• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Cidden çok moralim.bozuldu zaten havalar sıcak ve toplu taşımaya binip gittim aşırı sicakladim.Doktorda erkek falan değil hemcinsimiz yani.zaten odaya girince stajyer yedi ilk fırçayı,kadını o kadar azarlanmak için beklemisiz resmen.dosyama bile bakmadan niye geldin seni buraya kim gönderdi dedi bana :)kan sonuçları öğleden sonra cikacakti ama o kadar bezmiş olmalı ki gelmene gerek yok haftaya detaylı ultrason randevusunda bakılır dedi.keske devletten randevu alsaydim orda da perinatoloji varmış randevuyla bakıyormuş diye düşündüm.tarjhleri çok ileri veriyorlar acaba bir sıkıntı olur mu ne zamana kadar bakılmalı detayliya
22 haftalıkken baktırmistim ben kızıma hatırladığım kadarıyla evet üniversite hastanelerinden alınca daha hızlı diye biliyorum devlette evet geç veriyorlar çok erken almak gerekiyor diye duymuştum ben özelde yaptırmıştım ayrıntıliyi o yüzden geç kalmıştım bilmediğim için

Arkadaşlar 10.haftadayim gece kanamam oldu kendi hastaneme ulaşamadım başkasına gittim iğne vuruldum progestan başladı doktor. Bebek iyiymiş yat dinlen dedi. Gece kirmiziydi şimdi daha koyu renk bi de kendi doktoruma gidiyimmi şimdi kararsiz kaldım. Daha mı çok yorulmus olurum. Merdiven inip çıkmam gerekiyor hastanede. Ne diyorsunuz kanamanin devam etmesi korkuttu

Arkadaşlar 10.haftadayim gece kanamam oldu kendi hastaneme ulaşamadım başkasına gittim iğne vuruldum progestan başladı doktor. Bebek iyiymiş yat dinlen dedi. Gece kirmiziydi şimdi daha koyu renk bi de kendi doktoruma gidiyimmi şimdi kararsiz kaldım. Daha mı çok yorulmus olurum. Merdiven inip çıkmam gerekiyor hastanede. Ne diyorsunuz kanamanin devam etmesi korkuttu
Canım benim merak etme bayramdan beridir bende de oluyor önce pembe kan şeklinde geldi sonra kahverengiye çevirdi hatta şu anda görsen çamur gibi simsiyah geliyor ben de progestan iğne fitil ve dupaston kullanıyorum onun dışında sürekli uzanıyorum bol su içiyorum yaz ayında olduğumuz için günde 4 litreyi en az içiyorum sen de bol bol Uzan dinlen ayaklarının altına yastık koy iyi geliyor yattığın yerde ayaklarını bacaklarını sadece şöyle hareket ettirebilirsin onun dışında çok iş yapma hatta hiç iş yapma sürekli uzanacaksın bunun çaresi bu ben biraz iyi olduğumda kalkıp çamaşırları falan katlayayım dediğim günde yarım gün kanamam oldu lekelenme yani o yüzden korkuyordum dün doktora gittim çok şükür ben de onuncu haftadayım kolunu bacağını gördük kalbi atıyor kafası kocaman maşallah diyelim geçiyor yani doktor da kanama alanı pıhtılaşma alanına dönüşmüş dedi böyle böyle atacak artık 2 3 hafta sonra daha rahat edeceksin şu kanamalar bitince dedi

