- 9 Nisan 2021
- 622
- 978
- 53
- 40
Evet canım hepsı normal heralde sonuçta can taşıyoruz ınşallah kotu bışey olmasındaAynı canım batma ağrı kramp ne ararsan var üstüne basamiyorum yani gece iyiyim geçer dedim aynı hala pazartesi doktora sorarım.
Yakın arkadaşım tüp bebek ile hamile kaldı 5 ay boyunca hiç bir belirti hissetmedi. Hiç midesi bulanmadı mesela. Veya yemeklerden tiksinmedi. Önümüzdeki ay doğumu varİnşallah inşallahevet herkesin bulantısı olmuyor. Aslında benim en nefret ettiğim ve korktuğun şeydir bulantı ve istifra etmek çok şükür seviniyorum olmadığına şanslıyım bu konuda belki de. Ama işte tüp bebek olunca insan hep bir diken üstünde oluyor. Bugün 8+1 olduk çok şükür bebişlerimiz inşallah sağlıkla büyürler
Yok cnm 17bızımTransfer 18 Mayıs'ti değil mi sizin?
Evet canım aynen bızım kurtumuz var kesın bende çamaşır astım koku hassasıyetım başladı çarşaf değiştirdım sonra kanama oldu şmdı yataga yapıştım korkuyorum ıslaklık hıssetsem korkuyorum bakıyorum şukur bışey yok allah yaşatmasın bıdaha ınşallah şu kalp atışı var bak dedı ama ben duymadan rahatlamıxam 4gun var dahakanamam dün durdu akşam hiç kalmadı sabah baktım kuru normal peçete. çok şükür inşallah bir daha olmaz. eşime demiyorum ama okul son haftası diye giden arkadaşlarda vardı yemekhanede müzik açıp oynadılar ilk baş oturdum sonra dayanamadım kalktım göbek attım biraz ertesi gün bu olduçok vicdan azabı yaşadım kendimi bir an normal hamileler hibi düşündüm . kır dizini otur yani demi yok.
inşallaj bir daha olmaz bir daha da yormam kendimi .
Bir de benim fitilin bir aparatı var ince çubuk gibi dedim acaba onun yaparken mı zorladım dün dün çünkü fitilsen sonra oldu. artık elimle yapıyorum.
bir de en son onlarak makattan bir fitil daha verdi iki gün kullanacaksın dedi kanama için sanırım size öyle bir şey vermiş miydi. (Endol)
Bende normalde çok oynak bırıyım eşım oyle dıyorkanamam dün durdu akşam hiç kalmadı sabah baktım kuru normal peçete. çok şükür inşallah bir daha olmaz. eşime demiyorum ama okul son haftası diye giden arkadaşlarda vardı yemekhanede müzik açıp oynadılar ilk baş oturdum sonra dayanamadım kalktım göbek attım biraz ertesi gün bu olduçok vicdan azabı yaşadım kendimi bir an normal hamileler hibi düşündüm . kır dizini otur yani demi yok.
inşallaj bir daha olmaz bir daha da yormam kendimi .
Bir de benim fitilin bir aparatı var ince çubuk gibi dedim acaba onun yaparken mı zorladım dün dün çünkü fitilsen sonra oldu. artık elimle yapıyorum.
bir de en son onlarak makattan bir fitil daha verdi iki gün kullanacaksın dedi kanama için sanırım size öyle bir şey vermiş miydi. (Endol)
hayırlı olsun canımKızlar günaydın ben keseyi gördüm bebiş de yeni oluşmaya başlamış cuma günü kalp atışını duyacağız inşallah
benim de iki hafta sonra estrofem bitiyor ama iğneler sabah akşam fitil de sabah akşam 3 aya kadar devam edeceğim allahtan mani çıkmazsaEvet canım aynen bızım kurtumuz var kesın bende çamaşır astım koku hassasıyetım başladı çarşaf değiştirdım sonra kanama oldu şmdı yataga yapıştım korkuyorum ıslaklık hıssetsem korkuyorum bakıyorum şukur bışey yok allah yaşatmasın bıdaha ınşallah şu kalp atışı var bak dedı ama ben duymadan rahatlamıxam 4gun var dahazamanda duruyor boyle zamanda bana vermedıler endol daha once kullanmıştım transfer oncesı bu sefer vermedı pluton ıgne yaptılar hastanede bıde serum taktılar kocaman hergun 1 tane bude 20sınden decavit ıle d vıtamın doğuma kadar kullanacaksın dedı estrofemıde 21de bırak dedı
ay ne güzel olur yaaaaBende normalde çok oynak bırıyım eşım oyle dıyoroynama kız ınşallah doğurur sonra buluşuruz butun topık göbek atarız ınşallah
Amin canım inşallahAminnn Allah razı olsun saolun. Darısı sizinle birlikte tüm isteyenlere ağrısız sızısız nasip olsun inşallah
Teşekkür ederim inşallahaz kalmış en riskli tarafı geçiyor inşallah 12 olun iyiyce rahatlarsınız . sağlıkla gelsin bu süreçi sağlıkla atlatın inşallah.
