• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Ben hiç anlamadım yarın kan testi günüm idrarımda koyulaşması gerekirken silikleşti
Bence normal canım hiç canını sıkma üzülme. Kan testi gününde bile o kadar silik çıkıyor ki ikinci çizgi. Ben test günümden bir önce yaptım ilk başta negatif sandım çok silikti. Ertesi gün kan verdim 282 çıktı. Senin de zaten çok yeni daha. Koyulaşması için beta değerinin çok yükselmesi lazım. Yani sen 5, 6 haftalık olacaksın ki rengi koyulaşsın.

Bence normal canım hiç canını sıkma üzülme. Kan testi gününde bile o kadar silik çıkıyor ki ikinci çizgi. Ben test günümden bir önce yaptım ilk başta negatif sandım çok silikti. Ertesi gün kan verdim 282 çıktı. Senin de zaten çok yeni daha. Koyulaşması için beta değerinin çok yükselmesi lazım. Yani sen 5, 6 haftalık olacaksın ki rengi koyulaşsın.
Tamam da canım niye önce çok koyu çıkıp sonradan silikleşsin çizgi. Hep silik çıksa derim ki kanımdan idrara karışmadı şimdi anlayamıyorum bu sabah ilk idrarımla denedim çok çok silik çizgi çıktı. Yarın kaç günüm. Giderek koyulaşması gerekiyor sanırım ben elendim. Birazdan buraya resimlerini atıcam bi bakar mısnız

Tamam da canım niye önce çok koyu çıkıp sonradan silikleşsin çizgi. Hep silik çıksa derim ki kanımdan idrara karışmadı şimdi anlayamıyorum bu sabah ilk idrarımla denedim çok çok silik çizgi çıktı. Yarın kaç günüm. Giderek koyulaşması gerekiyor sanırım ben elendim. Birazdan buraya resimlerini atıcam bi bakar mısnız
Çünkü ilk etapta iğne etkisiyle koyu çıkmıştır. Herkesin vücudu Farklı demekki sende iğnenin etkisi uzun sürmüş. Peki şunu düşün transferin 5.6. Günü koyu çıkması normal mi. Buradaki herkes test yaptı 5.6. Günü kimsede ikinci çizgi çıkmadı. Senin önce iğneden dolayı koyu çıktı iğnenin etkisi giderek azaldığı için silikleşti. Şuan iğne etkisi kalmadı. Artık o gördüğün silik çizgi gebelik canım. Panik yapma yarın için rahat edecek. 8. Gün çok erken daha idrar testi için. Ben 11. Gün yapmıştım.

Bakın kızlar yukarıdan aşağıya doğru silikleşti. Koyu olanları dünden önceki gün yaptım. Bugün em alttaki moru yaptım belli belirsiz çizgi var.

Eklentiler

• IMG_3861.jpeg
    IMG_3861.jpeg
    76,8 KB · Görüntüleme: 76
Bence yanlış yorum yapıyorsun. Önce koyu çıkmasının sebebi çatlatma iğnesinin etkisindendi. Sonra silikleşir hayalet çizgi çıkması aslında senin pozitif olduğunu gösteriyor. Boşboşuna üzülme ve stres yapma kendine

Bence yanlış yorum yapıyorsun. Önce koyu çıkmasının sebebi çatlatma iğnesinin etkisindendi. Sonra silikleşir hayalet çizgi çıkması aslında senin pozitif olduğunu gösteriyor. Boşboşuna üzülme ve stres yapma kendine
Peki bu kadar az silik çizgi çıkar mı bugün 8.günüm görebiliyor musunuz bilmiyorum çizgiyi ben zor gördüm.

Eklentiler

• IMG_3857.jpeg
    IMG_3857.jpeg
    55,3 KB · Görüntüleme: 68
İğnenin etkisinin geçmesi çoktan bitmesi gerekmiyor mu yarın kan testim var. İdrar testim çok silikde olsa ikinci çizgim var. Mindamin Mindamin
Canım benim betam 11. Gün 910 çıkmasına rağmen idrarda hele de kaset testte tam kıpkırmızı görmedm 10. Güne kadar hep silikti hele aksam üstü yaptıysam daha ince çizgiydi ki beta değerim çok kişinin 11. Gün değerine göre yğksek çıktı. Sadece sabah 6-7 gibi wc ye kalkıyordum incecikkk çıkıyordu çizgi slik gibi 10-11 gibi 2. Çişimde biraz daha belirginleşiyordu. Tabi bilemeyiz ama çok kıstas yapma testlere git kan ver gel rahatla