Canım benim merak etme bayramdan beridir bende de oluyor önce pembe kan şeklinde geldi sonra kahverengiye çevirdi hatta şu anda görsen çamur gibi simsiyah geliyor ben de progestan iğne fitil ve dupaston kullanıyorum onun dışında sürekli uzanıyorum bol su içiyorum yaz ayında olduğumuz için günde 4 litreyi en az içiyorum sen de bol bol Uzan dinlen ayaklarının altına yastık koy iyi geliyor yattığın yerde ayaklarını bacaklarını sadece şöyle hareket ettirebilirsin onun dışında çok iş yapma hatta hiç iş yapma sürekli uzanacaksın bunun çaresi bu ben biraz iyi olduğumda kalkıp çamaşırları falan katlayayım dediğim günde yarım gün kanamam oldu lekelenme yani o yüzden korkuyordum dün doktora gittim çok şükür ben de onuncu haftadayım kolunu bacağını gördük kalbi atıyor kafası kocaman maşallah diyelim geçiyor yani doktor da kanama alanı pıhtılaşma alanına dönüşmüş dedi böyle böyle atacak artık 2 3 hafta sonra daha rahat edeceksin şu kanamalar bitince dedi
Çok geçmiş olsun sizede. Evde iş yapmadan durmak öyle zorki çamaşır bulaşık hep birikiyor neyse artık herseyi birakicam Çok korktum gece. Doktor kanama alanida göremedi. Bazen nedensiz olabiliyor dedi. Kese düzgün bebek haftasiyla uyumlu dedi inşallah sorun olmaz. Hafif adet sancısı var o çok korkutuyor beni.

Çok geçmiş olsun sizede. Evde iş yapmadan durmak öyle zorki çamaşır bulaşık hep birikiyor neyse artık herseyi birakicam Çok korktum gece. Doktor kanama alanida göremedi. Bazen nedensiz olabiliyor dedi. Kese düzgün bebek haftasiyla uyumlu dedi inşallah sorun olmaz. Hafif adet sancısı var o çok korkutuyor beni.
Rahim genişledikçe kanama alanı baskilaniyormus öyle düşün canım, bide kramplar normalmiş bu dönemde dedigmm gibi💙

Merhaba bugün perinatoloji gebelik bölümüne gittim.Bir dayak yemediğim kaldı tabiri caizse hastanede.Ben böyle bir doktor sekreter ve hasta bakıcı görmedim.Zaten riskli gebeliklere gitmişim resmen herkes beni azarlar gibi konuşmalar ve ters cevaplar verdi.once ultrason yapacak doktorun gelmedigini beklememi söylediler dosya açtılar ve direkt kan ve idrar verdirdiler.tekrar gittim yine uzun bir bekleyiş doktor geldi içeri alındım.hasta bakıcı emreder gibi komutlarla sedyeye yat vajinal bakacak doktor dedi ben artık üstten gözüküyor dememe rağmen beni yatırdı.karnimdan bakildi ama doktor toplam 2dk bakmıştır bana hicbirsey söylemeden kalkmam söylendi.ve ben ense kalinligina bakmıyor musunuz diye sorunca onun için randevu almanız lazım dedi alayim ozaman bilmiyorum çünkü ondan sordum dedim.once beni dinleyeceksin dedi.ben fetal dna yaptıracağım bugün dedim ozaman niye soruyorsun ense kalinligini gerek yok ki fetal yaptiracaksan dedi.ikili yapalım mı dedi ayrı bakılmıyor mu dedim hayır dedi bana.bende ozaman yapın ben ense kalınlığı için gelmiştim dedim.21 temmuza randevu verdiler.bebekle alakalı hicbirsey söylemedi beni zaten kalkın acele edin sırada hastalar bekliyor çok yoğunuz diyerek apar topar kaldırdılar ayırdıkları zaman 2dk şaka gibi..endokrinolojiye yazı yazıp gönderdiler birde hashimato hipotiroidi hastası olduğum için.direkt o bölümde muayene oldum kan sonuçları çıkınca öğleden sonra yine gideceğim ve ilaç dozum ayarlanacakmis.cok sinirlendim Allah kimseyi böyle insanların eline düşürmesin.Gittigim yerde trakya universitesi tıp fakultesi rezalet bir kadın doğum perinatoloji..
Ayy Bende 8.haftada kasık ağrılarım var diye fakülteden randevu alıp gitmiştim Ultrasona bakan asistan ayrı odada ilgilenen doktor ayrıydı.Ultrasonda genç bir asistan vardı o gün alttan baktılar ben istemesem de kalp atışlarını duyduk yine bana göstermedi bile bebeği.Sonra doktora gittim ordan bakıyormuş oda genç zaten asistan diyor ki bu kadar korkma zaten düşeceği varsa düşer sanki ben bilmiyordum 🙄Zaten dedim birdaha gitmem ama 2 kere şehir Hastanesi'ne gittim ordan memnun kaldım, fakülteye gidersen anca özel prof tan randevu bulup böyle gideceksin paralı yoksa çok kötü

