2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Kızlar hepinize selam takip ediyorum sizleri ama çok buralarda olamıyorum biz kesemizi gördük çok şükür kalp atışı için 1 hafta sonra yine çağırdı doktorumuz ben size birsey danışmak istiyorum 30 mayısta transfer oldum 5.gun embriyosu b3n şimdi kaç haftalik gebeyim bi türlü hesaplqyamqdim burada maşallah bulantı yok iştahım çok açık inşallah böyle devam 3der sürecimiz hepinize kocaman sarılıyorum canım kiz kardeslerim

Canım ben gün gün gebelik ve happy mom uygulamasını takip ediyorum, oraya göre 5+3haftalik hamileyim,11 Mayıs'ta son adet tarihim sende git bilgilerini hem hesaplıyor hemde güzel günlük bilgiler veriyor

Geçmiş olsun canım aynı şey bende de var. Ateş basıyor diye kapı pencere açık yatıyorum. Sabahları boğazım şiş kalkıyorum bir de bende alerji de olduğu için bir haftadır hasta gibiyim.
Geçmiş olsun canim tüm vücudum ağrıyor soğuk algınlığı gibi aynı pastil alamıyormusuz sordum doktora ada çayı gargara yap dedi sadece

Geçmiş olsun canim tüm vücudum ağrıyor soğuk algınlığı gibi aynı pastil alamıyormusuz sordum doktora ada çayı gargara yap dedi sadece
Adaçayı da çok riskli canım yutmamaya dikkat et. Havalar bir sıcak bir soğuk hastalanmamak zor gerçekten. Vitamin alıyorsun dimi onun da çok faydası oluyor. İnşallah en kısa zamanda geçer.

Adaçayı da çok riskli canım yutmamaya dikkat et. Havalar bir sıcak bir soğuk hastalanmamak zor gerçekten. Vitamin alıyorsun dimi onun da çok faydası oluyor. İnşallah en kısa zamanda geçer.
Vitamin almıyorum bence bağışıklıgim düştü 1 haftadır çok yoruldum ben ev esyal alışveriş topla yerleştir derken bittim yani Allah'ım evladimi korusun gerçekten bugün rahmimde batmalar ve ağrılar gerginlikler hissediyorum kokuyorum bişey olacak diye de kızım çok zor bir çocuk şuan tepemde ağlıyor neden hasta oldun diye oturup bende ağlayacağım birazdan

Ay canım geçer bunlar bişey olmaz inşallah bebeğine. Aynen taşınma süreci çok zor zaten bir de böyle bir döneme denk gelmesi şanssızlık olmuş. Canım ben transferden beri vitamin kullanıyorum istersen doktorundan iste sana bir vitamin versin içeriğindekiler seni hemen toplarlar. Bana verdiği vitamin Gevitamax.

Ayni gun transfer olmusuz benim dr um transfer tarihinden 14 gun geri gidip son regl tarihinizi o zaman olarak hesaplayin dedi

Benimde leke gelmişti doktorum coraspirini bıraktırdı 11 gündür içmiyorum acaba sorun olurmu ya siz ne kadar bıraktınız kan sulandırıcıyı

Benimde leke gelmişti doktorum coraspirini bıraktırdı 11 gündür içmiyorum acaba sorun olurmu ya siz ne kadar bıraktınız kan sulandırıcıyı
Bıraktıktan sonra 3 gün önce kalp atışı için gittiğimizde özellikle sordum tekrar başlatmadı bana doktorum bende tedirgin oldum ama doktorumada güveniyorum bilemedim Mindamin canım bu konudaki fikrin nedir? Çok zor bir süreç gerçekten ben bazen stresimi kontrol edemiyorumhep bir merak acaba mi diye günler geçiyor önce test pozitif mi sonra kese görünecek mi kalp atışı derken bu seferde bir sorun olur mu diye kendimde belirti arayıp duruyorum

Bendede çok kanama oldu yaşadığım şehirde doktora çıktım o da kan sulandırıcı için bişi demedi kendi doktorumda istanbulda onlarda her zaman cevap vermiyolar bende pıhtılaşma olucak diye korkuyorum

Bendede çok kanama oldu yaşadığım şehirde doktora çıktım o da kan sulandırıcı için bişi demedi kendi doktorumda istanbulda onlarda her zaman cevap vermiyolar bende pıhtılaşma olucak diye korkuyorum
Benim kanamam olduğunda kesti doktor. 10-12 gün kullanmadım. Sonra doktora gittiğimde hem ilaçlar hem de bebek pıhtılaşma yapar biz yine de başlayalım dedi. 10 gündür tekrar sulandırıcı iğne yapmaya başladım. Bugün çok hafif kahverengi akıntı geldi. Bugün yapmayacağım sulandırıcıyı. Biraz yapacağız biraz yapmayacağız mı böyle mi gidecek bilmiyorum net bişey olmaması kötü

Bende tedirginim canım ya sen başlamışsın en azından ama bir kullanip bir kullamamakta kötü dediğin gibi bu süreçte hepiniz kullanıyor musunuz bu arada kan sulandırıcıyı kızlarr

Canım tam olarak kaç haftalık olduğunu kalp atışında söylüyormuş doktor, hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…