Rahat ol diye sonucumu attım incele bence 5 buçuk aylık olduk çok şükürÇook teşekkür ederim inşallah inşallahhhsonuncusu pek iki kat artmamış bir de bu ay hiç yapmadığım şeyleri yapınca embriyom acaba gelişmiyor mu diye tedirgin oluyorum
Ahh canım ya teşekkür ederim ama dün betam 59 a düşmüşRahat ol diye sonucumu attım incele bence 5 buçuk aylık olduk çok şükür
Rabbim en kısa zamanda sanada nasip etsin kucağını doldursun inşallah kaçıncı denemendi buAhh canım ya teşekkür ederim ama dün betam 59 a düşmüşsanırım kimyasala döndüm
Canım teşekkür ederim aminn. Benim bu doğaş olmuştu. Hazirandaki tüp bebek tedavimidekileri transfer yaptıramamıştık pgt den olumsuz gelmişti şimdi de kimyasal sanırım yaştan dolayı yumurta kalitem düşük kromozomal bozukluk oluşuyorRabbim en kısa zamanda sanada nasip etsin kucağını doldursun inşallah kaçıncı denemendi bu
Bende 37 yaşındayım 3.denemem ilki negatif ikinci dış gebelik amelyat oldum tüpüm alındı bunda tuttu şükür pgt fln istemedi doktorum test bile yapmadıCanım teşekkür ederim aminn. Benim bu doğaş olmuştu. Hazirandaki tüp bebek tedavimidekileri transfer yaptıramamıştık pgt den olumsuz gelmişti şimdi de kimyasal sanırım yaştan dolayı yumurta kalitem düşük kromozomal bozukluk oluşuyor
Ben tüp bebeğe başlarsam tekrar ve öykümü duyunca pgt istememeleri artık imkansız çünkü üç embriyomda haziranda pgt ten trizomi gelmişti ilk gebeliğimde boştu şimdi kimyasal bi nane var ama bakalım. Kromozom testi de yaptırdık sonuç 10 güne gelecek ama o sırada doğal gebe kaldım işte şansa bilmiyorum belki küçük bir mucize olur da betam normale döner diye minikten umut ediyorum ama tabi minik bir ihtimal. Hayırlısı üzgünüm yaşım 40 bu arada birkaç aya 41 olacağımBende 37 yaşındayım 3.denemem ilki negatif ikinci dış gebelik amelyat oldum tüpüm alındı bunda tuttu şükür pgt fln istemedi doktorum test bile yapmadı
İlk başta iki keseydi teke döndük tek ilerliyorum şimdi biri kayboldu rabbim emeklerini ziya etmesin canım inşallahBen tüp bebeğe başlarsam tekrar ve öykümü duyunca pgt istememeleri artık imkansız çünkü üç embriyomda haziranda pgt ten trizomi gelmişti ilk gebeliğimde boştu şimdi kimyasal bi nane var ama bakalım. Kromozom testi de yaptırdık sonuç 10 güne gelecek ama o sırada doğal gebe kaldım işte şansa bilmiyorum belki küçük bir mucize olur da betam normale döner diye minikten umut ediyorum ama tabi minik bir ihtimal. Hayırlısı üzgünüm yaşım 40 bu arada birkaç aya 41 olacağımsağlıkla alın bebişinizi kucağınıza sanki siz ikizdiniz öyle hatırlıyorum
Çok teşekkür ederim hepimizin inşallah emekleri karşılıksız kalmasın. Sağlıkla alın bebeğinizi kucağınızaİlk başta iki keseydi teke döndük tek ilerliyorum şimdi biri kayboldu rabbim emeklerini ziya etmesin canım inşallah
Inşallah en kısa zamanda doğal yoldan kalırsın ınşallah daha çok erken 2aene 17sene sonra 7-denemede ıkız gebelık çok şukur yaş 39 3doktorda bulduk mutlulugu saglıcakla almak nasıp olsun ınşallah 3aylık olduk şımdıCok sağol canım not aldim. Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin. Alev hanım cok sakin yavas tane tane konusan biri sevdim. Ozel degilse kac yasindasnz kac yil denedikten sonra tup bebek yaptdnz. Ben 29 yaşındayım 2 yillik evliyim 1 senedir istiyoruz amh 1 ama Alev hanım sorun degil rahim film temiz dedi. Stres yapma dedi ama engel olamıyorum strese.
