İki gecedir bende uyuyamıyorum sıcak basmasından sık sık uyanıyorum buda mi ilaçların etkisi bilmiyorum ki yaAy kuzum iki gecedir aynısı oluyor yeminle bugün suya basacaktım ayaklarımı ilaçlar mı acaba inşallah gebeliktir yaaaa
Ay inşallah canım ya inşallahİki gecedir bende uyuyamıyorum sıcak basmasından sık sık uyanıyorum buda mi ilaçların etkisi bilmiyorum ki yaahh çok zor beklemek..inşallah tutunmuşlardir miniklerimiz bize
Yaaaakızlar ben transferden geldim 2 tane transfer ettiler 5 Haziran test günü nasıl geçecek bilmiyorum hayırlısı olsun hakkımızda inşallah
Allah esirgesin maşallah çok sevindim canım benimTeşekkür ederim canlar, darısı sizin basiniza olsun inşallah.2gündur okuyamamistim ne kadar çok yazmissiniz öyle :)benimde evde tek başıma tahlil gününü heyecanla beklediğim zamanlar geldi aklıma.heyecaninizi merakinizi okurken duygulandim.öğreneli henüz bir hafta oldu. ne ağrım var ne birsey.iki kez kan vermesem hamile olduğumu düşünmem bile suan.bende acaba kese görecek miyim kalp atışı duyacak miyim heyecanına kapıldım.cift transferdi değer 2gunde 3katindan fazla artmıştı acaba ikisi mi tuttu diyorum düşünüp duruyorum gece gözüme uyku girmiyor heyecandan.sıcak basması olayı bende de var çok. ilaçlardan olduğunu düşünüyorum ben.birde gece terlemesi oluyor bir süredir. Hormonal galiba o da.herkesin hakkında hayırlısı.yeni arkadaşlar maşallahinjz var enerjinize hayran kaldım.dualarim sizlerle pozitif haberlerinizi okumayı dört gözle bekliyor olacağım.
Hayırlı uğurlu olsun inşallahkızlar ben transferden geldim 2 tane transfer ettiler 5 Haziran test günü nasıl geçecek bilmiyorum hayırlısı olsun hakkımızda inşallah
Yaaa ne güzel bana motive oldun benimde ağrım belirtim yok bendede çift embriyoTeşekkür ederim canlar, darısı sizin basiniza olsun inşallah.2gündur okuyamamistim ne kadar çok yazmissiniz öyle :)benimde evde tek başıma tahlil gününü heyecanla beklediğim zamanlar geldi aklıma.heyecaninizi merakinizi okurken duygulandim.öğreneli henüz bir hafta oldu. ne ağrım var ne birsey.iki kez kan vermesem hamile olduğumu düşünmem bile suan.bende acaba kese görecek miyim kalp atışı duyacak miyim heyecanına kapıldım.cift transferdi değer 2gunde 3katindan fazla artmıştı acaba ikisi mi tuttu diyorum düşünüp duruyorum gece gözüme uyku girmiyor heyecandan.sıcak basması olayı bende de var çok. ilaçlardan olduğunu düşünüyorum ben.birde gece terlemesi oluyor bir süredir. Hormonal galiba o da.herkesin hakkında hayırlısı.yeni arkadaşlar maşallahinjz var enerjinize hayran kaldım.dualarim sizlerle pozitif haberlerinizi okumayı dört gözle bekliyor olacağım.
