2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Gecmis olsun canım.. Bir kaşık sirkeyi bir çay bardağı suya koy ve gargara yap canım..ilacı doktoruna danış kendin kullanma
Canım sordum alma dedi vitamindr yarın gidince soracağım adaçayı gargarası yap dedi birde sirke deneyim gargara bile yapamıyorum dolu resmen şiş boğazım konuşamıyorum öyle bir ağrıyorki ağlattı resmen nasıl geçer bilmem ama umarım çabuk geçer

Bende tedirginim canım ya sen başlamışsın en azından ama bir kullanip bir kullamamakta kötü dediğin gibi bu süreçte hepiniz kullanıyor musunuz bu arada kan sulandırıcıyı kızlarr
Canım ben ohss den dolayı progestan ampul iğneyi vurunmadim sadece geri kalan ilaclars devam ettim özellikle kan sulandırıcılaro çok düzenli alıyorum.cok şükür geçti bu hafta ağrılarım kanamam da hiç olmadı Allah'a şükür

Ahh canım benim inşallah çabuk geçer..sirke işe yarıyor kuzum..bir de varsa evde maske takıp yat boğazını yumuşak tutar

kızlar dünden beri benimde midem çok fena. her şey kokuyo kusamıyorum da ben çıkarsam rahatlarım belki. size de her şey kötü kokuyor mu ? peynir de ekmek de tost gibi şeyler yiyorum meyve
Canım normal 6haftada başladı benımde ben zorlamamaya çalışıyorum hemşıreye sordum kusuyorum dıye dedı normal bende şmdı peynır domates yedım mıdem agzımda

Canım inşallah hayırlısıyla kalp atışını da duyarsın ve o gün tam olarak doktorun kaç haftalık olduğunu söyler sana

Ahh canım benim çok yoruldun tabi bağışıklığın düştü..rabbim korusun bebeğini istirahat et canım inşallah çabucak toparlarsın

Tuzlu suyla da gargara yapabilirsin bu arada sirkeyle yapamazsan, o da iyi gelir

Canım gerekirse başlıyorlar tekrar coraspini..eğer pıhtılaşma bozukluğu yoksa başlamayabiliyorlar..ama her ne kadar bebek tutunmuş olsa da kullanılan ilaçlardan dolayı genelde başlıyorlar tabii kanama alanı yok ise

Son düzenleme:
Benimde leke gelmişti doktorum coraspirini bıraktırdı 11 gündür içmiyorum acaba sorun olurmu ya siz ne kadar bıraktınız kan sulandırıcıyı
benim cuma günü kanamam pldu. hafif hafif ama uzun sürdü . ilk ağrı hissettim sonra kanamayı fark ettim ilk pembe geldi. doktor eve gidip istirahat verdi. endol fitil bir de. ama hem coraspirim hem de kan sulandırıcı iğnemi kullanmamı söyledi. hiç bir ilacını bırakma ded. aynı gün içinde ilk kırmızıya sonra kahve rengi lekeye dönüp bitti şükür.

Canım normal 6haftada başladı benımde ben zorlamamaya çalışıyorum hemşıreye sordum kusuyorum dıye dedı normal bende şmdı peynır domates yedım mıdem agzımda
geçiyor allahtan sonra ama şu an geçmeyecek gibi iğrenç bir tiksinti. önceki hamileliğimde eşim bile kokuyordu bana. inşallah bu sefer o olmaz

ay çok geçmiş olsun. havalar da çok tuhaf ya terletiyor ya üşüyorsun. umarım hemen geçer ballı limon falan da mı yasak ılık ılık o yumuşatır ama gebelik de yiyecek içecek konusu çok sıkıntı

Ballı limonda yaptım valla çaresiz kaldım ama öyle kolayca geçecek gibi değil yarın doktor randevumuz var kalp atışı için umarım güzel haberler alırım iyi gelir.

Anladım canım kanama falan yoktu çok şükür ısrarla sordum kullanma dedi doktoruma güveniyorum tabi ama tedirgin oldum stres oluyorum bişey olur mu diye

Ballı limonda yaptım valla çaresiz kaldım ama öyle kolayca geçecek gibi değil yarın doktor randevumuz var kalp atışı için umarım güzel haberler alırım iyi gelir.
Çok geçmiş olsun canım bende transfer öncesi çok kötü boğaz ağrısı yaşamıştım ilaç kullanamayınca ballı limonlu ılık suyla iyileştim yarım limon 1 tatlı kaşığı bal ılık suyla içiyordum sabah akşam ama öyle bir süreç ki insan herzaman yediğini içtiğini yemeye içmeye korkuyorçabucak iyileşirsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…