ben dünden beri yatıyorum kanama durdu dün ama doktor pazartesiye kadar yat dedi şimdiden çok sıkıldım hiç alışkın değilim yatmaya inşallah normale dönerimöbür gebeliğim de riskli tip bebekti ama hiç yatmadım hatta bu zamanlarda okula gidip çalıştım gezdim falan böyle zaman geçmiyor. rabbim herkesin yardımcısı olsun
Ay inşallah rahat geçer. Hepimizin inşallah rahat geçsinKız daha ne istiyosun, benim bulantı başladı sabahları yerimden kalkamıyorumbizde de belirti olsa dert olmasa dert belki senin hamileligin çok rahat gecicek ne güzel
Oh süpermişYakın arkadaşım tüp bebek ile hamile kaldı 5 ay boyunca hiç bir belirti hissetmedi. Hiç midesi bulanmadı mesela. Veya yemeklerden tiksinmedi. Önümüzdeki ay doğumu var
Aman canım sen bişey yapma yat sadece. Kendine biraz zaman ver yatarak geçir sonrasında düzeliyor inşallah düzelir senin deEvet canım aynen bızım kurtumuz var kesın bende çamaşır astım koku hassasıyetım başladı çarşaf değiştirdım sonra kanama oldu şmdı yataga yapıştım korkuyorum ıslaklık hıssetsem korkuyorum bakıyorum şukur bışey yok allah yaşatmasın bıdaha ınşallah şu kalp atışı var bak dedı ama ben duymadan rahatlamıxam 4gun var dahazamanda duruyor boyle zamanda bana vermedıler endol daha once kullanmıştım transfer oncesı bu sefer vermedı pluton ıgne yaptılar hastanede bıde serum taktılar kocaman hergun 1 tane bude 20sınden decavit ıle d vıtamın doğuma kadar kullanacaksın dedı estrofemıde 21de bırak dedı
Hayırlı olsun inşallah sağlıkla tutunsun bebişinizBeşinci gün blast olan 3 embriyodan biyopsi alınarak genetik işlem yapıldı. (Embriyo başına 5000 TL) Biyopsiden sonra hepsi donduruldu. Genetik işlem sonucu bir embriyo normal çıktı ve o embriyo da 12 Haziran 2023'de transfer edildi. Şimdi sonuç için 23 Haziran tarihini bekliyoruz. Gün aşırı bel ağrısı oluyor. Evden çıkmıyorum ama yatağa bağımlı olarak değil. Dualarınızı bekliyorum.
Bakalım başka doktor ne diyecek canım. Allah yardımcın olsun çok zor bir süreçTeşekkürler yanıtladığın için,çok üzgünüm deneyiminiz için deBenim orda 3. Transferim daha öncede yoğundu ama en azından odasına alıp 5 dakika olanları anlatıyordu şimdi muayene koltuğunda 2 dk anlatıyor zaten ben orda sürecin şokuyla hiç bişey anlamıyorum. Salı günü başka doktora gideceğim bakalım ne diyecek.. Kesinlikle umudum yok Şuan sadece bayrama kadar kurtulsam şu süreçten diyorum vücut hamile ama hamile değilim ya da kalp atışı yok demek ölmüş mü demek ya da henüz çok küçük yavaş ilerliyor şans verilemez mi direkt olarak kürtaj denme sebebini bilmiyorum.Kese küçük kalsa içinde embriyo gözüktü kafamda milyon tane soru son embriyomu da transfer ettirip vedalaşırım orayla ve tüp bebekle
Devlet hastanesinde artık daha çok ilgilenip konuşuyorlar muayene için bile beklenmiyor ben anlamadım yani olayı.Kanamam da başlamıyor yola çıkacağız Perşembe günü ne olacaksa olsun artıkBakalım başka doktor ne diyecek canım. Allah yardımcın olsun çok zor bir süreçmeşhur olan yerler hep böyle. Bende Acıbadem Maslakta yaptırdım tüm süreç boyunca doktoru iki kez gördüm sadece ki bir de benim dondurulmuştu başka problemler çıkmıştı 7-8 kez hastaneye gitmeme rağmen. Doğru dürüst bilgilendirme de yok. İnşallah gönlüne göre olur herşey
ben de öyle yattığımda yerde 24 saat onlaynım sıkıntıdan güzel şeyler duymak okumak insana iyi geliyoTeşekkür ederim inşallahhepimiz inşallah sağlıkla atlatalım evet çok sıkıcı oluyor yatmak bende biraz yattım da zaman geçmiyor ki foruma sarmıştım sizin de inşallah tez zamanda geçer bu süreç de sağlıkla kucağınıza alırsınız
Aynen bazı devlet hastaneleri baya iyi canım. Çok enteresan oldu senin ki. Bebek düşmek istemiyor sanki.Devlet hastanesinde artık daha çok ilgilenip konuşuyorlar muayene için bile beklenmiyor ben anlamadım yani olayı.Kanamam da başlamıyor yola çıkacağız Perşembe günü ne olacaksa olsun artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?