Çok haklısınız bazen bende kendi kendime konuşup ağlayınca daha çok ferahlıyorum kendimle konuşmak başkasıyla konuşmaktan bin kat iyi geliyor sizi sizden başka kimse anlayamaz eşiniz bileGerçekten hepimiz zor süreçlerden geçiyoruzbazen yaşadıklarımı anlatmaya çalışıyorum ama anlatsam da karşımdaki insan beni anlayamaz diyorum kalıyorum öyle..Allah yardımcımız olsun hepimizin miniklerimizi sağlıkla alalım kucaklarımıza Allah bağışlasın evladınızı çok şükür o duyguyu tatmışsınız..şuan hangi aşamadasiniz transferiniz mi yapıldı sizinde
Maşallah allah sağlıcakla kucağına almayı nasıp etsınKızlar doktordan çıktım yolk ve keseyi gördük çok şükür kalp atışı için 10 gün sonra gel garanti olsun dedi istanbuldaki doktoruma gidecegim inşaallah.Mindamin senin dediğin gibi yaptı hesabı 5 buçuk haftalık sesi transferin üstüne 12 gün ekledi
Canım benim 12.gün 15 çıkıp güzel güzel ilerleyen arkadaşlarımız var burada, Allahın izniyle inşallah senin de güzel güzel ilerler ve sağlıcakla alırsın bebişini kucağına inşallahKızlar 25 mayısta 5. Gün embriyosu transferi oldum. 12. Gün kan testimde beta hcg 15 çıktı. Kimyasal olma ihtimali varmış.Normalde oksapar ve bir adet progestan dex kullanıyordum. Lutinus günde 3 fitil ve günde 3 adet estrofem.Test sonucundan sonra progestan dex iğnesini 2 ye çıkardı doktor. 4 gün sonra tekrar kan testi ver dedi. Yarın kan testine gideceğim. Yükselir mi sizce ?? çok heyecanlıyım. Bu 4 gün sürekli herşeye ağladım. Bana da dua edin
Benim iki tane ovitrelle bile öyle net bir çizgi yapmamıştı..Canım 8.günün bugün, kafan bu kadar bulandıysa idrarda değil kanda baktır, düşük bir değer de olsa gebeysen çıkar kanda, iki gün sonra tekrar baktırırsın..ben idrar testlerine hiç güvenmiyorum zira onlar yüzünden kızkardeşim hala uğraşıyorOvitrelle etkisiyle önce pozitif çıkıp sonra azalır mı? Ya da şöyle sorayım iğnenin etkisi geçince hamileysek tekrar artabilir mi?
Evet tabii ki öyle, senin etkilenmen de normal..burada ilk değeri 20 çıkıp kimyasal olan da var ilk değeri 15 çıkıp sağlıklı ilerleyen de var..geç yerleşme olmuşsa böyle olur, inşallah seninki de öyledir ve sağlıklı ilerlerYa inşallahİlk hemşirlerle konuşunca onlar pozitif kabul edebiliriz ama kimyasal olma ihtimali var gene de moralinizi bozmayın dedi. Embriyolog ya düşük çıkmış ben sizden çok umutluydum. Büyük ihtimal ilk baş yüksekti sonra düşmüş değer diyince beni ağlama krizleri tuttu. Tabi onlar da her türlü ihtimali söylemeliler ama insan herşeyden çok etkileniyor.
Pazartesi yada salı gideceğim canım. Büyük ihtimalle pazartesi giderim :)
Hadi güzel haberlerinizi verin bize inşallahBeni 21inde çağırdılar
Burası da bunun için var..aynı şeyleri yaşayan insanlar birbirlerini daha iyi anlıyorlar ve destek oluyorlar..zaten dünyanın hormonunu yükleniyor vücudumuza ve bu hormonların yaptığı değişiklikleri anlamayan erkekler doğal olarak bizi de anlamıyorlar..dediğin gibi rabbim yardımcımız olsunÇok haklısınız bazen bende kendi kendime konuşup ağlayınca daha çok ferahlıyorum kendimle konuşmak başkasıyla konuşmaktan bin kat iyi geliyor sizi sizden başka kimse anlayamaz eşiniz bileRabbim yardımcımız olsun
Yarım iğnenin o kadar idrara geçip görülmesi çok ilginç..ben iki tane yaptırmıştım değil net çizgi hayalet çizgi bile çıkmamıştıKızlar idrar testi yapmıştım ikinci çizgi koyu şekilde çıkmıştı. Sabah ve gece tekrarladım giderek ikinci çizgi hayalet oldu ve son taptığımda kayboldu sanırım yarım doz iğneden çift çizgi çıkmış. Çok üzgünüm
Eşim bana takılıyor ‘ohh işede gelmiyorsun evde yatıp yuvarlanıyorsun’ diyor.Burası da bunun için var..aynı şeyleri yaşayan insanlar birbirlerini daha iyi anlıyorlar ve destek oluyorlar..zaten dünyanın hormonunu yükleniyor vücudumuza ve bu hormonların yaptığı değişiklikleri anlamayan erkekler doğal olarak bizi de anlamıyorlar..dediğin gibi rabbim yardımcımız olsun
Ya benımkıde benı kandırmıyorsun dımı hamılesın dımı yoksa ışe gıtmemek ıçın bahanemı buldun dıyor dedım he he ultrasyonda yalan göbektekı morluklardan zevk alıyorum dedım kusuyorum yalandan maymuna döndüm evde ayaklarım çatlamış hıç krem falanda kullanmıyorum ya zararlıysa dıyeEşim bana takılıyor ‘ohh işede gelmiyorsun evde yatıp yuvarlanıyorsun’ diyor.Ben diyorum vücudumdaki tüm deliklerden hormon yüklüyorlar bir de yaşadığım belirsiz süreç kafayı yemediğime şükretmiyorsunda evde yattığım mı göze batıyor.
