2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Çok iyi kuzum, herşey yoluna giriyor.. inşallah güzel bir gebelik dönemi geçirirsin

Çok güzel canım, inşallah güzel bir gebelik geçirirsin

Bu arada doktorum benden bayram sonrası Fetal DNA istedi... Siz hiç araştırdınız mı? İstanbul'da önerebileceğiniz var mı bir yer?
Trabzondakini biliyorum ama İstanbul hakkında bir fikrim yok ama isteyen doktorun sana birkaç yer önerebilirdi, broşür bırakıyorlar merkezlere

Kızlar merhaba. Ben de 22 Mayısta transfer oldum. 6+6 haftalık su an benim bebegim. Kalp atısıni da duyduk. Ama surekli surekli lekelenmem var biraz kasık ağrım da var . Benim gibi lekelenme yaşayan var mı acaba korkuyorum. Genelde tup bebekte normal diyorlar ama icime sinmiyor

Hanımlaaar size ufak bir sorum var aranızda Brüksel tüp bebek merkezinde tedavi olan var mı acaba ? Fiyatlar konusunda beni bilgilendirebilir misiniz ?
3. Denememden sonra şunu söyleyebilirim doktor falan bahane, asistanları insan olsun yeter. Hiç biri burnundan kıl aldırmıyor, bir şey soruyorsunuz saçma sapan cevap veriyorlar, hocaya danışmak istiyorum diyorsunuz soracak bir şey yok söylediğim gibi diye kestirip atıyorlar. ama instagramda hikaye paylaşmaya gelince 7/24 Online hepsi. Bir daha Denersem mutlaka asistanları iyi bir doktor bulmaya çalışacağım

Kizkardeşime yaptırdım, 6 bin lira civarı

Hayırlı olsun, sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin rabbim doktorun kan sulandırıcıları kesmedi mi, eğer pıhtılaşma sorunu yoksa kesebiliyorlar gerekirse sonra tekrar başlıyorlar

Hayırlı olsun, sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin rabbim doktorun kan sulandırıcıları kesmedi mi, eğer pıhtılaşma sorunu yoksa kesebiliyorlar gerekirse sonra tekrar başlıyorlar
Amin cok tesekkur ederim Kestim canim kan sulandirici kullanmıyorum. Ama durmuyor da lekelenme anlam veremiyorum. Bi de ngs ye yolladigimz tup bebekti transferim. İnsallah bisey olmaz. Elimde sağlıklı embriyom yok

Amin cok tesekkur ederim Kestim canim kan sulandirici kullanmıyorum. Ama durmuyor da lekelenme anlam veremiyorum. Bi de ngs ye yolladigimz tup bebekti transferim. İnsallah bisey olmaz. Elimde sağlıklı embriyom yok
Benımde oyle genetıklı hamıleyım 7+2 geçen hafta aşırı kanamam oldu hastaneye yatırdılar 3gun sonra kahve lekeye dönmüştü ama kanama olmadan önce hep 1hafta boyunca lekelenme oluyordu bırden kanama oldu kanama alanı oluşmuş dedı doktor şukur kesıldı sonra sız dıkkat edın yatın hep yormayın kendınızı bana yatak ıstıharatı verdı ngs pgt bakmıyor yanı malesefbıde stres olmamak lazmmış etkılıyor çokkk hayırlısı ıle alalım kucagımıza bebışlerımızı

Amin insallah canm. Benim de bu ara sürekli lekelenmem oluyo inşallah artmaz korkuyorum ben de biraz. Allah yardimcimiz olsun umarm bebeklerimiz sag salim aliriz kucağımıza

İnşallah bir şey olmayacak canım benim, kahverengi kanamanın bir sakıncası yok ama yine de istirahat etmende fayda var

Az önce kırmızı kanamam oldu. Psikolojim alt üst. Cok korktm. Hemen ultrasona gittim. Şükür kalbi atiyo hala. Ama kırmızı olmasi beni oyle cok korkuttu ki. Napicam bilmiyorum

Az önce kırmızı kanamam oldu. Psikolojim alt üst. Cok korktm. Hemen ultrasona gittim. Şükür kalbi atiyo hala. Ama kırmızı olmasi beni oyle cok korkuttu ki. Napicam bilmiyorum
Kesinlikle dinlenin büyük ihtimal kanama alanı oluşmuştur eğerki dinlenmez hareketli olursanız o alanın büyüme riski var benim daha önce başıma geldi maalesef.. küçülerek bitmesi gerekiyo kanama önemli değil olabiliyomuş ama önemli olan bunu durdurmak bol bol dinlenin eğer kullanmıyosanız büyük ihtimal progestan fitil ve iğne verecektir doktorunuz

Kuzum dondurulmuşum yok..eşim bayram sonrası bir ay yurtdışında olacak..muhtemelen ağustos veya Eylül gibi tekrar deneriz inşallah
Allah'ım inşallah son kez bu mücadeleyi yaşatırda sağlıkla kavuşmamızı nasip eder hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…