Benimde kistim vardı hem rahim arkasinda hem sol yumurtalikta bence sebep aynı olabilir baskıdan olabilir ve gaz sancimda var ayrıca ne yersen gaz yapıyor bol su içiyorum hamilelikte 13,14 haftalara baktım kabızlık ve gaz sorunu yaşayabilirsiniz diyor inşallah azalır benimkide.Canım benimki de öyleydi tam 18 gün tarif ettiğin şekilde ağrı çektim. Kendi doktorum bulamadı sebebini başka doktora gittim özellikle hem tüp bebek hem hamilelik takibi yapan bir doktora sol kasığımdaki miyom baskısı yüzünden ve gaz yüzünden böyle olmuşum ki gazım yok sanıyordum bu süreçte doktor lavman bile verdi yaptım fayda etmedi. En son bir bardak rezene çayı içtim ağrım hafifledi ama geçmedi artık buna şükür diyorum ve bunla yaşamayı öğreneceğim mecburen. Senin ağrın benimkiyle aynı nedenden değildir elbet ama bence mutlaka başka iyi uzman bir doktora daha görün.
Evet gaz problemi bende de var canım insallah her şey yolunda gitsinAyda bir gideceğim Eylül 5 ine kadar bir problem olmazsa gitmeyeceğim nasıl duracaksak. Düşünmemeye çalışıyorum yediğim hersey gaz yapıyor bir yandan o bir yandan diğer ağrılar.
İnşallah zorlamazHımm. Sağol canımumarım küçülür şimdiden baskı yapmaya başladıysa bebek büyünce daha da zorlayacak galiba
Hastanede yaptır canım inşallah tutunmuştur bebişin ve çok güzel bir beta değeri görürüzHanımlar bugün transfer hariç 9. Günüm. Test günüm normalde yarın. Ama çatlıcam meraktan. Sağlık ocağında kaç saat sonra çıkıyo acaba sonuç Yarını mı bekliyim kendi hastanemde mi yaptırsam
Çok kalma ayakta kuzum gideceksen de uğrayıp dön bosver insanların ne düşündüğünü senin halini kimse anlamazGeçmiyor benim ağrım cumartesi kaynimin kınası var pazar düğünü evde uzanıp yatmak istiyorum gitmesen olmaz ama işte insanlar bilmiyor hamilesin hasta değilsinya diyor ağrım gecmezse yarın Ankara'da ki doktoruma gitmeyi düşünüyorum.
Canım gayet güzel yükseliyor..iki katına katlanıyor olması gerektiği gibi..hemen binlere çıkmıyor bir kerede zaten iki katından fazla yükselmesi de anormalArkadaşlar merhabalar
betalarım
06.08.2023 15,65
08.08.2023 39,81
10.08.2023 78,93
Gıdım gıdım gidiyorum neden böyle ufak ufak gidiyor olabilirim acaba bir aksilik yoktur inşallah
3 hafta 4 günlüğüz şuan , var mı fikirleriniz?
Yok kuzum etkilememiştir..daha yerleşmeye başlamamış hatta embriyo bile oluşmamış ancak karşılanmıştır sperm ve yumurta..o yüzden endişelenmeEndişeleniyorum 25 temmuz yumurtlama günümdü 27 temmuz şiddetli kasık ağrısıyla acillik oldum ve gebeliğimi bilmediğim için bir sürü majezik voltaren içtim 2 gün falan etkilemiş midir diye kaygı düzeyim yükseldi bir de o ağrıyı acildeki dr da anlamlandıramadı kafamda soru işaretleriyle bugüne geldim. İnsanların 200-300-500 betalarını görünce benimki minnacık geliyor
Malesef canım negatif. Hayırlısı olsun teşekkür ederimHastanede yaptır canım inşallah tutunmuştur bebişin ve çok güzel bir beta değeri görürüz
Bak güzel fikirAynen canım sanayı tüpü dıyecekler babamla annem tüple yapmış bızı dıye büyüyünceay ınşallah canım saglıklı hayırlı bebışler olsun allahta ısteyen herkese nasıp etsın en kısa zamanda ınşallah doğuma gıderken bızde adlarını yazalım terlık altına bence ısteyenlerı
muhtemelen o kistler ağrı yapıyor canım ama dayanamayacak kadar artarsa mutlaka göster.. bazen kistler kendi etrafında dönüyor ve şiddetli ağrıya sebep olabiliyor Allah korusunBenimde kistim vardı hem rahim arkasinda hem sol yumurtalikta bence sebep aynı olabilir baskıdan olabilir ve gaz sancimda var ayrıca ne yersen gaz yapıyor bol su içiyorum hamilelikte 13,14 haftalara baktım kabızlık ve gaz sorunu yaşayabilirsiniz diyor inşallah azalır benimkide.
