2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Okudum kasık ağrılarım ilk günler hiç yoktu hatda ben dedim kesin tutmamış ama arada midem ağrıyordu bel ağrım oluyordu o da belki çok uzanmaktan diye sanıyorum..ama mesela kasıklarım dolu gibi..sulu dediğin gibi akıntı oluyordu çünkü fitilim vardır..sende neden oluyor bilmiyorum belki kızlar bilir.Mesela sana göre ağrı dediğin şey benim için ağrı olmaya bilir..ondan takma kafana bunları canım

Benim sancılarım normal düzeydeydi ama bende de 4-5 gün öksürük grip gibi belirtiler burun akıntısı dudaklarım kanadı kuruluktan ağzımın içinde aft çıktı falan sonra geçti. Ben kedimden tokso kapmış olabilirim diye tedirgin oldum test verdim ama negatif çıktı. Belki de tutunma belirtisiydi.

O kadar çok neden varki kanama için... Hangisi bilemiyoruz... Değerlerim iyiydi yükselişi vs... Fakat kanamam çok kırmızı değil, koyu kahvede değil, böyle koyu turuncu gibi diyeyim... Pıhtı vs de yoktu... O nedenle kötüye yormuyorum bende... Yarın sabah öğreneceğiz artık...

Teşekkür ederim o kadar haklısın ki aslında belirti flan aramıyorum çünkü onlar psikolojik daha önce kendimi kaç defa hamile hissetim ama boş şimdi de diyorum belirti olsa bile yalandır ama bu rahimdeki doluluk beni tedirgin ediyor galiba adet olacağım

Inşallah hayırlı haberler verırsınız

Ay olsun sonunda güzel haber almışın inşallah sağlıklı ilerler ay bana da dua edermisin

Doluluk bendede var zaten canım sanki şimdi adet olucam..sen adeti unut olmucan ilaç kullanıyorsun.Bana hemşire parol bile yazdıki bak dedi bu ilaçlarla adet olmucaksın ondan ağrıların ola bilir parol içe bilirsin.

Doluluk bendede var zaten canım sanki şimdi adet olucam..sen adeti unut olmucan ilaç kullanıyorsun.Bana hemşire parol bile yazdıki bak dedi bu ilaçlarla adet olmucaksın ondan ağrıların ola bilir parol içe bilirsin.
Ay inşallah benim de pozitif olur ben sadece duphaston ve folik asit kullanıyorum.fitil vs vermediler neden bilmiyorum zaten bu konularda hiç bilgim yok burda ne okursam o

Ay olsun sonunda güzel haber almışın inşallah sağlıklı ilerler ay bana da dua edermisin
Ederim tabi ki. Tüm haber bekleyenlere mesajları okudukça tek tek dua ediyorum Rabbim beklentilerinizi boşa çıkarmasın. Kafanıza takmayın bence güzel düşünün güzel sonuçlar alacaksınız inşallah

Ay inşallah benim de pozitif olur ben sadece duphaston ve folik asit kullanıyorum.fitil vs vermediler neden bilmiyorum zaten bu konularda hiç bilgim yok burda ne okursam o
İn şa Allah canım.Pozitif olsa bile sevinemedik değerlerim yüksek diğil yarın belli olucak.

İn şa Allah canım.Pozitif olsa bile sevinemedik değerlerim yüksek diğil yarın belli olucak.
O hiç belli olmaz ki kaç tane yazı okudum küçük değerle başlayıp güzel ilerleyen benim kendi arkadaşım normal hamile kalmıştı adeti bir hafta on geçmesine rağmen 47 ile öğrenmişti korkuttular ama hiç birsey olmadı inşallah senin de güzel ilerleyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…