Testleri nasıl temin edecez onu diyin banaŞimdi bizi kim tutacak
Ben haza geldik idrar testi yaptım tek çizgi boşver bence kanı bekleyelimTestleri nasıl temin edecez onu diyin bana
Ay sen de iyi ki varsın bizi nasıl umutlandırdın ya darısı bize çok dua et olur muİyi ki varsınız kızlar
Normal kaset mi yaptın. Ben de dün gaza geldim de negatifi alınca sesimi kesip oturdumBen haza geldik idrar testi yaptım tek çizgi boşver bence kanı bekleyelim
Benden bir gün sonra transferin hayırlısıyla sımsıkı tutunsun bebişlerimiz31 MAYIS günü ben de transfer olacağım 3. gün embriyosu heyecanlı bekleyiş başlıyor :)
Erken gebelik işteNormal kaset mi yaptın. Ben de dün gaza geldim de negatifi alınca sesimi kesip oturdum
Pazartesiye gelir ama embriyo durumuna göre değişir canım.. inşallah çok embriyo gelişirKızlar selam hepiniz çok tatlısınız inşallah dualarımız kabul olur ve bu ay bebislerimize kavuşuruz
Benim bir sorum olacak, yarın 11 de opu olacak eğer 5. Gün transfer olursa hangi güne denk gelir onu nasıl hesapliyoruz bilen var mı pazartesi mi salı mi olur ?
Neyse yarın devamErken gebelik işte
Ama belli olmuş işte erken verdiğin için değerinde ona göre çıkmışKızlar ya merkezde ki hemşireye yazdım diyor ki gününüzde yapın daha belli olmaz ki diyor
Of çok biliyo onlarKızlar ya merkezde ki hemşireye yazdım diyor ki gününüzde yapın daha belli olmaz ki diyor
Sus kız 25 çıktı işte deseydinKızlar ya merkezde ki hemşireye yazdım diyor ki gününüzde yapın daha belli olmaz ki diyor
Nasıl ya arkadaşım 3 günün embriyosunu 6 günde düşük değerle öğrendi..hamişsin sen boş ver dediğiniKızlar ya merkezde ki hemşireye yazdım diyor ki gününüzde yapın daha belli olmaz ki diyor
Çift çizgiyi görene kadar devamkeNeyse yarın devamyav ben test almadan nası duracam napsam ne etsem ay inanıyorum hepimizin yüzü gülecek inşallah
Bence de öyle ama kız aptal mı ne 30 mayısta yap diyor ,ovitrelle yükseltir mi bu kadar sanmıyorum amaAma belli olmuş işte erken verdiğin için değerinde ona göre çıkmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?