2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Ben de bugun oldum belim kasiklarimda kucuk kucuk agrilar var

Normalde çok su içmediğim için bana da su içmek zor geliyor

Folik asit içeriğinden dolayı avokado ananas öneriliyor magnezyum içeriğinden dolayı kabak çekirdeği öneriliyor. Asıl önemli nokta protein ağırlıklı fast food ve karbonhidrat yönünden mümkün olduğunca fakir en az 10 bardak su tüketmek. Lifli beslenip kabız olmamak ıkınma hissini ortadan kaldırmak ki progesteron içeren ilaçlar kullandığımz için bu problemi yaşamamız muhtemel. Herkesin yaşam şekli farklı damat tadı kültürü farklı bir çizgi dahilinde şu yiyecekleri tüket demek doğru olmaz belki kırmızı et yerine protein olarak beyaz et ya da kuru baklagil tercih edebilir. Rahat olalım yesek iyi olur yemesek de ona bağlı tutmayacak diye bişey yok. Hepimizin deposunda bütün elementlerden fazlası ile var inşallah bebişlerimiz tutunur ve onları kullanır

kizlar ben bugn transfer oldum ama benm hafif alt karnm yani kasiklrmda sanci oluyor gbi oluyor batma neden acaba
kimi kadında ilk günden itibaren sancı oluyor kimisinde hiçbir belirti olmuyor..inşallah sende tutunma çabalarına başlamıştır ve sımsıkı tutunur bebişin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…