- 22 Kasım 2014
- 2.673
- 3.060
- 133
Merhaba. Çok sevindim progetanı bırakacak olmanıza. Kac haftalıkken bırak dedi?Hayırlı olsunbana da daha bu hafta ilişkiye izin verdi, haftada bir diyerek progestani da haftaya bırakıyorum nasipse. Sağlıkla kavusun inşallah bebeğinize
Çok güzel gözünüz aydın, sağlıcakla ilerlesin inşallahMrblar. Ben 33 yaşında ilk tüp bebek denememi yaptırdım. 9 yumurta toplandı 6 sı olgundu 3 ü döllendi sadece. Üçü de 1. Kalite denildi ve iki transfer yapıldı. 3. Gün transferiydi taze transfer . Ben normaldede protein ağırlıklı beslenen biriydim hamur işi yiyemşyorum zaten birde spor yapıyordum. Şuan 6 buçuk haftalığım bir sıkıntı yok şükür. Dün kalp atışı duyuldu
Evet 12 haftaya kadar devam eder muhtemelen..inşallah güzel bir gebelik dönemi olurBu arada transferden sonraki iki gün hiç kalkmadım. 4 gün sadece yemek içmek hafif işler için kalktım. Ama sonra bazı olaylardan dolayı ağlama krizlerine girdim tutmayacak diye çok korkmuştum. İlişki hala yasak bu arada doktorumun tavsiyesi. Ve hala Progestan fitil ve kan sulandırıcıya devam ediyorum
Mutlaka sor canım benim uzun yol sakıncalı olabiliyorDoktoruna yola çıkmak için bir şey sordun mu canım? Biz de bayram sonu yola çıkmayı düşünüyoruz ama bir sıkıntı oluyor mu bilemedim, sorayım diyorum doktora
Canım istirahat et ve doktoruna ulaşabiliyorsan sor..kanama yoksa sıkıntı yok ama doktora danışmakta fayda var..rabbim bebeğini korusun sağlıcakla gelsin inşallahArkadaşlar ben bugün 7+2 deyim , ama bugün inanılmaz karnım ağrıyor adet ağrısı gibi , ben adet olurken bile bu kadar ağrı cekmezdim , böyle ağrılar normal mi sizce
Kuzum kanaman sancın yoksa yakın yolda sorun olmayabilir..benim çalıştığım yerde bir hafta kanamasız dönem olduysa coraspin kullanarak yolculuğa izin veriyorlardı ama senin durumunu bebeğin yerleştiği yeri doktorun biliyor, mutlaka yola çıkmadan dandoktoruna unaCanım ya sana da sorayım. Benim çok şükür kanama sorunum olmadı, doktorum da her şey yolunda dedi. Acaba yola çıkmamda sakınca olur mu? Doktora da sorucam yine nolur nolmaz diye
Off kuzum yaa çok çok üzüldüm şu an, kendimin negatif çıkması gibi üzüldüm..vardı bir sorunu demekki, rabbim hayırlısını versin..tabiiki üzüldün ama geçecek toparlanacaksın, rabbim yardım edecekD
Düşük oldu. Kanama çoğaldı dün ve pıhtılı bir şekilde attı vücut keseyi. Hastaneye gittiğimde kese rahim ağzındaydı. Ondan sonra kanama ve sancı bitti. İçerde parça kalmış mıdır. Pazartesi doktoruma gideceğim ama size sormak istedim. Çok üzücü. Tüm emekler ziyan oldu yine.
