2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Aynisi 1 haftadır ben var canım sol kasığımda ağrı ve aşırı şişkinlik gerginlik davul gibi aynı. Cumartesi doktoruma soracağım bende.

Sağlık ocağı doğru dedi canım 19 veya 20 de yapıyorlar standardı o aslında yani sağlık bakanlığı uygulaması o..eğer daha önce yapılmışsa tek doz yapılmamışsa 2 doz yapacaklar
Bana sağlık ocağı 17.haftada arariz sizi dedi, o kontrol biraz uzun sürer dedi hatta gerçi aşı için bisey soylememisti ama

Yok canım bışey olmaz ınşallah bızım 4hafta boyunca sürdü lekelenme çok can sıkıcıydı ama o gunlerde ınşallah bıdaha yaşamayız canım bıraz yürüyüş ıyı geldı ayaklarıma ama sızlamaya başladı yıne yavaştan sende kötü düşünme ınşallah guzel geçer

Canım magnezyum verir sana doktor, kızkardeşime verdi doktoru..işe yarar ağrıyı azaltır rahatlarsın, git doktora bence
Sagol canım benım doktora yazdım hanım efendı hemen fızık tedavıye gıt dedı eşımde kızdı ne yapacak sana gızık tedavı dıye kendısı bana hareket etme yat hep dıyen başka doktora gıttık oda dedı kanama yok devam et normal hayatına sonra zorlanacaksın dedı hem yürü dedı bebekler ıçın kan akışı olsun dedı bıde glıfor artık ıçmemen lazm bıde decavıt ıle folık asıt bı arada almana getek yok dedı anlamadım valla kafam allak bullak oldu

Ya ğa
Ayyy canım geçmiş olsun. Benim de bir ara dayak yemiş gibi baldırlarım ağlıyordu ağrısından duramıyordum. Doktor magnezyum verdi bir kaç gün sonra geçti.
Evet canım çok canımı yakıyor bu agrı doktorum hemen gızık tedavıye gıt dedı sınırım bozuldu valla kadın ayrıldı heralde gelmez bu nasılsa karşıya dıye saldı bızı kendı halımıze bız gıdecektık 8de ona dedım bende gıtmıyorum ta karşıya bulalım dedım ıyı bı doktor takıp etsın bızı hatta paket yaptıralım dedım çok sıkıldım bu doktorlardan pazartesı gıdecez bakalım ne der bu gıdecegımız

Canım sana iyi Bir perinatolog lazım, iyice araştırıp öyle git hemde ikizsin iyi bir perinatolog takibinde ol , ağrıların magnezyum eksikliği sebebiyle olabilir

Sağlık ocağı doğru dedi canım 19 veya 20 de yapıyorlar standardı o aslında yani sağlık bakanlığı uygulaması o..eğer daha önce yapılmışsa tek doz yapılmamışsa 2 doz yapacaklar
Çalıştığım iş yerinde bir kere olmuştum ama üzerinden 14yıl falan geçmiştir rahat :).o sayılır mı?2 doz mu olacağım yani 2021de doğuran elti 5doz diyor değişti mi aşı olayi yani anlamadim

Tetanoz aşısı vurulmak zorunlu değil diye biliyorum ben ben kızımda vurulmadim doktorum istemedi tarlada bahçede doğurmayacagin için sorun yok demişti bende aşı olmak istemediğim için olmadım bir problemde çıkmadı çok şükür.

Kuzum fizik tedavi de verir magnezyum..biraz başından savdı seni sanki..seni sürekli takip edecek bir doktora karar vermelisin..decavit içinde de folik asit var o yüzden söyledi..bizim hastanede gebe kalınca hemen insülin geçerler geliyor hiç kullandırmaz bizim hocalar..bir doktora karar verirsen kafan karışmaz canım onun önerilerini uygularsın

Canım benim doktor da elenatal 2 ve decavit prenatal verdi bide oroferon bide magsi diye magnezyum ilacı ama benim kafam karıştı, elenatel 2 ve decavit aynı şey mi yani ikisi de multivitamin mi oluyor yani birisini mi içmeliyim o ara doktor bir şeyler dedi ama ben hatırlamıyorum

Fizik tedavi mi bence de öyle düşünmüş olabilir canım. Aynen senin artık iyi bir doktora ihtiyacın var. İkiz konusunda iyi olan bir doktor bulunur elbet canım. Hayırlısı olsun hakkında. Umarım tez zamanda geçer ağrıların

Canım sana iyi Bir perinatolog lazım, iyice araştırıp öyle git hemde ikizsin iyi bir perinatolog takibinde ol , ağrıların magnezyum eksikliği sebebiyle olabilir
Aynen canım pazartesı gıdecez bakalım bu ıkılı testı yapan doktora gıdecem bıde glıfor ıçın bı endokronologa gıdecez agır gelıyor artık ılaçlar kılo alamadım daha 3ayda 1kılo anca almışım hatta aşırı kılo kaybım olmuştu

Evet canım herbırı farklı şey soyluyor bıde fızık tedavılık bışeyım yokkı benım baldırım sadece agrıyor dün yürüyüş yaptım bıraz daha ıyı oldum açıldı sankı hep yatmakdan evde nekadar ış yapayım desende ne ışı bı bulaşık evı toparlıyorum görümcem var o yapıyor çogu şeyı ınşallah geçer bu sıcaklarda geçse klıma altında burnum tıkandı artık üşütmezsek ıyı

Sagol canım ımşallah dün yürüyüş yaptım bıraz açıldı agrım bırek baldırda üst kısımda yok merdıven ınerken çok zorlanıyorum ınşallah geçer canım

İlk 3 ay almamak daha iyi canım zaten bundan sonra zamanla alacaksın merak etme, önemli olan bebeklerin iyi olması.Sütünü, peynirini eksik etme , ceviz, çiğ badem vs.ye , yumurta yemeye çalış birde bulantın yoksa

Klima da kas krampları yapıyor..dışarı çıkamasan bile evde yürüyüş yapmayı dene..inşallah üşütmezsin canım

Elenatal omega 3 içeriyor vitaminler de var onda..decavit multivitamin.. elenatali kullan bence..eğer bulantın yoksa güzel dengeli besleniyorsan decavit almaya ilişkin elenatal yeter sana

Elenatal omega 3 içeriyor vitaminler de var onda..decavit multivitamin.. elenatali kullan bence..eğer bulantın yoksa güzel dengeli besleniyorsan decavit almaya ilişkin elenatal yeter sana
Tamam canım teşekkür ederim valla bugün içtim bı tane bilmiyorum nasıl etkilecek

Kızlar doktorumdan çıktım bebek iyi smear aldı ağrım var deyince bakmak istedi iyiki bakmış enfeksiyon varmış mantar hemen tek bir fitil verdi magnezyum başlattı ağrım gecmezse progestan iğneye tekrar başla dedi fitili bıraktığınn iicn de olabilir ağrıların rahim kasılır dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…