2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için, inşallah benimledir,bi sabah olsun bakalım. Buradan yazarım tekrar sonucu

Benim de 7.haftada görülmüştü bebek. Bi sıkıntı olduğunu düşünse vajinal de bakardı bence bisey yoktur, gönlünü ferah tut Hatta 7.haftada nokta kadar bebeği gördük, kalbinin attığını da gördük ama dinletmemisti bize sen sakin ol kendine iyi bak bebis de iyidir hayırlısı ile

Çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız gerçekten şu hafta geçsin sonucunu tekrar buraya yazacağım

Bemdede oldu aynı şeyler kalp atışlarını hıssetmışım 7+3te duymuştuk ondan once kuçuk dıye sadece goruluyor dedı doktor normal rahımde oyle şmdı de bırden rahme bı sancı gırıyor sanıyelık oda normal dedı bızde13+4olduk bugun

Maşallah inşallah bizde sizin gibi sağlıkla ilerlediğini görürüz

Bir de 6. Hafta da lekelenmem olunca kan sulandırıcıları kesti hala kullanmıyorum 15 gün falan kullanmıyorum senin öyle oldu mu

Bir de 6. Hafta da lekelenmem olunca kan sulandırıcıları kesti hala kullanmıyorum 15 gün falan kullanmıyorum senin öyle oldu mu
Benım 6+3kanama oldu hastaneye yatırdılar bızı kanama alanı açılmış dedı 3gun kaldık ılk kanama sonra kahve lekeydı hep 10haftaya kadar devam ettı lekelenme sonra kesıldı bızde hıç kesmedı kan sulandırıcıyı bıı ıgne bı hap olarak hala devam edıyoruz bende fazla kılo kaybı oldu 57,5ıle tedavıye başladım 54,9a kadar ındım dün 58kılo olmuşum ama hala kusma mıde bulantım devam edıyor ıkı gundurde baldır agrısı ıle uyuyamıyor çocuk gıbı aglıyorum sabaha kadar anlamadım nıye oyle baldırım sankı buz tutmuş gıbı görümürde bışey yok anlamadım şmdı uyuyacam geçmezse sabah doktora gıdecez artık ne yapacaklarsa hamılelere

Amin canım benim inşallah inşallah içine sinen güven duyacağın birini bulursun
Canım sana sormak ıstedım bıraz bılgın vardır baldır agrısı çekıyorum doktorada gıdemıyorum bışeyde kullanamıyorum tuzlu buzlu suya ayaklarımı bıle koydım ışe yaramadı baldırlar üşümüş gıbı sogum sankı dıyorum eşım yok dıyor bı bacakta bıraz varıs var damarlar balon olmuş önüründe bişey yok ama aynı agrı sızı 3gecedır uyku uyuyamıyorum valla bı bılgın varmı ne yapayım doktora gıtsemmı canım yardımcı ol

Geçmiş olsun canım ya ağrılar can sıkıcı olabiliyor baldır ağrısı da olsa ağrı ağrıdır bir göster bakalım ne diyecek doktor İyi sizin kan sulandırıcıyı kesmemiş bende de kan rengi hiç gelmedi şükür sadece 3 gün kahverengi leke geldi ama ona rağmen tüm kan sulandırıcıyı kesti bende şimdi korkuyorum 1 hafta sonra kontrol günüm bir şey olur mu kan sulandırıcı almayınca endişeleniyorum ama hayırlısı olsun inşallah

Merhaba,tetanoz aşısı gebelikte ilk doz kacinci haftada yapılıyor acaba?Eltimle konuştuk o 4.ayda ve 5.ayda birer doz olmuş.sonra 6ay sonra oldum .sonra 1yil arayla 2kez daha toplam 5 doz dedi.saglik ocağındaki doktor 19.haftada biz arayacağız gelirsiniz dedi.kafam karıştı internette başka yazıyor.bunun bir standardı yok mu?

Canım magnezyum verir sana doktor, kızkardeşime verdi doktoru..işe yarar ağrıyı azaltır rahatlarsın, git doktora bence

Sağlık ocağı doğru dedi canım 19 veya 20 de yapıyorlar standardı o aslında yani sağlık bakanlığı uygulaması o..eğer daha önce yapılmışsa tek doz yapılmamışsa 2 doz yapacaklar

Ayyy canım geçmiş olsun. Benim de bir ara dayak yemiş gibi baldırlarım ağlıyordu ağrısından duramıyordum. Doktor magnezyum verdi bir kaç gün sonra geçti.

Kızlar merhaba. Benim de karnım kasıklarım ağrıyor 15 gündür arada sancı şeklinde giriyor ama ağrı hep var gaz sancısına da benziyor ama gazım yok karnım çok gergin patlayacak gibi hissediyorum. Doktora gittik idrar kültürü verdim temiz çıktı. Kalsiyum eksikliği olabilir dedi bir haftadır kalsiyum alıyorum bana mı demiyor. Neden olabilir acaba düşünüp duruyorum bu durumda olan var mı? Senin bir fikrin var mı canım Mindamin

Mrb bende ayın 18 ine iki tane dönmüş embriyo transfer olacağım Haziran 2022 yılında olmuştum 1 kere transfer oldum kalp atımı olmadı homozigot çıktı genetikte o yüzden clexane yaptırmam gerekiyormuş gebeyken ins busefer gebe kalirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…