İnşallah canım..inşallah sıkıca tutunuyordur sana bebişinKızlar ben opudan 6 gün sonra adet oldum adetin 6. Günü rahim filmi çektirdim ve doktorum sonuçlara göre beklemeye gerek görmedi ve ilk adetten hemen sonra transfer hazırlığı başladı. 10 gün sonra transfer yapıldıbugün transferden sonra 8. Günüm bitmek üzere yarın 9 nasipse test tarihim 29 nisan cumartesi. Dün avuç içi kadar açık pembe leke geldi inşallah yerleşme kanamasidir
Allah razı olsun canım Aminnn inşallahAy hadi İnşallah.İnsan sabirsizlaniyo böyle durumlarda
Aminnn canım benim inşallah Allah razı olsunİnşallah canım..inşallah sıkıca tutunuyordur sana bebişin
Amiinn inşallah..tedavin hayırlı olsun, inşallah yumurtalarının hepsi olgundur ve hepsi embriyo oluşturur, sonunda bebeğini kucağına alırsınSlm kizlar. Benim de yarın kontrolüm var. Hafta sonu toplama işlemi yapabiliriz dedi doktorum. Sonrasında transfer. Her ay tek yumurtam oluyodu. Aldığım vitaminler sayesinde bu ay 3 yumurta oluşmuş. Ama bı tanesi güzel buyumus. Yumurta büyütme iğnesinin sonuncusunu bugün yaptım. Yarınki kontrolden sonra çatlatma iğnesi ve toplama. İnşallah çok uğraşmadan pozitifi görürüz hepimiz
Amiiinnn canım inşallahhhAminnn canım benim inşallah Allah razı olsunönce ben güzel haberi alayım sonra sırayla sizlerden güzel haberler alalım inşallah
Hadi hayırlı olsun inşallah sağlıkla tutunsunKızlar ben opudan 6 gün sonra adet oldum adetin 6. Günü rahim filmi çektirdim ve doktorum sonuçlara göre beklemeye gerek görmedi ve ilk adetten hemen sonra transfer hazırlığı başladı. 10 gün sonra transfer yapıldıbugün transferden sonra 8. Günüm bitmek üzere yarın 9 nasipse test tarihim 29 nisan cumartesi. Dün avuç içi kadar açık pembe leke geldi inşallah yerleşme kanamasidir
Yok ben baştan başlayacağım inşallah.Her vücut farklı iştebende merak ediyorum adetim gecikecek mi diye inşallah gecikmez peki siz tekrar transferi mi bekliyorsunuz
İlginç bir şekilde 5 ay sonra etki etti opu ilaçları çok daha ağır çünkü transferde pek bişey kullanılmıyor.İlaçların etkisi her insanda farklı tabii ki ama sende uzun sürdü..tarlusal işe yarar merak etme
Anladım canım hayırlısı olsun. Allah güç kuvvet versin en kısa zamanda bebeğinizi sağlıkla alın kucağınızaYok ben baştan başlayacağım inşallah.
Amiiin inşallah sizdeAnladım canım hayırlısı olsun. Allah güç kuvvet versin en kısa zamanda bebeğinizi sağlıkla alın kucağınıza
Ay nasıl sabrediyorsun test yapmadanKızlar ben opudan 6 gün sonra adet oldum adetin 6. Günü rahim filmi çektirdim ve doktorum sonuçlara göre beklemeye gerek görmedi ve ilk adetten hemen sonra transfer hazırlığı başladı. 10 gün sonra transfer yapıldıbugün transferden sonra 8. Günüm bitmek üzere yarın 9 nasipse test tarihim 29 nisan cumartesi. Dün avuç içi kadar açık pembe leke geldi inşallah yerleşme kanamasidir
Hiç cesaretim yok desemAy nasıl sabrediyorsun test yapmadan
Bnm var transfer bekliyorum. Adetten yaklaşık 15 gün sonra yapılıyor diye biliyorum ama tabi bende yaşayıp görücemKızlar aranızda embriyosu 5. Gün dondurulan var mı transfer adetten sonra kaçıncı gün yapılır sizce
Bnm var transfer bekliyorum. Adetten yaklaşık 15 gün sonra yapılıyor diye biliyorum ama tabi bende yaşayıp görücem
18. Gün yapılmıştı benim. 15-20 gün arası değişiyor sizin rahim durumunuza göre. İşte bi kaç şeye daha bakıyorlarKızlar aranızda embriyosu 5. Gün dondurulan var mı transfer adetten sonra kaçıncı gün yapılır sizce
Benim de 4tane 5.gün embriyom var dondu kaldılar bekliyorlar :)) adet başladıktan 17 19 gün içinde yumurta büyüklüğüne göre karar veriyor drKızlar aranızda embriyosu 5. Gün dondurulan var mı transfer adetten sonra kaçıncı gün yapılır sizce
Hormonlara mı bakıyorlar ?18. Gün yapılmıştı benim. 15-20 gün arası değişiyor sizin rahim durumunuza göre. İşte bi kaç şeye daha bakıyorlar
O sürede rahim kalınlığı hormon işte yumurta çatlama durumu yani siziHormonlara mı bakıyorlar ?
Benim de 5.gün embriyosu, aet bekliyorum bugün yarın olur..15 ile 20 gün arasında değişiyor transfer..rahmin kalınlığına göre karar veriyor doktorKızlar aranızda embriyosu 5. Gün dondurulan var mı transfer adetten sonra kaçıncı gün yapılır sizce
Benim transferim adetin 23. Günü yapıldı benimkiler de 5. Gün embriyosuyduKızlar aranızda embriyosu 5. Gün dondurulan var mı transfer adetten sonra kaçıncı gün yapılır sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?