2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Neden istedi bu testi acaba? Bisey söyledi mi
Benim muhtemelen yaştan dolayıdır, detaylı kromozom testi, ikili ve üçlü test yapmaya gerek kalmıyor sonunda... Sanırım genetik ne problem varsa bunda çıkıyormuş... (birde cinsiyet belli oluyormuş )
Fakat fiyat nedir neresi iyidir bilemedim, araştırıyorum şuanda

Benimde hareketsizlikten midir anlamadım. Yarın doktoruma sorayım. İnşallah bişey yoktur
Sorun olduğunda sanırım çok şiddetli ağrılar yaşanıyor, burada yazanlar öyle demişti... Normal adet sancısı gibi ise bence endişe etmeyin... Birde kırmızı pıhtılı kanama tehlikeli dediler ki, bazen o bile sorun yaratmıyor... Eğer tutunacaksa bebeklerimiz hiç bir engel tanımıyorlar

Tutunsunlar da başka bişey istemiyorum

Ali osman hoca hangi hastanede işlemlerini yapıyor?

Memnun muydunuz, ilgili güleryüzlü müydü? Tedavi yöntemi, kontrol sıklığı, takibi içinize sindi mi?
Ben memnun kaldım..verdiğin sorulara cevab veriyor anlatıyor..güleryüzlü bir doktor en önemlisi vicdanlı bir doktor.İlacları nasıl kullanıcan ne edicen hepsini hemşiresi anlatıyor ve ilacları kendileri veriyor..

Teşekkür ederim arkadaşım. Pgt yaptırmış mıydın?
Tüp bebek fiyatı neydi bu hocada? Bende temmuz adetimle beraber gitmeyi planlıyorum ama öncesi bir kaç kişiyle görüştükten sonra enerjimizin tuttuğu bir hocayla başlayacağım inşallah tekrardan.

Yok ben pgt yaptırmadım..genelde ilk denemede yapmıyorlar..ama ikinci denememde yapıcam..zaten kendiside söyledi bu defa pgt olucak.Fiyati 32bin biz verdim ilaçlar tabi ayrı tutuyor ama şimdi kaç olmuş bilmiyorum.

Yok ben pgt yaptırmadım..genelde ilk denemede yapmıyorlar..ama ikinci denememde yapıcam..zaten kendiside söyledi bu defa pgt olucak.Fiyati 32bin biz verdim ilaçlar tabi ayrı tutuyor ama şimdi kaç olmuş bilmiyorum.
Benim ilk denemede yapıldı pgt ve sınıfta kaldım. Ahh kolay gelsin aynı hocada devam edeceksin sanırım. İlaçlar opuya kadar 18 falan tutmuştu . Allah güç kuvvet versin maddi manevi.

Artık ikili üçlü test yerine fetal dna istiyor doktorlar. Bunda doğru çıkma oranı %99 küsürmüş.

Benim ilk denemede yapıldı pgt ve sınıfta kaldım. Ahh kolay gelsin aynı hocada devam edeceksin sanırım. İlaçlar opuya kadar 18 falan tutmuştu . Allah güç kuvvet versin maddi manevi.
Ben pgt yaptırmak istemiyorum NGS diyorlar daha iyi..ama doktorla bu konuyu hiç konuşmadım.Amin Allah.Evet doktor aynı olucak.Sende pgt tutmadımı yoksa düşükmü oldu?

Ben pgt yaptırmak istemiyorum NGS diyorlar daha iyi..ama doktorla bu konuyu hiç konuşmadım.Amin Allah.Evet doktor aynı olucak.Sende pgt tutmadımı yoksa düşükmü oldu?
Şöykeki ngs pgt den daha detaylı inceleme yapıyor fakat ücretide daha yüksek. Pgt de tek embriyo incelemesi 300 dolar ve kromozom taraması yapılıyor genetik bozukluk varsa zaten çıkıyor. Benim pgt den embriyolarım transfer edilemez olumsuz sonuç geldi maalesef. Pgt yaptırmasaydım ya düşük ya gelişemeyen gebelik yaşayacaktım muhtemelen üzüntü daha derin olacaktı. Şimdi dr araştırmaya ve embriyolog araştırmaya başladım. Her detay çok önemli hepsini birarada bulmayı Allahım nasip etsin bizlere

Çok iyi kuzum olsun duymasan da gördün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…