• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Selam kızlar biz bugün 12+5 olduk.🥰 Dün gördük minik fasulyemizi bir arkadaşın tavsiyesi üzerine çikolata yemiştim girmeden önce bizim ufaklık baya hareketliydi elleri kolları oynuyor hatta kafa attı😁❤️. Ense kalınlığı iyi çıktı çok şükür. Pazartesi de nipt için kan vereceğim. Doktoru biraz zorladım cinsiyet için ama daha çok erken ama değişebilmekle beraber %60 kız dedi. Bakalım test sonucunda kesin belli olacak. Çok güzeldi gerçekten 😍🥰 canııımm anneler inşallah sizde güzel haberler alırsınız🤲❤️ Rabbim anne olmak isteyen herkese de nasip etsin inşallah🤲

Vallahi çok sevindim güzel sonuç almanıza 🤗 darisi bizim başımıza sağlıkla gelsin herşey ateş pahası gerçekten daha şimdiden böyle son zamdan sonra benim doktorun muayenesi 1100 TL oldu doğumu var bunun daha sogum sonrası masrafı var Allah yardımcımız olsun insanlarada vicdan versin gerçekten bende 24 temmuzda 11+4 olacağım nipt testini o zaman vereceğim randevu oluşturdum geçmiyor günler hayırlısıyla öğrenseydik sonuçları güzel güzel daha rahat devam edeceğim hamileliğime.
nipt testi nedir.? benim 10 haftalık şuan daha iki testi konuşmadık. oğlumda tek onu yaptırdım galiba başka bir şey istememişlerdi. salı günü kontrole gideceğim. tüp bebek doktorumda devam ediyorum çok ilgili birisi fakat muayenesi 1.500 tl. ilaçlara haftada en az 2000 tl gidiyo iki hafta sınrw keseceğiz dedi ama artık çok zorlanmaya başladım. oğlumda ki doktoruma geçeceğim ben de en azından muayenesi uygundu. allah yardımcımız olsun

nipt testi nedir.? benim 10 haftalık şuan daha iki testi konuşmadık. oğlumda tek onu yaptırdım galiba başka bir şey istememişlerdi. salı günü kontrole gideceğim. tüp bebek doktorumda devam ediyorum çok ilgili birisi fakat muayenesi 1.500 tl. ilaçlara haftada en az 2000 tl gidiyo iki hafta sınrw keseceğiz dedi ama artık çok zorlanmaya başladım. oğlumda ki doktoruma geçeceğim ben de en azından muayenesi uygundu. allah yardımcımız olsun
Aslında nipt deniyordu ilk çıktığında şimdi fetal DNA denilen test kızımda bende yaptırmamistim ama bu sefer eşim yaptıralım kafamız rahat olsun dedi ikili test ile aynı zamanlarda yapılıyor bu testte ikiliye gerek kalmıyor ve daha güvenilir yüzde olarak cinsiyetine kesin olarak öğreniyorsun artı olarak. Sizin muayene ücreti de baya varmış ilaçları ben bıraktım şükür sadece progestan fitil kullanıyorum doktorumda ayda 1 çağıriyor fetal DNA sonucundan sonra doğum için de konuşacağım fiyat ocaktan önce paket olarak alırız belki bilmiyorum ki hersey pahalı bir çocuk daha var bende şuan çalışamıyorum 🤦🥴

Kızlar bişey soracağım size en son kontrolümde doktorum ne zaman smear testi yaptirdin dedi bende 1 sene önce falan dedim belkide 1 seneyi geçti bile tam hatırlamıyorum kendi doktorum yapmıştı Ankara'da size yaptırmanız lazım dedi mi doktorunuz? 12. Haftadan sonra yapalım dedi bana.

Kızlar bişey soracağım size en son kontrolümde doktorum ne zaman smear testi yaptirdin dedi bende 1 sene önce falan dedim belkide 1 seneyi geçti bile tam hatırlamıyorum kendi doktorum yapmıştı Ankara'da size yaptırmanız lazım dedi mi doktorunuz? 12. Haftadan sonra yapalım dedi bana.
Bana saglik ocaginda sordular gebelik bildirmeye gittigim zaman.ben mart ayında yaptirmistim mamografiyle beraber öyle genel kontrol amaçlı. sonuclara da baktılar hatta.bana da tüp bebek doktorum dememişti

Bana saglik ocaginda sordular gebelik bildirmeye gittigim zaman.ben mart ayında yaptirmistim mamografiyle beraber öyle genel kontrol amaçlı. sonuclara da baktılar hatta.bana da tüp bebek doktorum dememişti
Evet benim oldu baya yaptıracağım 12. Haftadan sonra bakalım.

