• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

İkili tarama testlerinizi özele mi devlete mi yaptırıyorsunuz? Ya da özel laboratuvar a mi? Bunun kararını neye göre verdiniz?
ben bugün özelde yaptırdım , devlette randevu bulmak çok zor , işimden zar zor izin alıyorum zaten o yüzden özelde yaptırdım ve ücreti de ço k yüksek değil diye devlette uğraşmadım

Kanama yoksa bırak dedi doktor, dün sabah son ignemi yaptım 10+0 da ama korkuyorum birsey olacak diye. Kontrole gitmeye gerek var mı acaba sadece bunun için?
Ben daha önce kanama sebebiyle düşük yaptığım için belki bana temkinli gidiyodur bilemiyorum. Doktorunuz bırak dediyse korkmayın bence kanamanız yoksa zaten bişey olmaz inşallah🙏🏻

Ben daha önce kanama sebebiyle düşük yaptığım için belki bana temkinli gidiyodur bilemiyorum. Doktorunuz bırak dediyse korkmayın bence kanamanız yoksa zaten bişey olmaz inşallah🙏🏻
İnşallah. 7+5 de 1 kere kanama oldu. Hemen yattım hastaneye. Serum igne verdiler. Sonra çok şükür olmadi

benim de sabah yapıldı ikili testim, kan verdim 10 güne çıkarmış, ultrasonda baktı herşey güzel dedi fazla açıklama yapmadı, ense kalınlığını sordum , net bir şey demedi ensesi kalın değil önemli olan kan değerlerin dedi, bilmiyorum şimdi yine bekleme zamanı..
Ya nıye soylemedıkı ben vıdeoya bıle çektım bı bebek 1,14 ıkıncısı1.41 çıktı burun ense herşey çok guzel dedı anlattı kadın çok ıyı gerçekten bezmıaleme bıdaha gıtmem dıyordum ama bu doktora gıdecem dedım 5ayda renklı ultrasyona ınşallah bana tup bebek doktoru kana getek yok dedı ama bu dedı yapalım korkma yaş var dedı 39yaşındayım dedı yaş sorunu çıkarsada takılmıcam dedı valla anlamıyorum canım her bırı farklı ınşallah guzel çıkar dua edelım bol bol rabbım bıze saglıklı hayırlı evlatlar versın ınşallah🙏🙏❤️❤️

Ya nıye soylemedıkı ben vıdeoya bıle çektım bı bebek 1,14 ıkıncısı1.41 çıktı burun ense herşey çok guzel dedı anlattı kadın çok ıyı gerçekten bezmıaleme bıdaha gıtmem dıyordum ama bu doktora gıdecem dedım 5ayda renklı ultrasyona ınşallah bana tup bebek doktoru kana getek yok dedı ama bu dedı yapalım korkma yaş var dedı 39yaşındayım dedı yaş sorunu çıkarsada takılmıcam dedı valla anlamıyorum canım her bırı farklı ınşallah guzel çıkar dua edelım bol bol rabbım bıze saglıklı hayırlı evlatlar versın ınşallah🙏🙏❤️❤️
bir kağıt vermişti oraya yazmış ense 1.1 çıkmış , ben de 34 yaşındayım tek bebek bizimki, 1 ay sonra cinsiyeti görelim dedi , inşallah kan sonuçlarımız da iyi gelir

Ben 11+4 teyim progestan iğne, progestan fitil, duphaston ve oksapar iğneye devam ediyorum doktorum 14. haftaya kadar devam demişti sonra bakarız duruma göre demişti
merhaba ben de 11+4 deyim bugün , sadece fitil kullanıyorum diğer ilaçları kesti doktorum

Ben günde 3 defa 2 şer adetten, günde 6 tane alıyorum. Söze göre baya fazlaymis
Evet fazla ama her doktor kendi reçetesini kullanıyor burda sizinle aynı doz kullananlarda oldu kanama alanı yok rahim ağzı yeteri kadar kapalı ise aslında kullandirmiyorlar 12. Haftadan sonra ben ilk gebeligimde hiç kullanmamıştım bundan çok ilaç verdiler banada .

Merhaba bayanlar konuşmaları okudum bayadir yoktum buralarda 💐 bende 12.haftada gittim ense kalınlığına baktı normal dedi ikili taramada da düşük risk çıktı o yüzden fetal DNA falan yaptirmak istemedim stres olmayım diye . Ben tatlı yiyorum baya hatta tatlı şeyler cekiyo canım 🤭 bulantılar hala devam sabah akşam prilam Dr kullanıyorum yoksa midem kötü oluyor . Progesteron fitilim vardı lutinus onuda 9.haftada bıraktım ilk bende acaba bişey olur mu diye gerildim ama hiç bir sorun olmadı hayırlısı ile kucaklarımiza alırız inşallah tabi hala stres oluyorum acaba benimle mıdır diye inşallah hareketlerini hissedince gidecek o korkular darısı tüm isteyen arkadaşlarıma 🤲🧿

Merhaba bayanlar konuşmaları okudum bayadir yoktum buralarda 💐 bende 12.haftada gittim ense kalınlığına baktı normal dedi ikili taramada da düşük risk çıktı o yüzden fetal DNA falan yaptirmak istemedim stres olmayım diye . Ben tatlı yiyorum baya hatta tatlı şeyler cekiyo canım 🤭 bulantılar hala devam sabah akşam prilam Dr kullanıyorum yoksa midem kötü oluyor . Progesteron fitilim vardı lutinus onuda 9.haftada bıraktım ilk bende acaba bişey olur mu diye gerildim ama hiç bir sorun olmadı hayırlısı ile kucaklarımiza alırız inşallah tabi hala stres oluyorum acaba benimle mıdır diye inşallah hareketlerini hissedince gidecek o korkular darısı tüm isteyen arkadaşlarıma 🤲🧿
Güzel haberler ne güzel darısı bize 🤲🤗 benimde bulantım hala devam ediyor çok degil ama haftada 3 4 gün bulantiliyim tansiyon sorunum hala devam ediyor. Bugün 12 haftalık olduk sata göre sağlıkla biter umarım süreçlerimiz dediğiniz gibi 🤲🧿

Güzel haberler ne güzel darısı bize 🤲🤗 benimde bulantım hala devam ediyor çok degil ama haftada 3 4 gün bulantiliyim tansiyon sorunum hala devam ediyor. Bugün 12 haftalık olduk sata göre sağlıkla biter umarım süreçlerimiz dediğiniz gibi 🤲🧿
Aman tansiyon gebelikte çok onemli dikkat edin 💐 bol su ve tuzlu sakın yeme düşük mü yüksek mi canım ? Ben ilk zamanlar midem bulanıyor diye verdim tuzu kendime tabi tansiyon çıktı doktor gebelikte çok dikkat etmelisin dedi artık çok dikkat ediyorum

İkili tarama testlerinizi özele mi devlete mi yaptırıyorsunuz? Ya da özel laboratuvar a mi? Bunun kararını neye göre verdiniz?
Ben özelde yaptırdım, benim doğum paketime dahildi o yüzden başka bi yer aramadım. Nerede yaptırdığının önemi yok diye düşünüyorum ya önemli olan sonuç

Back