2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Biliyorum çok var öyle..ilk kaybım olunca korku var.İn şa Allah dediğin gibi olur

Doktoruna soyle mutlaka, hafif ağrı sıkıntı değil ama bu şekilde kivrandiran ağrıda iletişime geçmekte fayda var

Benimde ilk günden beri kasık ağrım var sebebini bileniyorum umarım adet sancısı değildir. Adet sancısı olsa hemen nakilden sonra başlayıp bu kadar uzun sürmezdi diye düşünüyorum 6. Günümdeyim.. Olumlu düşünmeye çalışıyorum :) panik yapma olumlu düşün olmazsa da ucunda ölüm yok Allah hayırlısını sağlıklısını nasip etsin hepimize

Kızlar benim son embriyo bugun transfer edilecekti ama çözüldükten sonra güzel ilerlememiş maalesef olmadı
Çok geçmiş olsun çok zor bir durum hepimizin kendine göre geçtiği dikenli yollar var.maddi olarak sıkıntınız yoksa devam edersiniz fazla ara vermeden

Tabi ki öyle olursa seviniriz olmazsa da yapacak birsey yok ilk günler fazla değildi sadece bel ağrım baya belirgindi uyuşmuş gibi ama şimdi rahmimdeki doluluk beni düşündürdü

Az kaldı yarın test yaptıracağız ben sağlık ocağında yaptırıcam ertesi gün veriyor sen nerde yaptıracaksın
Ayyy ne guzel yarin buyuk gün ben daha 3gun anca geride biraktim. Perşembe ise baslicam da en azindan oyle zmn biraz gecer

Tabi ki öyle olursa seviniriz olmazsa da yapacak birsey yok ilk günler fazla değildi sadece bel ağrım baya belirgindi uyuşmuş gibi ama şimdi rahmimdeki doluluk beni düşündürdü
Bende 3.gun ve ilk gunden beri kasik agrisi ve sanki mesanem doluymus gibi bir his var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…