İnşallah güzel sonuçlanacak canım düşünme sen onuKızlar bugün fetal DNA için kan verdim umarım sonuçlarım güzel gelir merakla ve heyecanla bekliyorum 10 güne Max gelir dedi sonuç. 10 gün geçmez artık
Biz daha transfer döneminde sormuştukBen de bir sorayım, ama fiyat almak için sorduğumda hiç o opsiyonu söylemediler şuanda çok erken fiyat için dediler hatta... Sizin doğum zamanınızda artar dediler
Diğer doktorundan da memnunsan neden olmasın. Bizim ilk bebeğimiz olduğu için doğumla alakalı doktor tecrübem yok haliyle. Bundan önce hastalığım için medicale gidiyodum ama eşim tedavide aynı doktorla devam etmek istedi, memnun olduğum için benim de aklıma yattı. Bi de medicalle arasında yaklaşık 8 bin lira vardı ama medicalde tarama testleri dahil değildi, o fiyatı da verince yaklaşık denk geliyor diye başka hastane aramadıkBen doktorumu bile değiştirebilirim acıbadem çok pahalı gerçekten başka hastanelerle görüşüp gidebilirm arkadaşımın medikalpark ta doktoru var ona gitmeyi düşünüyorum eğer bu doğum işi acibademde olacak derse benim Ankara'daki doktorum iki hastane ile çalışıyordu biri daha uygundu ben onu seçmiştim lokman hekimdi hiçte sorun yaşamadan oldu doğumum memnun kaldım. Ama şu fetal DNA dan sonra bende doğum için artık anlasma yapalım diyorum.
Canım ben regenesis multivitamine başladım geçen hafta, bir de osende diye bi demir ilacı verdi doktorum ama bulantilarim geçmediği için ona başlayamadım dahaMerhaba Arkadaşlar 12. Haftada ense kalınlığına batırdık çok şükür bir sorun yoktu iki tarama testi için kan verdim o da çarşamba günü çıkacak inşallah birde doktorum ilaç yazdı 12. Haftaya girince Ocean Microfer diye bir demir desteği birde Gynotardyferon diye bir ilaç bu ilacın ikisi birbirini desteklemesi için veriliyormuş şuan bu ilaçlardan kullanan varmı aranızda
Ay ben fitili bırakınca ne sevinmiştimİnşallah banada 12. Haftaya kadar kullan dedi şuan 11+5 benimde fetal DNA sonucundan sonra bırak der büyük ihtimal diye bekliyorum.
Ben çay kahve iciyodum ilk haftalarda, abartmadan. 2.ayin başında bi soğudum bittiAylar sonra ilk defa kahve yaptim kendime icmiyordum pinpiriklikten düşünmemeye çalışıyorum şimdi güya
Bir seycik olmaz insallah gönlünü ferah tutBana bugün yaptılar 5 haftalığım, prof doktorum umarım bişey olmaz
Rabbimden ümit kesilmez tez zamanda kucağınız dolsun inşallahEvet 4.transfer de negatif oldu maalesef
Ben 8. Haftada bıraktım onu ama fitile devam hala.Kizlar progestan ignenizi kacinci haftanız da bıraktınız?
Anladım canım demekki her doktorun farklı bir reçetesi var Allah kolaylık versin inşallah geçer bulantılarınCanım ben regenesis multivitamine başladım geçen hafta, bir de osende diye bi demir ilacı verdi doktorum ama bulantilarim geçmediği için ona başlayamadım dahabu iki takviyeyi doğuma kadar kullanicakmisiz zaten. Ben de 12+3'üm, yarın ense kalınlığı için kontrolumuz var
Kizlar progestan ignenizi kacinci haftanız da bıraktınız?
10. Haftada bıraktım fitili de 12. HaftadaKizlar progestan ignenizi kacinci haftanız da bıraktınız?
Ben 11+4 teyim progestan iğne, progestan fitil, duphaston ve oksapar iğneye devam ediyorum doktorum 14. haftaya kadar devam demişti sonra bakarız duruma göre demiştiKizlar progestan ignenizi kacinci haftanız da bıraktınız?
Fitili günde kaç defa alıyorsunuz?Ben 8. Haftada bıraktım onu ama fitile devam hala.
Kanama yoksa bırak dedi doktor, dün sabah son ignemi yaptım 10+0 da ama korkuyorum birsey olacak diye. Kontrole gitmeye gerek var mı acaba sadece bunun için?Ben 11+4 teyim progestan iğne, progestan fitil, duphaston ve oksapar iğneye devam ediyorum doktorum 14. haftaya kadar devam demişti sonra bakarız duruma göre demişti
Hem fitil hem iğneyi 10.haftaya girince bıraktım, hiç bir sorun yaşamadım çok şükürKizlar progestan ignenizi kacinci haftanız da bıraktınız?
Gece 2 adet alıyorum sadece.Fitili günde kaç defa alıyorsunuz?
benim de sabah yapıldı ikili testim, kan verdim 10 güne çıkarmış, ultrasonda baktı herşey güzel dedi fazla açıklama yapmadı, ense kalınlığını sordum , net bir şey demedi ensesi kalın değil önemli olan kan değerlerin dedi, bilmiyorum şimdi yine bekleme zamanı..Şmdı çıktım canım ıkılı testden ultrasyonda bebegı gosterdı herşeyıne baktı tek tek açıkladı çok şukur ıyı çıktı herşeyı kan tup bebek doktorum ıkız dıye ıstemedı ama doktor ver dedı anlamadım onu10gune çıkar yaş sorunu çıkarsa takılmam korkma dedı ınşallah ne kanıysa guzel çıkar ınşallah
bugün baktılar, bizim baş popo mesafesi sınırın biraz üzerinde çıktı yani 8.3 olması lazım bizimki 9.1 çıktı, doktor herşey normal dedi ama insanın aklına takılıyor genede umarım bir sorun yokturUzun uzun söylüyor doktor çünkü bütün ölçümlerini yapıyor ultrason görüntüsünü de size veriyor baş popo ölçümü burun kemiği ölçümü boyu kilosu hepsini ölçtü doktorum Aminn Rabbim sağlıcakla kucagimiza almayı nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?