- 9 Nisan 2021
- 622
- 978
- 53
- 40
Canım çok uzuldum sıkma canını toparlan bı an evvel baştan başla hemen ınşallah olacak hayırlısı ıle dualarım senı leArkadaşlar benimde bugün kan testi verme günümdü. Bu üçüncü testim olacak doktor değerler beklediğimizden az katlanmış dedi. Çok canım sıkıldı. Bu kaçıncı popom üstüne oturuşum.Allahım isyan değil ama sitem benim ki. Hiç haketmeyen evlat kıymeti bilmeyen insanlar anne oluyor. Ne diyeyim bunda da vardır bir hikmet
En son perşembe vermiştim 344’dü bugün 812Kaç oranında artmis ki canım değerler.
Bizim burda da 250 lira 2 kere yaptırdım zatenacılde yaptım ben cumartesı 2saatte çıkmıştı bezmıalemde bıde 120tl odedık ozelde geçen sene 580vermıştım benım doktorum bezmıalemde dıye orda vermek ıstedım ıyıde oldu
Ya maşallah çok sabırlısınız ben beklemeyemem okadar acıl dıyorum gıdınce normal kan tahlılınde bıleBizim burda da 250 lira 2 kere yaptırdım zatenacelem yok beklerim dedim sağlık ocağını
Doktor ne dedi çok kötü değil sankiEn son perşembe vermiştim 344’dü bugün 812
Üzüntünü en derinimde hissettim 4 gündür canım çok yanıyor. Allah'ım bize de nasip etsin inşallahArkadaşlar benimde bugün kan testi verme günümdü. Bu üçüncü testim olacak doktor değerler beklediğimizden az katlanmış dedi. Çok canım sıkıldı. Bu kaçıncı popom üstüne oturuşum.Allahım isyan değil ama sitem benim ki. Hiç haketmeyen evlat kıymeti bilmeyen insanlar anne oluyor. Ne diyeyim bunda da vardır bir hikmet
Anladım canım şuan sanırım 1200 lerde olması gerekiyordu sen tekrar ver 2 gün sonra bence 2 testle belli olmaz hemen moralinide bozma lütfen ilk testin mi 344 du.En son perşembe vermiştim 344’dü bugün 812
Ne oldu pek takip edemedim burayı kan verdin miİn şa Allah düşündüğünüz gibi olur..iğnemi bile bu gün vurmak istemedim..oturub düşünüyorum doğal yolla nasıl hamile kala bilirim
Ben mi sabırlıyımYa maşallah çok sabırlısınız ben beklemeyemem okadar acıl dıyorum gıdınce normal kan tahlılınde bılehayırlısı olsun ınşallah sabırlı olmanız çok güzel sonucunuz yarınmı çıkacak sızın hayırlısı olsun ınşallah
Evet tembeller sabah girerler kesin sisteme,nabzın nasıl kalbim bugün çok hızlı çarpıyorSen bugün verdin değil mi test canım?Pesperuu
Benimde öyleydi sabah heyecandan da olabilir bilmiyorum ama arada böyle hızlı hızlı atıyor.Evet tembeller sabah girerler kesin sisteme,nabzın nasıl kalbim bugün çok hızlı çarpıyor
Aaa test mi ben hepsiburadadan 2tanesini 37 liraya aldım ertesi gün eve geliyor erken gebelik prodoctor diyeNe ucuzkı canım 120tl ye almıştım ben cuma gunu geçen sene 40tl ıdı
Ben mi sabırlıyım3.gün idrar testi yaptım ya açıkçası biraz içim rahat kanamam durdu beklerim dedim.kanama sonrası bir beta yaptırmıştım iyi çıkmıştı zaten
Sizinle yazışıyorumBenimde öyleydi sabah heyecandan da olabilir bilmiyorum ama arada böyle hızlı hızlı atıyor.
Bir kere yaşadık ya kesin emindim hissettim o yüzden yaptım aslında yoksa 5. Gün yapardım3. Günde nedir yahu hakkaten
Aslında bende hissettim ilkinde olan herşey oldu hatta bunda daha belirgindi transferin 2. Günü akşamı kasıklarım karnım gerildi ağrıdı sanki bir uğraş var gibiBir kere yaşadık ya kesin emindim hissettim o yüzden yaptım aslında yoksa 5. Gün yapardım
Ama her artışta %50 yeterli diyorlar 2. Test 500 desek diğer test 750 olsa sorun olmuyor kiAnladım canım şuan sanırım 1200 lerde olması gerekiyordu sen tekrar ver 2 gün sonra bence 2 testle belli olmaz hemen moralinide bozma lütfen ilk testin mi 344 du.
İnanmıcaksın ama onu transfer olduğum andan itibaren sol kasık kısmında karınca ısırığı gibi hissettim gidince bakıcam solda mıAslında bende hissettim ilkinde olan herşey oldu hatta bunda daha belirgindi transferin 2. Günü akşamı kasıklarım karnım gerildi ağrıdı sanki bir uğraş var gibibenimki uğraşıyormus demek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?