Açıkçası ben sormadım kalitelerini onlarda söylemedi.çünkü 3.gün dondurduk deyince zaten çok üzülmüştüm.tutmaz diye düşündüm.sadece hücre sayılarını söylemişlerdi dondururken biri 8 diğer ikisi 9hücreliydi iyi durumda olduklarını söylemişti embriyolog.transfer edrrkende ikiside 10hücreli demişlerdi.Allah esirgesin maşallah çok sevindim canım benimdarısı bizlere inşallah senin bebise kardeşler gelsin rica etsem embriyo kalitelerin nasıldı acaba
Test gününü beklemek en iyisi ama yapacaksın belliki, inşallah erken görürsünMerhaba kızlar:) bugün 5.gunumdu ve ben internet 10lu erken test söylemiştim:) bugün yaptım testi ve negatif çok erken biliyorum ama testler gelince dayanamadım:))
Belirti yok derken şuan yok yani.transferin 8.günü çok çok az lekelenme başlamıştı silince peçeteye bulaşan ama pede hiç geçmeyen ve birkaç gün sürdü bu.birde kasık agriları o kadar.belirti olmayan ama pozitifi görende bir dünya insan var kan tahlili gününü beklemek en doğrusu.diger türlüsü çok yıpratıcı ve yanıltıcı oluyor.tesekkur ederim güzel dileklerin içinYaaa ne güzel bana motive oldun benimde ağrım belirtim yok bendede çift embriyoİn şa Allah kalb atışını duyarsın canım..ikiside tutsun
İnşallah pozitifi görürüz seninle canım..8.gün kanaması yerleşme kanamasıdır büyük ihtimalle..hayırlı haberini bekliyoruz yarın İnşallahSevgili Anne adayları herkese merhaba
Umarım hepimiz hayallerimiz olan o güzel yavruları sağlıkla kucağımıza alırız. Bende 11 Martta 5inci gün dondurulmuş çift transfer oldum. Yarın kan testi günüm. Bu arada 8 inci gün başlayan aralıklarla devam eden eden kahverenkli lekenmelerim oldu. Erken idrar testi yaptığımda çok silik ikinci çizgiyi gördüm. Fakat transferden 2 gün öncesinde çatlatma iğnesi yapmıştım. Onun etkisi diye düşünüyorum. Kanamayı görünce çok ağladım. Ama sonra kendimi telkin ettim. Hayırlısı diyerek. Şimdi yarını bekliyorum bakalım Rabbim ne layık görecek.
Maşallah tekrardan hayırlı olsun canımAçıkçası ben sormadım kalitelerini onlarda söylemedi.çünkü 3.gün dondurduk deyince zaten çok üzülmüştüm.tutmaz diye düşündüm.sadece hücre sayılarını söylemişlerdi dondururken biri 8 diğer ikisi 9hücreliydi iyi durumda olduklarını söylemişti embriyolog.transfer edrrkende ikiside 10hücreli demişlerdi
Amin Allah canım.Şimdilik 5 günüm genelde sanki 8 günde lekelenme oluyor..batmalarda diyemem sanki karın davul gibi kasıklar rahatsız..onları nedense umursamıyorum kesin diyorum ilacdanBelirti yok derken şuan yok yani.transferin 8.günü çok çok az lekelenme başlamıştı silince peçeteye bulaşan ama pede hiç geçmeyen ve birkaç gün sürdü bu.birde kasık agriları o kadar.belirti olmayan ama pozitifi görende bir dünya insan var kan tahlili gününü beklemek en doğrusu.diger türlüsü çok yıpratıcı ve yanıltıcı oluyor.tesekkur ederim güzel dileklerin içindarısı başınıza jnsallah
İnşallah sağlıcakla ilerler gebelik ve kucağına alırsın bebeğiniBu benim tüp bebekte 3. Pozitifim diğerleri düşük oldu maalesefama hiç bu kadar yüksek değer görmemiştim. İsteyen herkes sağlıkla kucağına alsın inş
Ayyy hadi inşallahBen bu gece rüyamda ikiz çocuklarım olmiş gördüm bide kokusuna kadar hissetdim .
İnşaallah.. Birde bende arada böyle baş dönmesi oluyor. Sizde de oluyor muİnşallah pozitifi görürüz seninle canım..8.gün kanaması yerleşme kanamasıdır büyük ihtimalle..hayırlı haberini bekliyoruz yarın İnşallah
Bilmiyorum ki.. hemşireler bana 21inde test verirsiniz demişti. Ama doktor hayır 23unde verin dedi bilmiyorumMerhaba lekelenmelere yerleşme kanıda diyorlar 7. Günden sonra oluşurmuş iyi düşünün bence birde benimde 13 mayısta transferim oldu banada test günü yarın verildi dondurulmuş olunca öylemi oluyor acaba merak ettim
Hayırlısıyla gerçekleşsin transferin inşallah..bu dereclendirmelere çok bakmamak lazım bence..çünkü burada bozuk bu tutmaz denen 3.gun embriyosunun anne karnında kendini onarıp nur topu gibi bir evlat olduğunu gördük..sen elinden geleni yap canım, gerisi Allahın takdiri..rabbim hepimizi evlatlarımıza kavuştursunSelam kızlar herkese hayırlı gebelikler diliyorum benim de transferim haziran başı gibi olacak inşallah.
Embriyolar 5 ab, 3bb,3bb ve 2 tanesinide tam açılmamış şekilde dondurmuşlar. Sizce transfer edilecek embriyo kaliteleri nasıl?
Nane maydonoz yenilmemesi gerek yazmıştı kızlardan biri ben hergün yedimAy ben hler kahvaltı da yeşillik yedim hatta artan tabağı oturma odasında otururken yedim de eşim gülmüştü halime kötü müymüş ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?