İşte bu hamişsin canım
Maşallah canım Allah hayırlı uğurlu etsin inşallah darısı bize inşallah dua et bize benim olmuş gibi çok mutlu oldum
Ayyy bende merak etdimDemi ya sabah beri eşimi darlıyorum test yapalım diye adam beni sakinleştirmeye çalışıyor
Bugün 5. Gün ve 25 oldu tabi kizzzzOlmuştur dimi iyi gibi annem var yanımda söyleyemiyorum
İnşallah hepimiz kavuşuruz bebeklerimize çok uğraşıyoruz hayırlısıyla da kavuşalımMaşallah canım Allah hayırlı uğurlu etsin inşallah darısı bize inşallah dua et bize benim olmuş gibi çok mutlu oldum
10gğn olmuş çatlatma bu kadar etki edemez diye biliyorum ben ya ayyyy nasıl sevindim valla çok şükür ilk pozitifimizi aldıkOlmuştur dimi iyi gibi annem var yanımda söyleyemiyorum
Tekrar et 2 gün sonra daha dikkatli ol ilaçlarını aksatma aman.Olmuştur dimi iyi gibi annem var yanımda söyleyemiyorum
Yaaaaaa
Senin de oldu benceMaşallah canım Allah hayırlı uğurlu etsin inşallah darısı bize inşallah dua et bize benim olmuş gibi çok mutlu oldum
Hayırlı olsunnnnn daha daaa artsın gün geçtikçeeee hepimize umut olduunnnnn
Valla öyle daha çok merak etmeye başladımHepimizi ayaklandırdı
Yaaaa nasıl sevindim nasıl mutlu oldum anlatamam inşallah katlanarak yükselir değerin bizde aynı şekilde olumlu sonuçları paylaşırız inşallah burda
Şimdi bizi kim tutacakHepimizi ayaklandırdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?