2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Çok haklısınız bazen bende kendi kendime konuşup ağlayınca daha çok ferahlıyorum kendimle konuşmak başkasıyla konuşmaktan bin kat iyi geliyor sizi sizden başka kimse anlayamaz eşiniz bile Rabbim yardımcımız olsun

Maşallah allah sağlıcakla kucağına almayı nasıp etsın

Kızlar idrar testi yapmıştım ikinci çizgi koyu şekilde çıkmıştı. Sabah ve gece tekrarladım giderek ikinci çizgi hayalet oldu ve son taptığımda kayboldu sanırım yarım doz iğneden çift çizgi çıkmış. Çok üzgünüm

İkinci çizgi her saat giderek azalıyor… hamile olsam koyulaşırdı

Ovitrelle etkisiyle önce pozitif çıkıp sonra azalır mı? Ya da şöyle sorayım iğnenin etkisi geçince hamileysek tekrar artabilir mi?

Canım benim 12.gün 15 çıkıp güzel güzel ilerleyen arkadaşlarımız var burada, Allahın izniyle inşallah senin de güzel güzel ilerler ve sağlıcakla alırsın bebişini kucağına inşallah

Ovitrelle etkisiyle önce pozitif çıkıp sonra azalır mı? Ya da şöyle sorayım iğnenin etkisi geçince hamileysek tekrar artabilir mi?
Benim iki tane ovitrelle bile öyle net bir çizgi yapmamıştı..Canım 8.günün bugün, kafan bu kadar bulandıysa idrarda değil kanda baktır, düşük bir değer de olsa gebeysen çıkar kanda, iki gün sonra tekrar baktırırsın..ben idrar testlerine hiç güvenmiyorum zira onlar yüzünden kızkardeşim hala uğraşıyor
İğnenin etkisi geçince eğer bebek yerlesmişse yükseliyor beta

Son düzenleme:
Evet tabii ki öyle, senin etkilenmen de normal..burada ilk değeri 20 çıkıp kimyasal olan da var ilk değeri 15 çıkıp sağlıklı ilerleyen de var..geç yerleşme olmuşsa böyle olur, inşallah seninki de öyledir ve sağlıklı ilerler

Burası da bunun için var..aynı şeyleri yaşayan insanlar birbirlerini daha iyi anlıyorlar ve destek oluyorlar..zaten dünyanın hormonunu yükleniyor vücudumuza ve bu hormonların yaptığı değişiklikleri anlamayan erkekler doğal olarak bizi de anlamıyorlar..dediğin gibi rabbim yardımcımız olsun

Yarım iğnenin o kadar idrara geçip görülmesi çok ilginç..ben iki tane yaptırmıştım değil net çizgi hayalet çizgi bile çıkmamıştı

Eşim bana takılıyor ‘ohh işede gelmiyorsun evde yatıp yuvarlanıyorsun’ diyor. Ben diyorum vücudumdaki tüm deliklerden hormon yüklüyorlar bir de yaşadığım belirsiz süreç kafayı yemediğime şükretmiyorsunda evde yattığım mı göze batıyor.

Ya benımkıde benı kandırmıyorsun dımı hamılesın dımı yoksa ışe gıtmemek ıçın bahanemı buldun dıyor dedım he he ultrasyonda yalan göbektekı morluklardan zevk alıyorum dedım kusuyorum yalandan maymuna döndüm evde ayaklarım çatlamış hıç krem falanda kullanmıyorum ya zararlıysa dıyebu kocalarımız manyak gerçektençok şukur dıyorum yıne

Neden o zaman giderek ikinci çizgi silikleşti canım çok sıkkın. Her gün koyulaşması gerekmiyor mu? İdrarımız değişkenlik gösterebilir mi? Ya gerçekten anlamadım en son yaptığım testte böyle çok dikkatli bakarsan hayalet çizgi kaldı

Yarım iğnenin o kadar idrara geçip görülmesi çok ilginç..ben iki tane yaptırmıştım değil net çizgi hayalet çizgi bile çıkmamıştı
Ben hiç anlamadım yarın kan testi günüm idrarımda koyulaşması gerekirken silikleşti

İğnenin etkisinin geçmesi çoktan bitmesi gerekmiyor mu yarın kan testim var. İdrar testim çok silikde olsa ikinci çizgim var. Mindamin

İğnenin etkisinin geçmesi çoktan bitmesi gerekmiyor mu yarın kan testim var. İdrar testim çok silikde olsa ikinci çizgim var. Mindamin
Sakin olun lütfen, panik olmuşsunuz. Vücudunuzda iğne etkisi de olabilir olmayabilir de . Stresten arınmak için ya kan testi vermeye gidin ya da gününüzü bekleyin bu arada hiç test yapmadan.

Canım doktorum bir krem önerdi bana yüzümdeki kuruluk ve yanma için ciltteki bu kuruluğu progestan yapıyormuş sabah bulantılarım var tansiyonum düşüyor

Hiç sorma saçımın dip boyası geldi. Hiç krem yada cilt temizleme ürünü kullanmıyorum. Aldığım hormonlardan göbek sarkıyor. Aynaya bakasım gelmiyor. Ama sonu mutluluk olsun hiç önemi yok. Ha bu arada benim ki malum yasaklardan dolayı diyor ki ama bana icazet vermelisin artık bak hak oldu diyor

Malum yasaklardan dolayı benimki sesini çıkarmıyor çocuğu kendi istedi aklımda yokken hiç artık 1 ay mı olur 2 aymi bekleyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…