Olsun, takmasan bile Aykız diye severiz kızını inşallahAy çok sevindim. Allahım kucağına almakta nasip etsin. Bende biraz önce uyuyakalmışım. Rüyamda bebeğinin adı Aykız olacak diyorlar ne kadar seviniyorum. Ne güzel bir isim diye mutlu oluyorum. (Gerçekte hiçte güzel bulmadım ama rüyamda çok beğeniyorum adı)Birden uyandım.
İnşallah canım orda duyarsın kalp atışınıBende keseyi görene kadar görmüyordum level level gidiyoruz inşallah canım İstanbul'a gidince orda gideceğim doktora artık.
AhahaAy çok sevindim. Allahım kucağına almakta nasip etsin. Bende biraz önce uyuyakalmışım. Rüyamda bebeğinin adı Aykız olacak diyorlar ne kadar seviniyorum. Ne güzel bir isim diye mutlu oluyorum. (Gerçekte hiçte güzel bulmadım ama rüyamda çok beğeniyorum adı)Birden uyandım.
İnşallah canım hayırlısıyla güzel atlatalim bu süreçleriAy biz aynı gündükmaşallahhhh bende çarşamba gidiceğim ilk kontrole . Acilde mecburi bir kontrol olmuştu kanamamda kesem görünmüştü onda insallah hepimizin sorunsuz geçer kalbide duyarız
Siz kalp atışını duyarsınız belki o zamanaBenimde aynı gün kızlar 18 Mayıs transfer günüm15 Haziran'da kontrolüm var hepimiz güzel hayırlı haberler alalım inşallah
Ouyy yerim ben onu maşallah çocuklarda hisseder bencede öyleAmin amiinn inşallahevet 13 haziran..aynen hamişlerin duası ve çocukların duası kabul olur dün yeğenlerimin anaokulu gösterileri vardı oraya gittim..büyük yeğenim 5 yaşında, teyzem ben Allahtan sana bebek istedim senin karnında bebek var ondan ağrıyo karnın dedi bana oğlum hadi inşallah sana kardeş yapıcam inşallah dedim
Merhaba. 5 üstü gebelik var demek umudunu lütfen kaybetme. Doktorun ilaçlarını bırak demeden de bırakmamalısın. İyi düşün iyi olsun karnındaki lütfen sev enerji kurmaya çalış. Güzel düşün,gebesin inşallahKızlar merhaba bugun transferim 11. Günü beta hcg 6,59 geldi hemşirem ilaçları bırakma iki gün sonra tekrar betaya baktır dedi içimde zerre umut yok ilaçları bırakmak istiyorum sizce ne yapmalıyım
Allahtan ümit kesilmez tabi ama yaşadıgım olumsuzluklardan artık pozitif düşünemez oldum bir mucize olur inşallahMerhaba. 5 üstü gebelik var demek umudunu lütfen kaybetme. Doktorun ilaçlarını bırak demeden de bırakmamalısın. İyi düşün iyi olsun karnındaki lütfen sev enerji kurmaya çalış. Güzel düşün,gebesin inşallah
Sakın bırakmaKızlar merhaba bugun transferim 11. Günü beta hcg 6,59 geldi hemşirem ilaçları bırakma iki gün sonra tekrar betaya baktır dedi içimde zerre umut yok ilaçları bırakmak istiyorum sizce ne yapmalıyım
Canım anlayabiliyorum tüp bebeğe gidenlerden hiçbirimizin inan yaşadıkları güllük gülistanlık değil hepimizin acıları var ama bebemiz için mücadeleyi asla bırakmamalıyız. Nasibimizde ne zaman varsa ozaman olacak bizler elimizden geleni yapıyoruz umudunu kırma her şey yüce rabbimden. Lütfen olumsuz düşünme hayat mucizelerle dolu. 2 gün sonra güzel haberle inşallah gelirsin.Allahtan ümit kesilmez tabi ama yaşadıgım olumsuzluklardan artık pozitif düşünemez oldum bir mucize olur inşallah
