- 9 Nisan 2021
- 622
- 978
- 53
- 40
Canım çok guzel bı haber maşallah allah onu sana bağışlasın ınşallah kalp atışı nezaman duyacaksın senın ne zaman dı transferın rabbım saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın ınşallahhMerhaba arkadaşlar, bugün kontrolüm vardı. Dedim siteye gireyim arkadaşlar beni merak etmişlerdir. Netice ne oldu diye. Ama kimse sormamışYine de sizinle yaşadığım mutluluğu paylaşayım dedim. Rabbime şükürler olsun. Bana bir mucize yaşattı bugün. Biliyorsunuz betalarım hiç düzenli artmıyordu. İki güne bir katlamadı gereken beta değeri %10 bile artmıyordu. Kese bozuktu. Tüm bunlara rağmen bugün kontrolde kalp atışını duydum. Ve şükürler olsun bebeğim ordaydı ve durumum gayet iyi ilerliyormuş sadece bir hafta geriden geliyor dedi doktor onunda kapanacağını söyledi. Rabbim inşallah sağlıkla kucağıma almayı nasip eder. Niye bunu böyle uzun uzun yazdım. Çünkü bazı arkadaşlar bu beta artışını çok fazla kafaya takıyorlar. Ama görüyorsunuz beta artış hızı herşey demek değilmiş. Moral bozmaya gerek yok. Fakat burada Mindamin hakkını ödeyemem bana bunu o söylemişti. Bebeğinden vazgeçme diye. Tekrar teşekkür ederim
Benımde ıkı gündür ayagımın altında batma var sankı bışey batmış gıbı ama kızarıklık falanda yok anlamadım şmdıde öbür ayak altımın topuğu oyle batıyor sızlıyor daha yep yenıyız 2ay olmadan heryerımız değişmeye başladı allah yardımcımız olsun ınşallahBende aynı bugün ayağımın üstüne basamadim resmen anlamadım neden böyle yorgunlukta etkili belki ama şimdiden bu kadar garibime gitti.
Merhaba normalı 2dıyor lar ama daha düşük ıyı bence daha oncekı gebelıkte gerı zekalı doktor ılaç kullanıyorum dedım yıne bakmadan transfer yapmıştı 12,5a çıkmıştı düşük oldu zaten sonra başka doktora başladım orada kronık tıroıd hashımato hastası çıktım 5le gezerken endokronolojı ye başvurdum 0,20e kadar ınmıştı sonra ılaç bıraktım 1hafta sonra tekrar başlattı transfer oncesı 2,80ıdı 75 lım hap ıçerken transfer sonrası 100e çıkardı bıdaha bakmadı daha hamılelıkte çok kotu bışeymış bu tıroıd ınşallah zararı olmaz bebışlerımızeTrioid benimde önceki gebeliğimde düşük çıkıyordu tsh yani 0,36 gibi bir değerdi. Doktor birşey dememişti. Benim dikkatimi çekmişti ancak doktor bşy demeyince normal demekki diye düşünmüştüm. TSH ın normal değerinin kaç olması gerekiyor? Merak ettim. Muhtemelen şuanda da düşüktür benim.
Canım transferim 11 mayıstı. Bugün kontrolüm vardı hesaba göre 7+2 oluyordum . Ve kalp atışını duydum. Şükürler olsun RabbimeCanım çok guzel bı haber maşallah allah onu sana bağışlasın ınşallah kalp atışı nezaman duyacaksın senın ne zaman dı transferın rabbım saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın ınşallahh
Kalp atışı duyulmadı yani valla ben hiçbişey anlamadım,eşime de sanki olsa da bu normal bir çocuk olmaz demiş eşimde korkmuş bahçeciye gidiyorum sıradan bir yer değil ki güveniyorum onlara ama konuşmaya fırsatı yok ki adamınKuzum bencede başka doktor görüşü de almalısın..düşük başlasaydı kanama devam ederdi..acaba muayene kaynaklı mı oldu kanama diye soru işareti oluştu beynimde
Doktorun kim canımKalp atışı duyulmadı yani valla ben hiçbişey anlamadım,eşime de sanki olsa da bu normal bir çocuk olmaz demiş eşimde korkmuş bahçeciye gidiyorum sıradan bir yer değil ki güveniyorum onlara ama konuşmaya fırsatı yok ki adamın
Yazmayımm diye düşündüm de dayanamadımKalp atışı duyulmadı yani valla ben hiçbişey anlamadım,eşime de sanki olsa da bu normal bir çocuk olmaz demiş eşimde korkmuş bahçeciye gidiyorum sıradan bir yer değil ki güveniyorum onlara ama konuşmaya fırsatı yok ki adamın
Güvenç karlıkayaDoktorun kim canım
Teşekkürler yanıtladığın için,çok üzgünüm deneyiminiz için deYazmayımm diye düşündüm de dayanamadımilk transferi bahçeci de yaptırdım. Ve hemen nakil aldırdık embriyoları. Şans vermek istiyorum, Sen zayıfsın sende kan pıhtılaşması yoktur gibi çok bilimsel olmayan cümleler kuruyordu. Nitekim bende kan pıhtılaşması bozukluğu çıktı. Kim bilir ikizlerimin kalbi kan sulandırıcı kullanmadığımdan durdu. insanların tek seferde başarı yakalamasını istemiyorlar. Doktorun yanında max 5 10 dk durabiliyorsunuz. Daha çok fazla şey var da başıma gelen orada aşırı uzun. Zaten iyi olan doktorları da ayrılıyor oradan. Dışarıda bir doktorda görün canım sen yine de ne olur ne olmaz. İnşallah güzeli en iyisi olur.