Sağlıkla gelsinler miniklerrr. Lutfen banada dua edin. Adetim 2 gun geciktiInşallah en kısa zamanda doğal yoldan kalırsın ınşallah daha çok erken 2aene 17sene sonra 7-denemede ıkız gebelık çok şukur yaş 39 3doktorda bulduk mutlulugu saglıcakla almak nasıp olsun ınşallah 3aylık olduk şı
Inşallah guzel haver verırsın canımSağlıkla gelsinler miniklerrr. Lutfen banada dua edin. Adetim 2 gun gecikti
Canım çok üzüldüm, daha zamanı gelmedi benim gibi..en güzel zamanda rabbim bize de nasip etsinMalesef canım negatif. Hayırlısı olsun teşekkür ederim
Genelde birleştiriyorlar hastanede..ama evde uygulanmasın alerji gelişebiliyor çünküCanım senin belki bilgin vardır metpamid ampul ile redoxon-c ampul 1000 ml sf içinde iki ilaç birleşip tek bir serum olarak yapılırsa zararı olur mu
Yaa güzel yükselmişti beta, ama vardır bunda da bir hayır kuzum..kalabiliyorsun gebe canım rabbim en güzel zamanda kucağına versin bebişiniAhh canım ya teşekkür ederim ama dün betam 59 a düşmüşsanırım kimyasala döndüm
YaaYaa güzel yükselmişti beta, ama vardır bunda da bir hayır kuzum..kalabiliyorsun gebe canım rabbim en güzel zamanda kucağına versin bebişini
Bir sey soracaktım ben hala adet olmadım. Normalde adet ağrılarım 10 gün önceden başlardı ama bu ay hiç ağrım yok. Sadece göğüste hassasiyet var. Ama ben adete bir gün önce test yapmıştım ve negatifti. O yüzden gecikmesi beni çok heyecanlandırmıyor. Acaba olsa genede çıkar miydi 1 gun oncesindenSağlıkla gelsinler miniklerrr. Lutfen banada dua edin. Adetim 2 gun gecikti
Beta hormonu idrara geç karışıyor. Yani daha gecikmeden test yaptığınızda negatif cikmasi çok normal. Bence hiç idrar testi ile ugrasmayin, 1-2 hafta geciktikten sonra hala bir şey yoksa kan verin garanti olsun. Bebek beklerken stresten de gecikebiliyor maalesef, ama umarım durum böyle değildir ve hayırlı haberler alırsınızBir sey soracaktım ben hala adet olmadım. Normalde adet ağrılarım 10 gün önceden başlardı ama bu ay hiç ağrım yok. Sadece göğüste hassasiyet var. Ama ben adete bir gün önce test yapmıştım ve negatifti. O yüzden gecikmesi beni çok heyecanlandırmıyor. Acaba olsa genede çıkar miydi 1 gun oncesinden
Yok yok denemicem artıkBen dün içmeyi unutmusum çok fena oldum hiç birakmayi deneme benceay ben bugün gittim benimki nazlı çıktı ya göstermedi ilk bacaklarını açmadı sonrada tekrar baktı bacak arasına kordon girmiş emin olamadi erkek gibi ama dedi baştan beri bı emin olamadi doktor mu iyi değil acaba modum düştü vallahi sağlıklı olsun önemli olan o ama herkesin ki biliyor hemen bı şüpheye düştüm ya da bu tüp bebek anneliği beni her şeyden şüphe etmeye itti anlamayamadim karmaşık duygular
Evet uzun zamandır bekliyoruz o yüzden strestende gecikmis olabilir diyorum. Ama inşallah ondan değildir. Hayırlısiyla saglikla nasip olur inşallahBeta hormonu idrara geç karışıyor. Yani daha gecikmeden test yaptığınızda negatif cikmasi çok normal. Bence hiç idrar testi ile ugrasmayin, 1-2 hafta geciktikten sonra hala bir şey yoksa kan verin garanti olsun. Bebek beklerken stresten de gecikebiliyor maalesef, ama umarım durum böyle değildir ve hayırlı haberler alırsınız
Canım streste ıyı degıl düşünmemeye çalış ınşallah hamışsındır ama sabret canım bızım tup bebek benım 5gunluktu bıde ıkız oldugu ıçındır belkı 8günde bıraz lekelenmem oldu ıdrar testı yaptım komedı gıbıydı tek çızgı bıle yoktuBir sey soracaktım ben hala adet olmadım. Normalde adet ağrılarım 10 gün önceden başlardı ama bu ay hiç ağrım yok. Sadece göğüste hassasiyet var. Ama ben adete bir gün önce test yapmıştım ve negatifti. O yüzden gecikmesi beni çok heyecanlandırmıyor. Acaba olsa genede çıkar miydi 1 gun oncesinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?