Çok geçmiş olsunD
Düşük oldu. Kanama çoğaldı dün ve pıhtılı bir şekilde attı vücut keseyi. Hastaneye gittiğimde kese rahim ağzındaydı. Ondan sonra kanama ve sancı bitti. İçerde parça kalmış mıdır. Pazartesi doktoruma gideceğim ama size sormak istedim. Çok üzücü. Tüm emekler ziyan oldu yine.
Çok geçmiş olsunD
Düşük oldu. Kanama çoğaldı dün ve pıhtılı bir şekilde attı vücut keseyi. Hastaneye gittiğimde kese rahim ağzındaydı. Ondan sonra kanama ve sancı bitti. İçerde parça kalmış mıdır. Pazartesi doktoruma gideceğim ama size sormak istedim. Çok üzücü. Tüm emekler ziyan oldu yine.
Transfer tarihinden 12 gün geriye gidince kaç hafta görünüyor canım..yavaş gelişiyor da olabilir..yolk kesesini görürse kontrolünde sorun yok demektir6+2 deyken kesem 5gün öncesine göre çok iyi büyümüştü ama içinde bebek görünmedi doktor bi sessizlesti ama bise demedi bayramın 4.günü gel dedi kese 1.5 cmmiş 2 olduğunda bebeği görmem lazım dedi. Sizce erken mi bebeği görmek için 6+2??
İnşallahBenide çağırdığı gün 7+2 olucam sanırım insallah görürüm
Abla sana bi sorum var. Kese göründü diyor ya doktor ilk muayenede. Bu kese ile yolk kesesi arasında ne fark var?Transfer tarihinden 12 gün geriye gidince kaç hafta görünüyor canım..yavaş gelişiyor da olabilir..yolk kesesini görürse kontrolünde sorun yok demektir
6+1 oluyorum o zaman bugün bile. Bu doktorun hesabına göre suan ben 6+3üm kendiside bir tarihten birşeyler cıkararak hesapladı. Yani kendisi 2-3 gün önden gidiyor sizin hesaba göre. Anlamadım valla transfer tarihim 26 mayıs:)Transfer tarihinden 12 gün geriye gidince kaç hafta görünüyor canım..yavaş gelişiyor da olabilir..yolk kesesini görürse kontrolünde sorun yok demektir
Ya yerim minnosİnşallahfasulye kadar olucak benim ultrason fotosunda şekli de fasulye gibi bebemin
1.5 cmdi kese bebek yoktu işte içinde 2 cm olunca bebek olması gerekir dedi 1temmuzda gel olmuş olur dinlememiz lazım kalbi ve bebeği dedi. Kendi tip bebek doktorumda 1 temmuz erken sayılır geç gidebilirsin stres olma zaten stresli birisin dedi illa da gidecem diyosan vajinalden baksın görmezseniz dedi bende tamam dedimben geçen gittiğimde gördüm 6+4 du sanırım yani bir dahaki gittiğinde görebilirsin bebek 9 milimdi kese büyüktü baya hatırlamıyorum bebek bazen geç görülebiliyor üstten baktiysa bide.
Yolk kesesinden hiç bahsetmedi gördüm görmedim demediTransfer tarihinden 12 gün geriye gidince kaç hafta görünüyor canım..yavaş gelişiyor da olabilir..yolk kesesini görürse kontrolünde sorun yok demektir
Valla dondurulmuş embriyolar var aslında ama sanırım bir kaç ay sonra sıfırdan başlayıp bu sefer pgt li yaptırmak tarafındayız. Çünkü ikizlerde 8 haftalıkken kalpleri durdu. Bizde kromozom sorunu yok baktırdık ancak embriyolar da herhalde bir sorun oluşuyor. Böylesi daha kötü oluyor düşük veya kürtaj.Çok üzüldüm.Vardır bunda da bir hayır. Hakkında hayırlısı olsun. İnşallah tez zamanda yeniden dener sağlıkla bebişine kavuşursun
ÜzüldümValla dondurulmuş embriyolar var aslında ama sanırım bir kaç ay sonra sıfırdan başlayıp bu sefer pgt li yaptırmak tarafındayız. Çünkü ikizlerde 8 haftalıkken kalpleri durdu. Bizde kromozom sorunu yok baktırdık ancak embriyolar da herhalde bir sorun oluşuyor. Böylesi daha kötü oluyor düşük veya kürtaj.
