- 23 Şubat 2018
- 110
- 157
- 103
- 40
sabredip sormadım, içim içimi yediAy en sinir olduğum şey budur benim de doktora bi sorun isterseniz ben kesin sorardım.
Şimdi opudan döndüm. 38 (buçuk) yaşOpu oldunizmu kızlar kaccyumurta toplandi
Eğer doğal olmazsa yumurta çatlaması içim yine iğne mi kullanıyoruzO sürede rahim kalınlığı hormon işte yumurta çatlama durumu yani sizi
Transfere nasıl hazırladıklarına göre değişiyor. İki
Tip hazırlık var bi doğal şekilde yumurta çatlamasını takibe göre bide 2. Yöntem ilaçlarla başlanıyor ona göre işte karar veriliyor
ben cnm 5 gün dondurlmus ama bende dogal yolla catlamasini beklicez dedi sadece vitamin kullaniyorum ve rahim kalinligina bakliyor benim yarin randevum var adetimin 12. gün oluyor takip edilcekmis yumurtla catlayana kdr sonrasinda transfer olucak dedi ben suan bir igne falan kullanmiyorum ama transferden itibaren kullanicakmisim dedi dr ben de yarin catlatma ignesi vurulucakmiym onu sorucam yoksa tamamen kendiliginden catlamasini mi beklicem birde catladikdan kac gün sonra transfer olucam onu da bilmiyorum yarin ögrenirim insallahKızlar aranızda embriyosu 5. Gün dondurulan var mı transfer adetten sonra kaçıncı gün yapılır sizce
Yok doğal da da çatlaması için iğne vermişlerdi.Eğer doğal olmazsa yumurta çatlaması içim yine iğne mi kullanıyoruz
Çatladıktan 5 -6 gün sonra transfer oluyor bildiğim kadarıyla. İşte sanki vücut kendiben cnm 5 gün dondurlmus ama bende dogal yolla catlamasini beklicez dedi sadece vitamin kullaniyorum ve rahim kalinligina bakliyor benim yarin randevum var adetimin 12. gün oluyor takip edilcekmis yumurtla catlayana kdr sonrasinda transfer olucak dedi ben suan bir igne falan kullanmiyorum ama transferden itibaren kullanicakmisim dedi dr ben de yarin catlatma ignesi vurulucakmiym onu sorucam yoksa tamamen kendiliginden catlamasini mi beklicem birde catladikdan kac gün sonra transfer olucam onu da bilmiyorum yarin ögrenirim insallah
bende adetin 15-20 günü oluyor diye okudum benim yarin 12.günüm ve kontrolüm var rahim kalinligi ve yumurta takibi icin ben haftaya olur diye düsünmüstüm aslinda transfer ama baklm yarin nedicek drÇatladıktan 5 -6 gün sonra transfer oluyor bildiğim kadarıyla. İşte sanki vücut kendi
İçinde döllendirmiş gibi olması adına o kadar bekliyorlar sonra transfer oluyor vücudu kandırmaya çalışıyorlar yani bi şekilde
Ben de seni merak etmiştim, soracaktım bugün süreç nasıl geçiyor, kendini nasıl hissediyorsun ve test ne zaman diye?Kızlar ben opudan 6 gün sonra adet oldum adetin 6. Günü rahim filmi çektirdim ve doktorum sonuçlara göre beklemeye gerek görmedi ve ilk adetten hemen sonra transfer hazırlığı başladı. 10 gün sonra transfer yapıldıbugün transferden sonra 8. Günüm bitmek üzere yarın 9 nasipse test tarihim 29 nisan cumartesi. Dün avuç içi kadar açık pembe leke geldi inşallah yerleşme kanamasidir
bızde göndermedik ilk diye ama keşke gönderseydim diye düşünüyorum..Kızlar bişey sorucam embriyolarınızı pgtye yolladınız mı? Benim ilk tüp bebek denemem eşim azospermiydi yollamadık biz.
Anladım canım bak bunu bilmiyordum. O iğneler beni mahvetti daha yeni yeni attım vücuttan morelim bozuldu şu anYok doğal da da çatlaması için iğne vermişlerdi.
