2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Aynen canım farklıymış bugün genetik test verirken doktora sordum biz yapmıyoruz dedi. Doktor istemedi ben okurken gördüm yaptırmak daha doğru olur diye düşündük

Bakalım inşallah canım Allah büyük elimizden geleni yapmaya çalışacağız

Transfer sonrası ödem attırıcı besinler tüketilmemesi gerektiğini okumuştum doktorunuza sorun bence onlar şurup öneriyor zaten kabızlık için

Ücretsız verıcem yazabılırdınız bağişlamak demek gerçekten olmamış yıne sızın kışığınız garklı demekkı
bağışlamak: kendinin olan bir malı ya da hakkı, yardım olsun diye ya da iyilik etmiş olmak için bir başkasına karşılıksız olarak vermek. Bence kelimelerden ziyade burada niyeti önemli, kelime olarak da çok kötü bir kelime değil

3.gün çift embriyo transfer olup en erken ne zaman idrar testi yaptınız kızlar

Hahahah bağışlamak nedır bılıyoruz heralde de burda ılaç alamayan ınsanlar var tüp bebek ılaçları çok pahalı gerçekten bunu okuyan belkı üzülür dıye ücretsız verıcem daha kıbar bı kelıme değilmi??

Bence eş anlamlı, ve ben sizin gibi dalga geçerek değil her iki tarafı da kazanmak adına yazdım. Vermek isteyen de iyi niyetli, almak isteyen de üzülmemesi adına zaten tdkdaki anlamını paylaştım. Siz vermek isteyen kişiyi yorumunuzla eleştirmiş oluyorsunuz ve tabi beni de

Kızlar benim sonucum iç açıcı değildış gebelik olasılığım çok yüksek olasılıktan öte net gibi artık. Çok kötüyüm sabahtan beri mahvoldum. Gün içinde 2.testi verdim sonucum 2000'lerde. Tutunur ya da tutunmaz demiştim ama hiç aklımın ucundan geçmezdi dış gebelik. Sonucu pozitif olan kim varsa sağlıkla ilerlesin inşallah bebeklerinizi kucağınıza alın hayırlısıyla.

Estahfurullah nıye dalga geçeyım kaldıkı ben begenmedım yazıyı sıze ne oluyor?? Anlamadım hayırdır bız burda kız kıza dalgada geçerız üzülürüzde amaç zaman geçırmek değilmi güzel şeylerı paylaşmak değilmi yazan kışı yorum yazmamış sıze ne oluyor??

Arkadaşlar benimde bugün kan testi verme günümdü. Bu üçüncü testim olacak doktor değerler beklediğimizden az katlanmış dedi. Çok canım sıkıldı. Bu kaçıncı popom üstüne oturuşum.Allahım isyan değil ama sitem benim ki. Hiç haketmeyen evlat kıymeti bilmeyen insanlar anne oluyor. Ne diyeyim bunda da vardır bir hikmet

Arkadaşlar ben de geçen hafta duphaston ile gonal f e başlamıştım bugüm kontrolüm vardı açıkçası biraz dr unda yüzü düştü onun düşünce benimde biraz moralim bozuldu. 4 yumurtam büyümüş, daha çok büyümesini bekliyormuş. Şimdi bu çarşambaya kadar ilaçlara yine devam dedi. Var olan yumurtalarımın kalitesini artırmam için tavsiyeniz var mı? Burdan okuyorum bazılarının 17-14 yumurtası toplanmış. Benim 4 toplanacak muhtemelen biraz endişe biraz tedirginlik. Sizler anlarsınız beni diye düşünüyorum

Siz nasıl diğer arkadaşlarımızın üzülebileceğini düşünebiliyosanız ben de konuyu takip eden bir kullanıcı olarak, iyi niyetle yazmış olan arkadaşımızın üzülebileceğini düşündüm, hepsi bu.

Canım benim çok geçmiş olsun ne yapacaklar şimdi peki rabbim hayırlısını versin herşeyin

Kaç oranında artmis ki canım değerler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…