Tüp bebeğe başlamadan önce smear testi isteniyor aslında, sende başlarken istememisler miydi? Ben Aralık ayında yaptırmıştım o yüzden doktor bana tekrar istememisti

Kızlar selam bugün kontrole gittik. 11+1de sonunda kalp atışını duyabildik 😄 Biz en son bayramdan önce gitmiştik dr kalp atışını görmüştü ama dinletmemişti. Normalde 25inde kontrolumuz var 2li test döneminde, bugün hastane ile görüşeceğimiz için kontrole de gidelim dedik. Bir de iyi ki gitmişiz 2 3 gündür peçeteye kahverengi leke geliyordu, bunu söyleyince doktor detaylı baktı bi kanama alanı oluşmuş plasentanin arkasında. Önlem amaçlı progestana tekrar başladık 2 hafta kullansan yeter dedi. Dinlen biraz bu aralar dedi, zaten evde pek iş yapmıyordum artık hiç yapmam 🙈😂

Çatlamış da olabilir..eğer 20 mm yi geçerse çatlar yumurta normalde
Doktorum belli tarihten sonra duphaston verdi. 10 gün sabah akşam kullan dedi. Kullandım. En son 12 temmuzda ictim ilaci. Bugün 3. Gün bitti ilaç kullanmayalı. Ama regl olmadim. Kan da vermedim. İdrar testi de yapmadım. Hic kasık ağrısı yok. Regl öncesi sendrom yok. Hamile olabilir miyim :(

Tüp bebeğe başlamadan önce smear testi isteniyor aslında, sende başlarken istememisler miydi? Ben Aralık ayında yaptırmıştım o yüzden doktor bana tekrar istememisti
Yani doktorum ne zaman yapmıştık sana dedi smear testi tüp bebek doktorum düzenli takip doktorum aynı zamanda zaten o zaman 8 ay gibi bişey olmuştu gerek yok demişti hatırladığım kadarıyla ama şuan 1 sene olmuştur tekrar yaptırmaya gerek varmı acaba 🥴 yani bebeğe zararı olmaz mı ?

arkadaşlar benim bebiş 10+2 şuanda, doktor ikili tarama testi istedi ama fetal dna denilen testten bahsetmedi, illa yapmak gerekir mi ? her doktor istemiyor mu acaba, süreç nasıl işliyor hiç bilmiyorum, başka hangi testleri yaptırmak gerekecek?

arkadaşlar benim bebiş 10+2 şuanda, doktor ikili tarama testi istedi ama fetal dna denilen testten bahsetmedi, illa yapmak gerekir mi ? her doktor istemiyor mu acaba, süreç nasıl işliyor hiç bilmiyorum, başka hangi testleri yaptırmak gerekecek?
Hayır yaptırmak gerekmiyor hamilelikte yapılan testlerin birleşimi gibi düşünün aslında ikili test güvenirliliği yüzde olarak %85 ise bu test %99,9 gibi isteğe bağlı doktor sadece önerebilir size zorunlu değil ben kızımda yaptırmamistim mesela haberim yoktu çünkü 😄 şimdi yaptıralım içimiz rahat eder dedik pek çok hastalığa bakılıp bazıları önceden tedavi dahi edilebiliyor diye biliyorum umarım bebeklerimiz sağlıklıdır hiç birseye gerek kalmaz 🙏🙏 sizinle aramızda iki gün var bu arada sata göre bende 10+4.

Hayır yaptırmak gerekmiyor hamilelikte yapılan testlerin birleşimi gibi düşünün aslında ikili test güvenirliliği yüzde olarak %85 ise bu test %99,9 gibi isteğe bağlı doktor sadece önerebilir size zorunlu değil ben kızımda yaptırmamistim mesela haberim yoktu çünkü 😄 şimdi yaptıralım içimiz rahat eder dedik pek çok hastalığa bakılıp bazıları önceden tedavi dahi edilebiliyor diye biliyorum umarım bebeklerimiz sağlıklıdır hiç birseye gerek kalmaz 🙏🙏 sizinle aramızda iki gün var bu arada sata göre bende 10+4.
ben 25 mayısta transfer olmuştum zaman hızlı geçiyor, bebişler iyi olsun da artık elimizden geleni yapıcaz

Aslında nipt deniyordu ilk çıktığında şimdi fetal DNA denilen test kızımda bende yaptırmamistim ama bu sefer eşim yaptıralım kafamız rahat olsun dedi ikili test ile aynı zamanlarda yapılıyor bu testte ikiliye gerek kalmıyor ve daha güvenilir yüzde olarak cinsiyetine kesin olarak öğreniyorsun artı olarak. Sizin muayene ücreti de baya varmış ilaçları ben bıraktım şükür sadece progestan fitil kullanıyorum doktorumda ayda 1 çağıriyor fetal DNA sonucundan sonra doğum için de konuşacağım fiyat ocaktan önce paket olarak alırız belki bilmiyorum ki hersey pahalı bir çocuk daha var bende şuan çalışamıyorum 🤦🥴
bugün oğlumda doğum kontrole gittiğim normal kadın doğum doktorumuza gittik. ilaçlarım bitmişti onları değiştirdi. tüp bebek doktorları genelde karşılanmayan ilaçları veriyor galiba önceki gebeliğimde de ilaçlarımı düzenlemişti doktorum şimdi de normal devletin karşıladığı ilaçlar ile düzenledi. muayenesi 400 tlydi eşime bir rahatlama geldi 😂😂😂 ya parasını da geçtik ilaçları bulamıyoruz da hep stres sinir. bu doktorumu da çok seviyordum hep bebeği ve anneyi garantiye alıyor. tüp bebek yapmamasına karşı çok bilgili ve ilgili. şimdi sadece iki test istedi kan testi ile beraber haftaya cumaya.

Benim doktorum gebeyken almazdı smear..hormonlardan etkilenir derdi..gebelik öncesi ve doğum sonrası ilk kontrolde alırdı

Son düzenleme:
Back