Ona göre transfer günü belli oluyor. Ama diğer ilaçla başlananda nasıl ilerliyor onu bilmiyorum. Estroferm diye bi ilaçla başlıyorlar sanırım.
Peki 5.gün embriyosu muydu ilk gebeliğiniz? Bi de şey sorucam embriyolarda ki fragmantasyon yüzdesini hatırlıyor musunuzbızde göndermedik ilk diye ama keşke gönderseydim diye düşünüyorum..
ilk trasnferım mol gebelık oldu..
ama tabı kalan embrıyolarda sorun var demek degıl bu sadece benım ıcımın rahat etmesı ıcın , yaptırsaydık dıyorum ..
Ama zaten sadece çatlatma değil. Transfer sonrası Progestan iğneleri var. Onlar da da doktorunuzun tercihine göre göbekten yada kalçadan yapılıyor iğnelerden kurtulamıyoruz maalesef.Anladım canım bak bunu bilmiyordum. O iğneler beni mahvetti daha yeni yeni attım vücuttan morelim bozuldu şu an
evet 5aa embriyosuydu,Peki 5.gün embriyosu muydu ilk gebeliğiniz? Bi de şey sorucam embriyolarda ki fragmantasyon yüzdesini hatırlıyor musunuz
Yaa çok teşekkür ederim inşallah sıkı sıkı tutunmuslardir minişlerimBen de seni merak etmiştim, soracaktım bugün süreç nasıl geçiyor, kendini nasıl hissediyorsun ve test ne zaman diye?Bence tuttu senin bebişler geliyoorr
Bence de narkoz çok güzelsabredip sormadım, içim içimi yediBugün opuya gittigimde söyledim ama böyle oldu diye, bir şey olmaz, sorun yok dedi. Eşim de beni öyle rahatlattı zaten, herkes evde kendi yapıyor illa ki o pay düşünülerek dozu hazırlanmıştır ilacın, bir şey olmaz demişti
Şimdi opudan döndüm. 38 (buçuk) yaş0,81 amh. 5 kese görmüştü ama 3 yumurta çıktı. M2 kaliteymiş, çok iyi yani sayıya takılma dedi. Yarın öğlene kadar kaç embriyo oluştu haber vereceğim, taze mi donmuş mu transfer edeceğiz onu da o zaman söyleyeceğim, bence iyi gidiyor dedi. Bakalım, hayırlısı Allah’tan artık Bu arada narkoz için çok heyecanlanmıştım, çok güzelmiş Hatta eşim videoya çekmiş çıkınca, sürekli üff çok güzeldi diyorum
Evet kurtuluş yok neyse buna şükür diyelim canımAma zaten sadece çatlatma değil. Transfer sonrası Progestan iğneleri var. Onlar da da doktorunuzun tercihine göre göbekten yada kalçadan yapılıyor iğnelerden kurtulamıyoruz maalesef.
Anladım canım her bebeğin beklediği bir vakit vardır Allah çok bekletmesin bizi de bebeğimizi deevet 5aa embriyosuydu,
kalanlarda 5gun embrıyosu..
doktorum cok umıtlıydı gebelık olacagından cok kalıtelı demıstı, embrıyologda çok olumlu konuşmuştu .
gebelik oluştu ama maalesef mol gebelık oldu.. çok nadir gorunen bır gebelık türüymüş..
kromozom sorunu olabılıyormus embrıyo oluşurken bazen, ya da tamamen şansızlık ..
yok canım o konu hakkında bır bılgı verılmedı frafmantasyon yuzdesı vs ..
amiiiinnnn, Rabbım hepımıze saglıklı hayırlı evlatlar versın ..Anladım canım her bebeğin beklediği bir vakit vardır Allah çok bekletmesin bizi de bebeğimizi de
Amin canimBence de narkoz çok güzelhatta transfer de öyle olsa keşke hayırlısıyla 3 ü de embriyo olur inşallah..gelişmeleri bekliyoruz..rabbim bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?