Evet kuzum demiştin sen bana o arkadaşı biliyorum hayırlısıysa zamanıysa tutunacak dünyaya gelecek ama durduramıyorum işte bazen hiç stresimi. Bu sürecin de en büyük sınavlarından biri bu işteKuzum, transferden sonra 2 saat hastanede dinlenip sonrasında 6 saat araba sürüp nöbete yetişen, ertesi gün nöbet çıkışı sunumu olduğu için uyumadan sunumunu yapan, izin veya rapor alamadan dahiliye gibi yoğun bir serviste ayaküstü çoğunlukla koşturarak çalışan bir doktor arkadaşımın bebeği tutundu ve şimdi 14 haftalık oldu çok şükür❤❤❤ tutunacak olan transferden sonra maratona çıksan oraya yapışıyor canım, yaşadığın şeyler tutunmayı engelleyecek şeyler değil kafanı takma bunlara..olumlu düşün ve bebişe pozitif enerji gönder asıl önemli olan bu..inşallah sımsıkı tutunmuştur sana bebişin
İnşallah canım gün geçtikçe heyecan artıyor bende güzel haberler alalım inşallah hepimizSiz kalp atışını duyarsınız belki o zamana
Teşekkür ederim güzel dileklerin için inşallah mucizem benimledirCanım anlayabiliyorum tüp bebeğe gidenlerden hiçbirimizin inan yaşadıkları güllük gülistanlık değil hepimizin acıları var ama bebemiz için mücadeleyi asla bırakmamalıyız. Nasibimizde ne zaman varsa ozaman olacak bizler elimizden geleni yapıyoruz umudunu kırma her şey yüce rabbimden. Lütfen olumsuz düşünme hayat mucizelerle dolu. 2 gün sonra güzel haberle inşallah gelirsin.
Sakın bırakma kuzum, geç tutunma olmuşsa ancak artıyordur beta..insallah sımsıkı tutunmuştur ve güzel güzel artar betaKızlar merhaba bugun transferim 11. Günü beta hcg 6,59 geldi hemşirem ilaçları bırakma iki gün sonra tekrar betaya baktır dedi içimde zerre umut yok ilaçları bırakmak istiyorum sizce ne yapmalıyım
Aynen öyle kuzum..kafanı başka yöne çekecek şeylerle uğraşmak iyi gelebilir sana ki ben öyle yapıyorum gerçekten de transferin kaçıncı gününde olduğumu her seferinde hesaplamak zorunda kalıyorumEvet kuzum demiştin sen bana o arkadaşı biliyorum hayırlısıysa zamanıysa tutunacak dünyaya gelecek ama durduramıyorum işte bazen hiç stresimi. Bu sürecin de en büyük sınavlarından biri bu işte
İnşallah pazara günü tekrar beta baktırıcam belli olur zaten saolun allah razı olsun sizdenSakın bırakma kuzum, geç tutunma olmuşsa ancak artıyordur beta..insallah sımsıkı tutunmuştur ve güzel güzel artar beta
Ayyy insallahhhhBenimde aynı gün kızlar 18 Mayıs transfer günüm15 Haziran'da kontrolüm var hepimiz güzel hayırlı haberler alalım inşallah
Anladım canım tamam teşekkür ederimCanım doğal siklus transferi ise son adet tarihine göre hesaplanıyor ama ilaç kullanarak transfer olmuşsa transfer tarihinden 12 gün geriye gidip o tarih son adet tarihi olarak kabul edilir ve öyle hesaplanır
Ah ne güzel valla en güzelini yapıyorsunAynen öyle kuzum..kafanı başka yöne çekecek şeylerle uğraşmak iyi gelebilir sana ki ben öyle yapıyorum gerçekten de transferin kaçıncı gününde olduğumu her seferinde hesaplamak zorunda kalıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?