Hahahah çok tatlısınız yaa Allah soyletmis gerçekten. Evet şu stres zaten herşeyin düşmanı onu aşarsam hersey cok guzel olacak. Hayırlısıni kolaylikla nasip etsin RabbimCanım streste ıyı degıl düşünmemeye çalış ınşallah hamışsındır ama sabret canım bızım tup bebek benım 5gunluktu bıde ıkız oldugu ıçındır belkı 8günde bıraz lekelenmem oldu ıdrar testı yaptım komedı gıbıydı tek çızgı bıle yoktusabah 6da yaptım sınırlendım attım banyoya sonra gece 2gubı eşım dedı test yapmışsındır dıye dedım olmamış tek çızgı bıle yok aldık baktık 2çızgı benımkı ıkı bebekmı yanı ıkı çızgı hala guluyoruz allah soyletdı eşıme bu ışler sabr gerektırır hayırlısı ıle kalırsın daha çok erken ya evlılıgının tadını çıkar benım eşım dogulu dıye hemen bebek ısterler oyle 6ay sonra başlamıştık bak herşeyın zamanı var sabret ınşallah guzel haberı paylaşırsın en kısa zamanda
Oy maşallah sağlıkla gelsin inşallah benimkide oglan mi kız mı belli olsun merak ediyorumYok yok denemicem artıkzaten doktor da istersen 9 Ay kullan bisey olmaz dedi. Ayy bizimki gösterdi, oglusumuz geliyomus tüp bebek süreci bizi böyle yapiyo ya her şeyi sorgular olduk. Agrimiz vs olsa niye ağrıdı bisey mi var, olmasa yine niye ağrımadı bisey mi var
Aynen sakın ol sabret olucak ınşallahHahahah çok tatlısınız yaa Allah soyletmis gerçekten. Evet şu stres zaten herşeyin düşmanı onu aşarsam hersey cok guzel olacak. Hayırlısıni kolaylikla nasip etsin Rabbim
Çok erken bence benim doktorum net bu bebek hareketi diyebilmen için 19. Haftaya kadar bekle telaş etme dedi.Merhaba arkadaşlar. Bebek hareketi hisseden var mi ben hissetmiyorum telaşlandim erken randevu aldım 15 haftalik ve ikinci gebeligim.
Ben de öyleyim canım, geç evlenince öyle oluyor, biraz uğraşacaz ama rabbim bize de nasip edecek inşallahYaaMindamin cim bizde şoklandık açıkçası dr um da şaşırdı ne güzel artıyordu diye ama işte yaşım yaşım yaşım geç kalmışım ama napayım geç evlendim geç buldum kocamı kader biraz yoruyor ama elimden de bir şey gelmiyor tıp bizim ülkede bir yere kadar hayırlısı olsun inşallah
Canım geciktiysen gebelik oluşmuşsa kan testinde çıkar..inşallah olmuştur rabbim bebişine kavuştursun sağlıcaklaBir sey soracaktım ben hala adet olmadım. Normalde adet ağrılarım 10 gün önceden başlardı ama bu ay hiç ağrım yok. Sadece göğüste hassasiyet var. Ama ben adete bir gün önce test yapmıştım ve negatifti. O yüzden gecikmesi beni çok heyecanlandırmıyor. Acaba olsa genede çıkar miydi 1 gun oncesinden
Erken daha kuzum endişelenmeMerhaba arkadaşlar. Bebek hareketi hisseden var mi ben hissetmiyorum telaşlandim erken randevu aldım 15 haftalik ve ikinci gebeligim.