Öksürük devam doktor ilaç veremeyiz atlatacaksiniz dedi yarın sabah Ankara'ya gideceğiz kurban için 3. Gün tekrar geleceğim bebek etkilenmez dedi bilmiyorum bakalım. Kulak burun boğaz komple gıdık İstanbul'un havası çarptı eşimde ilk geldiğinde hasta olup 2 hafta kendine gelememisti.Nasıl oldun canım daha iyi misin
Yok bana bişey demedi yolu söyledim bayram için gideceğiz diye Ankara'ya zaten ben 10 gün öncede taşındım istanbula geldim bir sorun olmadı uzattım koltuğu uzanarak geldim.Doktoruna yola çıkmak için bir şey sordun mu canım? Biz de bayram sonu yola çıkmayı düşünüyoruz ama bir sıkıntı oluyor mu bilemedim, sorayım diyorum doktora
Anladım canım, ilaçsız atlatacaksın o zaman..inşallah çabuk geçer 3 hafta sürmez..yolculuk sonrası yat dinlen mutlakaÖksürük devam doktor ilaç veremeyiz atlatacaksiniz dedi yarın sabah Ankara'ya gideceğiz kurban için 3. Gün tekrar geleceğim bebek etkilenmez dedi bilmiyorum bakalım. Kulak burun boğaz komple gıdık İstanbul'un havası çarptı eşimde ilk geldiğinde hasta olup 2 hafta kendine gelememisti.
Ben gittiğimde 7+1dim, 15 gün sonra bırakabilirsin demişti. Hatta benim elimde 10 günlük vardi gerek yok tekrar almana yeter dedi. Yani yaklaşık 9.haftada bırakmış olucamMerhaba. Çok sevindim progetanı bırakacak olmanıza. Kac haftalıkken bırak dedi?
Canım biz 7+1 de gördük, erken olabilir belki. 1 hafta bile çok fark edebiliyor bu dönemde6+2 deyken kesem 5gün öncesine göre çok iyi büyümüştü ama içinde bebek görünmedi doktor bi sessizlesti ama bise demedi bayramın 4.günü gel dedi kese 1.5 cmmiş 2 olduğunda bebeği görmem lazım dedi. Sizce erken mi bebeği görmek için 6+2??
Benide çağırdığı gün 7+2 olucam sanırım insallah görürümCanım biz 7+1 de gördük, erken olabilir belki. 1 hafta bile çok fark edebiliyor bu dönemde
ben geçen gittiğimde gördüm 6+4 du sanırım yani bir dahaki gittiğinde görebilirsin bebek 9 milimdi kese büyüktü baya hatırlamıyorum bebek bazen geç görülebiliyor üstten baktiysa bide.6+2 deyken kesem 5gün öncesine göre çok iyi büyümüştü ama içinde bebek görünmedi doktor bi sessizlesti ama bise demedi bayramın 4.günü gel dedi kese 1.5 cmmiş 2 olduğunda bebeği görmem lazım dedi. Sizce erken mi bebeği görmek için 6+2??
Kese düşünce kanama bitti. Ağrı da bitti umarım kalmamıştır. Evet çok üzücü oluyor. Dayanmak zor. Ama mecbur alışıcam. Vardır bundada hayır diyerek kendimi avutuyorum. Çok teşekkür ederim.Off kuzum yaa çok çok üzüldüm şu an, kendimin negatif çıkması gibi üzüldüm..vardı bir sorunu demekki, rabbim hayırlısını versin..tabiiki üzüldün ama geçecek toparlanacaksın, rabbim yardım edecekküçük haftada kalmaz parça ama kanaman bitince kontrole gidersin ultrasonda anlaşılır
Ben size daha önce yazmıştım ama atlamışsınız galiba. Menengiç kahvesi için benim aylar süren öksürüğüme iyi gelir hep. Denemekte fayda var bence.Öksürük devam doktor ilaç veremeyiz atlatacaksiniz dedi yarın sabah Ankara'ya gideceğiz kurban için 3. Gün tekrar geleceğim bebek etkilenmez dedi bilmiyorum bakalım. Kulak burun boğaz komple gıdık İstanbul'un havası çarptı eşimde ilk geldiğinde hasta olup 2 hafta kendine gelememisti.
Çok üzüldüm.D
Düşük oldu. Kanama çoğaldı dün ve pıhtılı bir şekilde attı vücut keseyi. Hastaneye gittiğimde kese rahim ağzındaydı. Ondan sonra kanama ve sancı bitti. İçerde parça kalmış mıdır. Pazartesi doktoruma gideceğim ama size sormak istedim. Çok üzücü. Tüm emekler ziyan oldu yine.
InşallahCanım benim tiroidi endokrin halleder, kötü olursan röntgen çektirme ama anestezi hafif veriyorlar, benim doktorum izin veriyordu..inşallah müdahalesiz hallolur dişin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?