Ahh canım seni o kadar iyi anlıyorum ki. Doğru düzgün anlatmadıkları için vakit yok malum at gibi koşturuyorlar sürekli. Seni kafanda bir sürü soruyla bırakmışlar aynılarını yaşadım. Ama şuan gittiğim klinikte anladım oradaki olayların normal olmadığını. Zaten zor bu süreç doktor bize anlatmazsa açıklamazsa biz nereden neyi bilelim. Ben ilk gittiğimde 2. Kese görünmemişti. Bi de o kdr emin ki bak gördün mü ben sana demiştim teki tutar diyoTeşekkürler yanıtladığın için,çok üzgünüm deneyiminiz için deBenim orda 3. Transferim daha öncede yoğundu ama en azından odasına alıp 5 dakika olanları anlatıyordu şimdi muayene koltuğunda 2 dk anlatıyor zaten ben orda sürecin şokuyla hiç bişey anlamıyorum. Salı günü başka doktora gideceğim bakalım ne diyecek.. Kesinlikle umudum yok Şuan sadece bayrama kadar kurtulsam şu süreçten diyorum vücut hamile ama hamile değilim ya da kalp atışı yok demek ölmüş mü demek ya da henüz çok küçük yavaş ilerliyor şans verilemez mi direkt olarak kürtaj denme sebebini bilmiyorum.Kese küçük kalsa içinde embriyo gözüktü kafamda milyon tane soru son embriyomu da transfer ettirip vedalaşırım orayla ve tüp bebekle
maşallah bız sadece gördük daha duyamadık çarşamba çağırdı doktor bızde daha 6+5olduk ya çok şukur mucızelerımızeCanım transferim 11 mayıstı. Bugün kontrolüm vardı hesaba göre 7+2 oluyordum . Ve kalp atışını duydum. Şükürler olsun Rabbime
Evet canim aynen baktiracagim.Bu gayet güzel ama gebelikte değişiyor..her kontrolünde hatırlat mutlaka çünkü değişebiliyor
Mutlaka kontrol altında olmaliymis troid doktorun zaten bakar.Ben fotoğraf ekleyemedim evet gebeyken düşük çıkmış. Bu sefer dikkat ediyim.
Aynı canım batma ağrı kramp ne ararsan var üstüne basamiyorum yani gece iyiyim geçer dedim aynı hala pazartesi doktora sorarım.Benımde ıkı gündür ayagımın altında batma var sankı bışey batmış gıbı ama kızarıklık falanda yok anlamadım şmdıde öbür ayak altımın topuğu oyle batıyor sızlıyor daha yep yenıyız 2ay olmadan heryerımız değişmeye başladı allah yardımcımız olsun ınşallah
Çok teşekkür ederim. İnşallah sağlıklı ilerlerse bu sefer doktoruma kendim söyliyim.Mutlaka kontrol altında olmaliymis troid doktorun zaten bakar.
Transfer 18 Mayıs'ti değil mi sizin?maşallah bız sadece gördük daha duyamadık çarşamba çağırdı doktor bızde daha 6+5olduk ya çok şukur mucızelerımıze
az kalmış en riskli tarafı geçiyor inşallah 12 olun iyiyce rahatlarsınız . sağlıkla gelsin bu süreçi sağlıkla atlatın inşallah.İnşallah inşallahevet herkesin bulantısı olmuyor. Aslında benim en nefret ettiğim ve korktuğun şeydir bulantı ve istifra etmek çok şükür seviniyorum olmadığına şanslıyım bu konuda belki de. Ama işte tüp bebek olunca insan hep bir diken üstünde oluyor. Bugün 8+1 olduk çok şükür bebişlerimiz inşallah sağlıkla büyürler
kanamam dün durdu akşam hiç kalmadı sabah baktım kuru normal peçete. çok şükür inşallah bir daha olmaz. eşime demiyorum ama okul son haftası diye giden arkadaşlarda vardı yemekhanede müzik açıp oynadılar ilk baş oturdum sonra dayanamadım kalktım göbek attım biraz ertesi gün bu olduBenımde canım smük gıbı o normal dedı doktor bıde uzun ıncecık damar gıbı bışeyler çıkıyordu ama ıkı gundur yok sadece smük salya gıbı var bıde fıtıl gerı gelıyordu artık gelmıyor ıçerdekıler yıyor heralde
Kız daha ne istiyosun, benim bulantı başladı sabahları yerimden kalkamıyorumTeşekkür ederim. İyi olduğumu umuyorumbenim kanama biraz olmuştu sonra kesildi üç gün sonra yine oldu ve bu kez pıhtı gibi parça gibi bişey gelmişti çok korkmuştum ama geçti çok şükür en son geçen cuma gittiğimde kalp atışını duyduk iyi dedi doktor. Ama benim bulantım bir veya iki kez oldu. Göğüs hassasiyeti dışında pek bir belirtim olmuyor. Bu aralar eklem ağrıları eklendi ama o belirti mi bilmiyorum. Bulantı vs olmayınca da bebiş nasıl acaba diye merak ediyorum sürekli her geçen süreç başka bir süreci getiriyor çok zormuş gerçekten. Rabbim herkesin bebeğini korusun sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?