daha çok erken 2aene 17sene sonra 7-denemede ıkız gebelık çok şukur yaş 39 3doktorda bulduk mutlulugu saglıcakla almak nasıp olsun ınşallah 3aylık olduk şı
Sağlıkla gelsinler miniklerrr. Lutfen banada dua edin. Adetim 2 gun gecikti

Yaa güzel yükselmişti beta, ama vardır bunda da bir hayır kuzum..kalabiliyorsun gebe canım rabbim en güzel zamanda kucağına versin bebişini🤲🤲🤲
Yaa Mindamin Mindamin cim bizde şoklandık açıkçası dr um da şaşırdı ne güzel artıyordu diye ama işte yaşım yaşım yaşım geç kalmışım ama napayım geç evlendim geç buldum kocamı 😞 kader biraz yoruyor ama elimden de bir şey gelmiyor tıp bizim ülkede bir yere kadar hayırlısı olsun inşallah

Sağlıkla gelsinler miniklerrr. Lutfen banada dua edin. Adetim 2 gun gecikti
Bir sey soracaktım ben hala adet olmadım. Normalde adet ağrılarım 10 gün önceden başlardı ama bu ay hiç ağrım yok. Sadece göğüste hassasiyet var. Ama ben adete bir gün önce test yapmıştım ve negatifti. O yüzden gecikmesi beni çok heyecanlandırmıyor. Acaba olsa genede çıkar miydi 1 gun oncesinden

Bir sey soracaktım ben hala adet olmadım. Normalde adet ağrılarım 10 gün önceden başlardı ama bu ay hiç ağrım yok. Sadece göğüste hassasiyet var. Ama ben adete bir gün önce test yapmıştım ve negatifti. O yüzden gecikmesi beni çok heyecanlandırmıyor. Acaba olsa genede çıkar miydi 1 gun oncesinden
Beta hormonu idrara geç karışıyor. Yani daha gecikmeden test yaptığınızda negatif cikmasi çok normal. Bence hiç idrar testi ile ugrasmayin, 1-2 hafta geciktikten sonra hala bir şey yoksa kan verin garanti olsun. Bebek beklerken stresten de gecikebiliyor maalesef, ama umarım durum böyle değildir ve hayırlı haberler alırsınız 🌸

Ben dün içmeyi unutmusum çok fena oldum hiç birakmayi deneme bence 🤭 ay ben bugün gittim benimki nazlı çıktı ya göstermedi ilk bacaklarını açmadı sonrada tekrar baktı bacak arasına kordon girmiş emin olamadi erkek gibi ama dedi baştan beri bı emin olamadi doktor mu iyi değil acaba modum düştü vallahi sağlıklı olsun önemli olan o ama herkesin ki biliyor hemen bı şüpheye düştüm ya da bu tüp bebek anneliği beni her şeyden şüphe etmeye itti anlamayamadim karmaşık duygular 🤭🤭
Yok yok denemicem artık 😂 zaten doktor da istersen 9 Ay kullan bisey olmaz dedi. Ayy bizimki gösterdi, oglusumuz geliyomus 💙 tüp bebek süreci bizi böyle yapiyo ya her şeyi sorgular olduk. Agrimiz vs olsa niye ağrıdı bisey mi var, olmasa yine niye ağrımadı bisey mi var 😅

Beta hormonu idrara geç karışıyor. Yani daha gecikmeden test yaptığınızda negatif cikmasi çok normal. Bence hiç idrar testi ile ugrasmayin, 1-2 hafta geciktikten sonra hala bir şey yoksa kan verin garanti olsun. Bebek beklerken stresten de gecikebiliyor maalesef, ama umarım durum böyle değildir ve hayırlı haberler alırsınız 🌸
Evet uzun zamandır bekliyoruz o yüzden strestende gecikmis olabilir diyorum. Ama inşallah ondan değildir. Hayırlısiyla saglikla nasip olur inşallah

Canım streste ıyı degıl düşünmemeye çalış ınşallah hamışsındır ama sabret canım bızım tup bebek benım 5gunluktu bıde ıkız oldugu ıçındır belkı 8günde bıraz lekelenmem oldu ıdrar testı yaptım komedı gıbıydı tek çızgı bıle yoktu😂😂sabah 6da yaptım sınırlendım attım banyoya sonra gece 2gubı eşım dedı test yapmışsındır dıye dedım olmamış tek çızgı bıle yok aldık baktık 2çızgı benımkı ıkı bebekmı yanı ıkı çızgı hala guluyoruz allah soyletdı eşıme bu ışler sabr gerektırır hayırlısı ıle kalırsın daha çok erken ya evlılıgının tadını çıkar benım eşım dogulu dıye hemen bebek ısterler oyle 6ay sonra başlamıştık bak herşeyın zamanı var sabret ınşallah guzel haberı paylaşırsın en kısa zamanda❤️❤️🙏🙏

Back