Çift embriyo transferi oldum kızlar 8. Gün beta 134 , 10. Gün 382 , 11. Gün bugün dayanamadım yine verdi. Doktor gerek yok dedi 782 çıkmış. Artışlar gayet güzel umarım bir sorun yoktur demi mol gebelik diye bir şey okudum internette korktum bi takıntılık mı yaşıyorum ki

Afedersin lavaboya kalkana kadar bisey yoktu sonra oldu. Yoğun değil lekelenme şeklinde.
Yani benimki de öyle kuzum çamur gibi simsiyah cikiyo doktor korkma normal dedi bebek iyi dedi bende ona güveniyorum uzanıyorum sürekli su içiyorum falan öyle işte kuzum için rahat etsin doktoruna yaz istersen

Afedersin lavaboya kalkana kadar bisey yoktu sonra oldu. Yoğun değil lekelenme şeklinde.
Çok geçmiş olsun inşallah kısa sürede biter. Benim doktorum da küçük küçük kanamaların olabilir hormonlar nedeniyle rahimdeki kılcal küçük damarlarda çatlama oluyormuş o yüzden oluyor olabilir demişti.

Çok geçmiş olsun inşallah kısa sürede biter. Benim doktorum da küçük küçük kanamaların olabilir hormonlar nedeniyle rahimdeki kılcal küçük damarlarda çatlama oluyormuş o yüzden oluyor olabilir demişti.
Sağol canım diken üstündeyim kanama oldu mu diye gün boyu. Birazda ağrı var kasık bölgemde inşallah çabucak geçer.

Selam kızlar, bir süredir girmiyodum foruma 🙈 Biz bugün 10+5 olduk 🌸 2 haftadır bulantilar beni aşırı zorluyor, bulantıdan dolayı yediğime ictigime de pek dikkat edemiyorum. İlaç almayayım diye çok direndim ama boşa direndim galiba, artık 2-3 günde bir ilaç içip yatıyorum yoksa dayanamiyorum 🙈 Bir de hafta başından beri arada kasık ağrım oluyor ama acaba ayaklarımı usuttugum için mi bilemedim. Bebegimizi en son bayramdan önce gördük, doktor 25'inde kontrole çağırdı. Yarın hastane ile doğum paketi için anlaşmaya gidicez, gitmişken bebisi tekrar görelim dedik bakalım napiyo minik cilegim 🤍

22 haftalıkken baktırmistim ben kızıma hatırladığım kadarıyla evet üniversite hastanelerinden alınca daha hızlı diye biliyorum devlette evet geç veriyorlar çok erken almak gerekiyor diye duymuştum ben özelde yaptırmıştım ayrıntıliyi o yüzden geç kalmıştım bilmediğim için
Bugün devlet hastanesine gittim,tanidigım bir hemsirenin önerisiyle.iyi bir dr ben yaninda calismistim bir görüs dedi bana..önce ölçümlerimi yaptirdim form verdiler elime doktora vermem icin bilgilerimin yazdigi.ve gebe okulunun numarasi yazan bir kagitla beraber.20.haftadan itibaren arayip gelebilirsiniz dediler okula.gecen günkü fakulte faciasindan sonra bir daha fakülte mi asla gitmem insan gibi muamele etmiyorlar ne yazik ki.randevuma da gitmeyecegim zaten 21ine vermislerdi.nipt verdiğimi söyledim devlette ama yinede ikili tarama yapalım içiniz rahat eder dedi doktor ve kan verdim.10güne cikarmis.ayrintilıyı sordugumda ultrason 20.haftada bakiliyor dediler bana.ve sadece bebeğin durumuna ve ense kalinligina bakildi sorun yokmuş.bana da gösterdi hatta doktor:)neyse sorun yok şuan.12+4bugun ama onların ultrasonunda 13+2 cıkti.doktor bunlara takilma ileri geri olabilir cihazlardan dolayı dedi.fakülteden sonra doktor baya ilgili geldi.özelde doğum ne kadar diye sormaya korkuyorum çünkü yeni yılda yine zam gelecek ve biz bu işin içinden nasıl çıkacağız diye düşünmeye başladım şimdiden.ev kira ve tek eşim çalışıyor Allah yardım etsin herkese ve bize de tabii :) devlette doğum yapmayı düşünür oldum valla.kafam o kadar karışık ki çok erken bunlar için biliyorum.yazinca uzun yazıyorum kafanızı sisirdim yine canım kadinlar.iyi var burası.esim sil şu kadınlar kulübünü bakıp kafanı karıştırıyorsun dese de ben o olmadığı zamanlarda yine burdayim :)