İnşallah sağlıcakla gelsin oğlucun ve inşallah bulantın geçer hemenYok yok denemicem artıkzaten doktor da istersen 9 Ay kullan bisey olmaz dedi. Ayy bizimki gösterdi, oglusumuz geliyomus tüp bebek süreci bizi böyle yapiyo ya her şeyi sorgular olduk. Agrimiz vs olsa niye ağrıdı bisey mi var, olmasa yine niye ağrımadı bisey mi var
24.haftaya kadar hissetmemek normal diye okudum bir yerde.benim 17haftalik ilk gebelik ve bende hissetmiyorum nasıl olacağını da merak ediyorum açıkçası.anlayacak miyim acaba onu bile bilmiyorum heyecan ve merakla bekliyorum:)Merhaba arkadaşlar. Bebek hareketi hisseden var mi ben hissetmiyorum telaşlandim erken randevu aldım 15 haftalik ve ikinci gebeligim.
Geçmiş olsun canım bende de bir dönem eklem ağrıları vardı. Benim doktorumun yazdıkları magnezyumum; nbt life magsi ama bir sabah bir akşam aç karnına içiyorum. Kalsiyum da; calcimax d3 hem kalsiyum hem d vitamini. Kalsiyumu devlet ödüyor bu arada.Kızlar 8+5 ikiz gebeliğim mevcut son 1 haftadır inanılmaz diz kapağımın altından parmak ucuma kadar kramplar çekilmeler kasılmalar uyuşmalar gece uykuda titremeler rahim gerilmeleri yaşıyorum ve uyutmayacak seviyeye geldim bugün doktoruma durumu detaylı mesaj yazdım ve magnezyum bir de kalsiyum takviyesine başlamam gerektiğini söyledi. Günde kaç tane kaç mg hangi marka alayım dedim fark etmez marka istediğini al günde 1 tane magnezyum ve kalsiyum al dedi. Siz hangi marka magnezyum ve kalsiyum alıyorsunuz?
Ayy canım ya Allah senden razı olsun hiçbir yerde bulamadım. Eczaneden geldim ikiz gebe olduğumu ve kalsiyum alacağımı söyledim doktorumun bir önerisi olmadığını da söyledim o da genelde tüm doktorlar bunu önerir bunu veriyoruz gebelere dedi ve calcimax-d3 suda eriyen tablet verdi ama bu ilaç kullanım alanında gebelerde denenmesini fazla alımda zeka geriliği çocukta görülebilir gibi bir şeyler diyor internette de ayrıntısı yok. Sen ne zaman başladın bu kalsiyuma. Ben 8+5 haftadayım kullansam bebeklere bir zararı olur mu kafam çok karıştı altmışta bulundum eczacıya güvenip sen ne zaman başladın?Geçmiş olsun canım bende de bir dönem eklem ağrıları vardı. Benim doktorumun yazdıkları magnezyumum; nbt life magsi ama bir sabah bir akşam aç karnına içiyorum. Kalsiyum da; calcimax d3 hem kalsiyum hem d vitamini. Kalsiyumu devlet ödüyor bu arada.
Rica ederim canımAyy canım ya Allah senden razı olsun hiçbir yerde bulamadım. Eczaneden geldim ikiz gebe olduğumu ve kalsiyum alacağımı söyledim doktorumun bir önerisi olmadığını da söyledim o da genelde tüm doktorlar bunu önerir bunu veriyoruz gebelere dedi ve calcimax-d3 suda eriyen tablet verdi ama bu ilaç kullanım alanında gebelerde denenmesini fazla alımda zeka geriliği çocukta görülebilir gibi bir şeyler diyor internette de ayrıntısı yok. Sen ne zaman başladın bu kalsiyuma. Ben 8+5 haftadayım kullansam bebeklere bir zararı olur mu kafam çok karıştı altmışta bulundum eczacıya güvenip sen ne zaman başladın?
Ben bir de ayda bir gibi gidip sağlık ocağında tahlil yaptırıyorum herseyime bakıyorlar kalsiyum falan da çıkıyor. Biraz içtikten sonra sende tahlil ver bence.Ayy canım ya Allah senden razı olsun hiçbir yerde bulamadım. Eczaneden geldim ikiz gebe olduğumu ve kalsiyum alacağımı söyledim doktorumun bir önerisi olmadığını da söyledim o da genelde tüm doktorlar bunu önerir bunu veriyoruz gebelere dedi ve calcimax-d3 suda eriyen tablet verdi ama bu ilaç kullanım alanında gebelerde denenmesini fazla alımda zeka geriliği çocukta görülebilir gibi bir şeyler diyor internette de ayrıntısı yok. Sen ne zaman başladın bu kalsiyuma. Ben 8+5 haftadayım kullansam bebeklere bir zararı olur mu kafam çok karıştı altmışta bulundum eczacıya güvenip sen ne zaman başladın?