Ben ilk gördüğümde kese içinde nokta kadardı 6+4 tü ama vajinalda gördüm. Kalbi duyulmuyordu. Sonraki hafta kalbini de duyduk. Belki sizin bebiş için de erkendir. 1 temmuzda inşallah bebişi görüp kalp atışını da duyarsınız1.5 cmdi kese bebek yoktu işte içinde 2 cm olunca bebek olması gerekir dedi 1temmuzda gel olmuş olur dinlememiz lazım kalbi ve bebeği dedi. Kendi tip bebek doktorumda 1 temmuz erken sayılır geç gidebilirsin stres olma zaten stresli birisin dedi illa da gidecem diyosan vajinalden baksın görmezseniz dedi bende tamam dedim
Onuda içtim canım evde vardı burda yazılan herşeyi denedim turp tarifi hariç onuda bilemedik hamile olunca kahveyide severim zaten ama kuru öksürük geçmiyor bir türlü anlamadım gitti. Ciğerlerimi usuttum sanırım.Ben size daha önce yazmıştım ama atlamışsınız galiba. Menengiç kahvesi için benim aylar süren öksürüğüme iyi gelir hep. Denemekte fayda var bence.
Evet canim vajinal daha net görünüyor benim son gittiğimde karından baktı artık görülür diye bebeği gördü ama net değildii ultrasonda benim diğer doktorum şey demişti keseye gittiğimde yolk oluştuktan 4 5 gün sonra bebeği görebiliriz artık diye.1.5 cmdi kese bebek yoktu işte içinde 2 cm olunca bebek olması gerekir dedi 1temmuzda gel olmuş olur dinlememiz lazım kalbi ve bebeği dedi. Kendi tip bebek doktorumda 1 temmuz erken sayılır geç gidebilirsin stres olma zaten stresli birisin dedi illa da gidecem diyosan vajinalden baksın görmezseniz dedi bende tamam dedim
çok geçmiş olsunD
Kese bebeğin oluşağı boşluktur, içi su dolu sonradan amnion sıvısı ile dolacak bebek rahatça hareket etsin ve dış etkilerden korunsun diye..Aslında kese oluşurken bebek de bir taraftan büyüyor ama ultrasonla yolk kesesi ise damarlarla dolu embriyo büyüsün diye ona besin taşıyan bir yapı ve plasenta yani eş oluşana kadar embriyoyu besler..Yani hepsinin görevi farklıAbla sana bi sorum var. Kese göründü diyor ya doktor ilk muayenede. Bu kese ile yolk kesesi arasında ne fark var?
Anladım senin doktorun 14 gün geriye gitti, o kadar farketmez..kuzum bir dahaki kontrolde görünür inşallah hayırlısıyla6+1 oluyorum o zaman bugün bile. Bu doktorun hesabına göre suan ben 6+3üm kendiside bir tarihten birşeyler cıkararak hesapladı. Yani kendisi 2-3 gün önden gidiyor sizin hesaba göre. Anlamadım valla transfer tarihim 26 mayıs:)
Bir de karnından baktıysa görünmemesi gayet normalYolk kesesinden hiç bahsetmedi gördüm görmedim demedi
Dondurulmuşlara da pgd yapıyorlar, bir konuş istersen, onca ilaca maruz kalma bir daha dondurulmuşları degerlendir ilk etaptaValla dondurulmuş embriyolar var aslında ama sanırım bir kaç ay sonra sıfırdan başlayıp bu sefer pgt li yaptırmak tarafındayız. Çünkü ikizlerde 8 haftalıkken kalpleri durdu. Bizde kromozom sorunu yok baktırdık ancak embriyolar da herhalde bir sorun oluşuyor. Böylesi daha kötü oluyor düşük veya kürtaj.
İnşallah bana hiç vajinal bakılmadı bakalım kısmet göreceğizBen ilk gördüğümde kese içinde nokta kadardı 6+4 tü ama vajinalda gördüm. Kalbi duyulmuyordu. Sonraki hafta kalbini de duyduk. Belki sizin bebiş için de erkendir. 1 temmuzda inşallah bebişi görüp kalp atışını da duyarsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?