- 19 Mayıs 2023
- 259
- 412
- 23
- 49
İnşallahOlsun, takmasan bile Aykız diye severiz kızını inşallah
Ahh ne güzel canım gözün aydın olsun tebrik ederim sağlıkla ilerlesin kucaklarına doldursun kızınKızlaaarrrr ben test yaptım cif çizgi yarın doktora kan vermeye gidiyorum allahim a binlerce kez şükürler olsun isteyen herkesin duası kabul olsun bu yolda paylaştığım kız kardeşlerimde hepsi pozitif olsun
Tebrik ederim canım hayırlı olsunKızlaaarrrr ben test yaptım cif çizgi yarın doktora kan vermeye gidiyorum allahim a binlerce kez şükürler olsun isteyen herkesin duası kabul olsun bu yolda paylaştığım kız kardeşlerimde hepsi pozitif olsun
Amin inşallahAhh ne güzel canım gözün aydın olsun tebrik ederim sağlıkla ilerlesin kucaklarına doldursun kızın
Amin inşallah allahim isteyen herkese nasip etsin çok bekledim bu duyguyuTebrik ederim canım hayırlı olsunsağlıkla ilerlesin inşallah
Amiinn canım benim inşallahKızlaaarrrr ben test yaptım cif çizgi yarın doktora kan vermeye gidiyorum allahim a binlerce kez şükürler olsun isteyen herkesin duası kabul olsun bu yolda paylaştığım kız kardeşlerimde hepsi pozitif olsun
Cok teşekkür ederim sizlerinde inşallahAmiinn canım benim inşallahçok sevindim hayırlısıyla sağlıcakla ilerlesin ve sağlıcakla kucağına alırsın bebişini inşallah
Transfer sonrası Kaçıncı günündü canım?Merhaba hanımlar bugün test günümdü çok şükür değerim 204 geldi Rabbım herkese nasip etsin inşallah
AmiinnMerhaba hanımlar bugün test günümdü çok şükür değerim 204 geldi Rabbım herkese nasip etsin inşallah
Canım seni kese görmeye çağırdılar mi ?Transfer sonrası Kaçıncı günündü canım?
Bugün 9.ünümdüTransfer sonrası Kaçıncı günündü canım?
İnşallah çok teşekkür ederimAmiinnTebrik ederim canım, sağlıcakla ilerlesin inşallah
Evet canım yükselir..aramızda bir arkadaşımızın da 12.günü 15 çıktı ve güzel güzel ilerledi, inşallah senin de bebişin sımsıkı tutunmuştur sana ve güzel güzel yükselir betaKızlar 25 mayısta 5. Gün embriyosu transferi oldum. 12. Gün kan testimde beta hcg 15 çıktı. Kimyasal olma ihtimali varmış.Normalde oksapar ve bir adet progestan dex kullanıyordum. Lutinus günde 3 fitil ve günde 3 adet estrofem.Test sonucundan sonra progestan dex iğnesini 2 ye çıkardı doktor. 4 gün sonra tekrar kan testi ver dedi. Yarın kan testine gideceğim. Yükselir mi sizce ?? çok heyecanlıyım. Bu 4 gün sürekli herşeye ağladım. Bana da dua edin
Ya inşallahEvet canım yükselir..aramızda bir arkadaşımızın da 12.günü 15 çıktı ve güzel güzel ilerledi, inşallah senin de bebişin sımsıkı tutunmuştur sana ve güzel güzel yükselir beta
Pazartesi yada salı gideceğim canım. Büyük ihtimalle pazartesi giderim :)Canım seni kese görmeye çağırdılar mi ?
Seninki ne zamandı?Canım seni kese görmeye çağırdılar mi ?
Beni 21inde çağırdılarSeninki ne zamandı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?