Bende cuma gideceğimEveet canım hayırlısıyla şimdi sıra kalp atışında cuma günü tekrar gidicez bakalım
Çok güzel çıktı değerin canım inşallah benimki de böyle çıkarKızlar bugün 15 günüm. Kan tahlili çıktı .beta 822 çıkmış . Değer nasıl az mı?
Bide doktor 3 ay boyunca ilaçlara devam etmemi istemiş. Progestan iğneleri kullanan varmı? Kan sulandırıcı yine yaparım. Ama kalçamda apse oluşmuş. Bilgisi olan var mı?
Amin inşallah güzel haber veririmHayırlı haberlerni dört gözle bekliyorum
Canım yüzde 60 artış var..bazan ilk günlerde yavaş artıp sonra yakalayabiliyor..2 gün sonraki değerin belirleyici olur..inşallah güzel bir şekilde artarMerhaba herkese 31 mayısta 2 tane dondurulmuş embriyo transferi oldum (4ba ve 2bb kalitede) 9. Gün 41 11. Gün yani dün 67 çıktı değerim sizce kimyasal mı
Evet var ama hiç kullanamadım onuÖyle bir aparat mı var :)
Lutinus fitilin içinde var ama çok kullanışsızBen de ilk kez duydum
Selam canım. Benim 8 mayıstı transferim geçen cuma duyduk ama ben biraz da geç gitmiştim. Sen yarın çok yüksek ihtimal duyacaksın o muhteşem sesiKızlar selaam bende 15 Mayıs'ta transfer olmuştum yarın ultrason randevum var çok heyecanlıyım sizce kalp atışı falan duyulur mu artık duyulsun yaaa lütfen gebelik takibi yapan doktoruma geçmek istiyorum benimki kalp atışına kadar bakacakti tüp bebek doktorum yani . Belirtilerimde baya baya başladı mide bulantısı yoğun bir şekilde var hatta ilaç içiyorum iş yerinde sağlam durabilmek için bu kadar belirtiye vardır diye düşünüyorum heyecanlıyım benim gibi aynı tarihte olanlar ne durumdasınız
Amin kuzum amiinnAhhh çok şükür çok sevindim gözün aydın bana umut oldu budarısı başıma
Inşallah güzel haber veririm canımAyyyyyy çok heyecanlıinşallah hayırlsıyla güzel haber 22.00 mı?
Buyük ihtimalle duyarsın canımKızlar selaam bende 15 Mayıs'ta transfer olmuştum yarın ultrason randevum var çok heyecanlıyım sizce kalp atışı falan duyulur mu artık duyulsun yaaa lütfen gebelik takibi yapan doktoruma geçmek istiyorum benimki kalp atışına kadar bakacakti tüp bebek doktorum yani . Belirtilerimde baya baya başladı mide bulantısı yoğun bir şekilde var hatta ilaç içiyorum iş yerinde sağlam durabilmek için bu kadar belirtiye vardır diye düşünüyorum heyecanlıyım benim gibi aynı tarihte olanlar ne durumdasınız
İnşallah çok güzel bir tıkır tıkır tıkır ses duyarsın canım benimBende cuma gideceğim
Hadi inşallah sağlıkla duyarsın o güzel sesiBende cuma gideceğim
Benim 18 Mayıs ara sıra kasık sızısı dışında gayet normal bir bireyimKızlar selaam bende 15 Mayıs'ta transfer olmuştum yarın ultrason randevum var çok heyecanlıyım sizce kalp atışı falan duyulur mu artık duyulsun yaaa lütfen gebelik takibi yapan doktoruma geçmek istiyorum benimki kalp atışına kadar bakacakti tüp bebek doktorum yani . Belirtilerimde baya baya başladı mide bulantısı yoğun bir şekilde var hatta ilaç içiyorum iş yerinde sağlam durabilmek için bu kadar belirtiye vardır diye düşünüyorum heyecanlıyım benim gibi aynı tarihte olanlar ne durumdasınız
Hayırlısı olsun inşallahKızlar selaam bende 15 Mayıs'ta transfer olmuştum yarın ultrason randevum var çok heyecanlıyım sizce kalp atışı falan duyulur mu artık duyulsun yaaa lütfen gebelik takibi yapan doktoruma geçmek istiyorum benimki kalp atışına kadar bakacakti tüp bebek doktorum yani . Belirtilerimde baya baya başladı mide bulantısı yoğun bir şekilde var hatta ilaç içiyorum iş yerinde sağlam durabilmek için bu kadar belirtiye vardır diye düşünüyorum heyecanlıyım benim gibi aynı tarihte olanlar ne durumdasınız
Keseyi gördük ayın 4 ünde gittim kanama yüzünden muayene olurken baktılar ufak bir kese vardı. Şimdi normal kontrol zamanım işte heyecan fena geçen transferimde kalp atışı cok zayıftı gelişmedi diye kürtaj olmuştum o yüzden bu adımı geçebilecekmiyim geçemeyecekmiyim kafam şişiyor düşünmektenHayırlısı olsun inşallahbenim de 15indeydi. Geçen pazartesi keseyi gördük, haftaya pazartesi kalp atışını duyucaz nasipse benim daha tam bulantı gibi değil ama midem rahatsız genel olarak. Sanki sende kese ile kalp atışı beraber olabilir gibi
Çarşamba tekrar kan tahlili vereceğim söylerim . Yarın gözümüz kulağımız burda senin güzel haberlerini bekliyor olacağız. Sen herkese bol bol dua ettin. İnşallah Rabb'im senin gönlüne göre verir. Dualarım seninleÇok güzel çıktı değerin canım inşallah benimki de böyle çıkarkuzum ilaçlara aynen devam etmek gerek, sakın bırakma ama progestan iğnenin 3 günde bir yapılanı var proluton adında, onu söyleseydin doktoruna apse oldu diye değistirirdi belki
10. Günde bende de pembe kırmızı arasi bi akıntı oldu. Ben ya yerleşme ya aparat kaynakli diye yorumladım. Endişe etmeyin o renkten birsey olmaz inşallah. Ben keseyi gördüm.Kızlar biraz önce fitil yapmak için lavaboya girdim fitili yaptığım aparatta pembe kan vardı. Hemen hemşireyi aradım bugün kan sulandırıcıları yapma fitili de elinle yap dedi. Dinlen yerleşme kanaması da olabilir dedi ama benim bugün 10. Günüm . 10. Günde yerleşme kanaması duyan, olan, bilen oldu mu?
Hoşbulduk canım çok özledim hepinizi
Bende bekleme diyince akşam 8 sandım bir anInşallah güzel haber veririm canım, sabah erken vericem, laboratuvarda tanıdık bulabilirsem erken çıkartırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?