• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Ay çok sevindim. Allahım kucağına almakta nasip etsin. Bende biraz önce uyuyakalmışım. Rüyamda bebeğinin adı Aykız olacak diyorlar ne kadar seviniyorum. Ne güzel bir isim diye mutlu oluyorum. (Gerçekte hiçte güzel bulmadım ama rüyamda çok beğeniyorum adı)Birden uyandım.😉😂
Olsun, takmasan bile Aykız diye severiz kızını inşallah 🤲🥰😍

Ay çok sevindim. Allahım kucağına almakta nasip etsin. Bende biraz önce uyuyakalmışım. Rüyamda bebeğinin adı Aykız olacak diyorlar ne kadar seviniyorum. Ne güzel bir isim diye mutlu oluyorum. (Gerçekte hiçte güzel bulmadım ama rüyamda çok beğeniyorum adı)Birden uyandım.😉😂
Ahaha 🤣 hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım 🤲 teşekkür ederim güzel dileklerin için 🙏 senden de güzel haberler bekliyoruz.

Amin amiinn inşallah🤲🤲🤲 evet 13 haziran..aynen hamişlerin duası ve çocukların duası kabul olur😍 dün yeğenlerimin anaokulu gösterileri vardı oraya gittim..büyük yeğenim 5 yaşında, teyzem ben Allahtan sana bebek istedim senin karnında bebek var ondan ağrıyo karnın dedi bana😅 oğlum hadi inşallah sana kardeş yapıcam inşallah dedim😍
Ouyy yerim ben onu maşallah çocuklarda hisseder bencede öyle😬🤗🫣

Kızlar merhaba bugun transferim 11. Günü beta hcg 6,59 geldi hemşirem ilaçları bırakma iki gün sonra tekrar betaya baktır dedi içimde zerre umut yok ilaçları bırakmak istiyorum sizce ne yapmalıyım 😞

Kızlar merhaba bugun transferim 11. Günü beta hcg 6,59 geldi hemşirem ilaçları bırakma iki gün sonra tekrar betaya baktır dedi içimde zerre umut yok ilaçları bırakmak istiyorum sizce ne yapmalıyım 😞
Merhaba. 5 üstü gebelik var demek umudunu lütfen kaybetme. Doktorun ilaçlarını bırak demeden de bırakmamalısın. İyi düşün iyi olsun karnındaki lütfen sev enerji kurmaya çalış. Güzel düşün,gebesin inşallah

Merhaba. 5 üstü gebelik var demek umudunu lütfen kaybetme. Doktorun ilaçlarını bırak demeden de bırakmamalısın. İyi düşün iyi olsun karnındaki lütfen sev enerji kurmaya çalış. Güzel düşün,gebesin inşallah
Allahtan ümit kesilmez tabi ama yaşadıgım olumsuzluklardan artık pozitif düşünemez oldum bir mucize olur inşallah 🙏

Allahtan ümit kesilmez tabi ama yaşadıgım olumsuzluklardan artık pozitif düşünemez oldum bir mucize olur inşallah 🙏
Canım anlayabiliyorum tüp bebeğe gidenlerden hiçbirimizin inan yaşadıkları güllük gülistanlık değil hepimizin acıları var ama bebemiz için mücadeleyi asla bırakmamalıyız. Nasibimizde ne zaman varsa ozaman olacak bizler elimizden geleni yapıyoruz umudunu kırma her şey yüce rabbimden. Lütfen olumsuz düşünme hayat mucizelerle dolu. 2 gün sonra güzel haberle inşallah gelirsin.

Kuzum, transferden sonra 2 saat hastanede dinlenip sonrasında 6 saat araba sürüp nöbete yetişen, ertesi gün nöbet çıkışı sunumu olduğu için uyumadan sunumunu yapan, izin veya rapor alamadan dahiliye gibi yoğun bir serviste ayaküstü çoğunlukla koşturarak çalışan bir doktor arkadaşımın bebeği tutundu ve şimdi 14 haftalık oldu çok şükür❤❤❤ tutunacak olan transferden sonra maratona çıksan oraya yapışıyor canım, yaşadığın şeyler tutunmayı engelleyecek şeyler değil kafanı takma bunlara..olumlu düşün ve bebişe pozitif enerji gönder asıl önemli olan bu..inşallah sımsıkı tutunmuştur sana bebişin🤲🤲🤲
Evet kuzum demiştin sen bana o arkadaşı biliyorum hayırlısıysa zamanıysa tutunacak dünyaya gelecek ama durduramıyorum işte bazen hiç stresimi. Bu sürecin de en büyük sınavlarından biri bu işte

Canım anlayabiliyorum tüp bebeğe gidenlerden hiçbirimizin inan yaşadıkları güllük gülistanlık değil hepimizin acıları var ama bebemiz için mücadeleyi asla bırakmamalıyız. Nasibimizde ne zaman varsa ozaman olacak bizler elimizden geleni yapıyoruz umudunu kırma her şey yüce rabbimden. Lütfen olumsuz düşünme hayat mucizelerle dolu. 2 gün sonra güzel haberle inşallah gelirsin.
Teşekkür ederim güzel dileklerin için inşallah mucizem benimledir 🙏😞

Sakın bırakma kuzum, geç tutunma olmuşsa ancak artıyordur beta..insallah sımsıkı tutunmuştur ve güzel güzel artar beta🤲🤲🤲

Son düzenleme:
Evet kuzum demiştin sen bana o arkadaşı biliyorum hayırlısıysa zamanıysa tutunacak dünyaya gelecek ama durduramıyorum işte bazen hiç stresimi. Bu sürecin de en büyük sınavlarından biri bu işte
Aynen öyle kuzum..kafanı başka yöne çekecek şeylerle uğraşmak iyi gelebilir sana ki ben öyle yapıyorum gerçekten de transferin kaçıncı gününde olduğumu her seferinde hesaplamak zorunda kalıyorum😅

Canım doğal siklus transferi ise son adet tarihine göre hesaplanıyor ama ilaç kullanarak transfer olmuşsa transfer tarihinden 12 gün geriye gidip o tarih son adet tarihi olarak kabul edilir ve öyle hesaplanır
Anladım canım tamam teşekkür ederim

Aynen öyle kuzum..kafanı başka yöne çekecek şeylerle uğraşmak iyi gelebilir sana ki ben öyle yapıyorum gerçekten de transferin kaçıncı gününde olduğumu her seferinde hesaplamak zorunda kalıyorum😅
Ah ne güzel valla en güzelini yapıyorsun❤️ neyse haftasonu geldi allahtan daha hızlı geçer vakit

Back