Doktoruma fotoğrafını attım onu kullanabilirsin sorun yok dedi canım senin dediğin gibi birini sabah akıyorsun diğerini akşama doğru al dedi çok teşekkür ederim cevabın içinRica ederim canımAllah senden de razı olsun. Benim 17 haftalık gebeliğim. 4 haftadır günde bir tane suda eriyen tablet alıyorum. Doktor bana hergün 1 bardak süt ve bir kase yoğurt yiyeceksin dedi. Ben süt içemiyorum yoğurtlada çok aram yok. Ağrılarım olduğunda kalsiyum eksikliğinden de ağrı olur dedi öyle verdi bana. Sen öncelikle dozunu doktoruna sor canım ama ikiz gebesin bir de kalsiyum ihtiyacın tekize göre daha fazla olabilir mi. Ben hergün içmeyi unutuyorum arada atladığım oluyor. Bir de magnezyumla arasında birkaç saat olması gerekiyormuş. Doktor bana sabah akşam magnezyumu öğlen de kalsiyumu almamı söyledi.
Rica ederim canımDoktoruma fotoğrafını attım onu kullanabilirsin sorun yok dedi canım senin dediğin gibi birini sabah akıyorsun diğerini akşama doğru al dedi çok teşekkür ederim cevabın için
Bademcik iltihabı beyazlastiysa kolay kolay geçmiyor canım geçmiş olsun çok ben ilk zamanlarda olmuştum daha 7 haftalık falandı icemedim çok küçük diye pastil bile vermediler ileriyse seninki icmen gerekebilir çünkü enfeksiyonu ilerlerse daha kötü olabilir. Ben adaçayı ile gargara yapmıştım bir dene istersen ama sakın içme sadece gargaraMerhaba arkadaşlar,dünden beri bogaz ağrısı yaşıyorum bademciklerime baktığımda üzerinde beyaz noktalar gördüm.Bugün saglik ocağına gittim ve tonsillit dedi bademcik iltihabi yaniLargopen antibiyotik, Ketober gargara ve minoset verdi.Acikcasi ilac içmek istemiyordum ama ilerlerse daha kötü olur dedi doktor.Bugünde kadın doğuma randevum vardı sordum güvenle kullanabilirsin dedi.yine de korkuyorum ama boğazımda çok fena.Bol limonlu ihlamur,tuzlu suyla gargara vs yaptım dünden beri ama bana mısın demedi..
Geçmiş olsun. Bence ilaç icmeyeyim diye kendini zorlama, hem doktorun da sorun yok demiş. İlerlerse bağışıklığın düşer sonra daha çok ilaç alman gerekebilir. Böyle daha kısa sürede toparlanirsin hem ikiniz için de daha iyi olur diye düşünüyorum. Maalesef bazı durumlarda ilaç almadan olmuyorMerhaba arkadaşlar,dünden beri bogaz ağrısı yaşıyorum bademciklerime baktığımda üzerinde beyaz noktalar gördüm.Bugün saglik ocağına gittim ve tonsillit dedi bademcik iltihabi yaniLargopen antibiyotik, Ketober gargara ve minoset verdi.Acikcasi ilac içmek istemiyordum ama ilerlerse daha kötü olur dedi doktor.Bugünde kadın doğuma randevum vardı sordum güvenle kullanabilirsin dedi.yine de korkuyorum ama boğazımda çok fena.Bol limonlu ihlamur,tuzlu suyla gargara vs yaptım dünden beri ama bana mısın demedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?