Bugün devlet hastanesine gittim,tanidigım bir hemsirenin önerisiyle.iyi bir dr ben yaninda calismistim bir görüs dedi bana..önce ölçümlerimi yaptirdim form verdiler elime doktora vermem icin bilgilerimin yazdigi.ve gebe okulunun numarasi yazan bir kagitla beraber.20.haftadan itibaren arayip gelebilirsiniz dediler okula.gecen günkü fakulte faciasindan sonra bir daha fakülte mi asla gitmem insan gibi muamele etmiyorlar ne yazik ki.randevuma da gitmeyecegim zaten 21ine vermislerdi.nipt verdiğimi söyledim devlette ama yinede ikili tarama yapalım içiniz rahat eder dedi doktor ve kan verdim.10güne cikarmis.ayrintilıyı sordugumda ultrason 20.haftada bakiliyor dediler bana.ve sadece bebeğin durumuna ve ense kalinligina bakildi sorun yokmuş.bana da gösterdi hatta doktor:)neyse sorun yok şuan.12+4bugun ama onların ultrasonunda 13+2 cıkti.doktor bunlara takilma ileri geri olabilir cihazlardan dolayı dedi.fakülteden sonra doktor baya ilgili geldi.özelde doğum ne kadar diye sormaya korkuyorum çünkü yeni yılda yine zam gelecek ve biz bu işin içinden nasıl çıkacağız diye düşünmeye başladım şimdiden.ev kira ve tek eşim çalışıyor Allah yardım etsin herkese ve bize de tabii :) devlette doğum yapmayı düşünür oldum valla.kafam o kadar karışık ki çok erken bunlar için biliyorum.yazinca uzun yazıyorum kafanızı sisirdim yine canım kadinlar.iyi var burası.esim sil şu kadınlar kulübünü bakıp kafanı karıştırıyorsun dese de ben o olmadığı zamanlarda yine burdayim :)