2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Oh şükür kanamanın durmasına sevindim canım. bende kanama sonrası böyle bir akıntı olmadı ama oluyormuş bu sitede okumuştum normalmiş yani.
ay teşekkür ederim. normalde de akıntım olur ama bu çok salya gibi su gibi. fitil kullanmaya başladığımdan beri su gibi ıslanıyordum ama normal diye düşünüyorum onu. bu kanama sonrası bildiğin salya korktum yine bir şey mi başlayacak diye.
siz nasılsınız şimdi sizin kanamanız ne kadar sürmüştü ? inşallah bir daha olmaz

Bende aynı bugün ayağımın üstüne basamadim resmen anlamadım neden böyle yorgunlukta etkili belki ama şimdiden bu kadar garibime gitti.
Ben bunun şimdiden başlamasının bile anormal olduğunu bilmiyordum. Bir kaç gün ağrıyıp geçince ya ilaçlardan ya da hamilelikten diyordum. Ama sen çok yorulmuşsundur da canım. Taşınmak ev yerleştirmek zor ve çocuğunda var normal geldi şimdi bu açıdan bakınca. İnşallah hemen geçer canım

Evet kuzum olabiliyor hiç merak etme geçecek ve bebeğe hiçbir zararı yok..sadece sen biraz ağrı çekip biraz rahatsız olacaksın ama geçince rahatlayacaksın..sağlıcakla kucağına alırsın bebişini inşallah

Son aylarda olur genelde canım ağırlasinca doğumdan bir hafta önce ağrıdan ağlamıştım ben magnezyum eksikliği olabilir umarım geçer hiç bir iş yapamıyorum yemeği zor yaptım.

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahdemekki umutsuz olmamak gerekiyor Allah büyük

Ohh canım benim inşallah olmaz bir daha kanaman, o akıntı olabilir kanama olmasın yeterki..ama yine de yat dinlen kalkma

Teşekkür ederim. İyi olduğumu umuyorum benim kanama biraz olmuştu sonra kesildi üç gün sonra yine oldu ve bu kez pıhtı gibi parça gibi bişey gelmişti çok korkmuştum ama geçti çok şükür en son geçen cuma gittiğimde kalp atışını duyduk iyi dedi doktor. Ama benim bulantım bir veya iki kez oldu. Göğüs hassasiyeti dışında pek bir belirtim olmuyor. Bu aralar eklem ağrıları eklendi ama o belirti mi bilmiyorum. Bulantı vs olmayınca da bebiş nasıl acaba diye merak ediyorum sürekli her geçen süreç başka bir süreci getiriyor çok zormuş gerçekten. Rabbim herkesin bebeğini korusun sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin

Son aylarda olur genelde canım ağırlasinca doğumdan bir hafta önce ağrıdan ağlamıştım ben magnezyum eksikliği olabilir umarım geçer hiç bir iş yapamıyorum yemeği zor yaptım.
Hadi ya Bende doktora gittiğimde söyleyeyim değerlerime baksın. İnşallah tez zamanda geçer canım. Ayaklarını uzat bol bol.

İnşallah canım. Kendini hazır hissetmene sevindim. Rabbim gönlüne göre versin yeni transferinde değerlerin katlana katlana gelsin bize yetişirsin
İlk negatifi aldığımda hiç dondurulmuşum yoktu ve ara vermeden regl ile başladık inşallah canım biz elimizden geleni yapalım gelirse gelir

Yaaaaaa ben baktım gün içinde seni online göremedim muhteşem bir haber çok sevindim canım gözün aydın

Canım biryerlerinize baktırmak embriyoların neden trizomi olduğunu açıklamaz maalesef..deneyerek üst üste embriyo geliştirerek sağlıklı bulunacak..evet çok ama çok külfetli oluyor ama rabbim bir dahaki denemenizde sağlam embriyoyu nasip etsin ve o embriyoyu evladin olarak kucağına almayı nasip etsin

İlk negatifi aldığımda hiç dondurulmuşum yoktu ve ara vermeden regl ile başladık inşallah canım biz elimizden geleni yapalım gelirse gelir
Çok yorucu çok yıpratıcı hem madden hem manen canım ama azimli olmak bu işte. Sen güçlü bir kadınsın burdan biraz tanıdığım kadarıyla. İnşallah tez zamanda bebişine kavuşacaksın canım

Herkesin bulantısı olmuyor ki? benim arkadaşım mesela hamile olduğunu öğrendi etti hiç bir şey olmadı. normal hayatına devam etti şu an 41 haftada bugün yarın doğuracak. benim de şu an çok bulantım yok. hafif böyle tiksinme gibi. burnumdan böyle iğrençlik hissi geliyor ama yemek yiyorum. öyle öğürme falan yok. bazı şeylere tiksinti geliyor.
inşallah sizin de bir daha kanamanız olmaz sağlıklı rahat bir gebelik süreci geçirirsiniz .
kaç haftalık oldunuz biz 6+2 galiba .

Tiroid çok önemli canım mutlaka kontrol altında olsun..direkt olarak bebeğin zekasını etkiliyor, o yüzden ilaç ayarlaması çok önemli

İnşallah inşallah evet herkesin bulantısı olmuyor. Aslında benim en nefret ettiğim ve korktuğun şeydir bulantı ve istifra etmek çok şükür seviniyorum olmadığına şanslıyım bu konuda belki de. Ama işte tüp bebek olunca insan hep bir diken üstünde oluyor. Bugün 8+1 olduk çok şükür bebişlerimiz inşallah sağlıkla büyürler

Tiroid çok önemli canım mutlaka kontrol altında olsun..direkt olarak bebeğin zekasını etkiliyor, o yüzden ilaç ayarlaması çok önemli
Evet doktorum söylemişti her hafta kan verdim 3 ay boyunca ve sürekli ilaç dozu değişti normal referans aralığında tuttu doktorum dozlarla şükür düzeldi 3. Ayda bırakmıştım ilacı umarım bunda öyle bişey olmaz ama baktiracagim pazartesi randevum var ilk randevumuz yeni doktorumla umarım iyi gider herşey

İnşallah kuzum inşallah keşke benim de embriyom olsaydı ama kalmadı, eşim de bir ay yurtdışına gidecek, benimki yeniden başlangıç olacak..inşallah bu sefer pozitif olsun da
İnşallah yeni bir sayfada pozitif pozitif buluşuruz heyecan yaşıyoruz ama bu sefer sonu bebişli olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…