2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Yok inşallah yoktur anlık olan bişeydir belki canım endişelenme zaten çok bilinçsizce şekerli gazlı içecek paketli gıda tuketmezsek şeker çıkmaz inşallah bazılarında genetik tabi bir arkadaşım hamileliği boyu gözümüzun önünde abur cubur poşetine düşmüştü resmen bebek sağlıklı doğar inşallah demiştim.

Henüz yazmadı böyle bir ilaç ben kullanmıyorum fitil bitsin diye bekliyorum hala

Öncesinde de şeker hikayem yok ama ne bilim bı anda baygınlık gibi uyku gelince ona yordum açıkçası, aslında hiç yemiyorum tatlı transferden beri çay kahve çikolata hepsinden uzaklaştım bir anda arada meyve yiyorum tabi ksrpuz elma muz falan, ama rafine şeker 0di takı cumartesi akşam arkadaşlar gelince çeyrek dilim pasta su böreği 1 dilim ve limonata içtim gece rahat uyudum, ertesi gün de yiyince ondan şüphelendim yani,

Ay sorma onlara nasıl imreniyorum ben herşeyi yapıyorlar maşallah yine de bişey olmuyo biz böyle,ay şöyle mi ay böyle mi derken zar zor ulaşıyoruz

Uzun uzun söylüyor doktor çünkü bütün ölçümlerini yapıyor ultrason görüntüsünü de size veriyor baş popo ölçümü burun kemiği ölçümü boyu kilosu hepsini ölçtü doktorum Aminn Rabbim sağlıcakla kucagimiza almayı nasip etsin inşallah

Afiyet olsun bir sorun olmaz çünkü hamilelikte uyku düzeni baya değişiyormuş onu anladim ilk haftalar çok uyudum gece uyuyorum gündüz uyuyorum şimdi 3. Ayımiza girdik çok şükür sabah erken uyanıyorum gün için de uyuyamiyorum araştırmama göre hormonlar çok yükseldiği için beyin için uyarıcı oluyormuş ve bende 2 3 gün baş ağrısı da oldu

Henüz yazmadı böyle bir ilaç ben kullanmıyorum fitil bitsin diye bekliyorum hala
Inşallah sende geçersin benim fitil 19 temmuzda bitti tüp bebek doktorumun verdiği bütün ilaçlar kesildi hatta o kadar çok alıştım ki o ilaçlara kesilince bisey olur diye çok tedirgin oldum Allahın izniyle şuan rahat ilerliyoruz Sen kaç haftalık Oldun

Canım benımde ıştahım bı açılmış dun ıgne yapmaya çıktım mılletın elınde ekmek arası agzımdan su aktı resmen kasaba gıttık koftelerı gördüm delırecektım yanı yıyebılsem çığ yıyecektımhemen evde yaptım yedım şekerım var benım normalde 3senedır glıfor kullanıyorum tatlısız duramazken şmdı mıdem bulanıyor bıtane bıtter yıyorum kahveyle arada uyku bende uyuyamıyorm ama ılk zamanlardakı gıbı oturdugum yerde uyuyorum 2-3gundur bence normal cnm vıcudumuz alışıyor heralde bı kulak basıncı yaşıyorum bıde kulagım agrıyor sag kulak solda bışey yok sızdede oluyormu korkma ama kafama takarım dersen gıt bı baktır şekere derım tatlım

Kızlar bugün fetal DNA için kan verdim umarım sonuçlarım güzel gelir merakla ve heyecanla bekliyorum 10 güne Max gelir dedi sonuç. 10 gün geçmez artık
Inşallahhhh guzel çıkar canım sen strese sokma kendını ınşallah guzel olur herşey 10gunu yazışarak çabucak atlatırız merak etme

Şmdı çıktım canım ıkılı testden ultrasyonda bebegı gosterdı herşeyıne baktı tek tek açıkladı çok şukur ıyı çıktı herşeyı kan tup bebek doktorum ıkız dıye ıstemedı ama doktor ver dedı anlamadım onu10gune çıkar yaş sorunu çıkarsa takılmam korkma dedı ınşallah ne kanıysa guzel çıkar ınşallah

Ahahahah yok bende o kadar iştah açılması da seninki baya iyiymiş ben et tavuk yumurta görmek istemiyorum artık zorunluluktan yiyorum cumartesi gidicem zAten doktora sorucam çok soru var (saçlarım dökülüyor benim çok bide bu şeker olayı halsizlik falan,arada carpintilarim oluyor,)

İnşallah banada 12. Haftaya kadar kullan dedi şuan 11+5 benimde fetal DNA sonucundan sonra bırak der büyük ihtimal diye bekliyorum.

Allah tup bebek annelerine sabır versin. Kesinlikle cok zor. Hele bir de embriyo genetige gitmek zorundaysa. Allah hepimizin yardımcısı olsun

Bebeğe zararı olmaz heralde ya, normalde senede 1 kez yapılması gerekir diye istedi sanırım sen duruma göre bak doktoruna da sor, ister simdi ister doğumdan sonra yaptirirsin için nasıl rahat edicekse
Bana bugün yaptılar 5 haftalığım, prof doktorum umarım bişey olmaz

Balık et tabuk bende kotu oluyorum ılk defa dun 2tane tek ızgara kofte yaptım yedım şmdı ıçlı köfte yedım mıdem bulanıyorsaç dokulmesı tıroıddende oluyor benım tıroıdde var ılaç kullanıyorum takıp edıyorum hamılelıkte fırlıyormuş tıroıd bı gıt canım doktora baktır ınşallah kotu bışey yoktur ama uyku gerçekten var bendede gozlerım açılmıyor ama 1saat kdar uyusam normal oluyorum sankı pılım bıtmış gıbı oluyorum

Aylar sonra ilk defa kahve yaptim kendime icmiyordum pinpiriklikten düşünmemeye çalışıyorum şimdi güya
Aynen canım normalde çaydan bıtene kadar çay ıçen bırıydım ama hıç canım ıstemıyor bıde kaçak çaya alışmışım eşım açık verıyor oylede sogudum arada bı turk kahvesı yada dıbek ıçıyorum okadar çok dengesız haldeyım sogan ömrümce yememışım gorumcemler sogan yıyor nasıl canım çekıyor ama agzım sulanıyor herşeyeama yemedım kokacam dıye

Allah tup bebek annelerine sabır versin. Kesinlikle cok zor. Hele bir de embriyo genetige gitmek zorundaysa. Allah hepimizin yardımcısı olsun
Aynen canım geçen sene genetıklı boş gebelık olunca ınsan korkuyor yapmıcaktım ıkılı testıde herkes bışey soyledı yok karnına ıgne aokacaklar dıye ödüm koptu bugun doktora soyledım nasıl guldu kadın arkamdan demıştır belkı cahıller dıyeama soyledım dedım 17sene sonra bugunlerı gordum bana sokun dedım ne olursa çocuklarıma kıyamam dedım

Canım yemekten sonra tansiyonun da düşmüş olabilir gebelerde sık görülür bu durum..o kadar yemeyle yüklenmiş sayılmazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…