Neden o zaman giderek ikinci çizgi silikleşti canım çok sıkkın. Her gün koyulaşması gerekmiyor mu? İdrarımız değişkenlik gösterebilir mi? Ya gerçekten anlamadım en son yaptığım testte böyle çok dikkatli bakarsan hayalet çizgi kaldıBenim iki tane ovitrelle bile öyle net bir çizgi yapmamıştı..Canım 8.günün bugün, kafan bu kadar bulandıysa idrarda değil kanda baktır, düşük bir değer de olsa gebeysen çıkar kanda, iki gün sonra tekrar baktırırsın..ben idrar testlerine hiç güvenmiyorum zira onlar yüzünden kızkardeşim hala uğraşıyor
İğnenin etkisi geçince eğer bebek yerlesmişse yükseliyor beta
Ben hiç anlamadım yarın kan testi günüm idrarımda koyulaşması gerekirken silikleştiYarım iğnenin o kadar idrara geçip görülmesi çok ilginç..ben iki tane yaptırmıştım değil net çizgi hayalet çizgi bile çıkmamıştı
Sakin olun lütfen, panik olmuşsunuz. Vücudunuzda iğne etkisi de olabilir olmayabilir de . Stresten arınmak için ya kan testi vermeye gidin ya da gününüzü bekleyin bu arada hiç test yapmadan.İğnenin etkisinin geçmesi çoktan bitmesi gerekmiyor mu yarın kan testim var. İdrar testim çok silikde olsa ikinci çizgim var.Mindamin
Canım doktorum bir krem önerdi bana yüzümdeki kuruluk ve yanma için ciltteki bu kuruluğu progestan yapıyormuş sabah bulantılarım var tansiyonum düşüyorYa benımkıde benı kandırmıyorsun dımı hamılesın dımı yoksa ışe gıtmemek ıçın bahanemı buldun dıyor dedım he he ultrasyonda yalan göbektekı morluklardan zevk alıyorum dedım kusuyorum yalandan maymuna döndüm evde ayaklarım çatlamış hıç krem falanda kullanmıyorum ya zararlıysa dıyebu kocalarımız manyak gerçekten çok şukur dıyorum yıne
Hiç sorma saçımın dip boyası geldi. Hiç krem yada cilt temizleme ürünü kullanmıyorum. Aldığım hormonlardan göbek sarkıyor. Aynaya bakasım gelmiyor.Ya benımkıde benı kandırmıyorsun dımı hamılesın dımı yoksa ışe gıtmemek ıçın bahanemı buldun dıyor dedım he he ultrasyonda yalan göbektekı morluklardan zevk alıyorum dedım kusuyorum yalandan maymuna döndüm evde ayaklarım çatlamış hıç krem falanda kullanmıyorum ya zararlıysa dıyebu kocalarımız manyak gerçekten çok şukur dıyorum yıne
Malum yasaklardan dolayı benimki sesini çıkarmıyor çocuğu kendi istedi aklımda yokken hiçHiç sorma saçımın dip boyası geldi. Hiç krem yada cilt temizleme ürünü kullanmıyorum. Aldığım hormonlardan göbek sarkıyor. Aynaya bakasım gelmiyor.Ama sonu mutluluk olsun hiç önemi yok. Ha bu arada benim ki malum yasaklardan dolayı diyor ki ama bana icazet vermelisin artık bak hak oldu diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?