Gecmis olsun canım.. Bir kaşık sirkeyi bir çay bardağı suya koy ve gargara yap canım..ilacı doktoruna danış kendin kullanmaKızlar bendede boğaz ağrısı başladı hafif yutkunurken acıyor pastil alsam zararı olur mu ne yapsam bilemedim ilerlemeden.
Bana doktorum vermemisti canım. Ama benim transferim doğal siklus takibiyle oldu ondan vermedi sanirimBende tedirginim canım ya sen başlamışsın en azından ama bir kullanip bir kullamamakta kötü dediğin gibi bu süreçte hepiniz kullanıyor musunuz bu arada kan sulandırıcıyı kızlarr
Canım sordum alma dedi vitamindr yarın gidince soracağım adaçayı gargarası yap dedi birde sirke deneyim gargara bile yapamıyorum dolu resmen şiş boğazım konuşamıyorum öyle bir ağrıyorki ağlattı resmen nasıl geçer bilmem ama umarım çabuk geçerGecmis olsun canım.. Bir kaşık sirkeyi bir çay bardağı suya koy ve gargara yap canım..ilacı doktoruna danış kendin kullanma
Canım ben ohss den dolayı progestan ampul iğneyi vurunmadim sadece geri kalan ilaclars devam ettim özellikle kan sulandırıcılaro çok düzenli alıyorum.cok şükür geçti bu hafta ağrılarımBende tedirginim canım ya sen başlamışsın en azından ama bir kullanip bir kullamamakta kötü dediğin gibi bu süreçte hepiniz kullanıyor musunuz bu arada kan sulandırıcıyı kızlarr
Kuzum yapma iş falan, yorma kendini veya haftasonu da işe mi gitsenBende haftasonu kendimi çok yoruyorum galiba dünden beri kasık bel ağırlarım var. Hafif kahverengi lekelenmem de oldu. Hafta içi işe gidiyorum daha rahatım yae haftasonu gelsin istemiyorum resmen
Ahh canım benim inşallah çabuk geçer..sirke işe yarıyor kuzum..bir de varsa evde maske takıp yat boğazını yumuşak tutarCanım sordum alma dedi vitamindr yarın gidince soracağım adaçayı gargarası yap dedi birde sirke deneyim gargara bile yapamıyorum dolu resmen şiş boğazım konuşamıyorum öyle bir ağrıyorki ağlattı resmen nasıl geçer bilmem ama umarım çabuk geçer
Canım normal 6haftada başladı benımde ben zorlamamaya çalışıyorum hemşıreye sordum kusuyorum dıye dedı normal bende şmdı peynır domates yedım mıdem agzımdakızlar dünden beri benimde midem çok fena. her şey kokuyo kusamıyorum da bençıkarsam rahatlarım belki. size de her şey kötü kokuyor mu ? peynir de ekmek de tost gibi şeyler yiyorum meyve
Canım inşallah hayırlısıyla kalp atışını da duyarsın ve o gün tam olarak doktorun kaç haftalık olduğunu söyler sanaKızlar hepinize selam takip ediyorum sizleri ama çok buralarda olamıyorum biz kesemizi gördük çok şükür kalp atışı için 1 hafta sonra yine çağırdı doktorumuz ben size birsey danışmak istiyorum 30 mayısta transfer oldum 5.gun embriyosu b3n şimdi kaç haftalik gebeyim bi türlü hesaplqyamqdim burada maşallah bulantı yok iştahım çok açık inşallah böyle devam 3der sürecimiz hepinize kocaman sarılıyorum canım kiz kardeslerim
Geçmış olsun canım Bendede olmuştu ama butek parolla mınoset ıçebılırsın demışlerdı doktora sormadan alma bışey canım be olur ne olmazKızlar bendede boğaz ağrısı başladı hafif yutkunurken acıyor pastil alsam zararı olur mu ne yapsam bilemedim ilerlemeden.
