Amin amin çok amin inşallahSağol canım benim inşallahhepimiz sağlıcakla kucağımıza alalım senden de güzel haberler bekliyor olacağız Rabbim sağlıkla tutundursun bebişini
Ne zamandı sizin transferKızlar doktordan çıktım yolk ve keseyi gördük çok şükür kalp atışı için 10 gün sonra gel garanti olsun dedi istanbuldaki doktoruma gidecegim inşaallah.Mindamin senin dediğin gibi yaptı hesabı 5 buçuk haftalık sesi transferin üstüne 12 gün ekledi
18 Mayıs'ti canım Allah razı olsun hep beraber sevinelim inşallahNe zamandı sizin transfermaşallah kalp atışını da duyarsınız inşallah sağlıklı ilerlesin
Hayırlı olsuunnSelam kızlar. Bende kalp atışını duydum bugün7+1 olmuşuz. Çok güzel bir duyguymuş. İnşallah hepiniz tadarsınız
Gözün aydın canımKızlar doktordan çıktım yolk ve keseyi gördük çok şükür kalp atışı için 10 gün sonra gel garanti olsun dedi istanbuldaki doktoruma gidecegim inşaallah.Mindamin senin dediğin gibi yaptı hesabı 5 buçuk haftalık sesi transferin üstüne 12 gün ekledi
İnşallah inşallahHayırlı olsuunninşallah darısı başımıza
Bende keseyi görene kadar görmüyordum level level gidiyoruz inşallah canım İstanbul'a gidince orda gideceğim doktora artık.Gözün aydın canımsırada kalp atışı var. Onu da inşallah sağlıkla duyarsın ben kalp atışını duyana kadar kendimi hamile gibi görmüyordum ama şimdi değişti
Hadi gözünaydın canımKızlar doktordan çıktım yolk ve keseyi gördük çok şükür kalp atışı için 10 gün sonra gel garanti olsun dedi istanbuldaki doktoruma gidecegim inşaallah.Mindamin senin dediğin gibi yaptı hesabı 5 buçuk haftalık sesi transferin üstüne 12 gün ekledi
Ne güzel bir görüntü bu maşallah bebişeKızlar doktordan çıktım yolk ve keseyi gördük çok şükür kalp atışı için 10 gün sonra gel garanti olsun dedi istanbuldaki doktoruma gidecegim inşaallah.Mindamin senin dediğin gibi yaptı hesabı 5 buçuk haftalık sesi transferin üstüne 12 gün ekledi
Canım doğal siklus transferi ise son adet tarihine göre hesaplanıyor ama ilaç kullanarak transfer olmuşsa transfer tarihinden 12 gün geriye gidip o tarih son adet tarihi olarak kabul edilir ve öyle hesaplanırMindamin canım ben 2 haziranda oldum ya transfer nasıl hesaplanıyor ne kadarlık hamile olduğumuz ?
Canım benim inşallah sımsıkı tutunmuştur bebişin sana ve yarın güzel bir beta görürüz inşallahSelam kızlar bugun transfer 10.gunum normalde de regl günüm bugün kasik ağrım var ara ara batmalar yarın test yapacağız kan verme günümüz allahim dualarımızı kabul etsin bir yanım kıpır kıpır bi yanım nasıl korkuyor anlatamam benim için dua edin lütfen kız kardeşlerim
İnşallah canım hayırlısıyla duyarızNe güzel bir görüntü bu maşallah bebişehadi sırada kalp atışı var dünyanın en güzel sesi❤ tüp bebek hesabı her yerde öyledir ama internet siteleri farklı yapıyor kafa karıştırıyorlar
Ay çok sevindim. Allahım kucağına almakta nasip etsin. Bende biraz önce uyuyakalmışım. Rüyamda bebeğinin adı Aykız olacak diyorlar ne kadar seviniyorum. Ne güzel bir isim diye mutlu oluyorum. (Gerçekte hiçte güzel bulmadım ama rüyamda çok beğeniyorum adı)Birden uyandım.Selam kızlar. Bende kalp atışını duydum bugün7+1 olmuşuz. Çok güzel bir duyguymuş. İnşallah hepiniz tadarsınız
Ay biz aynı gündük18 Mayıs'ti canım Allah razı olsun hep beraber sevinelim inşallah
Ami hepimizin dualari kabul olsunCanım benim inşallah sımsıkı tutunmuştur bebişin sana ve yarın güzel bir beta görürüz inşallahrabbim hayırlısıyla kucağına versin bebişini
Kızlar doktordan çıktım yolk ve keseyi gördük çok şükür kalp atışı için 10 gün sonra gel garanti olsun dedi istanbuldaki doktoruma gidecegim inşaallah.Mindamin senin dediğin gibi yaptı hesabı 5 buçuk haftalık sesi transferin üstüne 12 gün ekledi
Benimde aynı gün kızlar 18 Mayıs transfer günümAy biz aynı gündükmaşallahhhh bende çarşamba gidiceğim ilk kontrole . Acilde mecburi bir kontrol olmuştu kanamamda kesem görünmüştü onda insallah hepimizin sorunsuz geçer kalbide duyarız
Amin amiinn inşallahİnşallah canım hayırlısıyla duyarızsenin test günün 13 Haziranmiydi ? senide bekliyoruz heyecanla dualarım seninle hamislerin duası kabul olurmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?