Aynen canım farklıymış bugün genetik test verirken doktora sordum biz yapmıyoruz dedi. Doktor istemedi ben okurken gördüm yaptırmak daha doğru olur diye düşündükCanım hasar testini dr mu istedi, eşimde morfoloji 1, varikosel ameliyatı oldu ameliyattan önce sperm 0 dı ameliyattan sonra 1 milyona çıktı ama o da 8 ay sonra anca yükseldi, eşim için genetik test yaptırmıştık bir sorun yoktu test sonucunda, bu hasar testi farklı bir şey mi
Bakalım inşallah canım Allah büyük elimizden geleni yapmaya çalışacağızCanım çok üzüldüm hayırlısı değılmış üzme kendını ınşallah bıdahakıne guzel sonuç alırsın bol bol dınlen kendını hazırla zaten anladıgım kadarıyla oozıtıf bı ınsansın oyle hıssetdımhadı bı toparlan adetle gıt başla
4. Günüm kendimi zor tutuyorum yaBenim gibi 3. Gün yapmasınlar dimi
Aman kardeşim yapma dur 8. Güne kadar bekledim ben en erken o zaman yapın bence çok silik çıktı .4. Günüm kendimi zor tutuyorum ya
Ücretsız verıcem yazabılırdınız bağişlamak demek gerçekten olmamış yıne sızın kışığınız garklı demekkıÜcretsiz olarak göndericem sitede ilaç satışı yasak ban yememek için bu şekilde ifade ettim komik olan ne
Ay inşallahAman kardeşim yapma dur 8. Güne kadar bekledim ben en erken o zaman yapın bence çok silik çıktı .
Transfer sonrası ödem attırıcı besinler tüketilmemesi gerektiğini okumuştum doktorunuza sorun bence onlar şurup öneriyor zaten kabızlık içinMerhaba kızlar. Bugün transferimin 3. Günü. Kabız sorunum kuru kayısı haşlayıp tüketmeye başlayınca azalma yoluna doğru ilerliyor. Yine de çok korkuyorum WC ye gitmekten. 3 tane iğne vermişlerdi bugün için onları da yaptırdım. Şimdi hafiften kasık ağrılarım var gibi ama bu kadar erken ağrı olur mu emin olamadım
bağışlamak: kendinin olan bir malı ya da hakkı, yardım olsun diye ya da iyilik etmiş olmak için bir başkasına karşılıksız olarak vermek. Bence kelimelerden ziyade burada niyeti önemli, kelime olarak da çok kötü bir kelime değilÜcretsız verıcem yazabılırdınız bağişlamak demek gerçekten olmamış yıne sızın kışığınız garklı demekkı
acılde yaptım ben cumartesı 2saatte çıkmıştı bezmıalemde bıde 120tl odedık ozelde geçen sene 580vermıştım benım doktorum bezmıalemde dıye orda vermek ıstedım ıyıde olduYahu ücra bir köşe mi diye sordum..ertesi gün nedir yahu
Hahahah bağışlamak nedır bılıyoruz heralde de burda ılaç alamayan ınsanlar var tüp bebek ılaçları çok pahalı gerçekten bunu okuyan belkı üzülür dıye ücretsız verıcem daha kıbar bı kelıme değilmi??bağışlamak: kendinin olan bir malı ya da hakkı, yardım olsun diye ya da iyilik etmiş olmak için bir başkasına karşılıksız olarak vermek. Bence kelimelerden ziyade burada niyeti önemli, kelime olarak da çok kötü bir kelime değil
Bence eş anlamlı, ve ben sizin gibi dalga geçerek değil her iki tarafı da kazanmak adına yazdım. Vermek isteyen de iyi niyetli, almak isteyen de üzülmemesi adına zaten tdkdaki anlamını paylaştım. Siz vermek isteyen kişiyi yorumunuzla eleştirmiş oluyorsunuz ve tabi beni deHahahah bağışlamak nedır bılıyoruz heralde de burda ılaç alamayan ınsanlar var tüp bebek ılaçları çok pahalı gerçekten bunu okuyan belkı üzülür dıye ücretsız verıcem daha kıbar bı kelıme değilmi??
Estahfurullah nıye dalga geçeyım kaldıkı ben begenmedım yazıyı sıze ne oluyor?? Anlamadım hayırdır bız burda kız kıza dalgada geçerız üzülürüzde amaç zaman geçırmek değilmi güzel şeylerı paylaşmak değilmi yazan kışı yorum yazmamış sıze ne oluyor??Bence eş anlamlı, ve ben sizin gibi dalga geçerek değil her iki tarafı da kazanmak adına yazdım. Vermek isteyen de iyi niyetli, almak isteyen de üzülmemesi adına zaten tdkdaki anlamını paylaştım. Siz vermek isteyen kişiyi yorumunuzla eleştirmiş oluyorsunuz ve tabi beni de
Siz nasıl diğer arkadaşlarımızın üzülebileceğini düşünebiliyosanız ben de konuyu takip eden bir kullanıcı olarak, iyi niyetle yazmış olan arkadaşımızın üzülebileceğini düşündüm, hepsi bu.Estahfurullah nıye dalga geçeyım kaldıkı ben begenmedım yazıyı sıze ne oluyor?? Anlamadım hayırdır bız burda kız kıza dalgada geçerız üzülürüzde amaç zaman geçırmek değilmi güzel şeylerı paylaşmak değilmi yazan kışı yorum yazmamış sıze ne oluyor??
Ne ucuzkı canım 120tl ye almıştım ben cuma gunu geçen sene 40tl ıdıKızlar prodıctör erken gebelik testini ne kadara aldınız? Az önce aldırdım eşime 130 a almıs da bana cok geldı hiç erken gebelik testi almamıstık. Yarın sabah yapıcam galibaa
Kızlar benim sonucum iç açıcı değildış gebelik olasılığım çok yüksek olasılıktan öte net gibi artık. Çok kötüyüm sabahtan beri mahvoldum. Gün içinde 2.testi verdim sonucum 2000'lerde. Tutunur ya da tutunmaz demiştim ama hiç aklımın ucundan geçmezdi dış gebelik. Sonucu pozitif olan kim varsa sağlıkla ilerlesin inşallah bebeklerinizi kucağınıza alın hayırlısıyla.
Kaç oranında artmis ki canım değerler.Arkadaşlar benimde bugün kan testi verme günümdü. Bu üçüncü testim olacak doktor değerler beklediğimizden az katlanmış dedi. Çok canım sıkıldı. Bu kaçıncı popom üstüne oturuşum.Allahım isyan değil ama sitem benim ki. Hiç haketmeyen evlat kıymeti bilmeyen insanlar anne oluyor. Ne diyeyim bunda da vardır bir hikmet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?