Bugün devlet hastanesine gittim,tanidigım bir hemsirenin önerisiyle.iyi bir dr ben yaninda calismistim bir görüs dedi bana..önce ölçümlerimi yaptirdim form verdiler elime doktora vermem icin bilgilerimin yazdigi.ve gebe okulunun numarasi yazan bir kagitla beraber.20.haftadan itibaren arayip gelebilirsiniz dediler okula.gecen günkü fakulte faciasindan sonra bir daha fakülte mi asla gitmem insan gibi muamele etmiyorlar ne yazik ki.randevuma da gitmeyecegim zaten 21ine vermislerdi.nipt verdiğimi söyledim devlette ama yinede ikili tarama yapalım içiniz rahat eder dedi doktor ve kan verdim.10güne cikarmis.ayrintilıyı sordugumda ultrason 20.haftada bakiliyor dediler bana.ve sadece bebeğin durumuna ve ense kalinligina bakildi sorun yokmuş.bana da gösterdi hatta doktor:)neyse sorun yok şuan.12+4bugun ama onların ultrasonunda 13+2 cıkti.doktor bunlara takilma ileri geri olabilir cihazlardan dolayı dedi.fakülteden sonra doktor baya ilgili geldi.özelde doğum ne kadar diye sormaya korkuyorum çünkü yeni yılda yine zam gelecek ve biz bu işin içinden nasıl çıkacağız diye düşünmeye başladım şimdiden.ev kira ve tek eşim çalışıyor Allah yardım etsin herkese ve bize de tabii :) devlette doğum yapmayı düşünür oldum valla.kafam o kadar karışık ki çok erken bunlar için biliyorum.yazinca uzun yazıyorum kafanızı sisirdim yine canım kadinlar.iyi var burası.esim sil şu kadınlar kulübünü bakıp kafanı karıştırıyorsun dese de ben o olmadığı zamanlarda yine burdayim :)
Vallahi çok sevindim güzel sonuç almanıza 🤗 darisi bizim başımıza sağlıkla gelsin herşey ateş pahası gerçekten daha şimdiden böyle son zamdan sonra benim doktorun muayenesi 1100 TL oldu doğumu var bunun daha sogum sonrası masrafı var Allah yardımcımız olsun insanlarada vicdan versin gerçekten bende 24 temmuzda 11+4 olacağım nipt testini o zaman vereceğim randevu oluşturdum geçmiyor günler hayırlısıyla öğrenseydik sonuçları güzel güzel daha rahat devam edeceğim hamileliğime.

Sonucun güzel gelmesine sevindim 🥰 sağlıkla gelsin bebişin inşallah 🙏 herşey inanılmaz zamlanıyor. Bir kaç ay önce ben hastaneye doğum fiyatı sorduğumda 15 bin di şimdi 20 bin oldu ve sabitleme yapıyorlarmış şimdi ödersek bizde kabul ettik. Malum doğumlarımız Ocak sonundan önce olmayacağı için bir de Ocak zammına maruz kalırız dedik.

Back