Canım benim 3mayista transferim oldu 3.gün embriyosu.15inde pozitif gördüm kanda.ikinci kanda güzel artmıştı bana da 1haziran dediler sonradan yine hemsire yazdı 2hazirana randevu oluşturdu hem kese hem kalp atışı için dedi.senin yine erkenmis transfer tarihine göreSelam herkese9 mayısta çift 5. Gün transferi oldum dün ikinci kanı verdim 557 çıktı pozitif görünüyo, kese için 1 hazirana gün verdiler geç değil mi? Yakın zamanda transfer olanlar size ne zamana gün verdiler acaba
Ayy öyle içten hissettim ki duygularınıTeşekkürler canım bende edicem..duaya bende çok inanıyorum merkezden beni arıyarak 5 gün deyendeki embriyonuz blast aşamasına gecememiş 6 günü beklicez o zaman ben çok yıkıldım ağlamaktan kesin komşular duymuş sesimi ama çok şükür Allah duydu beni
Maşallah maşallahİki gündür hafif karın ağrısı var bugün buna sağ bacak ağrısı eklendi iki gecedir de aşırı ateş basıyor eşim bile yanıyosun ateşin mi var iyi misin diye sordu o derece oluyorum
Hayırlı uğurlu olsun Allah kucağına almayı da nasıp etsin inşallahCanım benim 3mayista transferim oldu 3.gün embriyosu.15inde pozitif gördüm kanda.ikinci kanda güzel artmıştı bana da 1haziran dediler sonradan yine hemsire yazdı 2hazirana randevu oluşturdu hem kese hem kalp atışı için dedi.senin yine erkenmis transfer tarihine göre
Ay kuzum iki gecedir aynısı oluyor yeminle bugün suya basacaktım ayaklarımı ilaçlar mı acaba inşallah gebeliktir yaaaaKızlar bugün yanaklarım kızardı böyle aşırı ateş basıyor beni yanıyorum bildiğiniz 36,7 çıktı ateşim ölçtüm bu ilaçlar yapıyor olabilir mi yanıyor yanaklarım
Vallahi okuldan geldim şimdi arkadaşlar hocam yanaklarınz niye öyle kızarmis ateşiniz mi var falan dedilerAy kuzum iki gecedir aynısı oluyor yeminle bugün suya basacaktım ayaklarımı ilaçlar mı acaba inşallah gebeliktir yaaaa
Ayyy inşallah inşallah çok amin yanakları al al taze annecik olursun inşallahVallahi okuldan geldim şimdi arkadaşlar hocam yanaklarınz niye öyle kızarmis ateşiniz mi var falan dedilerbildiğiniz dışardan belli oluyor ateş bastığı ay menapoza giren teyzeler gibiyim umarım bebislerimiz yapıyordur.
Opudan sonra bende de bir iki gün olmuştu canım. Transferin yarın mı aaa çok iyiymiş hadi hakkında hayırlısı olsun inşallah sımsıkı tutunurBeni az önce embriyolog aradı, embriyo oluşmuş yarın transfer olucakmış bana 11 de burda ol dedi ama benden kahverengi akıntı geliyor adet olucakmışım gibi yani normal mi bilemedim. Hemşireyi aradım az önce normal dedi ama bu durumda nasıl tutarki embriyo
Ayy inşallah rabbim büyük o kadar sıkıntı çekiyoruz dilerim mükâfatını en güzel hediyesiyle versin . Bişey de hissedemiyorum sizlerde varmı his. Olacak olmayacak gibi ne bileyim nötr çok herşey.Ayyy inşallah inşallah çok amin yanakları al al taze annecik olursun inşallah
Zaten bizi bir tek kendimiz anlarızAyy öyle içten hissettim ki duygularınıAllahım bizi de evlat sevinci ile güldürsün inşallah ya
Hiiiiçbir his yok valla en ufak yok hatta transfer olmasam üşüttüm de karnım ağrıyor derim. Ay hissedelim artık yaAyy inşallah rabbim büyük o kadar sıkıntı çekiyoruz dilerim mükâfatını en güzel hediyesiyle versin . Bişey de hissedemiyorum sizlerde varmı his. Olacak olmayacak gibi ne bileyim nötr çok herşey.
Geçmiş olsun canım.Ben hemen anladım senin kovid olduğunu malesef.Yapmazlar canım zaten yapılmamalıda..benden önceden kovid testi istemişler..senden istemeseler bile söyle..demek hayırlısı bu senin için.Transferden önce öğrendiğin çok iyi olduKızlar covid testim sonucu pozitif çıktı çok mutsuzum kanda ne zaman negatife döner? Bende hiç belirti yok tat koku yok sadece hasta olalı çarşamba günü 1 hafta olacak transferim cuma günü sizce yaparlar mı daha merkezle konuşamadım??
Ayy canım çok geçmiş olsun yaKızlar covid testim sonucu pozitif çıktı çok mutsuzum kanda ne zaman negatife döner? Bende hiç belirti yok tat koku yok sadece hasta olalı çarşamba günü 1 hafta olacak transferim cuma günü sizce yaparlar mı daha merkezle konuşamadım??
Ben de oluyor ama belirti mi adet mi olacam bilmiyorum öyle korkuyorum olmasa daha iyi sanki her akıntı da adet sanıp kalbim çarpıyoorZaten bizi bir tek kendimiz anlarızİn şa Allah canım ama belirtim hiç yok ne ateş ne bacak nedeki kasık sıfır belirti
Zaten transfer olacağım hastane öncesinde test istiyor bende testi o yüzden verdim test yaptırdığım hastane zaten transfer olacağım hastane olduğu için aradım merkezi testimin pozitif olduğunu söyledim hemşire gün içinde arayacakmış beni.. ama hasta olalı 1 hafta olacak transfer günü aslında hastalığımın üstünden 10 gün geçmiş olacak transferden bir gün önce yine test yaptırsam negatif çıkma olasılığı ne olur transfer yaparlar mı negatif çıkınca acaba yoksa 1 ay sonraya mı atarlar ?Geçmiş olsun canım.Ben hemen anladım senin kovid olduğunu malesef.Yapmazlar canım zaten yapılmamalıda..benden önceden kovid testi istemişler..senden istemeseler bile söyle..demek hayırlısı bu senin için.Transferden önce öğrendiğin çok iyi oldu
Kuzum biz şimdi adet olamayız bana hemşire dedi adet olamadığınız için ağrın ola bilir ama bende ağrı yokBen de oluyor ama belirti mi adet mi olacam bilmiyorum öyle korkuyorum olmasa daha iyi sanki her akıntı da adet sanıp kalbim çarpıyoor
Sağol canım kendimi suçluyorum transfer öncesi kafam dağılsın tatile gidelim dedim 3 günlük tatilde de covid oldum döndüm kendimi suçlamaktan başka bir şey yapmıyorum çok pişmanım çok aptalca bir harekettiAyy canım çok geçmiş olsun yabence bunu düşünme sağlığına dikkat et iyice kandan atılsın öyle transfer olman daha iyi bu sefer covid etkiledi mi oldu mu olmadı mı diye strese girersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?