Peki bu kadar az silik çizgi çıkar mı bugün 8.günüm görebiliyor musunuz bilmiyorum çizgiyi ben zor gördüm.
Canım benim. Bak bu kadar stres iyi değil. Gerçekten kendini çok yoruyorsun Bi nefes al. Bi hava al Herşey mümkün. İlaç etkisi mümkün ilaç etkisi geçtikten sonra silik çıkması mümkün. Bu kadar her saat bakarsan kendini yıpratırsın. Kan testi verdiğinde iki gün sonrası için yine stres yaşayacaksın. Sonra kese sonra kalp atışı sonra sağlık testleri. Bu bitmeyecek. Sen böyle stres yaşatırsan kendine vücudunun direncini kendin düşürürsün. Lütfen test yapmayı bırak. Süreci huzurlu ve mutlu bi şekilde geçirmeye odaklan

Eşim bana takılıyor ‘ohh işede gelmiyorsun evde yatıp yuvarlanıyorsun’ diyor.😃 Ben diyorum vücudumdaki tüm deliklerden hormon yüklüyorlar bir de yaşadığım belirsiz süreç kafayı yemediğime şükretmiyorsunda evde yattığım mı göze batıyor. 🙃
Aynen öyle canım anlamalarının imkanı yok

Canım benim betam 11. Gün 910 çıkmasına rağmen idrarda hele de kaset testte tam kıpkırmızı görmedm 10. Güne kadar hep silikti hele aksam üstü yaptıysam daha ince çizgiydi ki beta değerim çok kişinin 11. Gün değerine göre yğksek çıktı. Sadece sabah 6-7 gibi wc ye kalkıyordum incecikkk çıkıyordu çizgi slik gibi 10-11 gibi 2. Çişimde biraz daha belirginleşiyordu. Tabi bilemeyiz ama çok kıstas yapma testlere git kan ver gel rahatla
Anladım canım idrar testine güvenmicem yarın kan testim var sabahtan giderim zaten. Sağol desteğin için 🙏🏻

Canım benim. Bak bu kadar stres iyi değil. Gerçekten kendini çok yoruyorsun Bi nefes al. Bi hava al Herşey mümkün. İlaç etkisi mümkün ilaç etkisi geçtikten sonra silik çıkması mümkün. Bu kadar her saat bakarsan kendini yıpratırsın. Kan testi verdiğinde iki gün sonrası için yine stres yaşayacaksın. Sonra kese sonra kalp atışı sonra sağlık testleri. Bu bitmeyecek. Sen böyle stres yaşatırsan kendine vücudunun direncini kendin düşürürsün. Lütfen test yapmayı bırak. Süreci huzurlu ve mutlu bi şekilde geçirmeye odaklan
Yarın kan vericem o zamana kadar bıraktım saldım. Sağol desteğin için 🙏🏻

İğnenin etkisinin geçmesi çoktan bitmesi gerekmiyor mu yarın kan testim var. İdrar testim çok silikde olsa ikinci çizgim var. Mindamin Mindamin
Canım zaten idrarda silik çıkar bugünlerde veya hiç çıkmaz genelde, bazı kadınlarda ilginçtir çıkıyor..bence testten kaynaklı bu durum o yüzden herkese test gününüze kadar idrarda bakmayın derim hep ya kan verin ya da idrara güvenmeyin..böyle kafa karıştırıyor o testler..şimdi idrar testlerini kafana takma canım benim..kanda görene kadar bekle, bebeğin seninle inşallah 🤲

Bilen bilir benim 8. Gün aynen böyle çıktı ben zor görüyordum 5. Gün yapmamamin sebebide ilaçlarin etkisi geçsin diye beklemiştimm. Bence direk kan verin bu stres hiç bitmiyor ben şimdide kalp atışı için bekleyeceğim. Gönlünü ferah tut canım pozitifi göreceksin kanda inşallah 🤲🤗

Bilen bilir benim 8. Gün aynen böyle çıktı ben zor görüyordum 5. Gün yapmamamin sebebide ilaçlarin etkisi geçsin diye beklemiştimm. Bence direk kan verin bu stres hiç bitmiyor ben şimdide kalp atışı için bekleyeceğim. Gönlünü ferah tut canım pozitifi göreceksin kanda inşallah 🤲🤗
İnşallah canım desteğin için sağol 😇🙏🏻

Hiç sorma saçımın dip boyası geldi. Hiç krem yada cilt temizleme ürünü kullanmıyorum. Aldığım hormonlardan göbek sarkıyor. Aynaya bakasım gelmiyor. 🥸 Ama sonu mutluluk olsun hiç önemi yok. Ha bu arada benim ki malum yasaklardan dolayı diyor ki ama bana icazet vermelisin artık bak hak oldu diyor 🤬😂
Tabii bi de o mesele var..koyun can derdinde kasap et derdinde 🤷‍♀️ o yüzden cennet anaların ayakları altında dememişler mi😍

Canım üstteki dün gece yaptığım altakki mor olan sabah yaptığım. Bugün ki daha koyu çıkması gerekmez miydi? Ben ondan üzüldüm

Eklentiler

• IMG_3861.jpeg
    IMG_3861.jpeg
    55,4 KB · Görüntüleme: 42
Back