- 8 Aralık 2022
- 1.480
- 1.437
- 53
- 30
Çok normal, adetliyken rahim kalınlığı düşük olur zaten, adet dönemi bitince kalınlaşmaya başlarKızlar reglin 1. Günü bugün 2.3 mm cıktı rahim kalınlıgı. Az geldi bana sizlerin kaçtı?
Ben de bugun oldum belim kasiklarimda kucuk kucuk agrilar varBende bugun 1de transfer oldum cok zor bi surecmis bu tup bebek olayi. Dunya kadar ilac var kullaniyorum vucudum sasti.Allah emeklerimizi bosa cikartmasin. Transferden 2saat sonra kasik karin agrilarim basladi hala da devam ediyor valla analik cok zor gercekten
Ben de zaten kadın doğum acilde hemşireyim gider veririmBenim 14 ama 15inde gel dediler seçimden dolayı amaaa tabi ki iki çizgi görürsem ben ablamın hastanesine gidip hemen kan veririm
İnşallahAynen öyle canım, var bir hayır demekki..sonucunda kucağına bebeğini al da var bir ay daha bekle..bu arada gez toz kafan rahatlasın..inşallah gelecek aya sıkıntı olmaz çok güzel başlarsın
Öyle tabi. Hayırlısı artık alıştıkHayırlısı olsun canım,sonu güzel Olsun da beklenir inşallah
İnşallah hayırlı haberi alırsınBen de zaten kadın doğum acilde hemşireyim gider veririm
Bugun dune gore daha azaldi ama az hareket edince daha agri artiyor ilk gunler dikkat etmek gerek artikBen de bugun oldum belim kasiklarimda kucuk kucuk agrilar var
Normalde çok su içmediğim için bana da su içmek zor geliyorAllah iyilik versin. Bende çiğ kabak çekirdeği, fındık ve ananas yiyorum. Asıl şoku sigara içmemekle yaşıyorum.Ve üstüne 3 litreye yakın su içiorum. Resmen belirtisizi birşey yaşıyorum, bol bol dua ediyorum
Amiiin duam annelik bekleyen bütün kadınlar için herzaman Rabbim hayırlısını versinİnşallah hayırlı haberi alırsın
Tadını çıkararak tabiiki..şu an bebeğin seninle ve inşallah sana sımsıkı tutunuyorsur..sen de ona tutun canımbenmki 16 ama nasl dayancam bilmiyorumzaten cok sabirsiz biriyim
Amiiinn inşallahbu kadar emeğin masrafın karşılığı olsun inşallah
çok içten diliyorum inşallah güzel sağlıklı bebişleriniz olsun
Hadi inşallah o çift çizgiyi görelimBenim 14 ama 15inde gel dediler seçimden dolayı amaaa tabi ki iki çizgi görürsem ben ablamın hastanesine gidip hemen kan veririm
kimi kadında ilk günden itibaren sancı oluyor kimisinde hiçbir belirti olmuyor..inşallah sende tutunma çabalarına başlamıştır ve sımsıkı tutunur bebişinkizlar ben bugn transfer oldum ama benm hafif alt karnm yani kasiklrmda sanci oluyor gbi oluyor batma neden acaba
Hayırlısı inşallahBen bugun regl oldum dkh bitiminin 4. Günü. Bugun de kadın dogumda randevum vardı rahim kalınlıgına bakılacak bakalım
8.günü bekle idrar testinde, daha net görünürBenim 15 Mayıs ama ben önce idrarda bakarım kesin dayanamam.
Regl zamanı ince olur, reglin bitince kalınlaşmaya başlayacak canımKızlar reglin 1. Günü bugün 2.3 mm cıktı rahim kalınlıgı. Az geldi bana sizlerin kaçtı?
Hayırlısıyla pozitifi görürsün inşallahBen de bugun oldum belim kasiklarimda kucuk kucuk agrilar var
Erken gebelik testindemi normal testtemi8.günü bekle idrar testinde, daha net görünür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?