• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Kalp atışı duyulmadı yani valla ben hiçbişey anlamadım,eşime de sanki olsa da bu normal bir çocuk olmaz demiş eşimde korkmuş bahçeciye gidiyorum sıradan bir yer değil ki güveniyorum onlara ama konuşmaya fırsatı yok ki adamın
Bence senin bebiş de sonshans47 nin bebişi gibi geriden geliyor olabilir canım, ona bir şans daha ver bence..hayırlısı neyse güzeli neyse öyle olsun🤲

Kızlar akşama kadar iskende altındayım kurtarın beni😭😭 eşim bugunu buldu neymiş sarımsak tozu yapacakmış 4 saattir sarımsak soyuyo fırına attı kurutmak için acayip midem bulanıyor kavga ediyorum sabret diyo cildiricam valla az kaldı😭😭😭😄😄😄
Zamanlaması harikaymış gerçekten tam işkence olmuş canım sana 🙈keşke mutfağa kapatsaydın eşini sarımsakla birlikte

Bence senin bebiş de sonshans47 nin bebişi gibi geriden geliyor olabilir canım, ona bir şans daha ver bence..hayırlısı neyse güzeli neyse öyle olsun🤲
Pazartesi gününe kadar aklımı oynatmazsam 🙃öğreneceğim ne olduğunu.Doktorum müthiş kesin konuşuyor ve ben onu çok seviyordum çok güveniyordum çok üzdü beni bu sefer .. Yine %1 verdi bana 😄

Teşekkürler yanıtladığın için,çok üzgünüm deneyiminiz için de😔Benim orda 3. Transferim daha öncede yoğundu ama en azından odasına alıp 5 dakika olanları anlatıyordu şimdi muayene koltuğunda 2 dk anlatıyor zaten ben orda sürecin şokuyla hiç bişey anlamıyorum. Salı günü başka doktora gideceğim bakalım ne diyecek.. Kesinlikle umudum yok Şuan sadece bayrama kadar kurtulsam şu süreçten diyorum vücut hamile ama hamile değilim ya da kalp atışı yok demek ölmüş mü demek ya da henüz çok küçük yavaş ilerliyor şans verilemez mi direkt olarak kürtaj denme sebebini bilmiyorum.Kese küçük kalsa içinde embriyo gözüktü kafamda milyon tane soru🤯son embriyomu da transfer ettirip vedalaşırım orayla ve tüp bebekle
Canım benim sana umut da vermek istemiyorum ama niyeyse içimde bir his var..kuzum senin progesteron seviyen düştü sonra tekrar çıktı bir düzensizlik oldu ve belki de bebek kendini toparlamaya çalışıyor belki de gerçekten sağlıksız ve sağlıksız ise de çok kücük daha düşebilir kendiliğinden..başka doktor görüşü al ve olan herşeyi de güzel güzel anlat kuzum..hayırlısı neyse o olsun🤲

Canım benim sana umut da vermek istemiyorum ama niyeyse içimde bir his var..kuzum senin progesteron seviyen düştü sonra tekrar çıktı bir düzensizlik oldu ve belki de bebek kendini toparlamaya çalışıyor belki de gerçekten sağlıksız ve sağlıksız ise de çok kücük daha düşebilir kendiliğinden..başka doktor görüşü al ve olan herşeyi de güzel güzel anlat kuzum..hayırlısı neyse o olsun🤲
Kendi doktorumda düşer kendisi dedi yola çıkacaksan seni rahatsız etmesin kürtaj yapalım rahat rahat gez toz dedi.Benim acı eşiğim yüksek bilmiyor ki beni 🙈yok Mindo hiç umutlanmıyorum bu defteri kapatmak istiyorum yeni bebiş transferine odaklanmak istiyorum tabi önce regl olmam lazım bunun için 🙈hepimiz için hayırlısı olsun

Bende bi şey sorabilir miyim benimde Rahime çizik atıldı kanaman kaç gün sürdü transferin kaç ay sonra yapıldı acaba ?
kanama hatırlamıyorum çok çok uzun zaman oldu. çizikten sonraki ay sanırım yapıldı zaten o bebeğin tutunmasını arttırmak içim yapılan bir işlemdi. yani bilmiyorum etkili oldu mu. ama o zamana kadar bir kez hamile kaldım o da kalbi durdu sonra tutunmadı olmadı. öncesinde de ondan sonra oğlum tutundu şükür. çok küçük bir işlem rahim filmi gibi kısa sürüyor. çok ağrım sızım olmadı. medicana beylikdüzü’nde Selman bey yapmıştı.