Ahh canım benim çok yoruldun tabi bağışıklığın düştü..rabbim korusun bebeğini istirahat et canım inşallah çabucak toparlarsınVitamin almıyorum bence bağışıklıgim düştü 1 haftadır çok yoruldum ben ev esyal alışveriş topla yerleştir derken bittim yani Allah'ım evladimi korusun gerçekten bugün rahmimde batmalar ve ağrılar gerginlikler hissediyorum kokuyorum bişey olacak diye de kızım çok zor bir çocuk şuan tepemde ağlıyor neden hasta oldun diyeoturup bende ağlayacağım birazdan
Tuzlu suyla da gargara yapabilirsin bu arada sirkeyle yapamazsan, o da iyi gelirCanım sordum alma dedi vitamindr yarın gidince soracağım adaçayı gargarası yap dedi birde sirke deneyim gargara bile yapamıyorum dolu resmen şiş boğazım konuşamıyorum öyle bir ağrıyorki ağlattı resmen nasıl geçer bilmem ama umarım çabuk geçer
Canım gerekirse başlıyorlar tekrar coraspini..eğer pıhtılaşma bozukluğu yoksa başlamayabiliyorlar..ama her ne kadar bebek tutunmuş olsa da kullanılan ilaçlardan dolayı genelde başlıyorlar tabii kanama alanı yok iseBıraktıktan sonra 3 gün önce kalp atışı için gittiğimizde özellikle sordum tekrar başlatmadı bana doktorum bende tedirgin oldum ama doktorumada güveniyorum bilemedimMindamin canım bu konudaki fikrin nedir? Çok zor bir süreç gerçekten ben bazen stresimi kontrol edemiyorum hep bir merak acaba mi diye günler geçiyor önce test pozitif mi sonra kese görünecek mi kalp atışı derken bu seferde bir sorun olur mu diye kendimde belirti arayıp duruyorum
benim cuma günü kanamam pldu. hafif hafif ama uzun sürdü . ilk ağrı hissettim sonra kanamayı fark ettim ilk pembe geldi. doktor eve gidip istirahat verdi. endol fitil bir de. ama hem coraspirim hem de kan sulandırıcı iğnemi kullanmamı söyledi. hiç bir ilacını bırakma ded. aynı gün içinde ilk kırmızıya sonra kahve rengi lekeye dönüp bitti şükür.Benimde leke gelmişti doktorum coraspirini bıraktırdı 11 gündür içmiyorum acaba sorun olurmu ya siz ne kadar bıraktınız kan sulandırıcıyı
geçiyor allahtan sonraCanım normal 6haftada başladı benımde ben zorlamamaya çalışıyorum hemşıreye sordum kusuyorum dıye dedı normal bende şmdı peynır domates yedım mıdem agzımda
ay çok geçmiş olsun. havalar da çok tuhaf ya terletiyor ya üşüyorsun. umarım hemen geçerCanım sordum alma dedi vitamindr yarın gidince soracağım adaçayı gargarası yap dedi birde sirke deneyim gargara bile yapamıyorum dolu resmen şiş boğazım konuşamıyorum öyle bir ağrıyorki ağlattı resmen nasıl geçer bilmem ama umarım çabuk geçer
Ballı limonda yaptım valla çaresiz kaldım ama öyle kolayca geçecek gibi değil yarın doktor randevumuz var kalp atışı için umarım güzel haberler alırım iyi gelir.ay çok geçmiş olsun. havalar da çok tuhaf ya terletiyor ya üşüyorsun. umarım hemen geçerballı limon falan da mı yasak ılık ılık o yumuşatır ama gebelik de yiyecek içecek konusu çok sıkıntı
Anladım canım kanama falan yoktu çok şükür ısrarla sordum kullanma dedi doktoruma güveniyorum tabi ama tedirgin oldum stres oluyorum bişey olur mu diyeCanım gerekirse başlıyorlar tekrar coraspini..eğer pıhtılaşma bozukluğu yoksa başlamayabiliyorlar..ama her ne kadar bebek tutunmuş olsa da kullanılan ilaçlardan dolayı genelde başlıyorlar tabii kanama alanı yok ise
Çok geçmiş olsun canım bende transfer öncesi çok kötü boğaz ağrısı yaşamıştım ilaç kullanamayınca ballı limonlu ılık suyla iyileştim yarım limon 1 tatlı kaşığı bal ılık suyla içiyordum sabah akşam ama öyle bir süreç ki insan herzaman yediğini içtiğini yemeye içmeye korkuyorBallı limonda yaptım valla çaresiz kaldım ama öyle kolayca geçecek gibi değil yarın doktor randevumuz var kalp atışı için umarım güzel haberler alırım iyi gelir.
Amin canım inşallahCanım inşallah hayırlısıyla kalp atışını da duyarsın ve o gün tam olarak doktorun kaç haftalık olduğunu söyler sana
Evet öyleymiş çok teşekkürlerCanım tam olarak kaç haftalık olduğunu kalp atışında söylüyormuş doktor, hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?