2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Canım çok uzuldum sıkma canını toparlan bı an evvel baştan başla hemen ınşallah olacak hayırlısı ıle dualarım senı le

Bizim burda da 250 lira 2 kere yaptırdım zaten acelem yok beklerim dedim sağlık ocağını
Ya maşallah çok sabırlısınız ben beklemeyemem okadar acıl dıyorum gıdınce normal kan tahlılınde bılehayırlısı olsun ınşallah sabırlı olmanız çok güzelsonucunuz yarınmı çıkacak sızın hayırlısı olsun ınşallah

Üzüntünü en derinimde hissettim 4 gündür canım çok yanıyor. Allah'ım bize de nasip etsin inşallah

Ben mi sabırlıyım 3.gün idrar testi yaptım ya açıkçası biraz içim rahat kanamam durdu beklerim dedim.kanama sonrası bir beta yaptırmıştım iyi çıkmıştı zaten

Bir kere yaşadık ya kesin emindim hissettim o yüzden yaptım aslında yoksa 5. Gün yapardım
Aslında bende hissettim ilkinde olan herşey oldu hatta bunda daha belirgindi transferin 2. Günü akşamı kasıklarım karnım gerildi ağrıdı sanki bir uğraş var gibi benimki uğraşıyormus demek.

Anladım canım şuan sanırım 1200 lerde olması gerekiyordu sen tekrar ver 2 gün sonra bence 2 testle belli olmaz hemen moralinide bozma lütfen ilk testin mi 344 du.
Ama her artışta %50 yeterli diyorlar 2. Test 500 desek diğer test 750 olsa sorun olmuyor ki

Aslında bende hissettim ilkinde olan herşey oldu hatta bunda daha belirgindi transferin 2. Günü akşamı kasıklarım karnım gerildi ağrıdı sanki bir uğraş var gibi benimki uğraşıyormus demek.
İnanmıcaksın ama onu transfer olduğum andan itibaren sol kasık kısmında karınca ısırığı gibi hissettim gidince bakıcam solda mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…