2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Geçmiş olsun canım doktora göründun mü ne dedi ? yüksek tansiyonu kontrol altına alıyorlar benimde kızımda olmuştu ilk bebekte Allah'ın izni ile olmadı bişey sen hemen giderek iyi yapmışsın.
Sağol canım evet göründüm ilaç başladık 1 hafta sonra kontrolüm var sabah doktorumla konuştum kardiyoloji ye yönlendirince hemen randevu aldım yoksa içim içimi yerdi hafta sonu çok tedirgin oldum ama bebeklerimizide gördük bugün çok şükür iyiler

Çok güzel büyümuslersir şimdi onlar yaa

Yaaa bence rahim genişlemesi midede dolu olunca gaz ile birlikte baskı yapıyor. Bugün randevum vardı bir sorun görmedi doktorum. Benim şuanda 11+1 oldu. Cinsiyeti Fetal DNA ile öğrendik, normalde sanırım ultrason ile 16.haftada falan öğreniliyor.

Hamile kaldınız mı

Kızlar ilacı bıraktıktan kaç gün sonra kanama gerçekleşti. Ayrıca kürtaj mı oldunuz yoksa ilaçla kese düştü mü?

İlacı bıraktıktan 10 gün sonra gelmişti. 6+4 boş keseydi kendiliğinden düştü
Benim kanamam olmadı cnm. Normal muayene için gittiğimde kalbinin durduğunu öğrendim ilaç verdiler sonra kürtaja alındım.
Benim 8+2 di. İki kesede de bebek vardı .bugün başka bir doktora daha gittik genetik dedi. Ne zaman düşer nasıl düşecek . pazartesi randevum var. Kürtajsız olsun istiyorum. Bakalım inşallah

Kızlar ilacı bıraktıktan kaç gün sonra kanama gerçekleşti. Ayrıca kürtaj mı oldunuz yoksa ilaçla kese düştü mü?
Ben ilaçı akşam 7 gibi almaya başladım. Her saat başı 1 alttan bir ağızdan al dedi doktorum. Toplamda 5 saat arayla. 3. Saatte ilaç dokundu bana ( ki çok sık görülen bişey değilmiş) kestik hemen. Ama sabah 5 te kanama geldiğini farkettim. Kalkıp tuvalete gittiğimde kesede düştü. Doktorum 3 gün daha ilaca sadece alttan olarak devam et dedi. İçeride hiç bişey kalmasın dedi. Ve bugün son olarak bitirdim. Ama yine de küçük parçalar bugünde düşürdüm.

Ha pardon sen tüp bebek ilaçlarını soruyormuşsun. Benimde kanamam olmadı. Muayenede kalbinin durmuş olduğunu gördük. Kesede iyice şekil değiştirmişti. Ve doktor düşsün diye ilaç verdi.

Benim doktorum her şekilde kürtaja alcam ilacı rahim ağzı açılsın diye veriyorum demişti. Her doktor Farklı çok ağrım olmadı korkma sende yumurta toplama kadar ağrım oldu sadece zaten ağrı kesici takıyorlar.

İlaç başladılar mı canım..Erken tespit ettiysen hiçbirşey olmaz canım korkma..çaresi var çok şükür

Kızlar İstanbulda fetal DNA testini yaptıranlar nerede yaptırdınız acaba birde kaça mal oldu.?

İlacın ismi nedir

Kızlar İstanbulda fetal DNA testini yaptıranlar nerede yaptırdınız acaba birde kaça mal oldu.?
Canım ben İstanbul'da değilim ama doktorum panorama testi önerdi bana Amerika'ya gidiyormuş kan 2-3 haftaya kadar sonuç geliyor dediler konuştum bilgi aldım. Fiyat 395 dolar dediler. Başka firmalardan bilgi yada fiyat alan arkadaşlar var mı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…