2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Aynı canım batma ağrı kramp ne ararsan var üstüne basamiyorum yani gece iyiyim geçer dedim aynı hala pazartesi doktora sorarım.
Evet canım hepsı normal heralde sonuçta can taşıyoruz ınşallah kotu bışey olmasındaya bı acıktım eşım kahvaltı hazırladı yedım şmdı mıdem yanıyor fazla bışeyde yemedım 5-6sabahı başlıyor 2-3gündürsen nezaman gıdeceksın doktora kalp atışı duymadın dımı canım sende daha bız çarşamba gıdecez ınşallah duyar gelırız sadece gördük kalp atıyor soryn yok dedı ama bızler rahhat edemıyoruzkı dogurana kadar artık boyleyız

Yakın arkadaşım tüp bebek ile hamile kaldı 5 ay boyunca hiç bir belirti hissetmedi. Hiç midesi bulanmadı mesela. Veya yemeklerden tiksinmedi. Önümüzdeki ay doğumu var

Evet canım aynen bızım kurtumuz var kesın bende çamaşır astım koku hassasıyetım başladı çarşaf değiştirdım sonra kanama oldu şmdı yataga yapıştım korkuyorum ıslaklık hıssetsem korkuyorum bakıyorum şukur bışey yok allah yaşatmasın bıdaha ınşallah şu kalp atışı var bak dedı ama ben duymadan rahatlamıxam 4gun var dahazamanda duruyor boyle zamanda bana vermedıler endol daha once kullanmıştım transfer oncesı bu sefer vermedı pluton ıgne yaptılar hastanede bıde serum taktılar kocaman hergun 1 tane bude 20sınden decavit ıle d vıtamın doğuma kadar kullanacaksın dedı estrofemıde 21de bırak dedı

Bende normalde çok oynak bırıyım eşım oyle dıyoroynama kız ınşallah doğurur sonra buluşuruz butun topık göbek atarız ınşallah

Kızlar günaydın ben keseyi gördüm bebiş de yeni oluşmaya başlamış cuma günü kalp atışını duyacağız inşallah
hayırlı olsun canım
benim de iki hafta sonra estrofem bitiyor ama iğneler sabah akşam fitil de sabah akşam 3 aya kadar devam edeceğim allahtan mani çıkmazsa bu kadar şey kullanmamıza rağmen kabama oluyor. iş yapma canım yani ben de düzeleyim günlük hafif şeyleri yapacağım ama daha ev mev sil süpür yapamam. benim küçük çocuğum var bugün anneme yolladım o olduğu sürece yatmak imkansız. umarım bu süreç hemen geçer keyifli geze geze hamilelik geçiririz benim oğlum da tüp bebek onda böyle olmamıştı hoş o zaman çocuk yok tabi çok zorlanmıyordum demek. ama gezdim tozdum çalıştım bir şey olmamıştı

Beşinci gün blast olan 3 embriyodan biyopsi alınarak genetik işlem yapıldı. (Embriyo başına 5000 TL) Biyopsiden sonra hepsi donduruldu. Genetik işlem sonucu bir embriyo normal çıktı ve o embriyo da 12 Haziran 2023'de transfer edildi. Şimdi sonuç için 23 Haziran tarihini bekliyoruz. Gün aşırı bel ağrısı oluyor. Evden çıkmıyorum ama yatağa bağımlı olarak değil. Dualarınızı bekliyorum.

Teşekkür ederim inşallah hepimiz inşallah sağlıkla atlatalım evet çok sıkıcı oluyor yatmak bende biraz yattım da zaman geçmiyor ki foruma sarmıştım sizin de inşallah tez zamanda geçer bu süreç de sağlıkla kucağınıza alırsınız

Kız daha ne istiyosun, benim bulantı başladı sabahları yerimden kalkamıyorum bizde de belirti olsa dert olmasa dert belki senin hamileligin çok rahat gecicek ne güzel
Ay inşallah rahat geçer. Hepimizin inşallah rahat geçsin yok farkındayım şanslı geçtiğinin ama biz de normal gebeler gibi değiliz ya insan pimpirikli oluyor aynen öyle belirti olsa bir dert olmasa bir dert. Şu süreçleri çabucak atlatsak da sağlıkla kucaklarımıza alsak

Aman canım sen bişey yapma yat sadece. Kendine biraz zaman ver yatarak geçir sonrasında düzeliyor inşallah düzelir senin de bende acile gittiğimde atan bişeyler vardı kalp demişti doktor duyamamıştık bir hafta sonra duyduk. Çok rahatlamıştım. Sen de inşallah duyunca baya rahatlayacaksın. Az kaldı

Hayırlı olsun inşallah sağlıkla tutunsun bebişiniz Ağrı olması çok normal. Güzel haberler alırsınız inşallah

Bakalım başka doktor ne diyecek canım. Allah yardımcın olsun çok zor bir süreç meşhur olan yerler hep böyle. Bende Acıbadem Maslakta yaptırdım tüm süreç boyunca doktoru iki kez gördüm sadece ki bir de benim dondurulmuştu başka problemler çıkmıştı 7-8 kez hastaneye gitmeme rağmen. Doğru dürüst bilgilendirme de yok. İnşallah gönlüne göre olur herşey

Devlet hastanesinde artık daha çok ilgilenip konuşuyorlar muayene için bile beklenmiyor ben anlamadım yani olayı.Kanamam da başlamıyor yola çıkacağız Perşembe günü ne olacaksa olsun artık

ben de öyle yattığımda yerde 24 saat onlaynım sıkıntıdan güzel şeyler duymak okumak insana iyi geliyo hepimiz sağlıkla kavuşalım bebeklerimize

Devlet hastanesinde artık daha çok ilgilenip konuşuyorlar muayene için bile beklenmiyor ben anlamadım yani olayı.Kanamam da başlamıyor yola çıkacağız Perşembe günü ne olacaksa olsun artık
Aynen bazı devlet hastaneleri baya iyi canım. Çok enteresan oldu senin ki. Bebek düşmek istemiyor sanki. sürüncemede kaldı gibi. İnşallah doktor iyi çıkar da canım ya devam edersin ya düşük yaparsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…