Aahh canımm bu insanların dedikleri bitmiyo bitmez hiç biraz destek olalım moral verelim falan yok hep bir laf sokma peşindeler malesefEvet çok şukur ıyıler dedı doktor bıraz oynaklar amamaşallah kıpır kıpır herkes dıyorya ya ıkız bıde daha çok gobek olacak fıl olacaksın dıye pıskolojısı bozuluyır ınsanın benım tansıonum aşırı düşük 60/40a kadar düşer normalım 80/60benım dunden berı 70/50e ınmış bı tıroıd var ışte onunda ılacı bende kronık oldugu ıçın omurluk ıçıyorum gebelıkte daha bakmadılar onuda bı yaptırmam lazm saglıcakla gelsınler mınnoşlarımız
Kistler küçüktü aslında en büyüğü 2,5 cm doktorum hamile kaldıktan sonra bakmıştı küçülmüş demişti ama aynı yer ağrıyor dikkat etmek lazım canim bebek büyüdükçe geçer diye düşünüyorum inşallahmuhtemelen o kistler ağrı yapıyor canım ama dayanamayacak kadar artarsa mutlaka göster.. bazen kistler kendi etrafında dönüyor ve şiddetli ağrıya sebep olabiliyor Allah korusun
Aynen canım hayat bızım boşverecez ınsanları fesatlıkları ıle mutlu olsunlar ınşallah rabbım en guzel bebışlerı bıze bırakmış kesın onlara kavuşalım hayırlısı ıle saglıcakla gelsınler mınnoşlarımızAahh canımm bu insanların dedikleri bitmiyo bitmez hiç biraz destek olalım moral verelim falan yok hep bir laf sokma peşindeler maleseftakmamaya çalışcaz yapacak bişey yok canım tabi tansiyonun çok düşük olması da normal değildir ama yüksek olması çok çok zor ve tehlikeli o yüzden benim biraz zor geçiyor Allah yardımcımız olsun hepimizin sağlıkla alalım inşallah kucağımıza Aminnn
Canım senin belki bilgin vardır metpamid ampul ile redoxon-c ampul 1000 ml sf içinde iki ilaç birleşip tek bir serum olarak yapılırsa zararı olur muİnşallah zorlamaz
İlacı bırakmayı deneyeyim dedim bu hafta ama olmadıBulantı oldu mu ne kelimeee midem hiç durulmuyor ki ilaçla duruyorumsıcaklardan da daha geçmez heralde . Benimde çıktı ya hemde bayağı sasiriyorum ama hiç hareket yok demek ki normal korkmayalim inşallah gösterirde öğreniriz haber edelim buralara senin bulantılar ne alemde ?
Ben bu hafta gittim cokkk sevdim Alev hanımı beni inanılmaz rahatlattı. Ama Normal kadın doğumcu yani tüp bebek vs yapıyor mu bilmiyorum. Çünkü ben cocuk icin gittim biz gerekeni yapalım olmazsa seni infertilite bölümune yonlendiririm dedi. Demek ki o bölüme bakmiyorMedıpol bahçelıevlerde alev oral dıye bı doktora yapılan yorumları begendım bıde 30yıla yakın olmuş doktor dedım tecrubelıde olur ama prof degıl op dr kendısı kararsız kaldım bulamadım kafama gore bı doktor ınşallah bulurum bı an evvelde başlarım
Teşekkur ederım benım zaten kadın doguma ıhtıyacım var tup bebekle hamıleyım dogum ıçın arıyorum doktor evıme yakın bı yerde bahçelıevler de oturuyorum medıcanaya gıttık medıcal parkada gıttık begenmedım alev hanımı tecrubelı dıye yorumlarıda hoşuma gıttı eger sızde tup bebek düşünürsenız bızım doktorumuzu onerırım pınar özcan bezmıalemdeydı şmdı ordan ayrıldı momart tup bebekte çok başarılı bırı bayağı araştırma yapar ışının ehlı gerçekten rabbım en kısa zamanda nasıp etsın sızede ınşallahBen bu hafta gittim cokkk sevdim Alev hanımı beni inanılmaz rahatlattı. Ama Normal kadın doğumcu yani tüp bebek vs yapıyor mu bilmiyorum. Çünkü ben cocuk icin gittim biz gerekeni yapalım olmazsa seni infertilite bölümune yonlendiririm dedi. Demek ki o bölüme bakmiyor
Cok sağol canım not aldim. Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin. Alev hanım cok sakin yavas tane tane konusan biri sevdim. Ozel degilse kac yasindasnz kac yil denedikten sonra tup bebek yaptdnz. Ben 29 yaşındayım 2 yillik evliyim 1 senedir istiyoruz amh 1 ama Alev hanım sorun degil rahim film temiz dedi. Stres yapma dedi ama engel olamıyorum strese.Teşekkur ederım benım zaten kadın doguma ıhtıyacım var tup bebekle hamıleyım dogum ıçın arıyorum doktor evıme yakın bı yerde bahçelıevler de oturuyorum medıcanaya gıttık medıcal parkada gıttık begenmedım alev hanımı tecrubelı dıye yorumlarıda hoşuma gıttı eger sızde tup bebek düşünürsenız bızım doktorumuzu onerırım pınar özcan bezmıalemdeydı şmdı ordan ayrıldı momart tup bebekte çok başarılı bırı bayağı araştırma yapar ışının ehlı gerçekten rabbım en kısa zamanda nasıp etsın sızede ınşallah
Ben dün içmeyi unutmusum çok fena oldum hiç birakmayi deneme benceİlacı bırakmayı deneyeyim dedim bu hafta ama olmadıbulantı ilacı ile hayata devam yarın gidicez bakalım neler yapiyor cinsiyetini gostericek mi senin kontrol ne zaman?
Endişeleniyorum 25 temmuz yumurtlama günümdü 27 temmuz şiddetli kasık ağrısıyla acillik oldum ve gebeliğimi bilmediğim için bir sürü majezik voltaren içtim 2 gün falan etkilemiş midir diye kaygı düzeyim yükseldi bir de o ağrıyı acildeki dr da anlamlandıramadı kafamda soru işaretleriyle bugüne geldim. İnsanların 200-300-500 betalarını görünce benimki minnacık geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?