2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Devlet hastanesinde artık daha çok ilgilenip konuşuyorlar muayene için bile beklenmiyor ben anlamadım yani olayı.Kanamam da başlamıyor yola çıkacağız Perşembe günü ne olacaksa olsun artık
kürtaj da mı önermiyorlar. ilk bebeğimin kalbi durmuştu doktor çok uzun süre düşmezse sana zarar verebilir dedi. başka doktora gittik o da kürtaj dedi. kürtaj olmuştum o yüzden ben.

Devlet hastanesinde artık daha çok ilgilenip konuşuyorlar muayene için bile beklenmiyor ben anlamadım yani olayı.Kanamam da başlamıyor yola çıkacağız Perşembe günü ne olacaksa olsun artık
beklemek daha zor değil mi ağrısı da çok olmadı öyle olunca adet sancısı gibi.

Pazartesi randevu aldım canım inşallah artık duyarım

aynen şundan 1-2 hafta önce kanama olmasın diye yattım şimdi de kanama olsun diye yapmadığım kalmadı,olmuyor olmuyor… hayat işte ya bir gün öyle bir gün böyle inanılmaz bir sürüncemede dallasa döndü benim olay

kürtaj da mı önermiyorlar. ilk bebeğimin kalbi durmuştu doktor çok uzun süre düşmezse sana zarar verebilir dedi. başka doktora gittik o da kürtaj dedi. kürtaj olmuştum o yüzden ben.
Kendisi düşer dedi sonra yolculuğa çıkacağız dedim,yolculukta rahatsız olursun pazartesi gel o zaman kürtaj yapalım dedi.. öncesinde tekrar kontrol ederiz dedi.8 haftalığa kadar kürtaj zarar vermezmiş anneye Şuan 6+3 gibi bişey zaten.Ben neden kürtaj olacağımı bilmiyorum düşecekse düşsün beklerim çok erken. embriyo gözüküyor belki kalp atışı gelecek belki büyüyecek ne biliyiö yani bu çocuğun özürlü olduğu 6 haftada mı anlaşılıyor ben hiç bişey anlamadım anlatmadı ki anlıyım günlerdir kendimi yiyorum neler oluyor diye Salı günü anlarız bakalım ama kanamam olsun valla deliricem artık

beklemek daha zor değil mi ağrısı da çok olmadı öyle olunca adet sancısı gibi.
Doktorla konuşamadım ve anlatmadı ya sitemim öfkem ona dünyanın parasını ödüyoruz adam odasında 15 dk bile konuşmuyor olamaz böyle bir ticaret gerçekten hiç etik değil zaten gittiğimde söylicem,muayene koltuğunda 2 dk bişey söyledi o kadar

Hahaha bende diyetisyene gitsem mi diye düşünüyorum. Çok acıkıyorum çok yiyorum şimdiden kilo alıyorum diye de korkuyorum. Ben geceleri çok lavaboya gidiyorum akşamları suyu fazla içiyorum galiba.

benim 8 haftalıktı beta hcg tam iki kat artmıyordu sonra düzeldi tam dedik. kalp atışı aldık 8 hafta kontrole gittik iki doktor da kalbi durmuş alalım dedi. yani kalp atışı falan var mı yok mu onu söylemiyorlar mı ? ne garip ? hakkınızda hayırlısı olsun ama yolculuğa çıkacaksanız bir başka doktora daha görünün öyle karar verin isterseniz. böyle de size zarar vermesin. Allah korusun

Bende bi şey sorabilir miyim benimde Rahime çizik atıldı kanaman kaç gün sürdü transferin kaç ay sonra yapıldı acaba ?

Hahaha bende diyetisyene gitsem mi diye düşünüyorum. Çok acıkıyorum çok yiyorum şimdiden kilo alıyorum diye de korkuyorum. Ben geceleri çok lavaboya gidiyorum akşamları suyu fazla içiyorum galiba.
Ay kızlar ne güzel, keşke bende yiyebilsem.Cok şanslısınız.3 haftadır tost, yoğurt, meyve peynir hariç hiçbir şey yiyemiyorum.Arada dondurma yiyorum o kadar o da ağız tadima iyi geliyor. Midem kötü, prilam kullanıyorum biraz iyi geldi ama özellikle bu hafta evden, mutfaktan, yattığım nevresimden bile tiksinir oldum, su bile içemiyorum, önceden sevdiğim şeyleri düşünmek bile midemi bulandırıyor , diyorum acaba artık iştahlı yemek yiyemeyecek miyim Allah'tan kusma yok birde o olsaydı ne yapardım bilmiyorum

Dur canım kadın doğum yeterince yordu .bi diyetisyenimiz eksikti

Canım ya çok zor tabi yaşadıkların. İnşallah en kısa zamanda geçer baya ağırmış senin ki. Bulantı işi şans mı bünyeyle mi alakalı bebiş cinsiyetiyle mi bilemiyorum. 11-12. Haftalarda geçiyormuş galiba.

Kızlar akşama kadar iskende altındayım kurtarın beni eşim bugunu buldu neymiş sarımsak tozu yapacakmış 4 saattir sarımsak soyuyo fırına attı kurutmak için acayip midem bulanıyor kavga ediyorum sabret diyo cildiricam valla az kaldı

Teşekkür ederim

peki değerim çok düşük Protestanım da çok düşük 1.6 çıktı vallahı korkuyorum iğne yapıldı bir kere 500 mg bir kere 50 mg pazartesi tekrar test yapılacak bakalım
Canım kullanmadın mı progestan tarzı iğne fitil veya hap

Tebrik ederim, inşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız bebeğiniziinşallah darısı tüm bekleyen anne adaylarının başına olsun

Bana söylemdi ama eşime kalp atışı yok demiş bana bu haftada normalde benim bunu takır takır duymam gerekirdi dedi…neyse Salı randevumu dayanamadım pazartesi günğne aldım çözüme kavuşacak az kaldı

bulantı cinsiyetle kesin alakalı değil daha önceki gebeliğimde burda ki arkadaşlarla whatsap kurduk.bir tanesi kız bir tanesi erkek iki arkadaşımızın hep midesi bulanıyordu ve ne yazık ki ikisinin de doğuma kadar sürdü onlar da çok zorlandı ama bitiyor bebişe kavuşunca herşey unutuluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…