kanamam dün durdu akşam hiç kalmadı sabah baktım kuru normal peçete. çok şükür inşallah bir daha olmaz. eşime demiyorum ama okul son haftası diye giden arkadaşlarda vardı yemekhanede müzik açıp oynadılar ilk baş oturdum sonra dayanamadım kalktım göbek attım biraz ertesi gün bu oldu 😵‍💫 çok vicdan azabı yaşadım kendimi bir an normal hamileler hibi düşündüm . kır dizini otur yani demi yok.
inşallaj bir daha olmaz bir daha da yormam kendimi .
Bir de benim fitilin bir aparatı var ince çubuk gibi dedim acaba onun yaparken mı zorladım dün dün çünkü fitilsen sonra oldu. artık elimle yapıyorum.
bir de en son onlarak makattan bir fitil daha verdi iki gün kullanacaksın dedi kanama için sanırım size öyle bir şey vermiş miydi. (Endol)
Endol bizim hastanede bazı gebelerde kullanılırdı hatta daha ileri haftalarda da verildiğini görmüştüm

Bana söylemdi ama eşime kalp atışı yok demiş bana bu haftada normalde benim bunu takır takır duymam gerekirdi dedi…neyse Salı randevumu dayanamadım pazartesi günğne aldım çözüme kavuşacak az kaldı

rabbim sağlıklı hsyırlı evlat nasip etsin en kısa zamanda inşallah 🤲🏻

Canım ya çok zor tabi yaşadıkların. İnşallah en kısa zamanda geçer🤲 baya ağırmış senin ki. Bulantı işi şans mı bünyeyle mi alakalı bebiş cinsiyetiyle mi bilemiyorum. 11-12. Haftalarda geçiyormuş galiba.
İnşallah canım bebisler iyi olsun da canım önemli olan o 🙏İdare etmeye çalışıyorum, inşallah 3 haftaya geçer diye temenni ediyorum

Beşinci gün blast olan 3 embriyodan biyopsi alınarak genetik işlem yapıldı. (Embriyo başına 5000 TL) Biyopsiden sonra hepsi donduruldu. Genetik işlem sonucu bir embriyo normal çıktı ve o embriyo da 12 Haziran 2023'de transfer edildi. Şimdi sonuç için 23 Haziran tarihini bekliyoruz. Gün aşırı bel ağrısı oluyor. Evden çıkmıyorum ama yatağa bağımlı olarak değil. Dualarınızı bekliyorum.
İnsallah sımsıkı tutunmustur sana bebişin ve sağlıcakla kucağına alırsın bebişini inşallah🤲🤲🤲🥰

Pazartesi gününe kadar aklımı oynatmazsam 🙃öğreneceğim ne olduğunu.Doktorum müthiş kesin konuşuyor ve ben onu çok seviyordum çok güveniyordum çok üzdü beni bu sefer .. Yine %1 verdi bana 😄
😂 senin doktor hep yüzdelik çalışıyor galiba canım. Hayırlısı olsun inşallah 🤲 pazartesi netleşir inşallah canım

Kızlar akşama kadar iskende altındayım kurtarın beni😭😭 eşim bugunu buldu neymiş sarımsak tozu yapacakmış 4 saattir sarımsak soyuyo fırına attı kurutmak için acayip midem bulanıyor kavga ediyorum sabret diyo cildiricam valla az kaldı😭😭😭😄😄😄
Eyvahhh..bu adamlar gerçekten anlamıyorlar yok🥺

Kızlar benim bir kaç haftadır burun tıkanıklığım çok artı. Geceleri nefes alamıyorum. Aynı durumu yaşayan var mı?. Benim normalde de alerjim var ve burun eğriliği ile burun eti şişkinliği var normalde ilaç ve sprey kullanıyordum. Doktora sordum ama iliadin sprey kullanabilirsin günde iki kez dedi ama netten biraz baktım onu önermeyen doktorlar da var. Bilemedim bende.🤔

İyi yaptın pazartesine alarak canım, biri daha aynı şeyleri söylerse kafan da rahatlar en azından bir açıklama duyarsın kuzum

Kendi doktorumda düşer kendisi dedi yola çıkacaksan seni rahatsız etmesin kürtaj yapalım rahat rahat gez toz dedi.Benim acı eşiğim yüksek bilmiyor ki beni 🙈yok Mindo hiç umutlanmıyorum bu defteri kapatmak istiyorum yeni bebiş transferine odaklanmak istiyorum tabi önce regl olmam lazım bunun için 🙈hepimiz için hayırlısı olsun
O zaman kürtaj olma hemen kuzum düşmesini bekle, eğer düşmezse son çare kürtaj olursun

Kızlar benim bir kaç haftadır burun tıkanıklığım çok artı. Geceleri nefes alamıyorum. Aynı durumu yaşayan var mı?. Benim normalde de alerjim var ve burun eğriliği ile burun eti şişkinliği var normalde ilaç ve sprey kullanıyordum. Doktora sordum ama iliadin sprey kullanabilirsin günde iki kez dedi ama netten biraz baktım onu önermeyen doktorlar da var. Bilemedim bende.🤔
Gebelikte artar o tazr şikayetler..içinde streoid olmayan şeyleri benim doktorum da önerirdi, doktorunu dinle kuzum ara ara kullan sürekli değil de arada rahatlarsın en azından

Back